Cum să știți dacă un site este creat de WordPress

Cum să știți dacă un site este creat de WordPress

Vedeți adesea un site minunat și vă întrebați „folosește WordPress?” Uneori, răspunsul este simplu – footer-ul spune totul, dar, mai des, trebuie să faceți un pic de detectiv. Cu tot mai mulți webmasteri care ascund faptul că folosesc WordPress, vă vom învăța diferite modalități de a confirma dacă un site folosește WordPress sau nu, discutați de ce unii simt nevoia să ascundă faptul că folosesc WP și să vă arate un truc corect pentru a afla ce temă folosește un site.


Ce este cu The Hiding?

Suntem siguri că într-un context sau altul ați auzit despre oameni care ascund faptul că site-ul lor folosește WordPress și cum este un lucru bun sau rău. Deci, să lămurim câteva lucruri.

Niciodată nu ar trebui să-ți fie rușine să folosești WordPress! De fapt, ar trebui să spuneți cu toată mândria că site-ul dvs. este alimentat de una dintre cele mai bune piese de software open source create vreodată. Ascunderea versiunii exacte a WP pe care o utilizați este cu totul alt joc. Din cauza riscului tot mai mare de a fi hacked, este un lucru înțelept de făcut, deoarece expunerea numărului exact de versiune te poate expune la riscuri mai mari de a fi hacked.

Majoritatea „hackerilor” sunt leneși

Tânăr hacker

Când oamenii răi încearcă să doboare cât mai multe site-uri în cea mai scurtă perioadă, ei folosesc un principiu numit „fructul cu greutate mică”. Este doar un mod fantezist de a spune „piratează primele site-uri cele mai vulnerabile”. Fie găsesc o nouă vulnerabilitate WP, fie aleg una mai veche care a fost deja plasată în versiunile mai noi, dar există pe multe site-uri, deoarece oamenii nu actualizează WP suficient de des. Folosind Google, aceștia obțin o listă de mii de site-uri care utilizează acele versiuni specifice și apoi efectuează un atac automat care duce toate aceste site-uri folosind aceeași vulnerabilitate.

Este posibil ca site-ul dvs. să folosească în continuare acea versiune specifică (problematică) a WordPress, dar dacă depuneți doar un mic efort pentru a ascunde versiunea pe care o folosește, va însemna că nu veți fi lovit în primul val, deoarece nu sunteți „ fructe mici agățate. ” Acest lucru nu vă va ajuta dacă cineva vizează site-ul dvs. în mod special, dar va face cu aceste atacuri automatizate.

Datorită acestui lucru, vă putem uita la unele dintre metodele pe care le puteți utiliza pentru a afla dacă un site este alimentat de WordPress sau nu.

1. Există un serviciu pentru asta

Există un serviciu pentru asta

La fel ca în majoritatea lucrurilor de pe Internet, dacă aveți nevoie de un serviciu care automatizează o sarcină simplă, există deja șanse. Dacă încurcarea cu codul nu este ceea ce vă îndreptați către WP Loop Este instrumentul WordPress introduceți adresa URL a site-urilor și vă spune dacă folosește WordPress.

SoftwareFindr Tema-Detector instrument

O altă resursă excelentă este SoftwareFindr Instrumentul de detectare a temei. La fel ca înainte, lipiți în link-ul către site-ul de care sunteți curioși și veți afla într-o clipă dacă este WordPress și dacă este o temă pe care o puteți obține pentru voi. SoftwareFindr oferă, de asemenea, recomandări și recenzii de teme și pluginuri de top, astfel încât chiar dacă nu puteți utiliza aceeași temă ca un site web pe care îl iubiți, puteți găsi cu siguranță o temă și unele pluginuri pentru a crea un design similar.

Dacă nu sunteți mulțumit de rezultate sau doriți mai multe informații tehnice BuiltWith vă poate ajuta. Din nou, doar introduceți adresa URL a site-ului și faceți clic pe căutare. Puteți utiliza, de asemenea, servicii specializate, cum ar fi Ce tema WP este aceea? pentru a găsi tema care alimentează un site. Dar rețineți că toate aceste site-uri folosesc metodele descrise mai jos. Nu există magie pentru ei.

2. Pornire ușor – doar citit

Multe site-uri sunt, așa cum am spus deja, mândri să folosească WordPress, așa că dacă doar derulați în jos în subsol, veți vedea probabil o linie „Powered by WordPress”. Dacă se întâmplă să fii pe site-ul unui blogger, șansele sunt că poți afla mult mai multe vizitând despre, cum a fost făcut, stiva tehnologică sau o pagină similară în care există o listă actualizată a tuturor pluginurilor și instrumentelor utilizate pentru crearea site-ului. este arătat.

3. Săparea în sursă – Eticheta generatorului temut

cod

Pentru această metodă și câteva dintre următoarele, vom avea nevoie de sursa HTML a paginii de pornire a site-ului. De fapt, sursa oricărei pagini va face, dar să rămânem la pagina principală. Faceți clic dreapta undeva pe pagină (care nu este o imagine sau un link) și alegeți „Vizualizați sursa paginii”. Dacă sunteți pe Chrome, Ctrl + U va face și trucul.

Acum, când ați apăsat HTML Ctrl + F pentru a scoate câmpul de căutare și introduceți „generator”. Căutați o linie care să arate astfel:

Nici o astfel de linie? Citiți mai departe; Există multe alte metode de a confirma dacă un sire este pe WP sau nu.

Ai găsit-o, dar nu arată așa? Este posibil și asta. O variantă văzută adesea este doar „WordPress” – ceea ce înseamnă că webmaster-ul nu dorește să dezvăluie versiunea exactă WP (adică, după cum am discutat deja despre o idee bună). O altă posibilitate este ca site-ul să nu fie alimentat de WP, astfel încât generatorul să poată fi altceva, cum ar fi Joomla.

4. Încă în sursă – Câteva căi des utilizate

Ar trebui să mai aveți sursa deschisă împreună cu câmpul de căutare. Schimbați șirul de căutare în „conținut wp”. Ai găsit o grămadă de linii cu șirul acela? Grozav – site-ul folosește, fără îndoială, WordPress.

Vrei să știi ce temă folosesc? Căutați „wp-content / theme /” și veți avea probabil câteva accesări. Acum căutați linia care se termină în „style.css” sau „style.css? V = x.y” – care este fișierul CSS al temei principale. Faceți clic pe linkul pentru a-l deschide sau a-l copia / lipi într-o nouă filă. Întreaga adresă URL va arăta ca „http://domain.com/wp-content/themes/twentysixteen/style.css?ver=4.6.1”. Primele zece linii din acel fișier vă vor oferi suficiente date pentru a găsi tema pe web.

Nu ai noroc cu această metodă? Se pare că cineva nu vrea să știm că folosesc WP. Fără griji. Să continuăm cu activitatea noastră de detectiv.

5. URL-uri specifice WP

Încercați să deschideți readme.html fișierul din rădăcina site-ului, adică „http://domain.com/readme.html”. Dacă a funcționat, veți obține ceva similar acest. Niciun noroc? Apoi încercați http://domain.com/license.txt ar trebui să arate acest fișier de probă. Încă nu ai noroc? Dă http://domain.com/wp-admin/ o du-te și ecranul de conectare WP ar trebui să apară.

Înveliți

Dacă niciuna dintre metodele de mai sus nu a funcționat, cineva a investit multă muncă în ascunderea faptului că folosește WordPress sau, așa cum s-a spus, este doar că nu folosesc WordPress. Spune-le să comute ��

Ați încercat vreuna dintre aceste metode? Sau mai aveți altul de adăugat? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map