Dacă cunoașteți internetul, trebuie să fiți familiari cu 404 erori. Aceste pagini apar enervant când căutați conținut pe web. Veți vedea cuvintele „Pagina nu poate fi găsită. Pagina pe care o căutați s-ar putea să fi fost eliminată, a fost schimbată numele sau este disponibilă temporar.”Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când nu există o adresă URL de livrat.


În cazul în care nu ați văzut niciodată un astfel de mesaj sau doriți să vedeți pagina 404 a propriului dvs. site web, atunci introduceți adresa URL a paginii pe care o căutați și un șir de discuri după aceea. Vei vedea despre ce vorbesc. Aceasta se întâmplă din cauza interacțiunii dintre interacțiunea client – server, care se poate întâmpla din mai multe motive:

 • Pagina căutată este posibil să nu mai existe.
 • Linkul către pagina pe care o căutați poate fi spart.
 • Este posibil să fi tastat pur și simplu adresa URL greșită.

Un site web activ nu poate evita în totalitate aceste erori, dar se pot face multe pentru a le reduce la minimum.

404 Erori și impact SEO

O pagină 404 este proastă pentru SEO. Un vizitator este pierdut, deoarece linkurile de pe site-ul dvs. nu au fost întreținute în mod corespunzător. Unul sau două link-uri sparte prezentate ocazional motoarelor de căutare nu vor conta cu adevărat. Dar aveți o problemă mai gravă dacă motorul de căutare apare împotriva acestor erori deseori pe site-ul dvs. Rata crescută de respingere va avea un impact negativ asupra SEO-ului dvs. și poate dura un timp pentru ca site-ul dvs. să se recupereze din acest aspect.

Dacă utilizați Plugin Google Analytics, puteți vedea erorile ușor pe măsură ce sunt etichetate. Însă motoarele de căutare se vor confrunta cu 404 erori pe care vizitatorii normali nu le fac niciodată, pentru că se înghesuie aproape orice pe site-ul dvs. Deci, chiar și legăturile ascunse sunt o sursă de 404 erori pentru motoarele de căutare. Xenu sau Urlând Broasca poate ajuta la găsirea acestor erori și la remedierea acestora.

De asemenea, ar trebui să căutați imagini sparte sau încorporate video sparte. Acestea sunt greu de găsit folosind instrumente pentru webmaster sau Google Analytics, dar Xenu și Screaming Frog vă pot ajuta și aici. De asemenea, puteți căuta în jurnalele serverului căutând 404 plus „.jpg” și „.png”. Nu vor face prea mult rău, dar nu este o experiență bună pentru vizitatori.

Soluționarea erorilor 404

Există mai multe moduri în care puteți redirecționa și remedia 404 erori și puteți încerca acești pași secvențial:

 1. Puteți verifica manual dacă există link-uri sparte și să remediați redirecționările căutând în configurația serverului dvs. .htaccess sau NGINX, dar acest lucru necesită un pic de abilități tehnice din partea dvs. Sau câteva modificări în fișierul 404.php pot face trucul. Aceasta este cea mai bună modalitate de a remedia erorile 404, dar nu sunteți confortabil cu codul, ar trebui să săriți acest pas.
 2. Dacă adresa URL este modificată, direct către adresa URL corectă. Dacă fișierul este un fișier static, verificați dacă fișierul există deschizând FTP și verificând.
 3. Dacă există, dar afișarea într-un browser este o problemă, atunci este o problemă de server sau o problemă WordPress. Pentru aceasta, creați 2 fișiere separate – un fișier html și un fișier PHP și încărcați-l. Dacă aveți posibilitatea să accesați aceste fișiere, nu există nicio problemă cu serverul, iar problema este cu WordPress.
 4. WordPress folosește un tablou de rescriere care gestionează legăturile permale. Plugin-urile standard, modificările în directorul sau tipurile de postare personalizate pot perturba legăturile permalele provocând eroare 404. Pentru a seta acest drept, pur și simplu accesați Permalink-uri și salvați din nou structura permalink-urilor în folderul wp.admin. Deschide Permalink-uri sub Setări și Salvează modificări. Permalink-urile vor fi actualizate. Această soluție va face mai ales treaba.
 5. Dacă aveți pluginuri instalate sau vreun plugin care creează legături permale, dezactivați-le și verificați.
 6. Verificați tabelul de rescriere WP utilizând butonul Debug Acest lucru conecteaza. Acest plugin, odată activat, va afișa regulile de rescriere, precum și șirul PHP real care va fi rescris.
 7. Dezactivați pluginurile unul câte unul și identificați pluginul care cauzează erorile.
 8. Nu este necesar să eliminați complet conținut vechi. În schimb, puteți crea o pagină personalizată la adresa URL respectivă și vizitați vizitatorii către alte pagini sau postări similare de pe site-ul dvs. web.

