Bine ați venit la singurul ghid de care aveți nevoie pentru a accelera WordPress. Am elaborat acest ghid pas cu pas pentru a prezenta cele mai bune instrumente și practici pe care să le adoptați pentru a accelera WordPress pe site-ul dvs..


Un ghid al acestui ghid

Am împărțit acest ghid în câteva secțiuni, astfel încât să îți fie mai ușor să urmărești sau să iei cont, dacă citești la mijloc.

 • În primul rând, vom vorbi despre de ce contează rapid un site web. Suntem destul de siguri că ați citit despre această grămadă de ori, dar, totuși, ar putea exista cineva care să nu fi fost – și acest lucru este exact pentru acel cineva!
 • Vom acoperi de asemenea tehnologie de bază. Noi, la WPExplorer, credem că înțelegerea motivului din spatele unei probleme este cel mai bun mod de a o rezolva. Acesta este motivul pentru care, în trecut, am scris ghiduri, cum ar fi ghidul pentru începători pentru funcționarea internă a WordPress, care încearcă să ofere o înțelegere de bază a modului în care câteva mii de linii de cod pot alimenta aproape 46% din site-urile de pe Internet. Această secțiune tratează factorii primari care vă afectează viteza și performanțele generale. Citiți cu atenție acest lucru, deoarece, cu fiecare factor, vom discuta despre cele mai bune practici.
 • Vom vorbi apoi despre remedieri de performanță și optimizare care se aplică temelor și plugin-urilor WordPress.
 • Pentru restul ghidului, am grupat rezolvă pe categorii cum ar fi optimizarea imaginii, optimizarea bazei de date și corecțiile de securitate. Considerăm că această categorizare vă va ajuta să înțelegeți și să înțelegeți cât mai repede corecțiile – astfel încât să vă puteți ridica și să funcționați în cel mai scurt timp.

Bine, să respirăm! Am terminat prologul. Să începem acum cu ghidul real pentru a accelera WordPress.

Cuprins:

Iată un cuprins rapid pentru sfaturile reale privind accelerarea site-ului. În acest fel, puteți sări întreaga secțiune despre importanța vitezei de pagină, derulați rapid în jos la orice secțiune din acest ghid sau chiar marcați o secțiune specifică dacă doriți să reveniți mai târziu:

 • De ce contează viteza paginii
 • Subliniază tehnologia
 • Sfaturi ușoare pentru accelerarea WordPress
  • Activați Cache WordPress
  • Activați compresia Gzip
  • Actualizați-vă motorul PHP
  • Alegeți-ți înțelepciunea Gazduire
  • Alegeți o locație optimă a serverului
  • Utilizați o rețea de livrare de conținut
 • Dispozitivul client
  • Optimizați vizualizarea mobilă
 • Extensii WordPress: Teme și pluginuri pentru a accelera WordPress
  • Alege-ți Tema cu atenție
  • Utilizați numărul corect de pluginuri
  • Scapă de puf
 • Optimizarea imaginii
  • Reduceți toate imaginile
  • Amâna încărcarea imaginii
  • Dezactivați funcția de conectare rapidă a imaginilor
  • Definiți dimensiunile imaginii
 • Optimizarea bazei de date
  • Optimizează-ți baza de date WordPress
  • Limită reviziile post
  • Coșul de gunoi gol mai des
  • Asigurați apeluri eficiente la baza de date
 • Corecții de securitate
  • Preveniti atacurile cu forta bruta
  • Elimină spamul
 • Concluzie

Bine, să respirăm! Am terminat prologul. Să începem acum cu ghidul real pentru a accelera WordPress.

De ce contează viteza paginii

De ce contează viteza paginii

Voi încerca să menționez acest lucru scurt. Știm cu toții că tuturor le place un site web rapid. Probabil, de asemenea, ați auzit că Google preferă în zilele noastre un site web rapid decât unul lent – ceea ce înseamnă că un site web mai rapid obține scoruri SEO mai bune. Deși nu există o explicație certă asupra acestui fapt, majoritatea videoclipurilor și interviurilor tind să indice această explicație plauzibilă.

