Cum să trimiteți facturi de client prin intermediul WordPress

Una dintre cele mai grave părți ale clienților de facturare este să vă amintiți toate serviciile pe care le-ați oferit atunci când treceți la un software complet diferit pentru a trimite facturile către clienții dvs. Trebuie să vă amintiți la fiecare două săptămâni sau luni pentru a le trimite afară și devine o durere imensă.


Deoarece mulți dintre noi lucrăm în WordPress toată ziua, de ce nu putem trimite facturi doar în tabloul de bord WordPress? Ei bine, am o veste bună pentru tine. Poti! Să aruncăm o privire la modul de expediere a facturilor clientului prin intermediul WordPress.

Utilizați un plugin WordPress pentru a trimite facturi de client prin WordPress

Există, de fapt, câteva opțiuni de ales atunci când vine vorba de trimiterea de facturi prin WordPress prin intermediul unui plugin. Voi parcurge un tutorial rapid folosind pluginul WP-Factură, dar nu ezitați să selectați o altă opțiune, din moment ce sunt atât de mulți dintre care să alegeți și am înțeles că fiecare persoană și companie are propriile sale nevoi de integrare și preferințe la trimiterea facturilor.

WP-factură

WP-factură

Descarcă pluginul WP-Factură și activează fișierul zip din tabloul de bord WordPress. Puteți face acest lucru accesând pagina Plugins din tabloul de bord și căutând factura WP.

Odată activat pluginul, puteți găsi fila Factură în partea stângă a tabloului de bord. Faceți clic pe ea și navigați la Setări pentru a începe.

Configurare de bază

Acest lucru dezvăluie pagina de configurare de bază, unde puteți, practic, să completați toate setările implicite pe care nu trebuie decât să le modificați o singură dată. De exemplu, puteți să introduceți numele companiei pentru a apărea pe facturile dvs. Puteți selecta, de asemenea, o anumită pagină de pe site-ul dvs. web care prezintă facturile. Aș recomanda crearea unei pagini de facturi specifice, astfel încât vizitatorii obișnuiți să nu se potrivească cu acest lucru.

wp-factură-plugin-Configurare

Alegeți locul în care doriți să plasați facturile pe pagină și indicați cum doriți să acceptați plata. Am specificat că vreau să facturăm clienții cu PayPal, dar puteți alege și opțiunea cardului de credit sau lucruri precum 2Checkout sau Stripe. Există chiar și o opțiune pentru a permite clientului să modifice metoda de plată, dacă este nevoie.

Dacă intenționați să acceptați carduri de credit, atunci trebuie să introduceți informațiile de procesare a plății de la gateway. Acest lucru necesită de obicei taxe separate pentru procesare și puteți găsi cele mai bune oferte pentru acest lucru în locuri precum Authorize.net.

wp-factură-plugin-credit-carduri

Configurarea PayPal este mult mai simplă, cu o zonă de introdus numele dvs. de utilizator PayPal, o opțiune de mod de testare și o adresă URL IP PayPal generată automat de la propriul nume de domeniu. Faceți clic pe butonul Salvați toate setările când completați aceste câmpuri.

wp-factură-pluginPaypal

Adaugă facturi

După ce finalizați setările de bază, acesta vă aduce direct la pagina Adăugare nouă, care vă începe cu o factură complet nouă. Puteți reveni întotdeauna la această pagină făcând clic pe fila Adăugare nouă din tabloul de bord.

add-nou-factură

Începeți să introduceți adresa de e-mail la care intenționați să trimiteți noua factură. Faceți clic pe butonul Creare nou odată ce tastați e-mailul.

wp-factură-plugin-Adresa e-mail

Noul editor de facturi este destul de similar cu editorul WordPress pe care îl vedeți pentru crearea de postări și pagini. Creați un titlu pentru factura clientului și puteți, de asemenea, să introduceți o descriere dacă doriți să trimiteți un mesaj clientului.

wp-factură-plugin-factură-editor

Derulați în jos sub descriere pentru a găsi o zonă pentru a introduce tipul pentru care plătiți facturarea clientului. Introduceți serviciile sau produsele pentru care plătiți și modificați prețul și cantitatea. Simțiți-vă liber să includeți reduceri sau să adăugați linii suplimentare dacă aveți mai multe articole de inclus.

add-servicii wp-factură-plugin-

Chiar sub aceasta, puteți schimba în jurul setărilor de plată pentru a specifica ce tip de monedă acceptați și ce modalități de plată sunt permise. Îmi place foarte mult cum oferă și o opțiune pentru a accepta plățile manuale.

plata-settings wp-factură-plugin-

Opțiuni de facturare

Dacă mergeți la bara laterală dreaptă, veți găsi câteva caracteristici interesante, fie Permite plata parțială, fie facturarea recurată. Dacă faceți clic pe opțiunea de plată parțială, introduceți pur și simplu plata minimă pe care sunteți dispus să o acceptați. Dacă selectați opțiunea de facturare repetată, există mai multe câmpuri de completat, cum ar fi intervalele, ciclurile de facturare și care sistem de procesare a plăților lucrați.

