Cum să mutați site-ul dvs. WordPress de la localhost la Live Server

Un server web virtual instalat pe computerul dvs. (sau serverul local) vă permite să construiți și să personalizați un site Web WordPress cu ușurință și rapiditate. Deoarece fiecare editare necesită economisire și revigorare, dezvoltarea unui site WordPress pe un server live se poate transforma cu ușurință într-un coșmar, având în vedere limitările lățimii de bandă și traficului de internet.


Din acest motiv, majoritatea dezvoltatorilor aleg, pe bună dreptate, să realizeze toate proaspăturile dezvoltării WordPress pe un server local și să încarce ulterior site-ul web final pe serverul live. În mod similar, actualizările viitoare ale site-ului web sunt făcute și testate local înainte de a fi încărcate în mediul live.

În această postare, voi trece prin procesul de mutare a unui site web WordPress de la un server local la un server live. Acest proces vă permite să mutați în siguranță tot conținutul site-ului dvs. (imagini, postări și pagini), precum și teme și pluginuri dintr-un director de pe computer pe serverul de producție al gazdei. Evident, există câteva plugin-uri la îndemână care pot face acest proces o adiere ușoară, dar este întotdeauna avantajos să înveți procesul manual..

Cerințe preliminare

În acest tutorial, presupun că ați îndeplinit deja câteva premise. Acestea sunt doar câteva cerințe simple de care veți avea nevoie înainte de a începe.

1. Instalare locală WordPress

Ar trebui să aveți un site web WordPress care rulează pe computer. Pentru a afla mai multe despre configurarea propriului mediu localhost, consultați ghidurile noastre cu privire la modul de instalare a WordPress local sau la plata locală de către Flywheel.

2. Plan de gazduire

Veți avea, de asemenea, nevoie de un plan activ de găzduire care să ofere suport PHP și MySQL. Din fericire, majoritatea furnizorilor de hosting acceptă PHP și MySQL. Mai bine, mulți furnizori oferă scripturi de instalare cu un singur clic pentru WordPress, astfel încât nu trebuie să parcurgeți configurarea manuală.

Bineînțeles, recomandăm gazduirea WordPress gestionată de WP Engine – este modul în care alimentăm toate site-urile noastre web și demo-urile live cu teme. În plus, WP Engine simplifică gestionarea site-urilor dvs. datorită panoului de adminisiv intuitiv. Planurile încep de la 29 de dolari pe lună pentru o singură instalare (dar puteți obține 2 luni gratuit pentru planurile anuale atunci când utilizați linkul nostru). Dacă nu sunteți pregătit pentru această marcă de preț, puteți găsi un plan excelent de găzduire partajat pentru aproximativ 3 USD pe lună de la companii precum Bluehost sau SiteGround.

3. Acces SFTP

Și în final, ar trebui să ai acces SFTP la contul tău de găzduire împreună cu un program client, cum ar fi FileZilla. O veți folosi pentru a încărca fișierele în gazdă. În mod alternativ, puteți utiliza opțiunea Manager fișiere în cPanel, dar spre deosebire de SFTP, cPanel nu oferă o vizualizare a structurii dvs. de director local. Bine, cu toate acestea în loc, ar trebui să fim gata de plecare.

Metoda 1: Exportați și importați conținut folosind funcțiile principale ale WordPress

Un mod rapid și ușor de a muta un site WordPress de la serverul local într-un mediu de producție este folosind instrumentul de export încorporat în WordPress. Această metodă presupune că WordPress este deja instalat și configurat pe contul de gazduire live și că există fără conținut pe site-ul dvs. live. Acest lucru este foarte important, deoarece funcția de import WordPress nu va trece peste conținutul existent, ci îl va adăuga pur și simplu. Dacă aveți conținut vechi, puteți utiliza întotdeauna ghidul nostru pentru a reseta site-ul dvs. WordPress, astfel încât să aveți o instalație curată cu care să lucrați.

Bine – pentru a începe să vă mutați site-ul, accesați tabloul de bord WordPress instalat local și derulați în jos Unelte. Selectați Export și verificați butonul radial „Tot conținutul”.

Descărcați fișierul de exportare WordPress

Aceasta va descărca un fișier XML pe computer. Fișierul va conține toate detaliile despre conținutul site-ului dvs. (cu excepția cazului în care ați selectat o opțiune de descărcare a conținutului singular, cum ar fi doar postările, paginile, un tip de post personalizat sau media dvs.).

