Căutați să limitați / să restricționați accesul la anumite părți ale site-ului dvs. WordPress? În acest articol vă vom arăta cum puteți restricționa conținutul site-ului dvs. în funcție de cine este conectat pe site-ul dvs. web folosind pluginuri WordPress populare. Cu alte cuvinte, modul de configurare a apartenență site-ul de stil cu WordPress.


Există multe motive pentru a crea un site de membru. Acestea includ, dar nu se limitează la,

  • Dezvoltați o comunitate puternică.
  • Creșteți implicarea și conversația pe site-ul dvs. web.
  • Limitați accesul la conținutul dvs. în funcție de nivelul de membru.

Trebuie să recunosc că este mult mai mult pentru a crea un site web de apartenență decât să restricționați accesul la conținutul dvs., bazat pe apartenență. Există însă un număr mare de site-uri web care operează pe un model de abonament sau abonament. Wall Street Journal este un exemplu excelent de site web care operează pe un model de abonament. După ce vă abonați la conținutul exclusiv al site-ului web, sunteți considerat membru și accesul este acordat conținutului premium.

Un site web de apartenență nu numai că vă ajută să favorizați un sentiment de comunitate în rândul cititorilor, dar vă ajută, de asemenea, să vindeți și să generați bani din conținutul dvs. sau integral. Va trebui să decideți cât de mult din conținutul dvs. doriți să faceți exclusiv numai membrilor plătiți, acest lucru trebuie analizat de la caz la caz. De asemenea, depinde foarte mult de industria specializată în site-ul dvs..

Câștigul potențial pentru cititorii dvs. din abonament trebuie să fie cuantificabil și semnificativ din punct de vedere financiar pentru a-l face achiziționabil. Oamenii nu vă vor cumpăra niciodată conținutul, dacă nu consideră că este absolut necesar. Unele întrebări dificile va trebui să răspundeți,

  • Pot găsi o replică a conținutului meu sau conținut similar gratuit oriunde altundeva pe web ?
  • Câștigul potențial pentru utilizator depășește costurile de achiziție ?

Prețul acesteia este prea mare nu va duce doar la mai puține abonamente, dar veți fi cu multă apă caldă, dacă nu puteți oferi o valoare reală abonaților. Dacă poate credeți că nu veți face mare lucru introducând un model de abonament bazat pe abonament pe site-ul dvs. web, puteți schimba accesibilitatea conținutului dvs. cu acțiuni sociale.

Restrângerea conținutului de către utilizatori folosind codul (consultați recomandările pluginului de mai jos)

Înainte de a intra în diverse plugin-uri care vă pot ajuta să restricționați conținutul de pe site-ul dvs., permiteți mai întâi să vă uitați la unele coduri pe care le puteți utiliza dacă sunteți dezvoltator pentru a verifica dacă există tipul de utilizator curent și restricționați în consecință (deoarece este foarte ușor!). Aruncați o privire la cele două fragmente de mai jos pe care le puteți folosi pentru inspirație

// Exemplu pentru a restricționa pagini întregi doar pentru utilizatorii conectați
function wpex_restrict_page_to_logged_in_user () {

// Obțineți postare globală
postare globală $;

// Împiedicați accesul la pagina cu ID de 2 și toți copiii acestei pagini
$ pagina_id = 170;
if (is_page () && ($ post-> post_parent == $ page_id || is_page ($ page_id))) {

// Setați redirecționarea la true în mod implicit
$ redirect = true;

// Dacă sunteți autentificat faceți și nu redirecționați
// Puteți / ar trebui să efectuați verificări suplimentare aici pe baza rolurilor de utilizator sau meta meta
if (is_user_logged_in ()) {
$ redirect = fals;
}


// Redirecționați persoanele fără acces la pagina principală
if ($ redirecționare) {
wp_redirect (esc_url (home_url ('/')), 307);
}

}

}
add_action ('template_redirect', 'wpex_restrict_page_to_logged_in_user');
// Exemplu de restricționare a conținutului specific după rolul utilizatorului
$ current_user = wp_get_current_user ();
$ user_role = $ user-> roluri? $ user-> roluri [0]: false;

if ('abonat' == $ user_role) {
ecou „Arată ceva aici”;
}

Ok, acum după ce am scos asta, să ne uităm la câteva plugin-uri care ajută la restricționarea accesului la conținutul tău.

