Cum să vă dezabonați blogul WordPress în 10 pași simpli

Lansarea unui blog – tehnic vorbind – este foarte ușoară. Într-adevăr. Tot ce ai nevoie este de 10 minute din timp, 5 $ pentru a economisi la găzduire și ești bine să mergi! În plus, cu toate funcțiile de instalare cu un clic pe care le oferă multe gazde web în aceste zile, nici nu trebuie să știți ce se întâmplă sub capotă. Acestea fiind spuse, mă tem că aici se termină basmul.


Grija de configurarea inițială este doar începutul aventurii tale, iar din acel moment, înainte, va trebui să te ocupi de o mulțime de provocări, toate acestea îți pot face blogul mult mai greu. Acum, sunt sigur că ați observat că sfaturile pentru bloguri nu sunt ceva foarte rar pe web, așa că ceea ce vreau să fac astăzi este să adoptăm o abordare diferită. Să o facem interesantă și să vorbim despre ce trebuie să faceți pentru a vă încurca blogul.

Voi aborda subiectul din două unghiuri separate:

 • Probleme tehnice – cele care îți pot ucide blogul peste noapte la fel, fără niciun avertisment
 • Probleme cu modul în care publicați conținut – cele care vor continua să-ți omoare blogul treptat, cu un pas la un moment dat

1. Nu este gata pentru o eroare hardware

Există ceva ce ar trebui să știți despre hardware (servere, hard disk-uri, alte mașini care, practic, țin site-ul online). Chestia este că este doar o chestiune de timp înainte ca serverul să te defecteze. Chiar nu există dacă. Exista doar cand.

Fiecare persoană care a lucrat vreodată la recuperarea datelor vă va spune că toate discurile dure (100% la sută) eșuează la un moment dat. Acordat, unii nu reușesc în a doua zi, alții eșuează după 20 de ani de performanță impecabilă, dar toate nu reușesc până la urmă. Iată un post interesant de Backblaze despre cât durează unitățile de disc, doar pentru a vă face o idee. Prin urmare, în loc să speri că eșecul nu se va întâmpla cu datele site-ului tău, ești mai bine să te pregătești și să configurezi lucrurile într-un mod, astfel încât site-ul tău să funcționeze din nou cât mai curând posibil..

În primul rând, trebuie să aveți grijă de backup-urile site-ului. În esența sa, susținerea este un lucru simplu. Este vorba despre păstrarea unei copii a site-ului dvs. web în altă parte decât serverul dvs. standard. Puteți obține o astfel de funcționalitate cu un plugin de genul UpdraftPlus. Va crea o copie de rezervă și veți avea opțiunile de a o stoca în Dropbox, Google Drive, e-mail, etc. Puteți apoi să luați această copie de rezervă și să o utilizați oricum doriți. Sau puteți alege o soluție mai performantă și obțineți-vă singuri VaultPress cont.

Un alt serviciu care merită verificat este Cloudflare. CloudFlare creează mai multe copii ale site-ului dvs. web și le distribuie într-o rețea de servere. Obțineți o mulțime de beneficii din această cauză, iar unele securități suplimentare ale site-ului sunt doar unul dintre ele. (Apropo, CloudFlare este gratuit.)

Cloudflare CDN

Aveți grijă de copiile de rezervă ale site-ului și aveți un instrument precum CloudFlare în arsenalul dvs. vă va permite să mențineți site-ul online un pic mai mult timp (în cazul în care nu reușește) și vă va permite, de asemenea, să-l restaurați mai rapid pe o nouă gazdă web, în ​​cazul unui găzduirea majoră nu reușește.

2. Nu utilizează un plugin de securitate

Deși știu că plugin-urile sunt la fel de multă parte din problemă, deoarece fac parte din soluție (de multe ori există o mulțime de defecte de securitate în plugin-uri învechite sau de calitate scăzută), având unele plugin-uri de securitate de înaltă calitate, care nu pot plăti decât.

Iată chestia. Există multe amenințări diferite care abia așteaptă să arunce un pumn pe site-ul dvs. web. Aveți hackeri, roboți, vulnerabilități ale serverului, etc. Unele plugin-uri de securitate bune vă vor ajuta să vă protejați de aceste amenințări. Iată două dintre cele preferate:

 • BulletProof Security: Unul dintre cele mai importante pluginuri de securitate .htaccess. Cel mai bun lucru este că nici nu trebuie să știți ce .htaccess este să folosiți acest plugin. Există presetări încorporate care vor avea grijă de site-ul dvs. pe pilonul automat.
 • Sucuri Security: îl puteți folosi pentru a scana site-ul dvs. ocazional și pentru a vă asigura că între timp nu s-a întâmplat nimic cu integritatea acestuia. Efectuează o serie de controale împotriva unor lucruri precum malware, XSS, injecții JavaScript și o mulțime de alte lucruri.

