Cum să integrezi AWeber cu WordPress pentru a-ți crește newsletter-ul

Cum să integrezi AWeber cu WordPress (Ghid pentru începători)

Fiecare proprietar al unei afaceri online caută o modalitate de implicare a utilizatorilor și de creștere a vânzărilor. Cel mai bun mod de a face ambele lucruri este adesea să creezi o relație puternică cu publicul tău. Cu toate acestea, acest lucru poate fi dificil de făcut atunci când abia începeți.


Marketingul prin e-mail este o strategie excelentă, deși veți avea nevoie de instrumentul potrivit pentru a vă ajuta. AWeber, de exemplu, poate fi doar soluția pe care o căutați. Această platformă de e-mail marketing oferă mai multe caracteristici care vă pot ajuta să faceți campaniile de pe teren.

În această postare, vom discuta despre avantajele marketingului prin e-mail, apoi aruncăm o privire la modul în care AWeber poate face sarcina mai ușoară. Apoi vom descoperi cum să integrați AWeber cu instalarea dvs. WordPress și vom încheia cu câteva sfaturi pentru optimizarea rezultatelor. Să ne scufundăm!

De ce e-mail marketing este crucial pentru afacerea ta

Marketingul prin e-mail pentru WordPress implică utilizarea unei liste de abonamente prin e-mail (de obicei, alimentată de instalarea WordPress sau de către o terță parte) pentru a dezvolta relații mai puternice cu cititorii sau clienții. Puteți utiliza campaniile dvs. de e-mail pentru a partaja conținut de calitate, pentru a face reclame și oferte speciale sau pentru a vă păstra publicul informat cu un buletin informativ periodic.

Există o mulțime de avantaje pentru utilizarea e-mail marketing, cum ar fi:

 • Cost scăzut: În comparație cu marketingul tradițional, marketingul prin e-mail este relativ ieftin.
 • Creșterea gradului de conștientizare a mărcii: Publicul dvs. țintă va deveni mai familiar cu brandul dvs. prin e-mailurile dvs. și vă poate împărtăși cu ușurință conținutul.
 • Abilitatea de a viza o calitate superioară conduce: Dacă lista dvs. de e-mail este bazată pe abonamente, știți că cititorii ei sunt deja interesați.

S-ar putea să vă întrebați cum să mergeți despre implementarea unei campanii de marketing prin email, mai ales dacă sunteți la buget. Ați putea încerca să creați o listă de e-mail manual, dar veți obține rezultate mult mai bune folosind un instrument dedicat procesului.

Prezentarea AWeber

Buletinele informative AWeber

AWeber este o platformă care vă permite să creați, să gestionați și să analizați campanii de marketing prin email. Este simplu de utilizat și este prietenos pentru începători, ceea ce face o alegere solidă pentru orice utilizator. Veți beneficia de funcții flexibile ușor de implementat și asistență fiabilă care vă poate ajuta atunci când vă blocați.

Caracteristici cheie:

 • Creați cu ușurință e-mailuri cu un editor drag-and-drop.
 • Creați formulare de înscriere personalizate pentru a aduna informații importante despre utilizator.
 • Vizați abonați la e-mailuri specifice, în funcție de preferințele lor.
 • Urmăriți-vă rezultatele de marketing utilizând analize.

Preț: Opțiunile de tarifare ale AWeber variază între 19 și 149 USD + pe lună.

Cum să integrezi AWeber cu WordPress

În primul rând, vă recomandăm să luați ceva timp pentru a face check out Documentația completă a AWeber, pentru a înțelege modul în care funcționează platforma. După aceasta, iată câțiva pași simpli pentru ca acesta să funcționeze cu WordPress

Pasul 1: Publicați un formular de înscriere pe site-ul dvs.

Pentru a începe, accesați contul dvs. AWeber și faceți clic pe Formulare de înscriere:

Formulare de înscriere selectate AWeber

Selectați culoarea verde Creați un formular de înscriere buton pentru a fi dus la un ecran de selectare a șablonului. Aici, puteți previzualiza șabloane și alegeți unul pe care doriți să îl utilizați pentru formularul dvs.:

AWeber Choose Template

După ce alegeți un șablon, veți avea opțiunea de a selecta o culoare. După ce ați făcut alegerea, faceți clic pe Șablonul de încărcare. Aceasta vă va configura și vă va permite să începeți să personalizați setările șablonului.

Primul lucru pe care vi se va solicita este să adăugați câteva informații de bază, cum ar fi textul antetului și un nume pentru formularul dvs. Apoi, puteți decide unde se vor trimite abonații dvs. după ce îl vor completa. Aceasta poate fi o pagină simplă creată de AWeber, sau de site-ul propriu:

AWeber Alegeți destinația după trimiterea formularuluiAlegerea pe care o faci aici depinde de tine. După ce sunteți mulțumit de decizia dvs., salvați formularul și faceți clic pe Accesați pasul 3.