Există multe plugin-uri care vă ajută să găsiți, să monitorizați și să redirecționați linkurile stricate. Am enumerat câteva dintre cele mai populare de aici, care fac treaba destul de bine.

Verificator de legături stricate

Verificator de legături stricate este un plugin gratuit din depozitul WordPress. Este unul dintre primele pluginuri care vin în minte atunci când vrei să elimini aceste pagini enervante.

Odată instalat, acesta va scana site-ul dvs. web pentru orice legătură care nu își face treaba. În funcție de dimensiunea site-ului dvs. web, acest lucru poate dura timp. Puteți opta pentru a primi o notificare a legăturilor sparte în e-mail sau în widgetul Broken Link Checker de pe tabloul de bord. Puteți opta, de asemenea, pentru a împiedica motoarele de căutare să urmeze aceste legături stricate.

S-a instalat verificatorul de legături sparte

Puteți vedea verificatorul de legături rupt la locul de muncă deschizând Verificatorul de legături în Setări. O opțiune Creare filtru personalizat poate fi utilizată pentru a face vizibile doar unele link-uri, de exemplu legături pentru o anumită categorie de postări. Ce alegeți să faceți cu linkul, puteți decide cu ajutorul opțiunilor care se deschid atunci când treceți peste fiecare link.

Puteți edita adresa URL și toate instanțele URL vor fi corectate. Puteți elimina linkul, acest lucru va lăsa textul intact. Dacă link-ul este bine, dar se afișează ca fiind rupt, îl puteți schimba manual. Opțiunea Respinge va lăsa legătura neschimbată până la următoarea schimbare de stare. Puteți dezactiva pluginul după fiecare utilizare și îl puteți reactiva pentru o scanare periodică, dacă este necesar.

404 Pagina de SeedProd

Indiferent de tema pe care site-ul dvs. este construit, puteți utiliza 404 Pagina de SeedProd pentru a proiecta și configura pagina dvs. 404 personalizată. Puteți înlocui pagina 404 a temei dvs. în întregime și puteți personaliza complet noua dvs. pagină 404. Puteți utiliza chiar HTML5 și CSS3 pentru personalizare, dacă este necesar.

Imaginea de fundal poate fi întinsă pentru a acoperi întregul browser, iar pluginul acceptă mai multe site-uri, precum și BuddyPress.

404 pagini instalate de SeedProd

Cu versiunea premium, puteți capta clienți accesând informațiile de e-mail. Informațiile pot fi stocate în baza de date WordPress și pot fi exportate către orice furnizor de servicii de e-mail. MailChimp, Aweber, Obțineți răspuns, Contact constant și Monitor de campanie sunt integrate, precum și fonturile Google și Typekit.

Încorporați videoclipuri pur și simplu tastând adresa URL, activați Formulare gravitate și colectați informații pentru vizitatori cu acest plugin. Vizitatorii pot continua căutarea paginii pe care o căutau pe site-ul tău.

Costul licențelor este cuprins între 29 USD pentru utilizare pe un site timp de un an, până la 199 dolari pentru site-uri nelimitate pentru o viață. Achiziția este susținută de o garanție de returnare a banilor.

Toți 404 Redirecționați la pagina de pornire

Toți 404 Redirecționați la pagina de pornire va redirecționa toate cele 404 link-uri de eroare către pagina principală folosind redirecționarea SEO 301 – această redirecție îi spune vizitatorului că pagina a fost mutată permanent. Puteți, de asemenea, să o redirecționați către orice pagină personalizată.

Toate cele 404 Redirecționați la pagina principală instalată

Este un plugin simplu în care trebuie să activați starea redirecției, completați adresa URL a paginii către care trebuie redirecționat 404. Și după ce faceți clic pe butonul de actualizare, setările vor fi salvate în baza de date.

404 până la 301

404 până la 301 funcționează aproape ca pluginul anterior, redirecționând toate 404 erori către orice pagină pe care o setați folosind redirecționări 301, 304 sau 307. Aceste numere indică dacă pagina a fost mutată temporar sau permanent. După instalarea acestui plugin, veți vedea că tabloul de bord al instrumentelor dvs. pentru webmaster va raporta aproape întotdeauna erorile Nil.

404 până la 301

Puteți alege să monitorizați erorile și puteți alege, de asemenea, să activați notificările prin e-mail cu privire la 404 erori. Dacă doriți pur și simplu să monitorizați sau să mențineți un jurnal, puteți dezactiva opțiunea Redirecționare. Pluginul este ușor, gata de traducere și complet gratuit de utilizat, cu actualizări pe viață. Dezvoltatorii și alți utilizatori pot accesa pluginul pe GitHub.

