Cum să urmăriți valorile sociale pentru site-urile WordPress

Când a fost ultima dată când ați examinat modul în care utilizatorii își împărtășesc postările și paginile în conturile lor de socializare? La început ar putea părea ciudat să vă faceți griji cu privire la cât de mulți oameni au trimis un tweet pe ultima dvs. postare pe blog. Dar astfel de numere și tendințe vă oferă o perspectivă asupra cât de popular este site-ul dvs. și care funcționează paginile sau postările. Din fericire, este ușor să adăugați și să urmăriți valorile sociale pentru site-ul dvs. WordPress.


Deoarece media socială reprezintă o măsurare atât de puternică a credibilității și a priceperii motorului de căutare, aruncăm o privire la modul în care îți poți urmări valorile sociale pentru site-ul tău WordPress. Prima parte a urmăririi valorilor tale sociale constă în reunirea tuturor graficelor și statisticilor care se conectează cu paginile de socializare.

În mod ideal, veți avea acces la valori sociale importante pentru WordPress, cum ar fi:

  • A ajunge: afișări generale, mențiuni sau alte surse de vizibilitate pe care le-ar putea primi postările dvs. (cu sau fără angajament)
  • Logodnă: aprecieri, comentarii, retweet-uri și orice alte interacțiuni pe care audiența le are cu conținutul tău
  • Conversii: câte clicuri pe postările dvs. sociale duc la finalizarea unui obiectiv (vânzări la magazin, abonamente la newsletter etc.)
  • Distribuție de voce: aceasta privește modul în care te compari cu concurența ta și influența pe care o ai

Dar acestea sunt doar câteva mari – există alte metrici de urmărit, cum ar fi creșterea audienței, ROI, canale, timpii de răspuns, cuvinte cheie și multe altele, în funcție de obiectivele dvs. și ce tip de date căutați. Din fericire, există o serie de servicii de încredere pe care le puteți utiliza pentru a automatiza acest proces pentru dvs..

Notă: Prețurile enumerate sunt începând cu 4 iunie 2020, ora actualizării acestui post.

1. Sprout Social

Sprout Social

Sprout Social Analytics

Sprout Social se face publicitate ca o modalitate de a-ți atinge și de a-ți angaja publicul cu managementul integrat și raportarea integrată. Și nu le putem da vina. Acest serviciu premium oferă tone de funcții excelente pentru a monitoriza valorile sociale pentru site-ul dvs. WordPress, cu foarte puțin efort din partea dvs. Cu Social Sprout te poți conecta la conturile tale de socializare pentru a-ți planifica programul de publicare, urmări și monitoriza implicarea postului, urmărirea analizelor și chiar a permite funcțiilor de ascultare să vizualizeze informații detaliate despre public (vârstă, sex, dispozitiv și multe altele).

Creșterea valorilor sociale de raportare socială

Rapoartele de social media încorporate facilitează colectarea și interpretarea datelor, urmărirea obiectivelor și optimizarea strategiei de social media. Sprout Social oferă, de asemenea, rapoarte specializate pentru conturi sociale grupate, mesaje etichetate, concurenți, publicitate plătită și echipe / sarcini. Există chiar și un creator de raporturi personalizabile, peste 150 de valori, filtrare avansată și opțiuni de comparație pentru a obține la maxim datele dvs. sociale.

Platforme compatibile: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn
Preț: 99 USD pe utilizator pe lună cu până la 5 profiluri sociale

2. HootSuite

HootSuite

Analiza HootSuite

Următoarea pe lista noastră este platforma de management social media a Hootsuite. Cu opțiuni de planificare a postărilor, curare de conținut, monitorizare a performanței, analize și chiar managementul echipei, este un alt instrument excelent pentru a lua în considerare valorile sociale. Hootsuite oferă chiar și o încercare gratuită de 30 de zile, ceea ce o face o opțiune deosebit de excelentă dacă doriți doar să încercați monitorizarea valorilor dvs. pentru prima dată.

Hootsuite Raportarea valorilor sociale

Deci, ce include Hootsuite? După ce vă conectați la conturi, veți putea vizualiza rapoarte pentru postările, implicarea, performanța, perioadele de timp și multe altele. Cu peste 200 de valori dintre care puteți alege, puteți personaliza rapoartele pentru a vă adapta nevoilor dvs., ceea ce face și mai ușor optimizarea strategiei. Hootsuite se integrează, de asemenea, cu alte instrumente de măsurare socială precum Brandwatch, Unmtric, Weibo și altele pentru analize ROI suplimentare..

