Gestionați rezervările și programările cu WordPress

Indiferent dacă conduci un restaurant, deții o închiriere de vacanță sau administrezi un loc, rezervările sunt elementul vital al afacerii tale. Clienții se așteaptă tot mai mult să poată face rezervări și rezervări rapid și eficient, în orice moment și din orice locație. Administrarea constantă a telefoanelor și răspunsul instantaneu la e-mailuri este imposibil și pur și simplu de gestionat pentru multe companii.


Un sistem de rezervare online permite clienților să vă vadă disponibilitatea și să facă rezervări oricând și oriunde – iar WordPress are o mulțime de plugin-uri excelente pentru a vă satisface nevoile. Alegerea corectă va permite site-ului dvs. să afișeze programe și disponibilități actualizate și să ia, de asemenea, rezervări și rezervări.

În acest articol, vă vom arăta cum să alegeți pluginul de rezervare potrivit pentru site-ul dvs. WordPress, apoi vom oferi câteva sugestii în funcție de tipul dvs. de afaceri. Să începem!

Rezervari la restaurant

Cu atât de multe mese și sloturi orare disponibile la restaurantul dvs., gestionarea rezervărilor poate deveni destul de complexă. Un bun plugin de rezervare WordPress nu numai că vă oferă mijloacele de a vă conecta mai ușor cu clienții, dar oferă și un sistem eficient de gestionare a rezervărilor.

Haideți să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune pluginuri de rezervare adaptate special rezervărilor la restaurant.

1. Deschideți Widgetul de masă

Deschideți widgetul de masă

Deschideți widgetul de masă pluginul vă permite să adăugați formulare de rezervare OpenTable pe site-ul dvs. web. In timp ce acolo este un plugin oficial, această alternativă oferă un design simplificat și mai multe opțiuni.

Pluginul de bază este gratuit, dar există și o opțiune premium disponibilă începând de la 37 USD. Aceasta oferă suport pentru restaurantele internaționale, posibilitatea de a personaliza conținutul de widget pre și post pentru Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) și multe altele.

2. Rezervări la restaurante

Rezervari la restaurant

Popularul Rezervari la restaurant pluginul nu numai că vă permite să luați rezervări online, dar vă ajută să vă gestionați sistemul de rezervare. O caracteristică corectă vă permite să confirmați sau să respingeți rezervările trimitând notificări personalizate prin e-mail, direct din tabloul de bord al pluginului.

Formularul de rezervare poate fi adăugat în orice pagină, postare sau zonă widget. Are un aspect curat și simplu și este ușor de utilizat. Există, de asemenea, o serie de suplimente plătite disponibile, inclusiv câmpuri personalizate și integrare MailChimp.

3. Rezervare restaurant ReDi

Rezervare restaurant ReDi

Rezervare restaurant RedDi pluginul oferă, de asemenea, rezervări online, împreună cu un sistem de gestionare a rezervărilor. O caracteristică suplimentară frumoasă vă permite să vizualizați în timp real pagina de rezervare de pe o tabletă sau dispozitiv mobil pe durata serviciului.

Deși acest plugin poate fi descărcat gratuit, există o taxă lunară de aproximativ 7 dolari. Costul său ieftin înseamnă că ai putea încerca o lună sau două pentru a vedea dacă se potrivește nevoilor tale.

Numiri și rezervări ale furnizorului de servicii

Indiferent de serviciul pe care îl furnizați, gestionarea rezervărilor online oferă o soluție rapidă și ușoară pentru conectarea clienților la serviciile dvs. Uneori, este pur și simplu incomod pentru un client să ridice telefonul sau să aștepte un răspuns prin e-mail. A vă asigura că este ușor să rezervați online înseamnă că există mai puține șanse de clienți potențiali să vă verifice concurenții.

Mai jos, am oferit trei dintre pluginurile noastre gratuite preferate – să aruncăm o privire!

1. BirchPress Scheduler

Calendar rezervare rezervare - BirchPress Scheduler

Scheduler BirchPress pluginul oferă o soluție excelentă pentru afacerile bazate pe servicii. Formularele de rezervare pot fi încorporate într-o pagină sau postare și pot fi, de asemenea, optimizate pentru teme responsive.

Acest plugin poate gestiona mai multe locații, precum și personal și servicii multiple. Vă permite, de asemenea, să setați lungimea serviciului, timpi de umplere și prețuri. Prețurile premium încep de la 75 USD.

