Cum să începeți un site de știri cu WordPress în 10 pași simpli

Doriți să configurați un portal de știri sau un site web de reviste folosind platforma WordPress? Vrei să fii propriul tău media? Grozav! Nu știți ce drum să mergeți? Nu te speria. Acest articol vă va ajuta să creați cu ușurință un site de reviste de știri pe WordPress în 10 pași simpli. Veți vedea că nu trebuie să codificați sau să angajați un dezvoltator web pentru a avea un site web cu aspect funcțional și funcțional. Deci, aici mergem.


Dacă nu începeți bine un site de știri, de ce s-ar întoarce oamenii? Fii diferit și unic pentru a menține o reținere puternică în afacerea știri online. Cu nenumăratele site-uri de știri apărute în fiecare zi, nu este atât de ușor să stai în afară de restul. Pentru a deveni un site de știri proeminent, trebuie să obțineți o temă WordPress atractivă și ușor de utilizat. Aici vine cel mai greu lucru, deoarece există mii de frumoase. Cu toate acestea, nu avem griji, suntem aici pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză. Printre multe bune revista de știri teme WordPress, vă rugăm doar să vă uitați astăzi la zece. Aceste 10 teme ale revistei de știri WordPress au ajutat deja mai mulți editori să vină cu site-urile lor de știri. De ce nu tu?

Să pornim de la importanța alegerii platformei CMS potrivite pentru site-ul dvs. de știri. De fapt, există o mulțime de construitori de site-uri acolo pentru a alege. Dar câștigătorul este… WordPress! Nu există un mod mai bun decât să folosești WordPress platformă. De ce? De ce peste 50% dintre proprietarii de site-uri aleg WordPress pentru prezența lor online? De ce au încredere în WordPress? Adevărul este că totul este simplu ca atare.

WordPress câștigă mâinile jos din mai multe motive. Indiferent de ce afacere aveți, puteți utiliza WordPress gratuit. De regulă, fiecare întreprindere mică are nevoie de un site web profesional care nu necesită investiții considerabile pentru a-l configura și a funcționa cu ușurință. A făcut lucrurile foarte ușor. De aceea, această platformă CMS complet gratuită este exact ceea ce îți trebuie. Vă oferă o oportunitate fantastică de a crea un site minunat, simplu de întreținut. Pe scurt, simplitatea este factorul cheie pentru care oamenii aleg WordPress. Este timpul să încercați astăzi.

Așadar, pentru a reveni la această problemă, vă sugerăm să creați un site de reviste frumoase în doar 10 pași. Acum este timpul să faceți ca site-ul dvs. de reviste de știri să arate profesional și nemaipomenit. Acest bit este atât de ușor și vă vom pune la dispoziție în funcție până în cel mai scurt timp.

1. Proiectați o pagină de pornire acționată

Regele Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cu atât de multe site-uri web de reviste de știri care publică zilnic cantități mari de conținut, este crucial să proiectăm un aspect într-o manieră abundentă, dar ușor accesibilă. Oferirea cititorilor tăi de informații din care să aleagă îi va menține interesat mai mult timp. Astfel, odată ce un vizitator este angajat, îl puteți trece cu ușurință în subiecte mai interesante, aduse mai adânc în site-ul dvs. de știri. Portalul de știri al Revistei KingNews Tema WordPress este o alegere excelentă pentru a implementa o mare varietate de liste de știri. Acest șablon curat vă va ajuta să creați un design atrăgător care face site-ul revistei dvs. de știri unic. Combinați mai multe widget-uri pentru a crea diverse machete cu ușurință.

Ce este și mai bine, tema este autorizată 100% din GPL, care vă oferă dreptul complet de a modifica și distribui codul său pe mai multe proiecte web de care aveți nevoie. Construită cu cadrul Bootstrap 3, tema se ajustează fără probleme pe toate dispozitivele de ultimă generație și dimensiunile ecranului. Tema vine cu un formular de contact, abonament la newsletter, optimizare SEO, sistem de comentarii și multe altele. Îți place să afli mai multe? Apăsați butonul demo live pentru a vedea tema în acțiune.