Platforme compatibile: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn
Preț: 29 USD pe lună pentru un utilizator cu până la 10 conturi sociale

3. SEMRush

SEMRush

SEMRush Social Media Toolkit

SEMrush incorporează tone de funcții pentru a-ți optimiza site-ul pentru SEO, inclusiv auditul, urmărirea poziției, informații despre concurență, backlinkuri, analitice și chiar un set de instrumente pentru social media. Deși partea SEO este foarte utilă, valorile sociale adăugate fac SEMrush și mai atractiv dacă căutați un singur serviciu care să se ocupe de ambele aspecte..

SEMrush Raportarea valorilor sociale

Cu setul de instrumente de socializare SEMrush vă puteți conecta contul la Facebook, Instagram și Linkedin pentru a vă planifica postările, a crea reclame, a promova postări și a urmări concurenții. În plus, veți putea vedea rapoarte intuitive care oferă informații despre postările care se găsesc, când, dacă vă implică audiența, creează conversii și multe altele. În plus, după cum am menționat, SEMrush oferă o întreagă încărcătură cu funcții de optimizare SEO pe care le puteți utiliza împreună cu valorile sociale pentru a vă perfecționa în continuare strategiile de marketing online.

Platforme compatibile: Informații disponibile numai pentru Facebook, Instagram și LinkedIn (alte funcții sunt compatibile și cu Twitter, YouTube, Pinterest)
Preț: 99,95 USD pe lună pentru un plan Pro, care permite monitorizarea a până la 50 de profiluri sociale

Verificați rapoartele

Acum a sosit momentul să vedeți performanța. Utilizați valorile sociale pentru a căuta care sunt cele mai populare postări. Notează care sunt platformele de socializare (Facebook, Twitter, Pinterest, etc.) care constituie majoritatea acțiunilor pentru acea postare. Acest lucru vă va ajuta să descifrați conținutul este cel mai popular. Puteți formula apoi postări viitoare în funcție de ceea ce publicul dvs. este cel mai probabil să se bucure și să participe și veți avea cunoștința carei platforme sociale sunt cele mai utile pentru site-ul dvs. web.

Ce zici de bricolaj?

Desigur, puteți face asta singur. Este în întregime posibil să vă urmăriți manual postările, comentariile, postările pe rețelele de socializare, cum ar fi, re-partajarea, următorii și multe altele. De fapt, Social Media Examiner are un ghid excelent în 10 pași despre cum puteți crea propria foaie de calcul pentru a urmări toate valorile importante. Dar acest lucru necesită forță de muncă și consumă mult timp. Acesta este motivul pentru care utilizarea unuia dintre instrumentele menționate mai sus este ceea ce am recomanda dacă aveți seriozitate cu privire la păstrarea filelor pe propriile valori sociale.


Valorile de social media nu sunt la fel de complexe precum gestionarea statisticilor generale ale site-ului în ceva precum Google Analytics. Dar, deoarece media socială joacă un rol atât de mare în ceea ce privește credibilitatea și clasamentele motoarelor de căutare, este înțelept să păstrați un instrument de măsurare socială în arsenal.

Fiecare dintre serviciile menționate oferă valori sociale pe care le puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți strategia de social media, dar în funcție de nevoile dvs. (sau buget), puteți alege unul peste celălalt. Sprout Social oferă cel mai mult atunci când vine vorba de analiză și raportare (mai ales dacă faceți upgrade la planul lor profesional 150 USD / lună). Dar dacă bugetul dvs. este limitat Hootsuite, cu prețurile accesibile și bogăția de funcții ar putea fi de preferat. Sau, în schimb, dacă doriți să vă monitorizați SEO și social cu serviciul, atunci SEMrush ar putea fi o potrivire mai bună.

Dacă aveți întrebări despre cum să urmăriți valorile de socializare pentru site-ul dvs. WordPress, aruncați o linie în secțiunea de comentarii de mai jos. Ați folosit alte instrumente de analiză a rețelelor de socializare pentru a urmări cât de performanțe aveți pe platforme precum Facebook și Twitter? Mi-ar plăcea să aud despre ei!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me