Cum să vă actualizați tema ThemeForest WordPress

Envato Market Plugin WordPress Ghid pentru actualizări automate

Menținerea actualizată a temelor și a plugin-urilor dvs. WordPress este la fel de importantă ca actualizarea instalării de bază a WordPress. Dacă utilizați o temă sau un plugin gratuit prin WordPress.org, atunci probabil că sunteți familiarizați cu actualizările automate prin tabloul de bord.


În mod normal, când vedeți o notificare în barul dvs. de administrare la care aveți o actualizare la care puteți accesa Panou de bord> Actualizări și tot ce trebuie să faceți este să confirmați actualizarea la o temă sau plugin WordPress.org sau la instalarea de bază a WordPress. Ușor nu? Din păcate, temele premium din afara WordPress.org nu pot fi actualizate în același mod. Fiecare temă premium trebuie să aibă propriul său API pentru a oferi actualizări automate pentru produsul lor deservit de dezvoltator, iar în timp ce multe dintre temele ThemeForest au sisteme integrate, există unele care nu și de aici vine „Pluginul Envato Market”. în loc.

Pluginul Envato Market vă permite să vă conectați la contul dvs. ThemeForest pentru a oferi instalare și actualizări pentru toate temele și pluginurile premium pe care le-ați achiziționat de la Themeforest și Codecanyon) și este foarte ușor de configurat și utilizat!

În acest ghid vă vom parcurge toate etapele pentru descărcarea pluginului gratuit, precum și instalarea și configurarea. Înainte de a începe, este important să rețineți că trebuie să utilizați un cont de administrator pe site-ul dvs. WordPress pentru a instala pluginul și a activa actualizările automate. Și amintiți-vă – pluginul Envato Market oferă doar actualizări automate pentru teme WordPress Themeforest și plugin-uri WordPress Codecanyon (nu va furniza notificări de actualizare pentru temele pe care le-ați cumpărat sau descărcat de pe alte piețe). Bine, acum să începem!

Instalarea pluginului Envato Market

Descărcați pluginul Envato Market

Primul pas este descărcarea pluginului Envato Market. Aceasta este disponibilă pe Envato (precum și prin Github) și este complet gratuită. Nu trebuie decât să faceți clic pe butonul de mai jos pentru a accesa pagina pluginului Envato Market și faceți clic pe butonul Descarca buton.

Descărcați pluginul Envato Market

Aceasta va descărca fișierul zip cu plugin-ul în el. Nu este nevoie să o dezarhivați – o vom instala așa cum este. Acum că aveți pluginul, mergeți mai departe și conectați-vă la instalarea dvs. WordPress la care doriți să adăugați actualizări automate.

Adăugați plugin nou

Pentru a instala pluginul, navigați la Pluginuri> Adaugă nou și faceți clic pe butonul Încărcați pluginul butonul din partea de sus a paginii.

Încărcați zip-ul Envato Market

Urmăriți căutarea pentru envato-market.zip fișier descărcat de la Github.

Instalați pluginul Envato Market

Apoi faceți clic pe butonul pentru Instaleaza acum iar atunci când vi se solicită faceți clic pe butonul Activați pluginul legătură.

Activați pluginul Envato Market

Acum, când pluginul este instalat și activ, ar trebui să vedeți un nou Piața Envato element de meniu din tabloul de bord WordPress.

Configurarea pluginului Envato Market

Următorul pas este sincronizarea pluginului Envato Market cu contul Envato pentru a avea acces la toate achizițiile de pe piață, precum și actualizări ale articolelor..

Setări principale ale pluginului Envato Market

Pentru a începe, faceți clic pe butonul Piața Envato link în meniul dvs. de bord. Ar trebui să vedeți un ecran similar cu cel de mai sus. Primul pas este crearea unui jeton API Envato. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul generează un jeton personal link (evidențiat cu roșu de mai sus).

Generați un token API Envato

Dacă v-ați conectat deja la contul Envato, veți fi dus pe ecranul de mai sus (altfel vi se va solicita prima conectare înainte de a fi redirecționat către această pagină). Pe acest ecran puteți vedea ce pluginul Envato Market solicită permisiunea de a accesa prin intermediul contului Envato (site-urile Envato, posibilitatea de a descărca articolele dvs., o listă a achizițiilor dvs. și verificarea achizițiilor dvs.).

Pentru a continua să dai un nume jetonului tău, bifează caseta pe care ai citit-o și a fost de acord cu termenii, apoi faceți clic pe butonul verde pentru a crea simbolul dvs..

Copiați-vă token API-ul Envato

Odată ce simbolul dvs. este creat, veți vedea un ecran de succes verde. Copiați codul token (acest lucru este foarte important, deoarece Envato nu vă stochează o copie a jetonului pentru dvs.), verificați dacă l-ați copiat și faceți clic pe butonul alb pe care am înțeles.

Lipiți token API-ul Envato

Acum reveniți la instalarea WordPress și lipiți în simbolul API-ului Envato, apoi faceți clic pe Salvați.

Posibilă eroare de piață Envato

Este posibil să vedeți eroarea de mai sus când ați introdus pentru prima dată simbolul. Nu vă faceți griji, reveniți la pagina anterioară și încercați din nou. Ar trebui să funcționeze la a doua etapă.

