Cum să încorporați fișiere PDF în WordPress

Cum să încorporați fișiere PDF în WordPress

Pot exista momente în care v-ar plăcea să încorporați un fișier PDF în postarea sau pe pagina dvs.:


 • Un autor al cărții poate dori să ofere cititorilor o copie gratuită.
 • Pentru a adăuga cataloage de produse pe site-ul dvs. web.
 • Pentru a partaja proiectele în format PDF cu clienții.
 • Este posibil să conduceți o agenție de turism și doriți să afișați itinerariul pachetelor turistice.

Dar aici e o problema!

Deși WordPress vă permite să încorporați audio, videoclipuri și, desigur, imagini, nu este posibil să încorporați fișiere PDF în postările și paginile dvs. Această caracteristică nu este disponibilă până acum, poate că va fi adăugată în viitor.

În cazul în care doriți să adăugați un fișier PDF, puteți încărca fișierul folosind Adăugați media opțiune, introduceți-l și linkul la acel fișier va fi adăugat la pagina dvs. Iar vizitatorii dvs. îl pot descărca sau vizualiza fișierul în browserul web părăsind site-ul.

Dar dacă doriți să încorporați fișiere PDF în postările dvs. și să permiteți vizitatorilor să-l vizualizeze fără a părăsi site-ul dvs. web? Există vreo soluție pentru asta? Răspunsul scurt este DA.

Așadar, în această postare, vă voi arăta cum puteți încorpora un fișier PDF în postarea sau pagina dvs. WordPress. Înainte de a începe, probabil că doriți să creați un document PDF bine formatat, folosind un Editor PDF. Atunci veți fi gata să o adăugați în postările dvs. cu sau fără a utiliza un plugin. Să începem.

Cum să încorporați un fișier PDF cu un plugin

Există o mulțime de pluginuri pe care le puteți utiliza pentru a adăuga un fișier PDF la postarea dvs. WordPress.

Cu toate acestea, vom folosi un plugin numit PDF Embedder. Este un plugin gratuit care este disponibil în directorul plugin-uri WordPress. Cel mai bun lucru despre acest plugin este că folosește javascript pentru a-și face treaba și nu un serviciu sau iframes de la terți.

Pasul 1: Instalează pluginul Embedder PDF

Conectați-vă la Panoul de bord WordPress și mergeți la Pluginuri> Adaugă nou. Acum căutați PDF Embedder în caseta de căutare. După ce găsiți pluginul, trebuie doar să îl instalați și să îl activați. Simplu, nu-i așa?

Instalați PDF Embedder Plugin

Pasul 2: Configurarea pluginului

Deși puteți începe să încorporați fișierele dvs. PDF odată ce ați instalat acest plugin, puteți modifica mai întâi setările pentru ca fișierele încorporate să pară mai bune. Pentru a deschide pagina cu setările acestui plugin, accesați Setări> Embedder PDF din bara laterală din stânga a Panoului de bord WordPress.

Setări PDF încorporate

Versiunea gratuită a acestui plugin vă permite să modificați următoarele:

 • Latime si inaltime – Puteți modifica lățimea și înălțimea vizualizatorului PDF. Acceptă valori întregi (în pixeli) sau max (100% lățime).
 • Locația barei de instrumente Google – Bara de instrumente a acestui vizualizator PDF permite publicului tău să mărească sau să micșoreze și să meargă la pagina următoare sau anterioară. Puteți avea bara de instrumente în partea de sus, jos sau ambele.
 • Bara de instrumente se muta – Puteți selecta dacă doriți ca bara de instrumente să fie vizibilă doar pe mouse-ul peste document sau nu.

Acum, acestea sunt setările universale. Dar dacă doriți să schimbați setările unui anumit fișier? Ei bine, puteți face asta cu ajutorul shortcodes. Iată un exemplu:

[pdf-embedder url = ”http://yoursite.com/wp-content/uploads/2019/01/April.pdf” width = ”500 ″ toolbar =” top ”toolbarfixed =” on ”]

În exemplul de mai sus, lățimea este setată la 500px, locația barei de instrumente este setată la partea de sus, iar bara de instrumente va fi fixată. Puteți seta, de asemenea, bara de instrumente pe partea de jos și bara de instrumente fixată pe off.

Acest plugin are, de asemenea, o versiune premium, care oferă funcții precum butonul de descărcare, urmărirea vizualizărilor și descărcarea, defilare continuă a paginii și link-uri deschise într-o fereastră nouă.