Acum este timpul să adăugați formularul pe site-ul dvs. WordPress. Pentru a-l publica singur, selectați Voi instala formularul meu:

AWeber Instalați formularul dvs.Vi se va oferi un fragment de Javascript – copiați-l acum. Apoi navigați la Pagini în tabloul de bord WordPress și deschideți pagina unde doriți să plasați formularul. În editorul de text, lipiți fragmentul Javascript oriunde doriți să apară formularul pe pagina dvs.:

Introduceți javascriptul AWeber în pagină

În cele din urmă, salvați sau actualizați pagina. Dacă o previzualizați din partea frontală, ar trebui să vedeți acum formularul dvs.!

Pasul 2: Configurați funcția de difuzare a blogului AWeber

După ce formularul dvs. este în funcțiune, mergeți înapoi la contul dvs. AWeber. Sub Mesaje, alege Emisiuni pe blog și Click pe Creați o emisiune pe blog:

Creați un blog transmis cu AWeberAdăugați adresa URL a fluxului RSS al blogului dvs. WordPress în câmpul corespunzător, apoi alegeți un șablon din lista derulantă din partea dreaptă a zonei de mesaje:

Alegeți șablonul dvs. de difuzare AWeberDupă aceasta, veți putea determina unele setări de bază pentru transmisiile dvs. Puteți seta o programare pentru momentul în care vor fi trimise și alegeți un declanșator. De exemplu, puteți trimite emisii după ce au fost publicate un anumit număr de postări noi sau în anumite zile ale lunii:

Cât de des trebuie trimisă o emisiune?

Dacă doriți să trimiteți transmisii automat pe baza declanșatorului ales, verificați Trimiteți automat. Apoi salvați setările și sunteți pe toate setate! Nu uitați să vă testați transmisia pentru a vă asigura că totul funcționează așa cum vă așteptați.

Sfaturi pentru optimizarea rezultatelor marketingului prin e-mail

Plugin pentru generarea de plumb OptinMonster

Integrarea AWeber cu OptinMonster vă permite să beneficiați de caracteristicile ambelor instrumente.

După ce știi să integrezi AWeber cu WordPress, să vorbim despre câteva lucruri pe care le poți face pentru a-ți optimiza rezultatele. În primul rând, există câteva strategii de bază pe care poate doriți să le urmați:

 • Luați o abordare activă pentru urmărirea rezultatelor dvs.. Funcțiile de analiză ale AWeber furnizează tone de informații utile, cum ar fi numărul de deschideri, ratele de clic și dezabonarea. Puteți utiliza aceste detalii pentru a determina ce conținut este cel mai eficient.
 • Segmentează-ți listele. Folosind informațiile din rezultatele analitice, puteți crea liste segmentate pentru a viza diferite tipuri de abonați cu conținutul de care sunt cel mai interesat..
 • Conectați AWeber la furnizorul de pagini de destinație. Dacă utilizați în prezent un furnizor de pagini de destinație, îl puteți conecta la AWeber fără probleme.
 • Consultați integrările de aplicații ale lui AWeber. Poti conectați AWeber la multe programe pe care le utilizați deja, cum ar fi aplicații MailOptin sau social media.

În cele din urmă, poate doriți să luați în considerare și ridicarea unuia sau a mai multor instrumente care vă vor îmbunătăți instalarea AWeber:

 • OptinMonster este un plugin WordPress bogat în caracteristici pe care îl puteți utiliza pentru a crea formulare de opțiune de convertire extrem de convertibile pentru site-ul dvs. Puteți integra cu ușurință lista dvs. de abonați AWeber cu formularele dvs. OptinMonster pentru a crește generarea de plumb.
 • Heyo este un instrument care vă permite să creați pagini de campanie care sunt optimizate pentru social media și dispozitive mobile. Conectarea acestuia cu AWeber vă poate crește oportunitățile și poate promova o mai bună implicare.
 • Digioh vă permite să trimiteți descărcări de fișiere sigure persoanelor din listele dvs. de e-mailuri. Așadar, dacă aveți un concurs sau un cadou și trebuie să trimiteți fișiere câștigătorilor, de exemplu, Digioh oferă o modalitate privată de a face doar asta.

Fiecare dintre aceste strategii și instrumente poate fi un element favorabil pentru noua dvs. integrare AWeber, așa că vă recomandăm să le verificați!


Unul dintre cele mai satisfăcătoare aspecte ale marketingului prin email este modul în care vă permite să mențineți o relație cu publicul dvs. după ce au părăsit site-ul dvs. web. Abonații dvs. s-au înscris pentru lista dvs. de corespondență, ceea ce indică faptul că doresc informațiile pe care le furnizați.

Acum trebuie doar să vizați acest public cu conținut valoros. Folosiți sfaturile noastre pentru a vă crește lista de e-mailuri, apoi extindeți conținut util și postări pentru a le trimite publicului dvs..

Aveți întrebări despre cum să vă optimizați strategia de marketing prin e-mail folosind AWeber? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map