Publicarea mărturiilor clientului sau clientului pe site-ul dvs. web este modalitatea perfectă de a face construiți încredere și autoritate cu publicul tău țintă. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă arăta experiența și unii dintre clienții cu care ați lucrat.


Cu toate acestea, unele metode de publicare a feedback-ului clienților sunt mai eficiente decât altele, și făcând acest lucru în mod corect, puteți crește dramatic numărul de vizitatori care devin clienți sau clienți. Înainte am afișat mărturiile clientului într-un anumit mod, dar după ce am făcut niște cercetări, se dovedește că nu le-am făcut cele mai multe dintre ele.

Pentru a afla cum alegeți cel mai bun plugin de mărturie WordPress sau temă și prezentați-le în mod corect pentru un efect maxim, citiți mai departe pentru ghidul nostru de publicare a mărturiilor în WordPress.

Exemple de utilizări eficiente ale mărturiilor

Doar așa sunteți conștienți de cum poate arăta o mărturie atunci când este publicată pe site-ul dvs. web și pentru a vă oferi câteva idei despre cum le puteți încorpora pe site-ul dvs., iată câteva exemple de alte site-uri web care le utilizează eficient pentru a câștiga noi clienți și clienți.

Mărturii StudioPress

Site-ul StudioPress face o treabă minunată de a încadra mai multe mărturii într-un spațiu limitat pe pagina lor de pornire.

Kirsti Hines

Kristi Hines folosește mărturii ale unor clienți cu profil înalt pagina portofoliului de bloguri independente pentru a-i transmite rapid credibilitatea noilor vizitatori.

Cum să obțineți mărturii

De fiecare dată când solicit feedback de la clienți pentru pagina mea de mărturii, încerc să o fac cât mai ușoară pentru ei. Prin includerea unor exemple de alte feedback-uri pozitive oferite în cerere, oferindu-le un șablon de urmat, își face munca mai ușoară.

Ați putea merge chiar până la adăugarea unui formular dedicat pe site-ul dvs. web, cu întrebări și câmpuri relevante, care fac și mai ușor pentru clienții dvs. să-și prezinte evaluarea. Unele plugin-uri testimoniale includ această caracteristică.

Contactarea clienților prin intermediul rețelelor de socializare vă poate face din nou mai ușor să vă trimită o mărturie înțepată pe care o puteți publica pe site-ul dvs. și să o conecteze la profilul lor pentru o dovadă suplimentară de socializare.

Sfaturi pentru afișarea recenziilor clienților

Acum că știți cum să colectați mărturii de la clienți și clienți, iată câteva sfaturi despre afișarea lor pe site-ul dvs. web pentru un efect maxim, cu câteva link-uri către studii de caz și rapoarte relevante:

  • Prioritizați mărturiile din clienți cu profil înalt peste cele obișnuite
  • Publică-le pe site-ul tău, nu doar pe o pagină dedicată
  • Includeți un logo sau de preferință o fotografie a clientului
  • Mărturiile video pot provoca o reducere de conversie de 25%
  • Adăugați un link la sursă pentru ca vizitatorii să-l poată verifica
  • Includeți link-uri către profilurile de social media pentru demonstrare dovada sociala
  • Dacă este cazul, faceți legătura cu o pagină de studiu de caz în detaliu detaliat

În timp ce unele mărturii sunt mai bune decât niciuna, modificarea acestora pentru a le face să pară mai autentice, incluzând, de asemenea, conținut de stimulare a conversiilor, cum ar fi fotografii și videoclipuri, le poate face și mai eficiente.

Pluginuri de mărturie WordPress

Din fericire, există câteva plugin-uri mărturii minunate pentru WordPress, care facilitează publicarea lor pe site-ul dvs. într-un mod care ajută la convingerea vizitatorilor pentru a deveni clienți și clienți.

Marturii WP Viavi

Plugin Marturi Viavi

În afara opțiunilor gratuite, acest plugin are cele mai atrăgătoare mărturii prezentate. Viavi WP Testimonials este recent lansat, astfel încât până acum nu a reușit să realizeze decât 30 de descărcări. Cu toate acestea, se pare că este complet funcțional și funcționat fără probleme în timpul testării. Designul plat răspunde complet, iar mărturiile pot fi enumerate împreună sau afișat folosind un glisor. Există, de asemenea, trei stiluri și opt culori pentru a alege pentru a prezenta feedback-ul.