Pasul 3: încorporați fișierul PDF în postarea sau pe pagina dvs.

După ce ați terminat cu setările, puteți începe să faceți munca murdară. Acum, fie că utilizați Editorul clasic sau Editorul Gutenberg, puteți utiliza cu ușurință acest plugin pentru a obține rezultatul dorit.

Dacă utilizați Editor clasic, încorporarea unui fișier PDF este similară cu ceea ce ați face pentru o imagine sau video.

În primul rând, creați o postare nouă sau deschideți una existentă, apoi faceți clic pe Adăugați media buton. Acum, încărcați fișierul dvs. PDF, faceți clic pe Introduceți în postare butonul și un mesaj scurt va fi adăugat postării tale.

Încorporați fișierul PDF Classic Editor

Asta este – acum puteți previzualiza postarea dvs. pentru a verifica dacă funcționează corect sau nu.

Ce ziceti Editor Gutenberg? Ei bine, pluginul PDF Embedder vine cu un bloc specific. Așadar, creați o postare nouă și faceți clic pe pictograma Adăugați bloc. Apoi, căutați PDF Embedder blocați și selectați-l.

Încorporați fișierul PDF Gutenberg Editor

În cele din urmă, faceți clic pe bloc pentru a selecta (sau încărca) fișierul dvs. PDF, iar munca dvs. este gata.

Iată rezultatul final, indiferent de editorul pe care îl utilizați:

Fișier PDF încorporat final

Plugin-uri populare pentru vizualizatoare PDF

Deși pluginul PDF Embedder face o treabă bună, este întotdeauna bine să aveți câteva alternative. Așadar, permiteți-mi să vă împărtășesc acum câteva plugin-uri gratuite și premium pentru vizualizatorul PDF, în nicio ordine anume:

Vizualizator PDF pentru WordPress

Vizualizator PDF pentru pluginul WordPress

Info și descărcare

Cu mai mult de 3900 de vânzări, vizualizatorul PDF pentru WordPress este pluginul pentru vânzătorul PDF de vânzare pe CodeCanyon. Este un plugin complet receptiv și compatibil cu browserul. Acest plugin vă permite să activați sau să dezactivați opțiuni precum imprimare, descărcare, zoom, navigare pe pagină și partajare socială. De asemenea, puteți utiliza Google Analytics cu WordPress pentru a urmări numărul de vizitatori care vă citesc PDF-urile.

Google Drive Embedder

Plugin de încărcare Google Drive

Google Drive Embedder este un plugin gratuit care vă permite să accesați Google Drive din tabloul de bord WordPress și să încorporați PDF-uri, documente Word sau foi de calcul în postarea sau pagina dvs. Cu toate acestea, pentru a utiliza acest plugin, trebuie să instalați Conectare Google Apps de asemenea, scopul acestui plugin este de a conecta Google Drive la site-ul dvs. WordPress.

Algori PDF Viewer

Algori PDF Viewer Plugin

Căutați un plugin de bloc Gutenberg pentru încorporarea fișierelor PDF? Puteți încerca pluginul Algori PDF Viewer. Acest plugin gratuit este compatibil cu toate browserele web precum Google Chrome, Firefox, Safari, Opera și Internet Explorer 11. Vă permite să încărcați mai multe fișiere într-o singură pagină și acceptă modul de prezentare.

Real3D FlipBook WordPress Plugin

Real3D FlipBook WordPress Plugin

Info și descărcare

După cum sugerează și numele, Real3D FlipBook este un plugin de flipbook 3D sensibil și tactil pentru afișarea PDF-urilor și a imaginilor. A fost dezvoltat folosind HTML5 și nu necesită utilizarea Flash. Puteți personaliza setări precum viteza de rotație, sunetul flip, nivelul de zoom și unghiul camerei. Acest plugin acceptă, de asemenea, modul lightbox și ecran complet.

Încorporați orice document Plus

Încorporați orice document Plus

Info și descărcare

Embed Any Document Plus este unul dintre aceste tipuri de plugin care vă permite să încărcați și să încorporați cu ușurință fișierele de documente (PDF, Word, PPT, Excel, etc) pe site-urile WordPress. Pluginul adaugă un buton „Adaugă document” deasupra editorului vizual. Aceasta va deschide fereastra pop EAD Plus de unde puteți selecta sursa documentului. De asemenea, este strâns integrat cu serviciile cloud Google Drive, Dropbox și Box.com. Puteți să rămâneți pe site-ul dvs. WordPress și să încărcați fișiere în serviciile cloud și să încorporați chiar de acolo.

