Cum să semnați documente cu WordPress

Toți am trimis e-mailuri înainte și înapoi pentru a obține un document semnat de mai multe ori – și de obicei se termină cu cineva care trebuie să imprime, să semneze și să scaneze documentul înainte de a-l trimite înapoi. În ciuda beneficiilor clare ale abordării electronice, hârtia pare să fie încă o parte esențială a lumii noastre.


Din fericire, există o serie de plugin-uri WordPress disponibile pentru a ajuta clienții să semneze un document electronic, fără a fi necesară imprimarea. Cu câteva modificări, puteți să trimiteți clientului dvs. un formular sau un document profesionist și să le luați semnătura direct de pe site-ul dvs. WordPress. Bine ați venit în viitor! Dar dacă nu sunteți necunoscut cu conceptul, este posibil să doriți să aflați mai multe despre e-semnătura înainte de a vă plimba în lista noastră de instrumente de semnătură electronică WordPress.

Acest articol va analiza șapte plugin-uri utile pentru a vă ajuta să obțineți semnarea documentelor, economisindu-vă atât dvs. cât și clienții dvs. o sumă imensă de timp. Să începem!

1. Semnatura electronică WP din ApproveMe

Plugin de semnătură electronică WP de la Approveme
Dacă doriți să semnați documente online cu WordPress, Semnatura electronică WP a lui ApproveMe este înaintașul. Acest plugin premium este conceput pentru a vă permite să semnați legal documentele folosind propriul site Web WordPress.

Asemănător serviciilor de semnătură electronică precum DocuSign și HelloSign, WP E-Signature vă permite să încărcați documente și să le trimiteți clienților pentru semnare. Puteți avea documente nelimitate și semnatare nelimitate, toate gestionate prin propriul site. Semnatura electronică WP este UETA și ESIGN compatibile, astfel încât semnăturile sunt obligatorii din punct de vedere legal și pot fi executate în instanță.

Dacă aveți nevoie de o soluție legală obligatorie pentru semnarea documentelor în WordPress, WP E-Signature este alegerea evidentă. Deși costisitor, timpul economisit și liniștea sufletească merită probabil să coste.

2. Contract WP Online

Plugin WP Online Contract

WP Online Contract este un plugin complet pentru managementul contractului. Cu peste 1.000 de vânzări și un rating de 4,4 stele, își creează o nișă. Cu acest plugin puteți crea, gestiona și salva contracte online și puteți să vă semnați clienții de pe orice dispozitiv.

Vă permite să creați propriile șabloane de contract utilizând editorul WordPress încorporat, WP Online Contract stochează adresa IP și timbrele de timp la semnarea unui contract, oferindu-vă o cale de audit. Pluginul se integrează, de asemenea, cu mai multe gateway-uri de plată prin suplimente.

Contractul WP Online este o soluție excelentă dacă căutați o platformă de gestionare a contractelor integrală în cadrul WordPress. Cu toate acestea, poate doriți să investigați o altă opțiune dacă aveți nevoie de contracte executorii.

3. Formularul de contact 7 Semnătura suplimentară (gratuit)

Formular de contact 7 Semnătura suplimentară
Formular de contact 7 este unul dintre cele mai cunoscute și mai populare pluginuri pentru constructorul de forme gratuite, cu peste 1.000.000 de instalări active. Deși inițial creat pentru formularele de contact, acesta s-a extins dincolo de asta, în special cu ajutorul unor suplimente precum acesta adaos gratuit de semnătură, care are 1.000 de instalări active și un rating de satisfacție de 4,2 stele.

Câmpul de semnătură este adăugat la formularul dvs. prin etichete cu coduri scurte ca orice alt câmp și poate fi personalizat folosind CSS.

Dacă utilizați deja Formularul de contact 7 și sunteți confortabil cu interfața sa, acest supliment vă va fi perfect pentru a adăuga semnături la formularele online. Aceasta nu este o soluție obligatorie legal, dar poate funcționa pentru aplicații mai puțin stricte.

4. Semnarea formularelor formidabile

Formulare formidabile Semnătura Addon

Puteți adăuga un câmp de semnătură personalizabil la formularele dvs. cu acest supliment Formulare formidabile.

În lumea constructorilor de forme gratuite, Formulare formidabile este un pretendent puternic, cu peste 300.000 de instalări active. Utilitatea constructorului de formulare este extinsă prin adaosuri premium, cum ar fi suplimentul Semnătură. Acesta începe de la 19 dolari pentru un singur site și poate fi inclus și cu licențele lor premium superioare.