Obțineți mărturii Viavi WP

Mărturii de WooThemes

WooThemes Testimonials Plugin

Acest plugin de mărturie gratuit este de la WooThemes, dar va funcționa fericit pe orice temă. După ce ați introdus recenziile de la clienții trecuți ca tipuri de postări personalizate, le puteți afișa pe site-ul dvs. web prin intermediul codurilor rapide, widget-urilor sau direct în fișierele de șabloane ale temei. Aceasta este o opțiune bună pentru cei care doresc un design curat și nelucrat care va prelua aspectul temei lor, mai degrabă decât una care are propria formatare.

Obțineți Mărturii de WooThemes

Vitrina Marturii

Plugin pentru vitrine

Această opțiune premium low cost este dotată cu funcții pentru afișarea mărturiilor, studiilor de caz și recenziilor pe site-ul dvs. WordPress. Acest plugin facilitează afișarea mai multor mărturii într-o cantitate limitată de spațiu, datorită glisorului încorporat, în mod alternativ, le puteți afișa folosind un layout grilă. Există, de asemenea, mai multe decât 15 opțiuni de aspect și personalizare din care să alegeți pentru a vă asigura că conținutul dvs. se potrivește cu stilul site-ului dvs. web. Pluginul vă permite să afișați mărturii într-o grilă fixă ​​sau în interiorul unui glisor derulant.

Mărturiile în sine arată grozav, cu o selecție de cinci piei disponibile. Fiecare piele vă permite să adăugați o imagine în miniatură a persoanei care dă mărturie (dovedit că îmbunătățește în continuare credibilitatea mărturiei) și o clasare de stele din cinci. Piei includ mărturii despre ghilimel, mărturii pentru semn de vorbire și, preferatul meu personal, mărturii pentru cutii de cărți.

Testimonials Showcase vă permite să setați adresa URL țintă a mărturiilor dvs., astfel încât atunci când un utilizator face clic pe una dintre ele, poate fi dus în locația dorită – excelent pentru conectarea la studii de caz mai aprofundate pentru clienți anumiți. Puteți introduce mărturii pe orice pagină folosind un cod scurt sau le puteți plasa în orice zonă de widget folosind widgetul dedicat. Ca beneficiu final, metadatele schemelor sunt adăugate automat la mărturii – codul care alimentează fragmentele bogate – astfel încât clasificările de stele din mărturiile tale ar putea fi afișate și în SERP-uri, ceea ce este excelent pentru a stimula CTR-ul tău..

Obțineți Vitrina Marturiilor

Marturii client WP

Plugin pentru mărturii clienți WP

Acest plugin este disponibil ca bonus gratuit cu puternicul plugin Rich Snippets (folosiți doar codul „GRATUIT” din fila adăugare / reînnoire pentru a-l obține), un plugin care a fost creat pentru a vă permite publicați recenzii cu aspect profesionist pe site-ul dvs. WordPress.

Pluginul WP Customer Testimonials include un cod scurt pentru introducerea unui formular într-una din mesajele sau paginile dvs. pentru a permite clienților și clienților să-și prezinte mărturia. Cu acest plugin veți obține câteva opțiuni pentru afișarea mărturiilor dvs. în diferite moduri, inclusiv publicarea lor ca widget-uri.

Aceasta este o opțiune destul de flexibilă și dacă sunteți interesat să achiziționați un plugin care vă permite să publicați postări de recenzie pe site-ul dvs. web, atunci puteți obține gratuit plug-in-ul Marturii clienți WP.

Obțineți mărturii clienți WP

Teme cu asistență mărturie

Atunci când descoperiți modul în care veți prezenta mărturiile dvs., nu uitați să vă verificați tema actuală WordPress sau cea pe care v-ați dat cu ochii și vedeți dacă include suport pentru acestea.

Tema totală

Unele teme moderne WordPress includ suport pentru stocarea mărturiilor de la clienți și clienți și apoi prezentarea lor în cel mai eficient mod pentru vizitatorii dvs. Un astfel de exemplu este propria noastră temă WordPress multifuncțională cu răspuns total. Această temă include un tip de post personalizat, creat special pentru publicarea de recenzii și evaluări de la clienți și clienți. Această abordare elimină nevoia de a căuta un plugin adecvat și vă permite să adăugați mărturii pe site-ul dvs. imediat ce este pornit..

Aflați mai multe despre total


Publicarea mărturiilor pe site-ul dvs. web este o modalitate puternică de a crește ratele de conversie, indiferent dacă obiectivul dvs. este să vindeți mai multe produse, să vă înscrieți mai mulți clienți sau să rezervați mai multe lucrări. Prezentându-le într-un mod profesionist și apoi afișându-le pe site-ul dvs. web, în ​​special pe paginile de destinație și produse, puteți crește ratele de conversie luând credit pentru munca dvs. Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos dacă ați folosit vreodată unul dintre pluginurile de mai sus sau dacă aveți alte recomandări pe care le-am fi ratat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me