Acum conectați-vă la site-ul dvs. WordPress live, apoi activați tema și pluginurile pe care le-ați folosit pe serverul local. După ce ați terminat, navigați la Instrumente> Import.

WordPress Importă conținut localHost

Dacă vi se solicită să instalați pluginul de import WordPress, faceți acest lucru și apoi activați-l. În cele din urmă, utilizați pluginul pentru a importa fișierul .xml pe care l-ați exportat din localhost. Pentru a face acest lucru, faceți mai întâi clic pe butonul Rulați importatorul opțiuni sub titlul WordPress (Notă: puteți utiliza, de asemenea, funcția importator pentru a muta conținut din alte surse, cum ar fi Blogger, Tumblr, etc.).

WordPress Selectați fișierul XML de importat

Apoi folosiți butonul Alege fișierul opțiune pentru a selecta fișierul dvs. XML, apoi faceți clic pentru a încărca și importa. Acum așteaptă doar importul conținutului tău. Cât timp aștepți va depinde de cantitatea de conținut importată și de planul tău de găzduire.

Această metodă vă va muta postările, paginile, media și meniurile pe site-ul dvs. live. Desigur, va trebui să vă setați locațiile de meniu și să adăugați din nou widget-urile, dar având în vedere că orice altceva este mutat pentru dvs., aceasta este o opțiune excelentă dacă nu doriți să instalați pluginuri suplimentare sau să procesați mutarea manual..

Metoda 2: Utilizați un plugin pentru a muta site-ul dvs. WordPress

Dacă doriți un transfer perfect al site-ului dvs. web, ar putea fi cel mai bine să luați în considerare un plugin. O căutare rapidă pe Google va afișa tone de opțiuni gratuite și premium, dar iată cele trei favorite ale noastre (plus o explicație rapidă despre cum să le folosești pentru a migra site-ul tău).

DesktopServer

De ce să folosiți DesktopServer

DesktopServer este un software premium pe care îl puteți utiliza pentru a instala local WordPress pe computer (Mac sau PC). Simplifică configurarea unei gazde virtuale, duplicarea site-urilor de testare, crearea unui multi-site local, site-uri de arhivă și multe altele. Dar una dintre cele mai bune caracteristici ale DesktopServer este că puteți migra cu ușurință site-ul local către serverul dvs. de dragoste cu ajutorul lor gratuit Plugin DesktopServer.

Pur și simplu instalați pluginul, exportați-vă site-ul din configurația locală DesktopServer (asigurați-vă că selectați opțiunea „Fetch live hosting server”) și importați prin plugin. Voila! Dar puteți vizita documentele lor online pentru a vedea mai multe ghiduri cum să implementați DesktopServer la serverul tău live.

BackupBuddy

Backup site-ul dvs. WordPress cu BackupBuddy

O altă soluție fantastică este BackupBuddy by iThemes. Acest plugin minunat este soluția principală pentru a gestiona propriile copii de rezervă ale site-ului. Cu ajutorul acestuia puteți crea copii de rezervă complete ale site-urilor (baze de date și toate), planifica copii de rezervă obișnuite, stoca propriile copii (local sau prin BackupBuddy Stash) și chiar puteți restaura site-ul dvs. cu ImportBuddy.

Dar știați că puteți utiliza și BackupBuddy pentru a muta site-ul local pe unul live? Puteți utiliza funcțiile de migrare încorporate ale BackupBuddy pentru a muta site-ul dvs. de la computer la internet (sau de la gazdă la gazdă). Pluginul gestionează schimbările de domeniu, înlocuiește automat adresele URL și mai mult pentru a tranziția perfectă a site-ului dvs. web pentru debutul mare.

Duplicator

Duplicator WordPress Plugin

În cele din urmă, Duplicator este un plugin minunat de freemium pe care îl puteți utiliza pentru a gestiona propriile backup-uri și migrații ale site-ului. Cu Plug-ul gratuit pentru duplicator vă puteți crea cu ușurință backup-urile la cerere, pachetele de site-uri de proiectare (un pachet de conținut, temă și plugin-uri pentru a le reutiliza pe site-urile client) și puteți muta cu ușurință site-ul dvs. de la local la live (instalați doar pluginul local pentru a-l pachet, apoi instalați pe site-ul dvs. live folosind același plugin).