Personalizat 404 Pro

Poți să folosești Personalizat 404 Pro pentru a înlocui pagina de eroare 404 implicită cu o pagină personalizată pe care o puteți face în secțiunea Pagini din Panoul dvs. de administrare. Sau pur și simplu puteți specifica o adresă URL completă pentru a redirecționa 404.

Instalat personalizat 404 Pro

404 de date pot fi înregistrate, precum și cuvintele cheie care au aterizat vizitatorul pe pagina 404. Suportul pentru acest plugin este disponibil pe GitHub.

404 Loggerul erorilor

404 Loggerul erorilor este un plugin simplu și eficient care înregistrează toate erorile apărute pe site-ul dvs. WordPress. Cu toate aceste informații, puteți identifica legături rupte și conținut lipsă. Dacă doriți, puteți, de asemenea, să înregistrați informații suplimentare, cum ar fi adresa IP, agenții de utilizare și referenții. Și puteți bloca adresele IP, dacă doriți.

404 Jurnal de erori instalat

Acest plugin nu va funcționa dacă utilizați un plugin de memorie în cache care conține toate 404 erori.

Redirectionarea

Redirectionarea vă ajută să urmăriți 404 erori folosind 301 redirecționare. Este un plugin popular în depozitul WordPress, cu peste 500.000 de instalări active. Puteți redirecționa toate adresele URL, nu doar paginile de eroare. Este deosebit de util dacă mutați site-ul dvs. web sau schimbați directorul instalării dvs. WordPress.

Redirecția a fost instalată pagina completă

Pluginul monitorizează 404 erori și menține jurnalele complete. Puteți configura, de asemenea, astfel încât anumite adrese URL să poată trece pe o altă pagină sau fișier sau site web. Puteți configura o redirecționare diferită în funcție de starea de conectare, redirecționare către pagini aleatorii sau bazată pe referenți.

Pluginul va adăuga automat o redirecționare 301 la modificarea adresei URL a unei postări. Acest lucru se poate face și manual. Funcționează complet în interiorul site-ului dvs. WordPress și nu este necesar .htaccess. Din jurnal poți verifica cine a încercat autentificarea și câte încercări de autentificare au fost făcute.

Plugin WordPress Ultimate 404

Pluginul WordPress Ultimate 404 vă oferă un control total asupra celor 404 de pagini. Oferă 4 șabloane pre-făcute din care să alegeți pentru a afișa ca pagină de eroare. Șabloanele pot fi personalizate. Șablonul implicit 404 al temei WordPress este de asemenea acceptat.

Captura de ecran finală

Pluginul menține o înregistrare a tuturor celor 404 evenimente de eroare, astfel încât aveți o idee care este cea mai vizitată pagină. Dacă este necesar, puteți adăuga apoi o adresă URL de redirecționare. Cuvântul cheie utilizat pentru căutare de către vizitator este înregistrat oferindu-vă informații SEO valoroase.

Puteți achiziționa acest plugin de la CodeCanyon pentru 19 $. Vine cu actualizări viitoare și asistență de 6 luni. Asistența poate fi prelungită la 12 luni pentru un plus de 5,70 USD

Google 404

Google 404 nu este chiar un plugin WordPress. Este doar un script extins de 404 pagini de la Google.

Antet Google 404

Acesta include o casetă de căutare în pagina dvs. 404, astfel încât un vizitator este solicitat să continue căutarea pe site-ul dvs. web. Informații utile referitoare la cuvântul de căutare folosit de vizitator pot fi plasate aici. Sau puteți ajuta vizitatorul în alte moduri de a găsi informațiile pe care le caută.

Pentru ca pluginul să fie pe deplin eficient, Google necesită să trimiteți o hartă XML a site-ului dvs. WordPress și să configurați un cont pentru webmaster Google.

404 Pagina

Nu ai ieșit din calea ta 404 Pagina. Creați o pagină 404 pe site-ul dvs. WordPress, la fel cum creați în mod normal pagini în WordPress. După acest lucru, deschideți Setări pe tabloul de bord WordPress. Faceți clic pe pagina de eroare 404 și selectați pagina pe care ați creat-o recent ca pagină de eroare 404. Aceasta este tot ce trebuie.

Antet de 404 pagini

Pluginul nu creează o redirecționare. Cu o redirecționare, adresa URL rămâne în indexul de căutare și acest lucru poate afecta SEO. Acest plugin asigură că codul corect 404 este livrat motoarelor de căutare. Pluginul este foarte diferit de celelalte. Nu sunt trimise solicitări către server. În schimb, sunt utilizate resursele proprii ale WordPress.