Achiziții de piață Envato

Odată ce simbolul dvs. este salvat și validat, pagina dvs. va reîmprospăta pentru a afișa pagina dvs. de aterizare Envato Market cu file adăugate pentru articolele dvs. Fila (ele) adăugată (ă) afișează toate achizițiile de teme și plugin-uri, precum și numerele de versiune și link-uri rapide către temele și paginile autorului..

O notă pentru designeri web și agenții de proiectare

Dacă sunteți un freelancer de design web sau o agenție de design care achiziționează teme pentru clienți, puteți utiliza pluginul Envato Market pentru a menține site-urile clienților dvs. la zi. Nu ar trebui să acordați clienților dvs. acces la toate achizițiile, așa că, în schimb, ar trebui să utilizați Jetoane cu un singur element secțiune.

Autorizație de unică utilizare pentru Envato

Mai întâi, va trebui să instalați pluginul Envato Market pe site-ul clientului dvs. și apoi să creați un jeton făcând clic pe butonul generează un jeton personal legătură. Realizați o copie a jetonului dvs. la fel cum v-ați face dacă ați crea propriul simbol.

Codul articolului Envato Client

În continuare, va trebui să localizați și ID-ul itemului pentru tema și / sau plugin-ul clientului dvs. Pentru a găsi ID-ul, mergeți pur și simplu la pagina de temă sau Codecanyon și copiați ID-ul numeric la sfârșitul adresei URL.

Autorizați articolul Envato cu token

Acum navigați înapoi la pagina Envato Market de pe site-ul clientului dvs. în loc să lipiți jetonul în câmpul global disponibil, faceți clic pe butonul Adaugare element buton. Aceasta va deschide un pop-up pentru a introduce jetonul Envato și ID-ul articolului.

Confirmați autorizarea articolului

După ce salvați articolul puteți repeta procesul pentru a adăuga toate celelalte achiziții pentru acest client specific.

Articole Envato autorizate

Acum, instalarea WordPress la care lucrați va afișa numai elementele (și actualizările aferente) pe care le-ați adăugat. Este posibil ca non-dezvoltatorii să dorească să ia în considerare acest plugin dacă ați făcut multe achiziții Envato de-a lungul anilor și doriți să vedeți doar actualizări pentru articolele pe care le utilizați în prezent.

Actualizări automate Envato Market pentru teme și pluginuri

După ce aveți pluginul Envato Market instalat și sincronizat cu contul dvs., veți avea toate achizițiile și actualizările articolului la îndemână..

Actualizări ale articolului de pe piața Envato

Dacă este disponibilă o actualizare pentru un articol pe care l-ați cumpărat, veți vedea o notă portocalie precum imaginea de mai sus.

Pagina de actualizări WordPress

În plus, dacă este disponibilă o actualizare de temă sau de plugin, veți putea de asemenea să o vedeți pe pagina principală de actualizări WordPress, făcând clic pe simbolul de actualizare din bara de administrare sau făcând clic pe Panou de bord> Actualizări. De aici puteți prelucra actualizarea dvs. de obicei selectând și actualizând articolul.

Notă: NU puteți actualiza plugin-uri la pachet cu o temă folosind pluginul Envato Market. Puteți actualiza numai pluginurile pentru care ați achiziționat licența dvs. individuală. Atunci când un dezvoltator include pachete de pluginuri cu o temă, ar trebui să furnizeze actualizări de pluginuri în temă sau să furnizeze detalii despre actualizare în documentația temei.

Pentru a actualiza articolul dvs. prin pluginul Envato Market, trebuie doar să faceți clic pe butonul Actualizare disponibila link în notă portocalie pentru a începe instalarea actualizării.

Actualizarea articolelor dvs. Envato

Dacă elementul dvs. arată Se actualizează … pentru mai mult de câteva minute, reîmprospătați pagina și încercați din nou.

Articole Envato actualizate

Când actualizarea este completă, veți vedea o notificare verde rapidă despre care a fost produsul dvs. Actualizat! Si asta e. Pe măsură ce actualizările sunt disponibile, le vei putea vedea chiar din tabloul de bord (mult mai convenabil decât să descarci singur actualizări pe măsură ce primești notificări prin e-mail de la Envato).

Instalarea de achiziții noi cu pluginul Envato Market

Instalarea achizițiilor noi de teme sau plugin-uri este mai ușoară și atunci când utilizați pluginul Envato Market. Când efectuați o achiziție nouă, o veți vedea în fila Envato Market (la „teme” sau, respectiv, „plugin-uri”).

Instalați Tema nouă cu Envato Market

Doar faceți clic pe albastru Instalare buton pentru a instala noua temă sau plugin-ul dvs. (nu este nevoie să descărcați fișierul zip articol).

Confirmare de instalare a temei Envato

Așteptați doar câteva momente și ar trebui să vedeți un ecran de confirmare ca cel de mai sus. În continuare poți previzualizare (dacă este o temă) sau pur și simplu Activati pentru a începe să proiectați site-ul dvs. web (notă: dacă schimbați tema pe site-ul dvs. live actual, vă recomandăm cu încredere să previzualizați mai întâi și să utilizați acest ghid pentru a schimba în siguranță tema WordPress).

Înveliți

Sperăm că acest ghid vă va ajuta să vă faceți actualizarea mult mai ușoară a actualizărilor articolului Tema și Codecanyon. Dacă aveți întrebări despre pluginul Envato Market sau alte sfaturi de adăugat la ghidul nostru, lăsați un comentariu mai jos. Mulțumesc pentru citit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map