Cum să-ți crești comunitatea online cu WordPress

Cum să vă extindeți comunitatea online cu WordPress

Fiind un sistem flexibil de gestionare a conținutului, care este aici pentru a rămâne, WordPress este un loc excelent pentru a-ți configura comunitatea online. Cu toate acestea, este posibil să fii obișnuit să folosești platforma pentru blogging și nu ești sigur cum să o adaptezi cel mai bine pentru un site web al comunității.


Din fericire, puteți crea aproape orice tip de comunitate online pe care vă puteți imagina, datorită varietății de plugin-uri relevante care se integrează perfect cu WordPress. Există instrumente care vă vor ajuta să construiți site-uri de fani, rețele de asistență, grupuri bazate pe interese și multe altele.

În această postare, vom vorbi despre motivul pentru care ar putea dori să creezi o comunitate online în primul rând. Apoi, vom evidenția câteva dintre cele mai bune pluginuri pentru acest lucru și vom prezenta caracteristicile lor cheie. Să începem!

De ce să creezi o comunitate online

Forumul Envato

Un forum este un exemplu excelent de site-ul comunității care permite utilizatorilor să se adune și să discute un subiect de nișă.

O comunitate online – cum ar fi un forum, rețeaua de socializare, pagina web sau site-ul de apartenență – este o platformă în care se pot alătura persoane fizice. Aceste comunități pot fi destinate pentru sprijin, pentru crearea de rețele sau chiar doar pentru distracție.

Crearea propriei comunități aduce o serie de beneficii, fie că ești proprietar de afaceri, blogger sau doar cineva care caută un loc unde să stea online. De exemplu:

 • Dacă sunteți proprietar de afaceri, vă poate ajuta să vă distingeți între concurenți și să vă angajați mai profund publicul țintă.
 • Dacă sunteți blogger sau influencer, aveți capacitatea de a vă adresa unui anumit public de nișă și de a construi un cititor dedicat.
 • Indiferent care este scopul site-ului comunității dvs., puteți controla conținutul și designul său, spre deosebire de o platformă restrictivă, precum Facebook.

Desigur, fiecare site-ul comunității are propriile scopuri și obiective unice. Din fericire, WordPress face posibilă proiectarea dvs. pentru a răspunde nevoilor comunității dvs. cu o serie de pluginuri utile.

Am ales cu atenție cele cinci instrumente de mai jos, concentrându-ne pe evaluări, recenzii și funcții cheie. Deși nu este o listă cu totul inclus, credem că acestea sunt cele mai bune opțiuni pentru a vă iniția pe piciorul drept sau pentru a vă ajuta să vă extindeți site-ul existent. Să sărim!

1. BuddyPress

BuddyPress

BuddyPress vă permite să creați o rețea de socializare pentru colegii, grupul de interese speciale, familia sau oricine altcineva. Oferă o platformă simplă, dar personalizabilă pentru construirea și implicarea cu comunitatea ta.

Cu BuddyPress, membrii rețelei dvs. pot construi profiluri personale, se pot conecta cu alți utilizatori și chiar pot crea și interacționa în cadrul propriilor grupuri. Obțineți toate avantajele propriei dvs. platforme de socializare exclusivă, fără a fi nevoie de codificare.

Cel mai bun lucru despre BuddyPress este că este gratuit și la fel ca WordPress, există o mulțime de suplimente BuddyPress pe care le puteți descărca gratuit sau de achiziție pentru a-și extinde funcționalitatea principală.

2. Postări trimise de utilizator

Pluginul postat de utilizatori

Postările trimise de utilizator vă permite să transformați site-ul dvs. WordPress într-un blog cu mai mulți autori. Acest lucru este similar cu Blog-ul de utilizator compatibil BuddyPress, dar cu mai multe funcționalități.