2. O călătorie de utilizator fără sfârșit

Știri de stat Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Atrageți mai mult trafic natural pe site-ul revistei dvs. de știri este exact ceea ce aveți nevoie atunci când creați o prezență web. De regulă, site-urile de magazine și portaluri de știri sunt monetizate prin afișarea anunțurilor sau a linkurilor de afiliere. Un site web de succes motivează cititorul să facă clic mai adânc pe site. Cu statutul de știri și blog-ul revistei cu statut reactiv, puteți lansa un site de reviste lipicioase pentru a maximiza clicurile și a crea o călătorie fără sfârșit a utilizatorului. Începeți cu Status chiar acum pentru a vă menține cititorii să revină zilnic.

Starea este un șablon curat și cu mai multe utilizări menit să vă ajute să obțineți mai multă atenție din lume. Cu tone de funcții avansate, tema arată excelent și funcționează exact așa cum trebuie. Efectuați toate modificările dorite cu ajutorul Live Customizer. Cu un clic de foarte puține butoane, puteți crea machete unice fără a fi nevoie să transpirați pentru asta. În plus, tema este receptivă, compatibilă cu Yoast și WPML, acceptă suporturi native native WordPress și bine documentate. Pentru funcții mai avansate, verificați demo-ul live.

Asigurați-vă că cititorii dvs. au întotdeauna o altă poveste sau articol de citit pe site-ul revistei de știri. Creați o călătorie fără sfârșit de utilizator și îndrumați-vă cititorii prin intermediul site-ului dvs. într-o linie cât mai dreaptă posibil.

3. Alegeți logo-ul media și fontul dvs. cu grijă

Globera News WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Logo-ul site-ului dvs. de reviste de știri va spune multe despre calitatea conținutului dvs. Atât logo-ul, cât și fontul pentru pagina dvs. de pornire influențează foarte mult cum se simt cititorii dvs. despre brandul nostru. Aspectul contează. Poate avea un efect psihologic asupra perspectivelor dvs. și le poate oferi o misiune clar de produs sau serviciu. Globera News Portal și revista WordPress Tema vă pot ajuta să obțineți consecvență și lizibilitate pentru site-ul dvs. de reviste de știri. Dacă doriți ca portalul dvs. de știri să se simtă coeziv și uniform, atunci Globera este pe dreapta. Chiar dacă sunteți nou la designul web, acest șablon flexibil și bogat în funcții face lucrurile mai simple pentru dvs..

Tema vine cu o varietate de opțiuni, coduri scurte și instrumente de personalizare pentru a da un început rapid și ușor site-ului dvs. de știri. În plus, este autorizat 100% GPLv.3, astfel încât să puteți instala codul său pentru mai multe proiecte web. Cu WP Live Customizer, efectuați modificări într-un mod în timp real. Cu atât de multe funcții avansate incluse în șablon, puteți proiecta un logo și un font media cu care sunteți mulțumit de la început. Este important să vă mențineți la curent cu ceea ce se întâmplă în industria dvs. pentru a rămâne în afară de restul.

4. Stabiliți-vă conturile de social media

Bazinga - Revistă și blog viral Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Asigurați-vă că site-ul dvs. de reviste de știri SEO-friendly nu este suficient dacă doriți cu adevărat să aveți succes în industria dvs. Peste un sfert din toți consumatorii interacționează direct cu companiile de pe site-urile de socializare. Astfel, aveți nevoie de conturi de social media active pentru a vă ajuta site-ul revistei de știri să aibă succes. Toate platformele de socializare sunt importante, deoarece lucrează mână în mână pentru a-ți conduce publicul pe site-ul revistei de știri.

Acest șablon flexibil este livrat cu o mulțime de opțiuni, cum ar fi machete încorporate, personalizator de forme de formulare și multe altele. Un aspect mobil-mobil arată perfect pe toate dispozitivele de ultimă generație și atrage vizitatorii din primele secunde. Profitați de acest șablon modern pentru a vă consolida site-ul revistei de știri pe termen lung. Bucură de ea.

