Cum să utilizați Elementor pentru a construi site-uri de la distanță

În aceste perioade de incertitudine economică și distanțare socială, întreprinderile caută să își dezvolte propriile prezențe online acum mai mult ca oricând.


Dacă doriți să vă faceți afacerea online sau dacă sunteți un freelancer care creează site-uri web pentru companii care doresc să se conecteze online, Elementor vă poate ajuta să construiți eficient un site de la distanță, accesibil și ușor de întreținut.

Elementor este un constructor de pagini WordPress vizibil, drag and drop, ceea ce înseamnă că puteți crea modele cu aspect excelent, fără a fi nevoie să priviți vreodată o singură linie de cod. Dacă doriți să aflați puțin mai multe despre pluginul în general, puteți parcurge revizuirea completă a elementului WPExplorer.

În această postare, voi explica un pic mai multe despre motivul pentru care Elementor este cel mai bun instrument pentru a construi site-uri de la distanță. Apoi, vă voi parcurge pașii la nivel înalt pentru a utiliza Elementor pentru a proiecta un site web.

Dacă doriți mai multe detalii despre cum să utilizați Elementor pentru a construi site-uri de la distanță, Academia HubSpot și Elementor partener pentru a oferi un curs online gratuit care acoperă totul, de la configurarea găzduirii dvs. până la crearea și lansarea site-ului dvs. WordPress.

De ce să utilizați Elementor pentru a construi site-uri de la distanță

Elementor Pro

Informații și descărcareVedeți demonstrația

Utilizarea Elementor pentru a construi site-uri web poate:

 • Economisiți timp și vă ajutați să proiectați și să repetați mai rapid pe site-urile dvs. web.
 • Reduceți complexitatea site-urilor dvs. web, eliminați erorile și creați un proces de întreținere mai ușor atunci când vine vorba de actualizări și testare.
 • Economisiți bani și simplificați costurile, astfel încât să puteți extinde mai bine prețul pentru un proiect.

Să trecem la mai multe detalii despre beneficii.

Economisiți timp și evitați codul

Indiferent dacă sunteți un designer, un dezvoltator sau doar un utilizator WordPress obișnuit, Elementor vă poate grăbi fluxul de lucru cu interfața sa vizuală, drag and drop.

Puteți crea rapid noile modele adăugând widget-uri de conținut. Veți obține, de asemenea, tone de opțiuni de design și aspect pentru a crea stiluri și machete perfecte pentru pixeli.

De-a lungul întregii experiențe, nu trebuie să interacționezi niciodată direct cu codul … decât dacă vrei. Dacă doriți ceva mai mult control, puteți utiliza cu ușurință propriul CSS personalizat acolo unde este nevoie.

În cele din urmă, dacă doriți cu adevărat să economisiți ceva timp, Elementor vine cu sute de șabloane pre-construite pe care le puteți importa. Tot ce trebuie să faceți este să importați șablonul care vă place, să editați conținutul pentru a se potrivi cu marca dvs. și ați terminat

De asemenea, aceste beneficii vă pot economisi timp când veți avea nevoie de iterare. De exemplu, dacă un client solicită o schimbare, puteți schimba rapid lucrurile fără a vă bloca în cod.

Reduceți complexitatea și eliminați erorile

Cu un site WordPress tipic, produsul finit este de obicei un patchwork de pluginuri de la diferiți dezvoltatori.

Nu există nimic care să conțină aceste instrumente separate, cu excepția timpului și efortului pe care îl depuneți în utilizarea lor pentru a construi un site web coerent.

Momentan este în regulă, dar poate duce la probleme potențiale, deoarece fiecare dezvoltator își va schimba și actualiza independent pluginul.

De exemplu, dezvoltatorul pluginului glisorului dvs. poate face o modificare care cauzează probleme cu secțiunea de eroi a paginii de pornire (pe care l-ai construit cu un alt plugin).

Cu Elementor, veți avea acces la toate instrumentele importante sub un singur acoperiș.