wp-factură-parțială-plată și nerecurente

Dacă derulați ceva mai în jos în coloana din dreapta, puteți completa detaliile despre Informații despre utilizator. Aceasta este informația personală pentru clientul în care intenționați să trimiteți factura. Așadar, asigurați-vă că totul este corect și alegeți adresa de e-mail corespunzătoare, astfel încât să nu meargă la persoana greșită. Opțiunile includ numele, prenumele, compania, numărul de telefon și multe altele.

wp-factură-User-Information

Faceți clic pe butonul Salvare pentru a finaliza procesul. Cu toate acestea, doar pentru că ați apăsat Salvare nu înseamnă factura trimisă. Aveți mai multe opțiuni pentru trimiterea facturii. Alegeți să vizualizați online, să introduceți plata sau să trimiteți notificare.

wp-factură-View-Enter-sau-Trimite

Dacă vizualizați factura pe site-ul dvs. web, puteți să apucați pur și simplu acest link și să-l trimiteți prin e-mail clientului, dacă acesta este modul în care funcționează procesul dvs. de facturare. Acestea pot apoi să examineze factura online și să facă clic pe butonul Procesare plată care le redirecționează către PayPal sau către o pagină de procesare a cardului de credit..

wp-factură-plugin-Online-factură

Dacă faceți clic pe opțiunea Trimite notificare, aceasta vă permite să înregistrați un e-mail rapid prin WordPress, spunându-i clientului dvs. că factura este disponibilă. Această opțiune îmi place cel mai bine, deoarece nu trebuie să vă deschideți clientul de e-mail pentru a trimite notificarea. Pur și simplu introduceți adresa de e-mail pe care doriți să o trimiteți și modificați mesajul oricât doriți. Faceți clic pe butonul Trimite notificare și primesc un link rapid către factura dvs..

plugin-notificări wp-factură-

Odată ce cineva efectuează o plată, este etichetat automat ca Plătit prin sistemul de facturare WordPress. Nu trebuie să faceți nimic după asta. Cu toate acestea, dacă cineva vă plătește cu un cec sau alege o altă metodă de plată, puteți de asemenea să faceți clic pe butonul Introducere plată pentru a înregistra plata manual.

Alegeți că ați primit plata. Acest drop down vă oferă, de asemenea, opțiuni pentru rambursări și ajustări. Introduceți cât de mult vă-a plătit clientul, împreună cu o dată și o notă, dacă este nevoie. Faceți clic pe butonul Procesare / taxare plată pentru a termina procesul.

wp-factură-plugin-Enter-plată

rapoarte

După ce începeți să strângeți câteva facturi, nu ezitați să faceți clic pe fila Rapoarte din tabloul de bord WordPress. Această zonă pur și simplu descompune câți bani ați facturat, clienții dvs. cei mai valoroși și chiar și elementele dvs. primare încasate dacă vindeți produse.

wp-factură-plugin-rapoarte

Facturi feliate

Plugin pentru facturi feliate

Sliced ​​Facturi este un plugin flexibil, bine acceptat și ușor de utilizat, care vă permite să folosiți site-ul dvs. WordPress pentru a trimite cotații și facturi cu aspect profesional și să fiți plătit online.

Facturi feliate Informații despre afaceri

Facturile tranșate vin cu multe funcții chiar din cutie, inclusiv șabloane de factură personalizabile, completate cu detaliile și logo-ul companiei dvs., trimitere prin e-mail de factură cu un singur clic, șabloane de e-mail personalizabile, setări de impozitare flexibile, elemente de linie predefinite, raportare factură, import CSV & export. Dacă aveți nevoie de mai multe, sunt disponibile mai multe extensii gratuite și plătite.

Pluginul gratuit pentru facturi oferite oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a trimite cotații și facturi și pentru a colecta plăți prin PayPal sau prin metode de plată offline (bancă, cec, ordine de bani sau orice altceva). Setați data scadentă și facturile feliate vor trimite automat mementouri de plată în programul configurat, până când veți fi plătit!

Facturi feliate - Opțiuni de factură

Extensiile aduc funcții suplimentare, precum facturi PDF, o zonă sigură pentru clienți, facturi recurente, facturi sigure, gateway-uri de plată suplimentare, cum ar fi Braintree și Stripe și multe altele. Există, de asemenea, integrări disponibile pentru plugin-uri WordPress populare, cum ar fi WooCommerce, Formular de contact 7 și Formulare gravitate.

Facturile feliate este susținută de un sprijin deosebit pentru a vă ajuta pe parcurs. Facturați „Calea WordPress” și faceți facturarea și contabilitatea dvs. o briză!

Înveliți

Ce alte pluginuri de facturare WordPress sunt disponibile? Există destul de puține – faceți doar o căutare rapidă și veți găsi Facturi de încolțireWooCommerce PDF Facturi și pachete de ambalare, printre alții.

Este destul de simplu să configurați unul dintre aceste sisteme pentru a începe să urmăriți clienții sau produsele și să începeți să trimiteți facturi către clienții dvs. Eu personal mă bucur cel mai mult de pluginul WP-Factură, dar multe dintre aceste pluginuri și instrumente sunt frumoase pentru păstrarea tuturor modulelor dvs. de finanțare într-un singur loc. Gândiți-vă cum nu va mai trebui să deschideți o filă complet nouă în browserul dvs. de fiecare dată când doriți să trimiteți o factură.

Spuneți-ne în comentariile de mai jos dacă aveți întrebări despre cum să trimiteți facturi de client prin WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map