5. Layout-uri prietenoase pentru utilizator și flexibile

Noutăți Kustrix Fashion Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Designul sensibil și ușor de utilizat este un element esențial în aceste zile. De fapt, oamenii navighează și fac cumpărături pe smartphone-uri pe tot parcursul zilei. Așadar, dacă doriți să vă asigurați că obțineți cel mai mult trafic posibil, faceți ca site-ul dvs. de știri să răspundă. Creați un portal de știri atractiv și de top, cu un aspect ușor de utilizat și flexibil pentru a oferi o experiență uimitoare a utilizatorului. Blogul Kustrix Lifestyle Blog Tema WordPress poate oferi un picior de care aveți nevoie pentru a avea succes.

Acest șablon elegant, curat și un răspuns complet vă va ajuta să creați un site elegant și modern de reviste de știri. Chiar dacă sunteți un novician în designul web, Kustrix vă poate ajuta site-ul să iasă în evidență de concurență. Este ușor de utilizat, de editat și de gestionat șablonul, fără a fi nevoie să introduceți coduri. Încercați astăzi să vă proiectați propriul site de reviste de știri care arată profesional. În plus, tema este SEO-friendly, multilingvă, compatibilă cu browser-ul, Ecwid gata și o documentare bine documentată. Apăsați butonul demo live și îl iubiți.

6. Categorii și secțiuni

Știri despre oraș Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Așadar, aveți logo-ul, designul, conturile de social media, o machete prietenoasă pentru mobil și acum sunteți gata să completați conținut site-ul revistei de știri. În cazul în care utilizarea corectă a categoriilor și a etichetelor vă poate ajuta să vă organizați conținutul unic într-un mod mai atrăgător pentru cititorii dvs. Are sens să folosești categorii pentru subiecte principale, sub-subiecte pentru copii și etichete pentru subiecte frecvente. Revista BitNews News Portal Tema WordPress vă poate ajuta să obțineți cele mai bune din ambele lumi. Ar fi în interesul dvs. să utilizați categorii și etichete într-un mod care să vă ghideze cititorii din ce în ce mai profund în site-ul dvs..

O poziționare a conținutului bazată pe card asigură o modalitate primitoare care îți implică vizitatorii. Creat cu un cod semantic valid, șablonul îți face viața mai ușoară din start. În plus, un suport excelent 24/7 pentru clienți vă va ajuta să vă ghidați eforturile. Chiar și cu un decalaj de abilități, puteți personaliza tema pentru a răspunde nevoilor dvs. particulare și gusturilor cititorilor. O să-ți placă.

7. Păstrați-l curat

Powered Free Blogging Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cu siguranță că doriți ca site-ul dvs. de reviste de știri să fie atrăgător vizual și să-i facă pe vizitatori să se agățeze. Dar amintiți-vă, uneori mai puțin poate fi mult mai mult pe un site web. Clutterul este confuz. Perspectivele dvs. vor abandona site-ul dvs. în câteva secunde dacă va exista o cantitate excesivă de widget-uri, ferestre de tip pop-up sau butoane de apeluri la acțiune care le vor distrage și copleși. Powered este o temă gratuită WordPress care vă poate ajuta să faceți pagina principală a site-ului revistei de știri simplu și curat. Construiți un site ușor de citit și face ca navigarea să fie o adiere ușoară.

Cu toții iubim interfețele curate, simple și frumoase. Powered este exact ceea ce aveți nevoie pentru a partaja știri și informații cu lumea întreagă. Teama de a nu folosi spațiul alb. Într-o astfel de manieră, dați prioritate și spargeți conținutul pentru a vă ghida cititorii din ce în ce mai adânc în site-ul revistei de știri.