De exemplu, cu Elementor și Elementor Pro, primiți instrumente care vă ajută să creați:

 • Sliders
 • Formulare de contact
 • Forme de generare a plumbului
 • Galerii
 • popup-uri
 • Liste / grile de portofoliu
 • Tabele de prețuri
 • …mult mai multe

Widgeturi Elementor Pro

Toate aceste instrumente vin în același plugin de la același dezvoltator, astfel încât puteți fi sigur că o modificare a formularelor dvs. de generare de plumb nu va provoca niciodată o problemă cu fereastra pop-up în care afișați formularul..

În plus, acest lucru îți face viața mult mai ușoară când vine momentul să îți actualizezi site-urile. În loc să fie nevoie să folosiți un site de înregistrare pentru a testa o mulțime de pluginuri diferite în momente diferite, tot ce trebuie să faceți este să testați și să actualizați un singur instrument.

Practic, puteți utiliza Elementor ca fundație a site-ului dvs. pentru a simplifica totul și apoi a vă extinde pentru a atinge obiective specifice de afaceri, cum ar fi utilizarea Plugin WordPress gratuit HubSpot pentru a genera clienți prin intermediul unui formular, casetă de chat live și ferestre pop-up care toate se introduc în CRM-ul HubSpot gratuit.

Economisiți bani și simplificați costurile

În cele din urmă, Elementor vă poate ajuta să economisiți bani și proiecte mai ușor de preț.

La fel ca accesul la instrumente importante într-un singur plugin reduce complexitatea site-ului dvs., reduce și prețul pe care trebuie să îl plătiți.

Elementor are o versiune gratuită pentru constructorul de bază. Apoi, pentru a accesa funcțiile suplimentare, cum ar fi formulare, glisoare, ferestre și altele, nu trebuie decât să plătiți un singur tarif forfetar.

Nu există nicio taxă suplimentară pentru diferite funcții sau este necesară achiziționarea de pluginuri diferite, ceea ce vă reduce costurile.

Acest lucru menține, de asemenea, costurile clare și facilitează prețul proiectelor clientului. În loc să aveți nevoie să prețați o mulțime de instrumente diferite în propunerea dvs., puteți menține lucrurile mult mai simple și să vă concentrați pe ceea ce percepeți pentru timpul și expertiza dvs., nu pentru instrumentele dvs..

Cum să utilizați Elementor pentru a construi site-uri

Acum că cunoașteți câteva dintre motivele pentru care Elementor face un instrument excelent pentru construirea de site-uri de la distanță, haideți să folosim Elementor pentru a construi un site web minunat.

1. Alegeți Tema dvs.

Elementor este un plugin, așa că va trebui totuși să alegeți o temă care să se asocieze cu Elementor.

Trag WordPress Total Drag and Drop

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Deoarece veți folosi Elementor pentru a controla întregul / majoritatea designului site-ului dvs., doriți să vă concentrați pe găsirea unei teme care oferă funcțiile de care aveți nevoie, precum și asistență completă pentru funcțiile de construire a paginilor Elementor. De exemplu, dacă doriți să puteți adăuga personal, mărturii și un portofoliu, ar trebui să alegeți o temă cu aceste tipuri de post – cum ar fi tema Total WordPress.

Hello Elementor Tema

Fundația cea mai ușoară posibilă este Hello Elementor tema. În esență, Hello Elementor este o pânză 100% goală pentru modelele dvs. Elementor.

Deoarece tema Hello Elementor nu adaugă niciunul de stiluri sau caracteristici proprii, acesta va menține site-ul finalizat ușor și încărcarea rapidă.

Dacă doriți o temă care să vină cu stiluri proprii, poate să controlați antetul site-ului sau experiența de checkout pentru un magazin WooCommerce, puteți consulta această colecție cu cele mai bune teme WordPress Elementor..

2. Alegeți Aroma dvs. de Elementor

Elementor vine în ambele o versiune gratuită la WordPress.org, precum și o versiune premium care adaugă mult mai multe caracteristici, numite Elementor Pro.