Oamenii caută lucruri la care au nevoie de răspunsuri imediate. Deci, o lovitură de top trebuie să se încarce rapid. Google pur și simplu nu poate pune un site lent înainte, deoarece ar face o experiență de căutare slabă.

Imaginați-vă prima pagină dintr-un SERP Google cu 10+ secunde de încărcare – este posibil să părăsiți site-ul înainte de 5 secunde de așteptare.

studiu au arătat că pentru fiecare secundă suplimentară adăugată timpului de încărcare a site-ului dvs., pierdeți la conversii de 7%, 11% vizualizări pe pagină și o scădere generală de 16% a satisfacției clienților. Clubează toate acestea într-o singură frază obții asta –

Scăderea timpului de încărcare a site-ului dvs. cu 1 secundă vă poate aduce o creștere ușoară a profiturilor cu 7%.

Sper că am reușit să vă convingem pentru că asta vom obține. Să începem cu ghidul real pentru a accelera WordPress.

Tehnologie de bază

Ce face un site web lent? Și de ce ai avea nevoie să grăbești WordPress? Răspunsul la această întrebare se află într-o multitudine de factori – dintre care cel mai semnificativ vom discuta mai jos.

Site-uri statice vs dinamice

Această comparație este explicată cel mai bine cu o analogie a pictorului / fotografului. Pentru a susține exemplul nostru, să presupunem că ambii li se cere să arate o fotografie a unei pisici. Pictorul trebuie să deseneze întotdeauna tabloul, în timp ce fotograful vă poate arăta pur și simplu fotografia unei pisici pe care a făcut clic.

Cine credeți că va câștiga la un concurs „Arată-mi o poză a unei pisici ASAP”?

Este la fel și cu site-urile web statice și dinamice. În site-urile web statice, resursa – sau fotografia fotografiei a pisicii – este întotdeauna prezentă. Pur și simplu trebuie să o deschidem pentru a o vizualiza.

Cu toate acestea, în cazul unui site dinamic, site-ul web trebuie creat de fiecare dată când cineva dorește să-l vadă – similar cu pictorul, care trebuie să picteze fotografia unei pisici de fiecare dată! Acest lucru vă spune că site-urile statice sunt în mod inerent mai rapide decât site-urile dinamice.

Site-urile statice sunt în mod inerent mai rapide decât site-urile dinamice.

Un sistem de gestionare a conținutului – precum WordPress – se încadrează în categoria generatoarelor de site-uri dinamice. Este un software conceput pentru a crea și întreține un site web cu un panou de administrare pentru gestionarea activităților. Activități precum adăugarea unei noi postări, pagini etc..

Majoritatea oamenilor aleg WordPress pe site-urile web statice. Este un compromis bun.

Toate datele sunt salvate într-un server de baze de date (un exemplu este serverul popular MySQL) și fișierele media (cum ar fi imaginile și documentele) sunt salvate în serverul web în sine.

Pe partea de flip, site-urile web dinamice sunt o binecuvântare pentru omenire. Imaginați-vă că trebuie să gestionați 1000 de postări, pagini, etichete, categorii și fișiere media. Gestionarea lor individuală ar înnebuni o persoană.

Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor aleg WordPress pe site-urile web statice. Este un compromis bun.

Sfaturi ușoare pentru accelerarea WordPress

Acum pentru remedieri. Puteți utiliza aceste sfaturi ușoare pentru a accelera WordPress pe o varietate de gazde fără niciun fel de blocare.

1. Activați Cache WordPress

Plugin de cache total W3

Cache-ul WordPress este pur și simplu „salvarea unui rezultat pentru o utilizare viitoare”. WordPress generează o pagină web în mod dinamic, de fiecare dată când un vizitator solicită o pagină. Ce se întâmplă dacă ar fi salvarea unei astfel de pagini generate dinamic și s-o servească următorului vizitator, fără a fi nevoie să o genereze din nou? Aceasta ar duce la o durată de încărcare a paginii mult mai rapidă.