În mod alternativ, dacă beneficiați de Duplicator Pro, puteți utiliza funcții premium pentru copii de rezervă programate, stocare sincronizată (Amazon, Dropbox, Google Drive, etc), compatibilitate multisite, API-ul cPanel, notificare prin e-mail, asistență profesională și multe altele. Un an costă mai puțin de o pereche de treningi Nike și să știi că site-ul tău este sigur și sigur este mai mult decât merită.

Metoda 3: Transfer manual de fișiere de la server local la Live Server

Ultima dvs. opțiune este de a muta manual fișierele site-ului dvs. web. Acest lucru va necesita accesul serverului. În esență, procesul presupune descărcarea fișierului bazei de date din instalarea locală, modificarea acestuia pentru căile corecte înainte de a-l importa într-o nouă bază de date pe server și, în final, încărcarea întregului conținut al instalării locale WordPress.

Exportați fișierul dvs. de bază de date

Pentru a începe, deconectați serverul local și navigați la phpMyAdmin – doar tastați localhost / phpMyAdmin în browserul dvs. web În acest exemplu folosesc XAMPP și iată ce este al meu phpMyAdmin interfața arată ca:

phpMyAdmin

Panoul din stânga este unde sunt listate toate bazele de date. Selectați baza de date pentru site-ul dvs. local WordPress și faceți clic pe Export în partea de sus a phpMyAdmin fereastră. Metoda de export „rapidă” este selectată implicit. Lăsați-l intact și faceți clic Merge.

Export tabele de baze de date

Un fișier SQL (cum ar fi my_test.sql) va fi exportat în folderul de descărcări de pe computer.

Modificați căile de fișiere

Când vă construiți site-ul WordPress local de la început, rețineți că toate adresele dvs. URL vor fi căi absolute. Cu alte cuvinte, toate linkurile către fișierele dvs. de conținut (postări, imagini, tipuri de post) vor începe cu http: // localhost /. Trebuie să modificați această structură de legătură pentru instalarea dvs. live sau conținutul dvs. nu va fi afișat corect după încărcarea fișierului bazei de date.

Pentru a face acest lucru, utilizați un editor de coduri pentru a efectua o „găsire și înlocuire” în fișierul bazei de date pe care tocmai ați exportat-o. Folosesc Notepad ++ pentru a căuta și înlocui „http: // localhost / my_test” și o înlocuiesc cu adresa URL live. Pur și simplu am creat un folder „my_test” la folderul rădăcină pentru domeniul meu. Dacă doriți să instalați direct la rădăcină, nu trebuie să creați niciun folder, deci adresa URL de înlocuire ar trebui să fie pur și simplu http://www.yourdomainname.com. Veți încărca dosarele WordPress locale în public_html (rădăcina contului de găzduire).

Modificați căile de fișiere

După ce ați terminat înlocuirea adreselor URL, salvați și închideți.

Creați o bază de date nouă în contul dvs. de gazduire

Acum ați terminat cu partea principală pe serverul local. Este timpul să configurați mediul live și, în cele din urmă, să încărcați fișierele astfel încât site-ul dvs. web să poată trece live. Modul în care configurați o nouă bază de date pentru site-ul dvs. WordPress va depinde de găzduirea dvs..,

Dacă planul dvs. folosește cPanel (cum ar fi Bluehost sau HostGator), deschideți-l din contul de găzduire și navigați la Baze de date MySQL.

Creați o bază de date nouă

Când selectați Baze de date MySQL, vi se va solicita să introduceți un nume de utilizator și o parolă. Acesta este noul cont de utilizator care va fi asociat cu noua bază de date pentru site-ul dvs. web. Notă detaliile personale precum numele de utilizator și parola, deoarece vei avea nevoie de ele atunci când configurezi fișierul bazei de date în WordPress. Baza de date nou creată va avea același nume cu numele de utilizator pe care l-ați ales.

Dacă utilizați un cont de găzduire gestionat, este posibil să nu aveți cPanel. De exemplu, cu WP Engine puteți crea o nouă instalare pe planul dvs. pur și simplu conectându-vă în contul dvs. și făcând clic pe butonul Adăugați Instalare legătură.