3. Falling for a Pretty (pe suprafață) Tema gratuită

Toată lumea vrea să aibă un site drăguț. Este doar firesc. Dar trebuie să aveți grijă să nu obțineți o temă slab codificată doar pentru că vă place vizual. Am spus-o de mai multe ori pe parcursul carierei mele în WordPress, dar o voi spune din nou – fiți atenți când vine vorba de teme gratuite. Foarte des, acestea sunt pline de cod criptat, legături SEOd statice, JavaScript care blochează subsol și cine știe ce altceva. Desigur, există unele teme gratuite care sunt de înaltă calitate, dar descarcă doar teme gratuite din surse de renume.

Chiar dacă veți împiedica sute de postări de pe web, oferindu-vă „temele gratuite gratuite pentru WordPress pentru [BLANK]”, nu ar trebui să aveți încredere în ele atât de mult. Persoanele care publică listele rareori parcurg fiecare temă individual pentru a verifica dacă este de fapt un produs de calitate. În schimb, ei se bazează doar pe vizual. Ce înseamnă pentru tine – cititorul – este că nu poți ști niciodată sigur dacă o anumită temă va fi în siguranță. Pe scurt, fiți prudent atunci când căutați o temă gratuită. Încercați în schimb aceste căi alternative:

 • Chiar aici, la WPExplorer, vă oferim câteva teme WordPress minunate destul de minunate. Temele noastre gratuite sunt codate cu grijă și includ funcții premium, cum ar fi tipuri de postare personalizate, fonturi Google, cursoare de temă și altele.
 • directorul tematic oficial pe WordPress.org. Toate temele din director au fost testate, deci cel puțin nu trebuie să aveți de-a face cu codul rău intenționat pe care cineva l-a inclus în scop.
 • Magazine cu temă comercială. Pe lângă faptul că oferă teme premium (plătite), unele magazine teme oferă și teme gratuite ca metodă promoțională.

Și, în sfârșit, știu că acest sfat s-ar putea să nu corespundă cu unii dintre voi, dar dacă doriți o temă sigură, sigură, funcțională și cu aspect plăcut, va trebui să plătiți pentru 90% din timp. De asemenea, puteți angaja un designer pentru a construi o temă personalizată pentru dvs., dar asta vă va costa mult mai mult.

4. Nu configurarea unui cont de editor pentru blogging zilnic

WordPress are o gamă de roluri de utilizator încorporate pe care le puteți utiliza atunci când creați conturi noi pentru dvs. sau pentru echipa dvs. Există conturi pentru Abonați, Contribuitori, Autori, Editori și Administratori. Contul implicit pe care vi-l oferă WordPress la prima instalare a site-ului dvs. este principalul cont de administrator (apropo, nu vă faceți niciodată autentificarea „admin”). Partea complicată despre care ei nu vă spun este că este o practică foarte bună să nu folosiți acest cont pentru o utilizare obișnuită. Contul de administrator are acces la fiecare secțiune din wp-admin și poate fi folosit pentru a schimba fiecare setare. Nu aveți nevoie de el pentru a vă ocupa de sarcinile dvs. standard de blogging.

LastPass

Pentru scriere și publicare, creați-vă un cont Editor cu o parolă semi-complexă pe care încă o puteți aminti. Și când vine vorba de contul de administrator, schimbați autentificarea în ceva care nu este evident (cum ar fi „the-site-master-chief”) și schimbați parola în ceva de nejustificat folosind mai multe tipuri de caractere (cum ar fi „dfqWW341 ## 2”) . Apoi, păstrați această parolă cu un instrument de genul 1Password sau LastPass.

5. Prezentarea probelor sociale negative

Acest lucru mă uimește cu adevărat, dar din anumite motive, bloggerii continuă să instaleze acele mari seturi de butoane de partajare a rețelelor de socializare pe toate site-urile lor (mai multe butoane pentru Facebook, Twitter, Pinterest și așa mai departe) doar pentru a le face să afișeze toate zerourile. Asa:

Contoare sociale la 0

Ce îți spune asta? Iată un indiciu: Îți spune că pagina pe care o citești este nepopulară. Și continuând acest gând, vă spune, de asemenea, că probabil nu ar trebui să pierdeți timpul citind-o. Nu mă înțelegeți greșit, cred că butoanele de socializare sunt nemaipomenite. Acestea oferă cel mai simplu mod pentru vizitatorii dvs. de a vă împărtăși conținut. Dar trebuie să le utilizați în mod corect dacă doriți ca acestea să vă ajute să vă creșteți blogul în loc să vă stricați eforturile prin dovezi sociale negative. Două soluții:

 • Utilizați un plugin de partajare social media care nu afișează deloc numerele (de exemplu AddThis Butoane de partajare).
 • Utilizați un plugin de partajare a rețelelor de socializare care afișează numerele numai atunci când ating un prag stabilit Război social).