Restricționează conținutul Pro pentru WordPress

Este posibil cel mai bun plugin când vine vorba de restricționarea accesului la conținut. Motivul pentru care recomand acest plugin peste pluginuri foarte bogate în funcții este simplitatea. Puteți alege care dintre postările / paginile dvs. sau porțiunile din paginile / postările dvs. sunt accesibile diferitelor niveluri de membri.

Pippin001

Când vine vorba de niveluri de abonare, puteți seta orice număr de niveluri de abonament și le puteți atribui diferite niveluri de acces la conținut. Acest lucru vă permite să lucrați la o gamă de prețuri pentru diferite niveluri de acces. După ce creați diferite niveluri de abonament și permiteți abonarea publică, mecanismul de plată intră în joc. Iar pluginul funcționează cu Paypal, Stripe și Braintree.

DiscountsPip

În plus, pluginul permite crearea de reduceri și raportează efectiv câștigurile. În ceea ce privește reducerile, pluginul produce un cod scurt care activează reducerile, ceea ce face ușor pentru alte site-uri să-ți partajeze reducerile în special site-urile cupoane. Puteți seta un anumit procent de reducere și puteți seta și data de expirare la reduceri. Dacă doriți, puteți seta o limită pentru numărul de ori poate fi utilizat codul de reducere.

Datele reprezintă un atu foarte util pentru orice afacere, în special pentru un serviciu sau blog bazat pe web. Puteți exporta toate datele generate de plugin printr-un fișier CSV pentru fiecare membru sau pentru fiecare plată sau pentru ambele. În mod alternativ, puteți importa datele în plugin-uri de newsletter populare, cum ar fi aWeber sau MailChimp. Formularul de înregistrare este destul de ușor de utilizat și foarte simplu.

RegFormPip

Obțineți conținut Restrict Pro

Plugin WordPress conținut privat

Puteți proteja aproape orice tip de conținut pe site-ul dvs., inclusiv ghivece, pagini, meniuri și categorii întregi. Există chiar și un blocaj de un singur site care împiedică orice acces la conținut pe site-ul dvs. web.

PC

Pluginul vă ajută să vă organizați utilizatorii și să-i sortați cu căutări interne și filtre de categorii. Un vrăjitor integrat pentru coduri scurte îți simplifică munca de a ascunde conținutul.

Setări PC

Funcția de restricționare de pe acest plugin este aplicabilă tuturor părților site-ului dvs. WordPress, inclusiv meniurilor. Puteți bloca tipuri de post personalizate și taxonomii. Aveți câteva șabloane prestabilite, dar constructorul personalizat de piele ajută la personalizarea șablonului de conținut blocat.

Formularul de înregistrare cu două opțiuni de aspect a fost întărit pentru a fi protejat împotriva spamului. Acest plugin a fost creat ca și pluginul Conținut Restrict Pro, în scopul principal de a restricționa accesul la conținut pe site-urile WordPress.

Descărcați conținut privat aici

Dacă sunteți în căutarea unui plugin de apartenență mai bogat în funcții, cu restricție de conținut ca parte a arsenalului său, atunci vă recomand două pluginuri.

MemberMouse Serviciul WordPress

MemberMouse este un sistem puternic de gestionare a membrilor pentru site-urile web WordPress. Acest sistem de management al membrilor ajută la vânzarea de produse digitale, software ca serviciu, acționează ca portal pentru un magazin online cu amănuntul și funcționează bine și la vânzarea conținutului abonamentului..