După încărcarea sau selectarea documentului, doriți să încorporați, veți primi, de asemenea, o opțiune pentru a selecta ce serviciu de documente doriți să alegeți pentru a încorpora fișierul dvs. Pluginul va recunoaște automat formatul fișierului și vă va sugera vizualizatorul. Spectatorii pot gestiona un fișier cu dimensiuni de maxim 5 până la 8 MB. Pentru fișierele mai mari, dezvoltatorii recomandă încărcarea lor pe Google Drive și încorporarea de acolo.

Cum să încorporați un fișier PDF fără un plugin

Ei bine, dacă sunteți unul dintre cei care caută întotdeauna soluții fără plugin, atunci această secțiune este pentru dvs. Cu siguranță, putem încorpora un fișier PDF în postările și paginile WordPress fără să instalăm încă un plugin.

Ideea este simplă – va trebui să încărcați fișierul dvs. PDF în contul dvs. Google Drive și apoi să folosiți codul iframe pentru a încorpora acel fișier în site-ul dvs. Deși această metodă este sigură, singura problemă este că folosește iframele.

Pasul 1: Mergi la Google Drive și conectați-vă la contul dvs..

Pasul 2: Încărcați fișierul PDF pe care doriți să îl încorporați în postarea dvs. WordPress aici. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Nou din bara laterală din stânga a contului dvs. Google Drive, selectați Fișier încărcat, și încărcați fișierul de pe computerul dvs. local.

Încărcare de fișiere Google Drive

Pasul 3: După ce fișierul este încărcat pe unitatea dvs., faceți dublu clic pe el pentru a previzualiza fișierul. Acum, faceți clic pe cele 3 puncte verticale (Mai multe acțiuni) prezente în colțul din dreapta sus și selectați Deschide într-o fereastră nouă.

Pasul 4: În fereastra nouă, faceți clic pe Mai multe acțiuni (cele 3 puncte verticale din colțul din dreapta sus) și selectați Partajare.

Partajare PDF Google Drive

Pasul 5: Se va deschide un pop-up numit „Distribuie cu alții”. Aici, faceți clic pe Obțineți un link partajabil – ceea ce face acest lucru este să vă asigurați că oricine are linkul de fișier PDF îl poate vizualiza. Dacă nu faceți acest lucru, fișierul va rămâne privat și nu va fi vizibil pentru publicul site-ului dvs. web.

Obțineți un link partajabil

Pasul 6: Dacă nu doriți ca vizitatorii dvs. să descarce sau să imprimeze fișierul și să dezactiveze și funcția de copiere a textului, faceți clic pe Avansat în aceeași fereastră pop-up. Verificați opțiunea care spune: „Dezactivați opțiunile pentru descărcare, imprimare și copiere pentru comentatori și spectatori” și faceți clic pe Terminat.

Dezactivați descărcarea copiei de imprimare în PDF Google Drive

Pasul 7: Acum este timpul să obținem codul de încorporare pe care îl vom folosi în postarea noastră. Pentru a obține asta, faceți din nou clic pe Mai multe acțiuni, selectați Încorporați elementul, și copiați codul iframe.

Codul de încărcare a copiei Google Drive

Pasul 8: Îndreptați-vă către Panoul de bord WordPress și creați sau editați postarea sau pagina în care doriți să încorporați fișierul PDF. Acum, dacă utilizați Editor clasic, accesați fila Text și lipiți codul:

Fila Text Classic Editor

Pentru Editor Gutenberg, trebuie să adăugați un bloc nou, să căutați HTML personalizat și, în final, să adăugați codul iframe în blocul personalizat HTML:

Bloc HTML personalizat

Pasul 9: Asta este – acum previzualizați postarea sau pagina dvs. pentru a verifica fișierul PDF încorporat.

Notă finală despre cum să încorporați fișiere PDF în WordPress

WordPress vă permite să vă conectați la fișierele dvs. PDF – dar nu să le încorporați. Cu toate acestea, acest tutorial rezolvă această problemă. Acesta arată cum puteți încorpora fișierele dvs. PDF în postările sau paginile dvs., la fel ca imaginile și videoclipurile dvs., cu sau fără utilizarea unui plugin.

Ați încorporat vreodată un fișier PDF pe site-ul dvs. web utilizând oricare dintre cele două metode? Aveți în minte un plugin alternativ și credeți că este mai bun decât cele menționate în acest articol? Lasă-mă să-ți cunosc gândurile în secțiunea de comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map