Blogging-ul poate fi mult mai distractiv atunci când știi că ai la dispoziție câteva opțiuni cool de WordPress. De exemplu, știați că puteți să compuneți, să formatați și să publicați postări pe blogul WordPress chiar din căsuța dvs. poștală? Oh da, poți și sunt lucruri ușoare :).


Imaginează-ți cantitatea de muncă pe care o poți realiza în acest fel? Gândiți-vă la avantajul pe care îl oferă această opțiune pentru flexibilitate și utilitate. Adică, puteți posta de oriunde utilizați orice dispozitiv activat pe internet, indiferent dacă aveți sau nu dispozitivul Aplicația mobilă WordPress. Dacă sunteți entuziasmați, să ne uităm la cele trei moduri principale pe care le puteți utiliza pentru a publica postări pe blogul WordPress prin e-mail:

 1. Postează prin e-mail în Jetpack
 2. Postare avansată prin setări de e-mail (pentru utilizatorii WordPress intermediari și avansați)
 3. Postare WordPress prin pluginuri de e-mail

Vom acoperi aceste metode una câte una, oferindu-vă toate detaliile de care aveți nevoie pentru a profita din plin de opțiunea postare WordPress prin e-mail. Toate aceste metode vor necesita crearea de conturi de e-mail și configurarea câtorva opțiuni, așa că ar trebui să vă bucurați de minune. Să începem cu modulul Post by Email din Jetpack.

Postează prin e-mail în Jetpack

JetPack Postează prin e-mail

jetpack vă permite să vă supraîncărcați site-ul WordPress de sine stătător oferindu-vă câteva funcții frumoase, inclusiv Postează prin e-mail. Deci, cum postați prin e-mail folosind Jetpack? Evident, mai întâi trebuie să instalați Jetpack pe site-ul dvs. WordPress (Notă: nu puteți utiliza această caracteristică pe o instalare locală a WordPress de la JetPack, doar un fyi dacă sperați să testați acest lucru pe localhost). Având Jetpack instalat pe platforma WordPress, este momentul următorului pas: generarea unei adrese de e-mail speciale. Veți trimite toate mesajele pe care doriți să le publicați la această adresă de e-mail, deci este important să păstrați un secret. Oamenii (citiți hackerii) cu acces la această adresă de e-mail pot publica postări pe blogul dvs., ceea ce cu siguranță nu ne dorim.

JetPack Post by Email: Activați caracteristica

Cum creezi această adresă de e-mail specială în Jetpack? Aceasta este partea cea mai ușoară. Conectați Jetpack la contul dvs. WordPress.com și apoi activați modulul Post by Email în setări. După aceasta, navigați la Utilizatori -> Profilul tău din meniul de admin și faceți clic pe Activați Postarea prin e-mail. Salvați modificările făcând clic Actualizare profil în partea de jos a ecranului.

JetPack Post by Email: Activați per utilizator

Acest proces simplu vă ajută cu o adresă de e-mail specială care, dacă ați fost uitat, trebuie să rămână doar cunoscut de dvs. și / sau de autorii dvs. de încredere.

JetPack Post by Email: Adresa de e-mail personalizată

Cu adresa dvs. de e-mail specială în mână, este timpul să compuneți, să formatați și să trimiteți / să publicați primul dvs. e-mail post. Nu deschideți încă sticlele, mai avem un drum lung;.

crearea-un post-prin-mail

Aprindeți-vă clientul de e-mail preferat (ador Gmail pentru afaceri. Vă mulțumim Google Apps) și începeți să compuneți postarea dvs. pe blog. Titlul postării dvs. de blog se află în subiect câmp din e-mailul dvs. și din conținutul postării se află în corpul e-mailului – la fel ca un e-mail obișnuit. Desigur, după ce am terminat compunerea și formatarea postării, o vom trimite la acea adresă de e-mail specială pe care am generat-o anterior, deci copiați-o în la camp.

Formatarea postării dvs. de la clientul dvs. de e-mail

După compunere, puteți să vă formatați postările înainte de publicare, dar numai dacă clientul dvs. de e-mail acceptă HTML sau formatarea textului bogat. În cazul în care clientul dvs. de e-mail nu acceptă text / HTML bogat, va trebui să trimiteți postările dvs. la Schițe folderul și formatarea lor mai târziu, ceea ce, dacă mă întrebați, învinge întregul scop de a publica postări pe blog prin e-mail. Ceea ce este bun, majoritatea clienților de e-mail bazate pe web acceptă formatarea HTML și text bogat, așa că ar trebui să fiți abordat în acest sens. Vă voi încuraja să creați un cont de e-mail cu un furnizor de e-mail bazat pe web (de exemplu, Gmail, Hotmail etc) pentru a avea grijă de formatare.

Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți că funcția Post by Email va elimina o parte din formatarea dvs. personalizată, ceea ce înseamnă că postările dvs. vor arăta puțin diferit de cele pe care le aveți în clientul dvs. de e-mail. Regula generală aici este să mențineți formatarea la minimum sau să urmați unele lecții pe care le-am învățat când am jucat în jurul acestei funcții pe un blog de testare.

Lecțiile pe care le-am învățat

După ce am trimis primul meu mesaj de testare și am așteptat până la douăsprezece (12) minute (mai multe despre asta într-o secundă), mi-am dat seama că sistemul Post by Email a eliminat imagini și atașamente inline, dar reținut îndrăzneţitalice și toate legăturile. A trebuit să aștept aproximativ douăsprezece (12) minute, deoarece WordPress.com a trebuit să decidă ce să facă cu atașamentul meu, care a fost respins pentru că a fost un tip de fișier nevalid.

Am atașat un fișier text .LOG, iar WordPress.com trebuie să aibă greutăți în încercarea de a rezolva asta. Am decis să încerc diferite tipuri de fișiere. Am rulat un al doilea post de test și am atașat un document MS Word și o imagine .png. De data aceasta, am adăugat imaginea de pe web (folosind o adresă URL web), în loc să o adaug direct în e-mail.

Al doilea post de test a apărut în al meu Ecran postări aproape imediat. De această dată, imaginea nu a fost dezbrăcată, dar atașamentele nu au fost la fel de norocoase. M-am așteptat ca atașările să apară la sfârșitul postului de testare, dar la locul lor, erau două „shortcodes”, [attach1] și [attach2]. Mi-am activat galeriile, așa că nici măcar nu merge acolo. Am găsit mai târziu atașamentele mele în Biblioteca media. În comparație cu cele două posturi de testare, acesta a fost un progres!

Main Takeeaway:

 • Unele tipuri de fișiere, cum ar fi fișierele care se termină cu .LOG vor fi respinse automat și întârzieți postarea dvs. timp de aproximativ zece (10) la cincisprezece (15) minute
 • Fișierele atașate sunt trimise direct către Biblioteca media
 • Imaginile vor apărea în postările dvs. numai dacă le inserați ca URL-uri web. Toate imaginile pe care le adăugați direct în corpul e-mailului dvs. vor fi eliminate sau ignorate
 • Nu știu criteriul pe care îl folosesc tipurile de la WordPress.com, dar unele dintre postările mele de test au fost trimise la Schițe folder în timp ce altele au fost publicate imediat (le-am comparat pe cele două și am venit cu punctul nostru următor)
 • Sunt publicate postări bine formatate imediat (postări cu categorii valide, etichete, atașamente și imagini URL URL)

Acum că tocmai am aflat că toate atașamentele sunt trimise către Biblioteca media, și toate imaginile inline sunt ignorate, ce se întâmplă cu alte accesorii, cum ar fi semnătura dvs. de e-mail? Va fi publicat pe blogul dvs. alături de postare? Ei bine, nu. Sistemul Post by Email va elimina orice semnătură de e-mail care utilizează modelul de semnătură standard al spațiu de bord (-). În plus, sistemul Post by Email va scăpa de orice după


etichetă.

Utilizarea codurilor scurte pentru a vă personaliza mesajele

JetPack Post by Email: Shortcodes

Am avut un zâmbet larg satisfăcător (mai mult ca un zâmbet) pe față după ce am testat shortcodes. După o perioadă scurtă de timp și fără a sparge transpirația, am aflat că puteți adăuga categorii, etichete, extrase, bătăi de cap, sondaje, amânați-vă postările de ore sau zile și să activați și dezactivați comentariile printre altele. Iată o listă a codurilor scurte disponibile:

 • [title Your Desired Post Title] – Setează titlul postării dvs. în cazul în care nu puteți accesa câmpul subiect de pe dispozitivul dvs. mobil
 • [categoria a, b, c] – Adaugă categoriile a, b și c la postarea ta. De exemplu. [Rețete de categorii, cum să faci] va atribui categorii de rețete și modalități de redactare postării tale
 • [întârziere +1 oră] – Acest cod scurt vă va instrui WordPress să-și publice postarea după o (1) oră. [întârziere +2 zile] înseamnă că postarea dvs. va fi publicată după două zile
 • [sfârșit] – Totul după ce acest băiat rău este ignorat. Puneți-l chiar la sfârșitul postării cu o linie goală deasupra ei. Acesta este singurul cod scurt pe care nu îl puteți utiliza nicăieri în corpul e-mailului. Puteți plasa orice alt cod scurt oriunde în e-mailul dvs., cu excepția butonului subiect câmp desigur ��
 • [etichetele a, b, c] – Adăugă etichetele a, b și c la postarea ta
 • [extras] Extrasul tău merge aici … [/ extras] – Acest cod scurt adaugă un fragment la postarea ta
 • [slug add-your-slug-here] – Adăugă o slugă la postarea ta. Un slug este un browser și un URL prietenos SEO al postării tale
 • [comentarii la | oprit] – Activează sau dezactivează comentariile
 • [nogallery] – Dezactivează galeria și afișează toate imaginile în linie
 • [[prezentare de diapozitive]] – transformă galeria într-o prezentare de diapozitive
 • [mai multe] – Funcționează la fel ca mai multe etichete
 • [sondaj] Quiz și răspunsuri [/ sondaj] – Adaugă un sondaj Polldaddy
 • [pagina următoare] – Vă permite să paginați postarea dvs. pe blog
 • [face publicitate | yahoo | twitter | facebook] – Vă permite să setați opțiunile de publicitate. De exemplu, [publicitate oprită] dezactivează funcția de publicitate pentru acea postare anume și [face publicitate pe twitter] trimite notificarea numai în contul tău Twitter
 • [publicare status | în așteptare | draft | privat] – Ce credeți că face asta?

Notă: Trebuie să scrieți toate comenzile scurte cu minuscule.

Postează prin e-mail în Jetpack: Extras

Doar un pic mai mult ar trebui să știți. Utilizatorii cu roluri de Administrator, Autor și Editor pot publica postări pe blogul WordPress doar trimițând postarea pe adresa dvs. de e-mail specială. Utilizatorii cu privilegii de contribuție nu pot publica automat pe blog. Toate trimiterile lor vor fi revizuire în așteptare.  Mai mult, fiecare utilizator își poate crea propria adresă de e-mail secretă. Cu cât este mai bun, nu? Haha.

Postare avansată prin Setări prin e-mail

Îți place să îți murdărești mâinile? Îți place să cauți sub capotă? Căutați o metodă alternativă de publicare a postărilor de pe blogul dvs. prin e-mail? Poate că modulul dvs. Post by Email Jetpack este stricat sau nu vă place doar Jetpack, deoarece acesta încetinește site-ul. Sau poate, simplitatea opțiunii Jetpack nu vă interesează. Această secțiune este exact ceea ce ați așteptat.

Această a doua metodă de publicare a postărilor prin e-mail se bazează pe funcția postare prin e-mail care face parte din nucleul WordPress. Conform WordPress Codex, această caracteristică încorporată este „… depășită și va fi eliminată într-o versiune viitoare.” Nu știu când au făcut acest anunț, dar acesta este un motiv pentru care ar trebui să acorzi opțiunea Jetpack sau să folosești pluginuri. În orice caz, să configuram serverele de poștă și să deschidem unele porturi pentru că vom avea nevoie de aceste setări atunci când lucrăm cu plugin-uri ��

Mai întâi conectați-vă la contul dvs. de găzduire web și creați-vă un cont de e-mail nou. În majoritatea conturilor de găzduire web, veți găsi această opțiune accesând cPanel -> Conturi de e-mail. Crearea unui cont de e-mail de la sine nu vă va ajuta foarte mult, trebuie să îl adăugați (adresa de e-mail) pe site-ul dvs. WordPress. Înarmat cu noul dvs. e-mail, accesați Setări -> Scriere și defilați în jos spre Postează prin e-mail secțiune. Este timpul să configurați serverul dvs. de poștă.

WordPress-core-post-prin-mail

Introduceți detaliile după cum se arată mai jos:

 • Server de e-mail: Introduceți numele dvs. de domeniu
 • Port: 110
 • Nume de autentificare: Introdu adresa de e-mail pe care ai creat-o mai sus
 • Parola: Introduceți parola corespunzătoare pentru adresa de e-mail de mai sus

Esti cu mine? Mai este un pas mic. Trebuie să vizitați www.yourdomain.com/installdir/wp-mail.php să analizeze postările de fiecare dată când publicați folosind acest cont de e-mail.

