Gestionarea site-urilor WordPress

Câte site-uri WordPress gestionați? Majoritatea începătorilor pornesc doar cu unul pentru a încerca să vândă un produs sau să prezinte poveștile lor, dar ce se întâmplă dacă te poticnești cu o idee nouă și strălucitoare, necesitând așadar un alt site WordPress?


Sau dacă doriți să construiți o afacere în jurul proiectării de site-uri web pentru alte companii mici? Cu siguranță, veți avea nevoie de o metodă fiabilă și eficientă pentru gestionarea tuturor acestor site-uri într-un singur loc. Lucru bun, care este complet posibil atunci, nu? Continuați să citiți pentru a afla cum să rulați mai multe site-uri WordPress dintr-un singur tablou de bord.

Ce instrumente aveți nevoie?

Datorită mai multor companii de acolo, nu trebuie să vă jucați cu niciun cod sau să vă creați propriul sistem pentru gestionarea mai multor site-uri într-un singur tablou de bord. Câteva companii oferă soluții all-in-one astfel încât să puteți instala și muta site-urile dvs. într-un singur tablou de bord. Astăzi voi acoperi o soluție alternativă: comandantul CMS.

CMS Commander este unul dintre liderii industriei, dar și alte câteva companii oferă soluții bune. Simțiți-vă liber să vă jucați cu aceștia dacă nu găsiți ce aveți nevoie cu comandantul CMS. Toate au caracteristici similare.

Gestionarea mai multor site-uri WordPress pe un singur tablou de bord cu comandantul CMS

CMS Commander funcționează folosind o interfață simplă, iar procesul de configurare este destul de ușor pentru începători. Îmi place CMS Commander, deoarece tabloul de bord principal pe care îl lucrezi pare oarecum similar cu tabloul de bord WordPress implicit.

Este puțin diferit de celelalte opțiuni enumerate mai sus, deoarece nu puteți vedea tabloul de bord real WordPress. Mai degrabă, oferă un aspect unic.

Pasul 1: Înscrie-te la comandantul CMS

Accesați site-ul CMS Commander.

Site-ul CMS Commander

Faceți clic pe butonul Inscrie-te butonul din meniu sau selectați butonul Încearcă pe gratis opțiune dacă doriți să o testați înainte de a vă angaja la un plan de plată. Prețul depinde de câte site-uri web administrezi (începând de la 8 USD, până la 125 USD pentru 400 de site-uri). După expirarea procesului de 14 zile, veți păstra accesul până la cinci site-uri cu caracteristicile de bază.

Parcurgeți procesul de descărcare prin introducerea adresei de e-mail pentru a primi un e-mail cu parola și informațiile de utilizator. Selectează Accesați Contul buton pentru a merge mai departe și a vizualiza tabloul de bord.

accesați Contul

Pentru a configura acest lucru, trebuie doar să vă lipiți de pagina principală. Ulterior vom discuta despre postarea articolelor și gestionarea conținutului dvs. din tabloul de bord.

Tablou de bord

Pasul 2: Descărcați și activați pluginul

Găsiți legătura care spune CMS Commander Client Plugin. Faceți clic pe acest link și încărcați (și activați) pluginul pe fiecare site pe care doriți să îl gestionați în tabloul de bord CMS Commander.

Conecteaza

Aceasta este tot ce ai de a face cu pluginul. Odată ce pluginul este activat pe toate site-urile dvs., ar trebui să sari înapoi la CMS Commander.

Client comandant CMS

Pasul 3: Plasați toate site-urile pe tabloul de bord CMS Commander

Găsi Adăugați primul dvs. site web antet și lipiți în adresa site-ului, numele utilizatorului Admin, parola de administrare și un nume de grup opțional pentru a adăuga fiecare dintre site-urile web care au instalat pluginul. Apasă pe Adăugați site-ul web butonul pentru fiecare site web individual.

Adăugați site-ul web

Câmpul Numele grupului funcționează bine pentru persoanele care gestionează mai multe grupuri de clienți diferite. Poate creezi site-uri atât pentru restaurante, cât și pentru agenții imobiliari. Separați-le cu câmpul opțional Numele grupului.

Există, de asemenea, un link pentru a adăuga site-urile dvs. în vrac, ceea ce va fi mai ușor dacă nu doriți să înregistrați zeci de date de acreditare a site-ului.