Câmpul de semnătură este adăugat la o formă ca orice alt câmp și are câteva opțiuni de personalizare. Odată ce semnătura este transmisă, aceasta este convertită într-o imagine și stocată cu datele formularului.

Dacă sunteți fan Formidable Forms, acest supliment va facilita colectarea semnăturilor. Cu toate acestea, nu este o soluție deosebit de sigură și nici nu este proiectată pentru situații obligatorii din punct de vedere legal.

5. Semnatura Super Forms

Suplimentul Super Forms Signature

Super Forms este un constructor de formulare drag-and-drop relativ nou, care a primit ratinguri ridicate în cele câteva luni de la lansare. Creatorii Super Forms au furnizat un supliment suplimentar pentru semnătura care vă permite să adăugați un câmp de semnătură la formularele dvs..

Când adăugați câmpul de semnătură, puteți personaliza setările pentru grosimea liniei și imaginea de fundal. Nu vor fi necesare pluginuri pentru browser pentru ca utilizatorii dvs. să își adauge semnătura, care va fi convertită într-o imagine și salvată cu datele de transmitere a formularului.

Dacă sunteți deja un utilizator Super Forms și doriți o modalitate ușoară de colectare a semnăturilor online, acest supliment poate fi demn de luat în considerare, dar rețineți că nu este o soluție obligatorie legal.

6. Adăugarea semnăturii pentru pluginul ARForms WordPress

Adăugă semnătura Addon

Dacă nu îl cunoașteți deja, ARForms este un plugin de constructor de forme premium bine cotat, cu peste 3.000 de vânzări. Au creat un supliment suplimentar pentru semnături, care vă permite să capturați semnături online, adăugând pur și simplu un câmp la formularul dvs..

Interfața ușoară de utilizat drag-and-drop face simplificarea adăugării câmpului de semnături la formularele dvs. Utilizatorii site-ului dvs. web nu vor avea nevoie de plugin-uri speciale de browser pentru a-și adăuga semnătura, care va fi convertită și stocată ca fișier PNG cu depunerea formularului.

Dacă aveți nevoie de o soluție obligatorie din punct de vedere legal, aceasta nu poate fi abordarea pentru dvs. Cu toate acestea, dacă sunteți deja un utilizator ARForms și doriți un mod ușor de colectare a semnăturilor, verificați acest lucru.

7. Swift Signature Free Plugin WordPress

Plugin de semnătură rapidă
Semnătură rapidă este un nou participant în lumea semnăturilor online. Acest plugin gratuit face parte din suita de servicii SwiftCloud de afaceri și este conceput pentru a face orice pagină WordPress să poată fi semnată. Trebuie să creați un cont SwiftCloud gratuit pentru a utiliza pluginul și o opțiune premium va veni în viitor – deci încercați-o gratuit acum, în timp ce puteți.

Semnatura Swift poate fi utilizată pe pagini unice sau ca parte a unui flux în mai multe etape – și se integrează cu toate serviciile SwiftCloud existente. Toate documentele semnate sunt arhivate și stocate cu mărci de timp obligatorii legal pentru o pistă de audit. Aceasta poate fi o soluție utilă dacă căutați un set de servicii integrat.


Obținerea de documente semnate poate fi adesea un proces dureros și consumator de timp, mai ales dacă nu puteți sta cu clientul în persoană. E-mailurile trimise înainte și înapoi se termină cu nevoia de a imprima, semna și scana un document înainte de a-l trimite prin e-mail pentru a finaliza procesul.

WordPress oferă mai multe soluții pentru a vă ajuta să faceți semnarea electronică a acestor documente, așadar recapitulăm cele șapte pluginuri prezentate în acest articol:

  1. Semnătură electronică WP de la ApproveMe
  2. Contract WP Online
  3. Formular de contact 7 Semnătura suplimentară
  4. Semnarea formularelor formidabile
  5. Semnătura Super Forms
  6. Adăugarea semnăturii pentru ARForms
  7. Semnătură rapidă

Suntem siguri că una dintre acestea va răspunde nevoilor dvs., deși recomandăm cu siguranță semnătura electronică WP ca soluție solidă.

Semnarea electronică a documentelor este crucială pentru afacerea dvs. și, dacă nu, ați putea adopta practica în viitor? Împărtășiți informațiile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me