2. Plugin pentru rezervări Ultra Pro

Rezervare Plugin pentru programări Ultra Pro

In timp ce Rezervare Plugin pentru programări Ultra Pro funcționează similar cu BirchPress Scheduler, interfața este mult mai plăcută din punct de vedere estetic. Aspectul procesului de rezervare în patru etape este modern și elegant, oferind în același timp un formular ușor de utilizat pentru clienții dvs..

Alte caracteristici cheie ale acestui plugin sunt integrarea PayPal și posibilitatea de a planifica programările. Versiunea premium începe de la 39,97 USD și oferă câteva funcții suplimentare utile, cum ar fi integrarea Fâșii, sincronizarea Google Calendar și prețuri flexibile.

3. Numiri ușoare

Numiri ușoare

Numiri ușoare pluginul este o altă soluție excelentă pentru a lua rezervări online. Forma frontală este îngrijită și compactă, în timp ce partea din spate este atât plăcută din punct de vedere estetic, cât și ușor de gestionat.

Pluginul acceptă mai multe locații, servicii și personal și vă permite chiar să creați calendare separate pentru fiecare. Acesta este unul dintre cele mai ușor de folosit plugin-uri de întâlnire și este foarte recomandat pentru dezvoltatorii fără experiență. Este o opțiune excelentă dacă îți construiești propriul site.

Rezervări de cazare

Indiferent dacă gestionați un hotel, gestionați o pensiune sau aveți o închiriere de vacanță, rezervările online pot elimina mare parte din stresul implicat în luarea rezervărilor. Pentru un client într-un fus orar complet diferit, disponibilitatea non-stop a procesului de rezervare online este un avantaj uriaș.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune pluginuri gratuite disponibile pentru rezervările de cazare online:

1. Calendar WP de rezervare simplă

Calendar de rezervare simplu WP

Calendar de rezervare simplu WP pluginul face exact ceea ce promite. Deși pare puțin de bază, este simplu de instalat și este recomandat în special utilizatorilor care nu sunt tehnici.

Versiunea gratuită oferă o soluție de bază excelentă pentru a lua rezervări, dar dacă aveți nevoie de mai multe calendare, va trebui să faceți upgrade la versiunea premium. Această versiune oferă multe alte funcții utile, inclusiv sincronizarea cu site-uri web, cum ar fi Booking.com și Airbnb.

2. Calendar de rezervare

Calendar de rezervare

Calendar de rezervare este unul dintre acele pluginuri care a fost testul timpului. Dezvoltat inițial în 2009, permite clienților să verifice disponibilitatea și să efectueze rapid o rezervare – și totuși face suficient pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor WordPress de azi..

Modelele receptive frontale și posterioare, împreună cu un aspect personalizabil elegant, creează o soluție solidă. Deși acest plugin a fost conceput pentru rezervarea cazării, el poate fi adaptat și altor servicii. Deși o serie de opțiuni legate de selectarea sloturilor orare nu sunt disponibile în versiunea gratuită, puteți adăuga această funcționalitate achiziționând versiunea premium, care începe de la un preț destul de scump de 99 USD.

3. Sistemul de rezervare identificat

Sistem de rezervare specific

Deși acesta nu este cel mai ușor plugin de utilizat, Sistem de rezervare specific pluginul oferă o interfață mult mai detaliată decât formularele de rezervare a cazării cu aspect tradițional. Clienții au, de asemenea, posibilitatea de a schimba calendarul pe partea frontală pentru a afișa mai multe sau mai puține luni.

Pachetul de bază este PayPal integrat și WooCommerce compatibil și există, de asemenea, suplimente plătite disponibile pentru alți furnizori de plăți.

Concluzie

Întreprinderile fac deja atât de mult pentru a oferi un serviciu excelent, încât luarea de rezervări și rezervări ar putea ajunge să fie un inconvenient imens. Sistemele de gestionare a rezervărilor online pot rezolva atât de multe probleme, însă găsirea unei soluții potrivite pentru fluxul de lucru și pentru afacerea dvs. ar putea fi o luptă.

Folosind sfaturile și pluginurile pe care le-am sugerat, acum ar trebui să puteți oferi clienților dvs. flexibilitatea rezervărilor online. Din punctul dvs. de vedere, veți putea, de asemenea, să gestionați rezervările mai eficient. Pentru a începe, selectați pur și simplu pluginul care sună potrivit pentru afacerea dvs. și încercați-l!

Unul dintre aceste plugin-uri va fi integral nevoilor afacerii dvs.? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me