8. Conținutul este rege

Jurnal săptămânal Știri Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Oamenii folosesc internetul pentru a căuta conținut proaspăt, relevant, care atrage și angajează. La fel vor face și cititorii voștri. Un conținut proaspăt și interesant este o piesă cheie pentru a construi relații cu vizitatorii. Actualizările obișnuite sunt cel mai bun mod de a nu face ca site-ul dvs. de știri să arate obosit și învechit. Weekly Journal News News WordPress poate fi o alegere excelentă pentru proiectul dvs. web. Creați un sentiment de dorință pentru cititorii dvs. de a vizita site-ul dvs. de știri. Folosește-l în avantajul tău pentru a crea un caz convingător.

Vine cu un formular de contact, un sistem de comentarii și un calendar pentru a gestiona postările sau evenimentele viitoare. Ba mai mult, are aspectul și retina gata pregătită, meniul derulant, integrarea video și opțiunile de social media. Oamenii vor veni pe site-ul dvs. în căutarea informațiilor. Așadar, dă-le conținutul convingător care le atrage atenția și generează oportunități. Oferiți o experiență uimitoare pentru utilizatori. Îți place să afli mai multe? Nu te speria. Apăsați butonul și iubiți-l acum.

9. Închideți tehnologiile și tendințele moderne

Știri Digezine Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dinozaurii încă cutreieră Pământul. Fi diferit. Tehnologiile și tendințele moderne evoluează zi de zi. Nimic nu este constant, ci schimbarea. Ești la curent cu vremurile? Și ce este timpul? Timpul inseamna bani. Prin urmare, asigurați-vă că actualizați site-ul revistei de știri cu ultimele noutăți din lumea tehnologiei. Vă place sau nu, dar este important să selectați cu atenție instrumentele și serviciile care vă ajută afacerea să funcționeze ca o mașină bine unsă. Din cealaltă parte, nu ar trebui să vă supraîncărcați site-ul cu animație, grafică sau imagini excesive. Aveți grijă să folosiți tehnologia în avantajul site-ului dvs. de reviste de știri.

Revista de știri Digezine Tema WordPress este o modalitate fabuloasă de a crea un site de reviste de știri curat, clar și eficient, care iese în evidență din pachetul din această industrie în continuă evoluție. Echipat cu un set de widget-uri personalizate, șablonul poate îmbogăți funcționalitatea site-ului dvs. pentru a crea o prezență web mai puternică. Cu Digezine, veți putea aprinde un foc pe site-ul revistei de știri. Faceți clic pe demo-ul live și bucurați-vă de el.

10. Creați un design câștigător pentru clienți

Noutăți virale Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ei bine, atunci când cea mai grea lucrare este finalizată, ar trebui să vă gândiți la modalități de a conduce traficul pe site-ul dvs. de știri. Puteți configura un newsletter prin e-mail, rețelele de socializare sau vă puteți înscrie pentru actualizări prin e-mail pentru a vă ajuta compania să ajungă la cel mai mult trafic posibil. Cel mai frumos site de reviste de știri nu valorează nimic dacă sunteți singurul care face clic pe pagini. Știri virale – Tema revistei WordPress vă poate ajuta să creșteți cuvântul gură pentru site-ul dvs. de reviste de știri. Încearcă.

Tema vine cu un formular de contact, formular de autentificare, abonare la newsletter, înregistrare utilizator, formular de căutare și opțiuni sociale pentru a crea un design câștigător pentru site-ul dvs. Oricum, există o mulțime de alte funcții avansate incluse în această temă pentru a crește sentimentul de bunăvoință între brandul dvs. și cititorii dvs..

Concluzie

Dacă credeți că trebuie să fiți o putere super-erou pentru a lansa un site de reviste de știri, vă înșelați. Categoric, greșit. Când sunteți într-adevăr pasionat de noul dvs. proiect, este ușor să fiți mai creativ și impulsiv. Totul depinde de ceea ce ai nevoie. Nu uitați, WordPress face o diferență uriașă în succesul dvs. Un site cu încărcare rapidă aduce cu siguranță vizitatori mai fericiți. Indiferent de obiectivul tău, găsește ceva care îți stârnește flacăra și te conduce înainte spre succes.

Ne-a lipsit ceva? Vă puteți împărtăși întotdeauna gândurile în comentariile de mai jos. Mult noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me