6. Utilizarea de etichete și categorii aleatoriu

În baza sa, categoriile și etichetele sunt menite să faciliteze navigarea în jurul conținutului. Cu alte cuvinte, ar trebui să utilizați doar categorii și etichete pentru a vă ajuta cititorii să înțeleagă despre ce este vorba despre o anumită postare. Categoriile sunt foarte generale. Vă încurajez de fapt să creați doar o mână de categorii pentru blogul dvs. și apoi să atribuiți postările de pe blog la o singură categorie fiecare. De exemplu, dacă blogul tău este despre gătit, categoriile pot fi: mic dejun, prânz, cină.

Cu etichetele, este ceva mai complicat. Una dintre cele mai bune abordări prietenoase pentru cititori pe care le-am găsit este să le tratez ca pe o listă de subiecte despre care este vorba despre postarea dvs. De exemplu, să spunem că există o postare intitulată „Top 10 way to market your business online”. Titlul în sine nu oferă prea mult în ceea ce privește conținutul real. Cu toate acestea, dacă vedeți că este etichetat cu „Facebook, Twitter, email marketing, SEO local”, atunci este cu totul altă poveste. Obțineți o perspectivă foarte clară cu privire la gama de subiecte care așteaptă în interior.

Sfaturi de etichetare

Iată un set de orientări pe care le puteți utiliza de fiecare dată când vă etichetați postările:

 • Parcurgeți postarea dvs., alegeți subiectele individuale pe care le discută, folosiți-le ca etichete.
 • Respectați termenii generali. La fel ca în exemplul de mai sus („Facebook, Twitter, email marketing, SEO local”).
 • Nu tratați etichetele ca pe un instrument SEO și nu folosiți expresii cheie cu mai multe cuvinte (cuvinte cheie) ca etichete.
 • Nu repetați aceeași etichetă folosind mai multe alternative care au același sens. Exemplu: „Sfaturi Facebook, sfaturi Facebook, trucuri pe Facebook.”

Notă: Pentru a ușura lucrul cu etichetele, nu ezitați să consultați un plugin precum Etichetare automată a postării. Deși acest plugin nu a fost actualizat în câțiva ani (folosiți pe propriul risc), se pare că funcționează în continuare. Vă permite să setați o listă fixă ​​de etichete, apoi analizați fiecare postare pe care o publicați și să atribuiți etichetele în mod automat. Acest lucru este la îndemână.

7. Fiind inconsistent cu lungimea conținutului

Doar pentru asta, să zicem că sunteți abonat al New York Times. Cum te-ai simți dacă o săptămână, ziarul ar avea 20 de pagini, săptămâna următoare, 200 de pagini și săptămâna după 56 de pagini? Nu va fi confuz? Aceasta este exact ceea ce simt cititorii dvs. atunci când sunteți în contradicție cu lungimea conținutului

Dacă sunteți consecvent, pe de altă parte, cititorii dvs. știu întotdeauna la ce să se aștepte atunci când văd un nou titlu. Și în acest caz, a fi previzibil funcționează doar în favoarea ta. Alegeți un interval de conținut țintă (filmăm pentru 1500-2500 de cuvinte pe WPExplorer) și rămânem la el.

8. Concentrarea pe Monetizarea Modul Prea Timpuriu

Ei bine, când spun „mult prea devreme”, ceea ce vreau să spun este „sper să fac venitul cu normă întreagă prea devreme”. Configurarea unor canale de monetizare în avans este un obicei bun în sine. În felul acesta, îi veți permite cititorilor să știe că blogul poate deveni, la un moment dat, o activitate de profit. Așadar, este mai puțin probabil să experimentați vreun efect invers atunci când derulați alte metode de monetizare ulterior.

Dar partea cu care mulți oameni greșesc este să-și explodeze blogurile cu secțiunea AdSense din partea superioară a secțiunii AdSense, pe partea de sus a promoției plătite, deci se pare că conținutul real nu joacă nici măcar un rol principal. Vă încurajez să faceți un traseu diferit. Începeți de mici. Configurați un bloc AdSense mic undeva pe blogul dvs. WordPress, dacă doriți. Puteți face acest lucru cu un simplu widget de text – puneți codul AdSense acolo. Apoi începeți să includeți link-uri de afiliere în postările dvs. (nu uitați să includeți o divulgare FTC pe pagina dvs.). Nu-l tratați ca pe un mod sigur de a obține un profit, ci ca pe un lucru pentru a-ți obișnui cititorii la o formă de monetizare. Asta e tot.