Ca un plugin autonom, Postările trimise de utilizator este o opțiune excelentă pentru site-urile cu accent pe conținut. Indiferent dacă conduceți un grup de hobby-uri, o comunitate industrială sau un site web de interes special, utilizatorii dvs. pot deveni parte a comunității oferindu-și propria experiență și experiență. Desigur, acest plugin vă permite să controlați complet postările care sunt aprobate. Pentru a activa aceste postări, trebuie doar să copiați și să lipiți un cod scurt pe o pagină, postare sau widget.

Pluginul este gratuit și include un formular de trimitere de bază și suport limitat. Cu toate acestea, puteți face upgrade la versiunea premium și puteți primi o viață de viață de actualizări, suport complet și opțiuni suplimentare de personalizare a formularului de trimitere.

3. Plug-ul pentru Mongoose Page

Extensie de pagină Mongoose

Mongoose Page Plugin este un plugin de alimentare ușor care vă permite să vă aduceți comunitatea activă de Facebook – și toți adepții acesteia – pe site-ul dvs. WordPress.

Cu adăugarea unui cod scurt pe o pagină, postare sau widget, puteți adăuga fluxul dvs. Facebook direct pe site-ul comunității WordPress. Și mai bine, utilizatorii pot interacționa cu feed-ul dvs. – pe placul, partajarea și comentarea – toate fără a părăsi site-ul!

Simplitatea și designul curat al acestui plugin îl fac un plus excelent la orice site. În plus, tabloul de bord ușor de utilizat face personalizarea simplă. Ca și în cazul celorlalte pluginuri menționate în lista noastră, Pluginul pentru pagina de Facebook este absolut liber de utilizat.

4. Membru simplu

Plugin de membru simplu

Simple Membership este un plugin de membru al site-ului care este ușor, ușor de utilizat și personalizabil. Cu acest plugin instalat, puteți crea cu ușurință un site de membru pentru comunitatea dvs. online.

Fie că doriți să construiți un site mai privat – care să permită doar participanților aprobați să participe – sau să acorde permisiuni diferite la niveluri de membru diferite, acest plugin va face treaba. Apartenența simplă vă permite să creați niveluri de abonament nelimitate, atât gratuit, cât și plătit. Cu abonamentele plătite, aveți beneficiul suplimentar de a accepta plăți sigure prin PayPal.

Acest plugin este gratuit și, deoarece se concentrează pe simplitate, nu sunt oferite alte pluginuri sau suplimente. Este complet funcțional pe cont propriu și vă va pune în funcțiune în cel mai scurt timp.

5. bbPress

bbPress plugin

Pluginul forum BBPress vă permite să creați un forum cu caracteristici complete pe site-ul dvs. WordPress și este o modalitate excelentă de a începe conversația pe blogul dvs. Având în vedere că forumurile sunt o modalitate simplă de a vă conecta cu persoanele cu gânduri similare, aceasta este o alegere excelentă a pluginului dacă doriți să începeți rapid comunitatea dvs. online.

Mai mult, acest plugin este bine conceput atât pentru începători, cât și pentru moderatorii cu experiență. Cu bbPress, puteți configura și modera forumurile dvs. cu ușurință. În plus, puteți împărți site-ul dvs. în secțiuni și chiar puteți permite conținut creat de utilizator.

Ca software open source, bbPress este liber să descarce și să folosească. De asemenea, există multe plugin-uri compatibile bbPress – cum ar fi Notifică (fără spam) – care extind funcționalitatea instrumentului și îmbunătățește experiența utilizatorului.


Fie că doriți să oferiți asistență, să construiți un fanbase sau să oferiți un loc pentru care persoanele cu gânduri similare să stea la pas, WordPress este o platformă excelentă pentru crearea comunității dvs. online. De fapt, există zeci de plugin-uri disponibile în acest scop.

În această postare, v-am prezentat cinci dintre pluginurile noastre recomandate pentru construirea comunității. Care dintre aceste plugin-uri pentru construirea comunității vă interesează cel mai mult și de ce? Sau aveți unul care ar trebui să fie adăugat la listă Informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map