Acest proces se numește caching și WordPress folosește această tehnică în mai multe locuri ale funcționării sale interne. De asemenea, puteți îmbunătăți nivelul / cantitatea de memorie în cache a altor procese WordPress, folosind un plugin de memorie în cache precum W3 Total Cache, WP Super Cache sau Racheta WP.

2. Activați compresia Gzip

Aceasta este o tehnică simplă de compresie care reduce dimensiunea datelor care trebuie transferate – prin urmare, crește viteza. Plugin-urile de memorie cache menționate anterior vă vor permite să activați compresia Gzip. De exemplu, puteți activa compresia Gzip în W3 Cache totală sub Performanță> Navigare în cache opțiune.

3. Actualizați-vă motorul PHP

WordPress rulează pe PHP, ceea ce înseamnă că se bazează pe PHP pentru a-și executa codul pentru a genera pagini web. PHP este un software open-source instalat alături de browsere web. Versiunea motorului PHP joacă un rol extraordinar în determinarea performanței site-ului dvs. WordPress.

Oamenii de la Kinsta Managed Hosting a realizat un reper al motoarelor PHP pe WordPress 4.3.1 și asta au găsit:

Kinsta PHP WP Benchmark

Repere PHP pe WordPress 4.3.1. Sursa: Kinsta.com

#Motor PHPTranzacții / secundă
1HHVM Repo autoritar375.48
2HHVM357.69
3PHP 7306.24
4PHP 5.6.16106.45

Rezultatele sunt uluitoare. Dacă comparați PHP 7 și 5, veți vedea o diferență imensă – PHP 7 este 187% – aproape 2x – mai rapid decât PHP 5.

PHP 7 este cu 187% mai rapid decât PHP 5

HHVM este un motor PHP dezvoltat de Facebook. Doar o mână de webhost-uri oferă acest motor de atunci și, de obicei, vine cu un preț scăzut. Cu toate acestea, PHP 7 este relativ simplu de implementat. Majoritatea gazdelor partajate nu întâmpină probleme de actualizare la PHP 7.

Modernizarea are, de asemenea, un ușor dezavantaj – câteva funcții vechi, extrem de ineficiente sunt depășite – ceea ce înseamnă că nu mai sunt acceptate. Dacă tema dvs. WordPress ar folosi astfel de funcții, motorul PHP ar întâmpina erori aleatorii.

Acestea fiind spuse, cele mai bune teme WordPress nu au această problemă. Dacă doriți să vă actualizați versiunea PHP pentru a accelera WordPress, va trebui să faceți manual o solicitare. Cele mai bune gazde WordPress fac în mod proactiv acest lucru pentru tine. Ceea ce ne aduce la următorul nostru subiect.

4. Alege-ți înțelepciunea Gazduire

WP Engine: Găzduire premium WordPress gestionată

Aproape toată lumea care citește acest articol cunoaște probabil diferența dintre o gazdă partajată, un VPS și o gazdă dedicată. Aruncăm o privire la noile tipuri de găzduire.

Gazduire optimizată WordPress – acestea sunt ca niște planuri de găzduire partajate renovate, bine reglate pentru WordPress. Aceasta înseamnă că mediul serverului este optimizat și ideal pentru găzduirea WordPress. Dar resursele sunt încă partajate, ceea ce înseamnă că în trafic intens, site-ul web ar putea eșua. Aceasta este o alegere excelentă de găzduire pentru noile bloguri / site-uri WordPress.