404 până la Start

404 până la Start surprinde o eroare 404 chiar înainte de a face motoarele de căutare. Puteți seta redirecția la 301 (permanent) care este setarea implicită. Sau îl puteți seta pe 302, care este redirecționarea temporară.

404 pentru a începe instalarea

Redirecționează toate cele 404 de pagini web către pagina de pornire sau către orice altă pagină dorită. Puteți alege o opțiune pentru a primi o alertă prin e-mail. Ori de câte ori este redirecționat un utilizator, veți ști ce browser utilizează și adresa URL pe care încearcă să o acceseze. Trebuie să alegeți dintre setările care vă permit să direcționați 404 de pagini către orice URL pe care o alegeți – pagina principală sau orice altă pagină din site-ul dvs..

RB Linkuri interne

RB Linkuri interne este un plugin util pentru proprietarii de bloguri. Cu acest plugin, pot conecta postări și pagini de pe site-ul lor WordPress folosind shortcode. Nu este necesar să introduceți adresa URL lungă.

RB Link-uri interne instalate

Structura de legătură permanentă a site-ului nu este perturbată și codul scurt este utilizat pentru a crea un link pentru postare. Această etichetă este apoi introdusă manual sau cu ajutorul pluginului wysiwyg. Acest plugin va facilita trecerea de la un link la altul în cadrul unui site web. De asemenea, va permite căutările pentru postări pe categorii.

Plugin de redirecționare a paginii rapide

Plugin de redirecționare a paginii rapide lucrează într-un mod în două. Una este metoda Redirecție rapidă în care trebuie doar să introduceți adresa URL de solicitare și adresa URL de destinație. Pluginul va fi redirecționat în funcție de adresele URL completate.

Quick PAge redirecționează ecran complet instalat

Nu trebuie creată nicio pagină și nici nu trebuie să aveți o pagină existentă. Acest plugin va veni într-adevăr la îndemână atunci când va trebui să remediați dactilografiile care au apărut la crearea unei pagini sau când doriți să redirecționați URL-uri vechi către adrese URL noi. Veți găsi, de asemenea, un ajutor excelent atunci când mutați un site web.

Pentru paginile sau postările existente, se adaugă o casetă meta opțiune în ecranul de editare, unde puteți completa noua adresă URL. Acest lucru funcționează bine pentru elementele din meniu și postările duplicate. Este, de asemenea, cel mai bine să lucrați în cadrul structurii permalink a WordPress.

Plugin de redirecționare SEO

În timp ce construiți Plugin de redirecționare SEO, autorii s-au concentrat pe menținerea simplă pentru toate nivelurile de utilizator și puteți vedea acest lucru în modul în care funcționează pluginul. Un panou de control avansat vă ajută să controlați toate lucrurile pe care le poate face pluginul.

Instalare redirecționare SEO

Puteți monitoriza 404 pagini de eroare și le redirecționa pe toate cu un singur clic. 301, 302 sau 307 este posibilă redirecționarea, la fel și redirecționarea cardurilor sălbatice. Conținutul întregului folder poate fi redirecționat modificând setările folderului din fila de redirecționare. Se poate menține un istoric de redirecționare.

Pentru a redirecționa orice postare, puteți completa adresa URL completă și folderul destinație și faceți clic pe Adăugare. Sau puteți edita adresa URL de destinație în postare sau editați pagina și faceți clic pe Salvați. Pluginul va fi de asemenea util atunci când vă schimbați numele de domeniu sau vă mutați site-ul. Rețineți că acest plugin nu acceptă instalări multiseale.

Manager de redirecționare sigur

Manager de redirecționare sigur este un plugin eficient pentru gestionarea a 404 erori în instalații multisite. Puteți redirecționa către URL-uri noi folosind codurile de stare HTTP pe care le încadrați.

Instalat manager de redirecționare sigură

Permite redirecționarea numai către gazde cu listă albă utilizând funcția wp_safe_redirect.

In cele din urma

Este important să rămâneți proactiv și să vă păstrați site-ul gratuit de 404 erori pe cât posibil. În lista dvs. de întreținere de a face WordPress, puteți –

 • Planificați o verificare în jurnalele statistice ale site-ului dvs. web pentru a căuta 404 rapoarte de eroare.
 • Verificați atât legăturile interne, cât și cele externe în mod regulat. Site-urile mici pot efectua o verificare o dată pe lună, site-urile mari o dată pe săptămână.
 • Frecvența verificării va depinde de conținutul site-ului, nu de vizitatori. Site-urile grele de conținut trebuie să verifice mai des.

Cu atât de multe plugin-uri de calitate disponibile, nu există niciun motiv să nu vă mențineți legăturile în condiții de top. Încercați-le și mențineți site-ul dvs. în condiții de primă calitate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me