Instalare adăugare motor WP

Urmărește completați informațiile necesare (care, apropo, puteți configura aceasta ca un site de înscenare dacă nu aveți un domeniu pregătit încă).

WP Engine Adaugă informații despre instalare

Asta e! Noul dvs. site (și baza de date) este gata.

Încărcați fișierul bazei de date în noua bază de date

După ce aveți o bază de date nouă (goală) pe serverul live, este timpul să încărcați fișierul dvs. de bază salvat pe computer. Căutați la phpMyAdmin interfața gazdei dvs. și selectați Import. Căutați și alegeți fișierul bazei de date SQL pe care l-ați exportat de pe site-ul dvs. web pe serverul local.

Dacă gazda dvs. nu are phpMyAdmin, utilizați butonul Restaurarea bazei de date opțiune în Baze de date MySQL. Face același lucru – vă permite să răsfoiți și să selectați un fișier SQL.

baza de date mySQL

Am folosit opțiunea de restaurare pentru a importa fișierul meu de bază. Nu uitați, acesta este un pas crucial pentru că vă permite să restaurați site-ul dvs. web exact așa cum a fost pe instalarea locală. Acum, nu mai rămâne decât să editați wp-config.php arhivați, încărcați fișierele de pe site-ul web și reparați accesele permise și vom fi în funcțiune.

Fix wp-config.php Fişier

Deschide wp-config.php fișier în editorul de coduri (accesați folderul local de instalare WordPress). Iată care sunt singurele detalii pe care trebuie să le schimbați:

  • define („DB_NAME”, „nume_data_dată”);
  • define („DB_USER”, „your_database_user”);
  • define („DB_PASSWORD”, „your_database_password”);
  • define („DB_HOST”, „localhost”);

Trebuie doar să completați setările pe care le-ați definit în timp ce creați baza de date pe serverul dvs. live la Pasul 3. Pentru numele gazdei, completați adresa IP a serverului sau lăsați-o ca gazdă locală dacă gazdă vă spune explicit. Voi lăsa mina la fel de locală, așa cum se precizează clar aici: „Pentru a vă conecta la această bază de date într-un script care rulează pe serverul dvs. web, ar trebui să folosiți „localhost” ca nume de gazdă. ” După ce ați modificat setările, salvați și închideți fișierul. Nu schimbați nimic altceva.

Notă: Asigurați-vă că salvați o copie a valorilor dvs. vechi, doar în cazul în care ceva nu merge bine, puteți întoarce întotdeauna înapoi.

Încărcarea fișierelor de site-uri web

Acum este timpul să mutați fișierele proprii ale site-ului WordPress, deoarece vom configura totul pe serverul live. Aprindeți-vă clientul SFTP și conectați-vă la contul dvs. de găzduire folosind detaliile de conectare SFTP. Puteți să le primiți de la gazdă dacă nu le aveți deja. Pentru unii furnizori de găzduire, conectările SFTP sunt identice cu detaliile cPanel.

După ce v-ați conectat, accesați pagina public_html sau www folder (sau un folder la rădăcina în care doriți să instalați site-ul dvs. WordPress) și copiați toate fișierele din folderul de instalare WordPress de pe serverul local în acest director pe serverul live.

Modificați Permalink

Ultimul pas este să modificați structura de legături permanente a noului dvs. site Web pentru a se potrivi cu cea a vechiului dvs. site de pe serverul local. Pentru a face acest lucru, accesați tabloul de bord al noului site web și navigați la Setări> Permalink. Selectați structura pe care ați utilizat-o pentru instalarea locală și salvați. Site-ul dvs. WordPress ar trebui să fie acum live.

Concluzie

Până acum, ar trebui să aveți o informație adecvată despre ce se întâmplă atunci când mutați o instalare locală WordPress pe un server live. WordPress permite multă flexibilitate și ușurință în utilizare. Dezvoltarea pe localhost permite modificări și personalizări nelimitate, deoarece vă puteți permite să faceți greșeli acolo pe care nu vă puteți permite să le faceți într-un mediu de producție viu.

Care este cea mai bună metodă pentru a încărca un site web WordPress de la gazda locală pe serverul live? Dacă ați trecut prin acest proces înainte, cum a fost experiența dvs.? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me