9. Nu vă permiteți să vă consultați sau să lucrați direct cu clienții

Client de lucru

Ceva la care te poți gândi chiar acum este motivul pentru care acest tip petrece atât de mult timp vorbind despre diverse lucruri legate de bani. Adică, este într-adevăr atât de importantă pentru bunăstarea blogului tău? Ei bine, așa cum se dovedește, așa este.

Lasă-mă să o spun așa. Nu am întâlnit niciodată pe nimeni care și-a abandonat blogul din cauza unei probleme tehnice. Dar am întâlnit zeci de oameni care au făcut acest lucru pentru că nu mai puteau continua să investească pe blog fără niciun randament la orizont. Fie că ne place sau nu, banii contează. Publicitatea – menționată la punctul precedent – este una dintre cele mai populare metode de a câștiga bani cu un blog. Este un exemplu primordial al unui flux de venituri pasive – ceva care îți face bani fără o muncă activă din partea ta.

Dar există și cealaltă parte a monedei. Venit activ. Cu alte cuvinte, oferindu-ți expertiza și timpul în schimbul banilor. Construindu-ți brandul și reputația până într-un punct în care vei avea un flux constant de clienți care cerșesc să angajeze poți și vei lua foarte mult timp. Dar cum se spune, cel mai bun moment pentru a planta un copac este acum 20 de ani, al doilea cel mai bun este astăzi. Deci, începe acum. Configurați o pagină „Angajează-mă” – similar cu o pagină „Despre”, dar orientată să convingă un potențial client despre motivul pentru care ar dori să te angajeze.

Angajează-mi Sfaturi pentru pagini

O pagină bună „Angajează-mă” ar trebui să conțină aceste elemente:

 • un titlu bun care încurajează oamenii să ajungă la tine
 • serviciile pe care le oferiți
 • dovadă socială (numărul de comentarii / share-uri pe care le primiți)
 • marturii
 • Formular de contact

10. Neavând o listă de e-mail

„Pentru o mulțime de proprietari de site-uri, peste 75% dintre vizitatori probabil că nici măcar nu vor arăta site-ului dvs.” –Adam Connell din Expertul de blogging

Este exact așa cum este pe web. Pur și simplu, se întâmplă prea multă distracție peste tot, pentru ca oamenii să rămână mult timp. Cu toate acestea, una dintre puținele modalități eficiente de a le recupera înapoi este de a avea o opțiune de abonament prin e-mail. Când cineva se abonează, intră pe lista dvs. de newsletter, moment în care îi puteți anunța prin e-mail de fiecare dată când publicați un articol nou. Acesta va obține efectiv un procent din acei oameni înapoi pe site-ul dvs..

Din fericire pentru toată lumea, în aceste zile, crearea unui buletin informativ este destul de simplă. Am scris despre pluginuri pentru a-ți crește lista de e-mail și campaniile de picurare prin e-mail nu mai demult. Simțiți-vă liber să revizuiți aceste postări pentru a obține un instrument complet.

Mai trebuie să vă faceți griji?

Sigur, există tone de lucruri care vă pot cauza probleme din punct de vedere tehnic. Din fericire, am acoperit multe dintre acestea în postările noastre anterioare, așa că în loc să enumerăm din nou totul aici, vă voi oferi doar linkurile:

 • Cele mai frecvente greșeli SEO SEO la fața locului
 • Cele mai frecvente greșeli ale începătorilor WordPress
 • Greșeli comune de securitate pe care multe site-uri le creează
 • 22 greșeli de ucidere în conversie pe site-ul dvs. WordPress
 • 15 greșeli WordPress de evitat cu orice preț

Deși există multe lucruri care pot merge greșit, nu vă descurajați. Să nu uităm că WordPress este o piesă software extraordinară și că pur și simplu va dura ceva timp înainte de a deveni expertiză. Deocamdată, începeți doar să vă familiarizați cu lucrurile descrise aici și să vă pregătiți pentru a doua parte. În ea, vom acoperi un fel de moduri complet diferite de a-ți încurca blogul.

Care este cel mai mortal?

Așadar, acum când am trecut pe toată lista cu 10 pași, să luăm un minut pentru a încerca să alegem cel mai mare blog ucigaș din toate. Care este parerea ta? Este vreuna dintre problemele tehnice? Sau poate sunteți mai mult ca mine și credeți că a nu câștiga bani de pe blog pentru o perioadă lungă de timp este și mai mortal? Oricum, simțiți-vă liber să vă împărtășiți în comentarii și, mai important, să vă simțiți liberi nu faceți oricare dintre aceste greșeli pe blogul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me