MemberMouse

Acesta a fost creat pentru a vă ajuta să scăpați timp consumând procese care nu adaugă valoare. Deși oferă asistență automatizare, gestionare a clienților și raportare și analize pentru afacerea dvs., suntem interesați de capacitatea sa de a proteja conținutul.

Puteți crea cu ușurință numai zone de membru de pe site-ul dvs. web, pagini de protecție prin parolă și alt conținut. Pluginul se potrivește de asemenea cu crearea de oferte de probă, reduceri și cupoane. Funcționează cu 8 rețele de plată, ceea ce înseamnă că fiecare client potențial este acoperit.

MemberMouse poate avea un preț scump de 19,95 USD / lună pentru planul lor cel mai de bază, dar rămâne o opțiune excelentă dacă doriți să construiți un site web dedicat al abonamentului pe platforma WordPress.

Verifică MemberMouse Aici!

MemberPress WordPress Plugin

MemberPress este încă un puternic plugin de administrare a membrilor pentru site-urile web WordPress. Usor de configurat si de inceput, MemberPress a fost conceput pentru a oferi un control fin asupra accesului la continut pe baza nivelului de membru. Cu MemberPress, puteți restricționa accesul la pagini, postări, pagini pentru copii, postări personalizate, etichete, categorii și orice alt fișier sau conținut găzduit pe site-ul dvs..

MemberPress

Puteți crea cupoane și un forum premium pentru membrii comunității voastre. Planul de afaceri este semnificativ mai ieftin decât MemberMouse la 99 USD pe an.

Obțineți MemberPress rularea pe site-ul dvs. web

Abonamente plătite de membri

Descărcați Restricția de membru și conținut - Abonamente plătite pentru membri

Adăugați abonamentele plătite și recurente rapid cu abonamentele plătite. Acest plugin include opțiuni ușoare pentru configurarea paginii de înregistrare, planuri de abonare, autentificare personalizată, conținut restricționat și multe altele. Se integrează chiar și cu WooCommerce pentru a oferi membrilor dvs. produse sau reduceri exclusive.

Obțineți abonamente plătite membrilor

Acces restricționat la site-uri Plugin WordPress gratuit

RestrictedSiteAccess

Un plugin simplu care limitează accesul la site-ul dvs. vizitatorilor conectați sau care accesează conținutul site-ului dintr-un interval de adrese IP specificat. Vizitatorii care nu au acces pot fi redirecționați către o altă pagină, inclusiv o pagină de conectare sau, alternativ, puteți afișa un mesaj.

Descarcă acces restricționat la site

Extreme WordPress Plugin gratuit pentru membri

UltMember

Ultimate Member este un plugin simplu și eficient, pentru a face posibilă crearea unui formular de înregistrare ușor și construirea de noi comunități online. Puteți crea roluri de utilizator personalizate și, de asemenea, să vă angajați în restricția de conținut la scară globală și pe bază de post / pagină. Se discriminează între trei categorii – utilizatorii deconectați, utilizatorii deconectați și toată lumea.

Descarcă Ultimate Member

Utilizatori Ultra Membru gratuit WordPress Plugin

Membrii Ultra Ultra

Din nou, un instrument foarte util pentru a ajuta la construirea de comunități online avansate, acest plugin are multe mai multe în calea funcțiilor de integrare socială. Pluginul acceptă restricția parțială de conținut și diferențiază între utilizatorii conectați și utilizatorii cu pachete de membru specifice.

Descărcați utilizatorii Ultra Membru

Concluzie

Sper că articolul a fost util și ați găsit un plugin de restricționare a conținutului, care funcționează cel mai bine pentru site-ul dvs. WordPress �� Vă rugăm să vă abonați la blogul WPExplorer pentru mai multe știri, tutoriale și multe altele din lumea WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me