Unde:

 • yourdomain.com – numele dvs. de domeniu
 • INSTALLDIR – calea către instalarea WordPress. Săriți (eliminați) acest lucru dacă WordPress este instalat în public_html pliant

Notă: apel wp-mail.php manual este greoaie, nu este recomandat și va fi învechit în curând. Iată o alternativă. Adăugați următorul cod în fișierul dvs. funcții.php pentru a verifica dacă e-mailul se face la fiecare cincisprezece (15) minute:

funcția retrieve_post_via_mail () {
culoare(); // Afișați pagina înainte de a începe preluarea prin poștă
if (get_transient ('recuperare_post_via_mail')) {
întoarcere; // Mesajul a fost verificat recent; nu mai verifica
} else {// Mesajul nu a fost verificat în mai mult de 15 minute
do_action ('wp-mail.php');
set_transient ('preluare_post_via_mail', 1, 15 * MINUTE_IN_SECONDS); // verificați din nou în 15 minute.
}
}
add_action ('închidere', 'recuperare_post_via_mail');

Toate postările pe care le publicați folosind această metodă vor fi trimise direct în folderul schițe. Cu toate acestea, puteți alege să publicați automat postări fără aprobare admin în setările dvs. WordPress. Totul depinde de tine ;).

Postare WordPress prin pluginuri prin e-mail

Și aici vin pluginurile! Toți iubim pluginurile, nu-i așa? Știi, sunt super utile, ușor de instalat și distractiv de utilizat, mai ales atunci când nu trebuie să configurați un milion și o opțiune. Am găsit că toate posturile prin e-mailuri au un singur lucru: ei încearcă să înlocuiască funcția Postare prin e-mail a WordPress, care va mușca praful mai devreme sau mai târziu. Diferența majoră este că fiecare dintre aceste plugin-uri vă oferă mai multe funcționalități în ceea ce privește publicarea postărilor prin e-mail. Postarea prin e-mail nu ar trebui să constituie o provocare atunci când folosiți oricare dintre următoarele plugin-uri într-o bună utilizare.

Postie WordPress Plugin gratuit

Postie WordPress Plugin gratuit

Potrivit lui Wayne Allen, autorul pluginului, Postie vă oferă puterea de a publica postări pe blog prin e-mail cu funcții avansate adăugate pe care nu le veți găsi în opțiunea principală a postării WordPress prin e-mail. Cu un rating impresionant de 4,3 / 5,0 și peste 225K de descărcări, este sigur să se argumenteze că Postie crește destul de mult. Sau poate, oamenii adoră doar acest plugin pentru că vă oferă posibilitatea de a adăuga imagini și videoclipuri prin e-mail, de a elimina semnăturile de e-mail automat, de a atribui categorii și de a face o mulțime de alte lucruri interesante. Postie acceptă POP3, IMAP și SSL.

Postează prin e-mail gratuit WordPress Plugin

Postări prin e-mail gratuit WordPress Plugin

Dezvoltat de Kat Hagan, Post By Email are un rating de 4,4 / 5,0 în timp ce este încă în stadiul beta. Pluginul oferă câteva caracteristici frumoase, cum ar fi suportul pentru serverele POP3 și IMAP, SSL, astfel încât e-mailurile dvs. sunt sigure, securitate bazată pe PIN pentru a descuraja răspândirea e-mailurilor, accesul la rolurile încorporate WordPress, atribuirea etichetelor, categoriilor și taxonomiilor personalizate, funcționalitate ahortcode, etc. Trebuie doar să instalați pluginul, să configurați câteva opțiuni (la fel cum am făcut în secțiunea precedentă) și munca dvs. este finalizată!

După câteva ore căutând din greu, căutarea mea a afișat doar aceste două pluginuri și un serviciu online numit Posterous care nu mai este disponibil. Te-a nemulțumit mult? Nu, nu trebuie decât să ai unul dintre pluginuri și vei fi bine.

Această minge este acum în curtea ta …

Ați publicat vreodată postări pe blogul WordPress prin e-mail? Care sunt unele dintre lecțiile pe care le-ați învățat? Sunteți la curent cu alte postări prin intermediul pluginurilor WordPress? Vă rugăm să ne împărtășiți gândurile cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos. Postare fericită!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me