Site-uri în vrac

După ce ai finalizat acest proces pentru toate site-urile tale, poți derula în jos și vezi întreaga listă de site-uri. Această zonă este destul de puternică, deoarece puteți derula peste butoane pentru a vedea lucruri precum statistici, backlinks, viteza paginii, comentarii și multe altele.

Îmi place foarte mult zona care vă permite să actualizați toate site-urile dvs. simultan. Joacă în jur cu butoanele din acest modul pentru a obține o idee despre cum funcționează. Aș recomanda, de asemenea, utilizarea Curățare în vrac buton pentru a șterge spațiul nedorit pe toate site-urile dvs. WordPress. Întrucât aceasta reprezintă mai mult o zonă de stare, nu puteți publica conținut aici.

Aici intră în joc bara de instrumente din partea stângă a site-ului.

Lista site-urilor

Pasul 4: Creează o postare pe unul dintre site-urile tale web

Să presupunem că aveți un eveniment care să vină pentru afacerea dvs. și că trebuie să creați o postare pe blog pentru ca toți cititorii să știe despre asta. Faceți clic pe butonul Editor de poștă fila pentru a vă deplasa către pagina care vă permite să creați postările și să le publicați.

Editor de postări

Această pagină arată destul de similar cu standardul Post pagină în WordPress, astfel încât să puteți crea un titlu și un articol pentru postarea pe blog pe care doriți să le partajați. Totul este încă acolo de la Legătură butoane pentru Text Editor.

Editor de poștă

Dacă defilați sub editor, veți găsi o zonă numită Setări WordPress. Acest modul vă permite să modificați lucruri de genul Categorii, Nume de utilizatori, Tipuri de post, și altele.

Setări WordPress

Puteți chiar să plasați o imagine prezentată în postarea dvs. pentru a o trimite pe site-ul web real pe care l-ați conectat. Rețineți că Tipul postului dropdown este inclus, astfel încât să puteți specifica dacă creați sau nu o postare sau o pagină. În funcție de site-ul dvs. web, puteți avea și alte opțiuni, cum ar fi Produse, cupoane, sau a Tip post personalizat.

După ce completați postarea, încărcați toate imaginile și treceți prin procesul dvs. de citire a corecturilor. Mutați-vă în colțul din dreapta sus al ferestrei CMS Commander. Aceasta oferă o listă a tuturor site-urilor conectate la CMS Commander. Aveți opțiunea de a publica această postare unui grup pe care l-ați specificat anterior sau doar unui singur site web.

Publica

Verificați site-ul web pe care doriți să publicați postarea și apăsați pe Postează articolul la Site-uri selectate buton. Acest lucru filmează articolul către acele site-uri unde puteți naviga mai târziu și verificați cum arată.

Ce altceva poți gestiona cu comandantul CMS?

Deoarece instrumentul este atât de expansiv, există prea multe funcții pentru a acoperi într-o singură postare pe blog. Totuși, am compilat unele dintre sarcinile mai comune pe care le puteți efectua cu tabloul de bord CMS Commander.

  • Încărcați conținut masiv, cum ar fi setările SEO sau un fișier completat cu articole pe computer
  • Vizualizați toate postările și comentariile anterioare, astfel încât să le puteți modifica și să răspundeți utilizatorilor
  • Vizualizați și creați utilizatori
  • Instalați pluginuri pe toate sau pe unele dintre site-urile din tabloul de bord CMS Commander
  • Instalați teme pe toate sau pe unele dintre site-urile activate
  • Efectuați backup-uri manuale și automatizate
  • Clonați unul dintre site-urile dvs. web
  • Creați un site nou, în loc să parcurgeți procesul de instalare WordPress obișnuit

Rularea site-urilor WordPress din mai multe tablouri de bord este consumatoare de timp și este frustrantă. Nu numai că trebuie să jonglezi toate acele parole, dar ideea de a sări dintr-o filă în cealaltă din browserul tău mă face să mă apuc; mai ales dacă conduci o afacere. Cât timp pierzi schimbând angrenajele?

Spuneți-ne în secțiunea de comentarii dacă rulați site-urile dvs. WordPress dintr-un singur tablou de bord sau dacă reușiți să faceți să funcționeze cu mai multe tablouri de bord. Ne-a plăcut contribuția ta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me