Cu versiunea gratuită a Elementor, puteți crea site-uri pagină cu pagină. De exemplu, puteți crea un design pentru pagina dvs. de pornire, altul pentru „Despre pagina” și apoi puteți crea pagini separate pentru fiecare articol din portofoliu.

Pentru un site simplu de broșură cu conținut în mare parte setat-și-uită-acesta, acesta ar putea fi tot ce ai nevoie.

Cu toate acestea, pentru a depăși acest lucru, poate doriți să luați în considerare Elementor Pro.

Elementor Pro nu numai că vă oferă mai multe instrumente de design precum glisierele și formularele, dar vă oferă și un mod cu totul nou de a construi site-uri web cu Theme Builder.

Cu Elementor Theme Builder, puteți crea șabloane și le puteți aplica pe toate sau pe o parte din site-ul dvs. De exemplu, puteți proiecta site-ul dvs. web:

 • Antet
 • Arhiva pagini (de exemplu. pagina care listează toate postările dvs. de pe blog)
 • Pagini unice (de exemplu. o postare individuală pe blog)
 • Subsol
 • Produse WooCommerce

De asemenea, puteți include conținut dinamic în design-urile dvs., cum ar fi conținutul pe care l-ați adăugat cu câmpuri personalizate.

Deoarece puteți crea un singur șablon care se aplică întregului sau o parte din conținutul dvs., Elementor Pro face o opțiune deosebit de excelentă pentru site-urile dinamice.

Este util și pentru alte tipuri de site-uri datorită noilor widget-uri de conținut, cum ar fi:

 • Formulare
 • Sliders
 • Galerii
 • Portofoliile
 • Tabele de prețuri
 • …mult mai multe

Din nou, acest lucru simplifică atât site-ul, cât și prețul (deoarece Elementor Pro include fiecare caracteristică la același preț).

3. Începeți construirea cu Elementor

După ce ai ales cea mai bună temă și versiunea Elementor pentru proiectul tău, ești gata să începi să creezi.

Pentru a vă proiecta conținutul, puteți începe fie de la o pagină goală, fie importați unul dintre șabloanele pre-construite care vin cu Elementor.

Pentru a construi rapid un întreg site web coeziv, puteți utiliza chiar și unul dintre kiturile Elementor, care sunt un set de șabloane pentru fiecare pagină de pe un site, chiar până la pagina 404..

Fie că porniți de la o ardezie goală sau un șablon pre-construit, veți ajunge la interfața vizuală, drag and drop.

Veți vedea o previzualizare în direct a designului dvs. în partea dreaptă – veți vedea exact ce vor vedea vizitatorii site-ului dvs. web.

Apoi, puteți utiliza bara laterală din stânga pentru a adăuga și configura elemente de conținut și aspect.

Elementor Interface

De exemplu, dacă doriți să adăugați un buton la designul dvs., tot ce faceți este să îl trageți de la bara laterală. Apoi, puteți personaliza setările sale folosind aceeași bară laterală.

Pentru o privire mai profundă asupra funcționării interfeței Elementor, puteți consulta videoclipul de mai jos:

Construiți site-uri web cu Elementor Today

Acum, mai mult ca oricând, companiile caută să-și dezvolte o prezență online.

Fie că doriți să lansați propria prezență online, fie că ajutați clienții să ajungă online, învățarea cum să folosească Elementor pentru a construi site-uri nu numai că vă va permite să construiți site-uri web frumoase, eficiente, ci și:

 • Economisiți timp și eliminați nevoia de a lucra direct cu codul.
 • Eliminați problemele de compatibilitate și simplificați întreținerea oferindu-vă toate cele mai importante instrumente într-un singur loc.
 • Economisiți bani și simplificați-vă costurile eliminând nevoia de a cumpăra o mulțime de pluginuri separate pentru funcțiile cheie.

Pentru a vedea dacă Elementor este potrivit pentru dvs., puteți instala versiunea gratuită de pe WordPress.org și începeți să construiți primul dvs. site de la distanță.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me