Gazduit WordPress găzduit – Acesta este cel mai bun absolut al găzduirii WordPress. Gazdele precum WP Engine și Flywheel au grijă de fiecare aspect al găzduirii dvs. – de la optimizarea serverului până la crearea unei liste de pluginuri neautorizate, motiv pentru care considerăm că sunt cea mai bună opțiune de găzduire WordPress. Utilizați cea mai avansată combinație de tehnologii de cache, motor PHP, servere web, CDNs, software de rezervă și o mulțime de alte lucruri uimitoare pentru a oferi cea mai bună experiență de găzduire absolută – care rămân constante chiar și în timpul vârfurilor de trafic. Acest lucru este excelent pentru site-urile web cu trafic mediu / mare.

WordPress Cloud Gazduire – există un alt gen de găzduire care utilizează infrastructura furnizorilor de cloud precum Amazon AWS, Google Cloud și Microsoft Azure pentru a găzdui site-uri WordPress. Ce înseamnă asta este că site-ul dvs. WordPress va fi găzduit pe cloud, iar partea de instalare / configurare va fi realizată de companie. Aceasta este o alegere excelentă pentru persoanele cu experiență de hosting în cloud sau care doresc să o ia. CloudWays este o astfel de companie care găzduiește WordPress în AWS și Google Cloud. Consultați recenzia noastră despre CloudWays pentru mai multe informații.

Desigur, costurile acestor planuri de găzduire sunt oriunde între 20 și 70% mai mari decât omologii lor tradiționali, dar rentabilitățile sunt la fel de fructuoase, deoarece funcțiile și resursele suplimentare îndreaptă un drum lung spre obiectivul dvs. de a accelera WordPress.

5. Alegeți o locație optimă a serverului

Locația fizică a unui server joacă un rol major în timpul de încărcare a unui site web. Dacă majoritatea vizitatorului dvs. sunt din New Jersey, nu ar avea sens să vă alegeți serverul într-un centru de date din Singapore, la 9500 de mile distanță. În timp ce acest lucru nu ar face mare diferență față de un singur fișier de 1 GB; ar avea un impact extraordinar asupra a 100 de fișiere pe 10 MB fiecare. Prin urmare, alegeți o locație a serverului cea mai apropiată de publicul țintă.

6. Utilizați o rețea de livrare de conținut

CDN: Rețea de livrare de conținut

Un CDN este o extensie directă a conceptului de locație a serverului. Scopul său este de a reproduce datele site-ului dvs. WordPress (fișiere media, fișiere CSS și JS) pe mai multe servere de pe glob. Aceste locații de replicare sunt numite Puncte de prezență ale POP. Cu cât numărul de POP este mai mare, cu atât rețeaua CDN este mai bună. Vă recomandăm să începeți mai întâi cu un CDN gratuit, rentabil, apoi să vă actualizați planul dacă sau când aveți nevoie de mai multe resurse.

Dispozitivul client

Într-o lume în care există mai multe căutări Google pe mobil decât desktop, este o presupunere corectă că o bună parte a utilizatorilor dvs. provin de pe dispozitive mobile. Importanța crescândă a dispozitivelor client se datorează faptului că dezvoltatorii web amână o parte din încărcarea de procesare de pe browserul clientului.

Acest lucru înseamnă că atunci când lucrați pentru a accelera WordPress experiența dvs. de utilizator mobil ar trebui să fie la fel de importantă ca și desktop. Tema dvs. ar putea răspunde – dar funcționează fără probleme în vederea mobilă?

7. Optimizați vizualizarea mobilă

Cum funcționează într-un dispozitiv mai vechi? În timp ce Apple ar putea lansa un nou iPhone în fiecare septembrie, o mulțime de oameni folosesc încă un iPad vechi de 4 ani – site-ul dvs. funcționează bine acolo?

Defalcarea utilizării iPad

Defalcarea utilizării iPad. Sursa: david-smith.org

Poate ai auzit de un termen „degradare grațioasă“. Deși este posibil să nu se aplice pentru WordPress, este bine să aveți o idee. În principiu înseamnă să servești o versiune dezabusită a site-ului tău către dispozitive care nu pot face față versiunii grele, bogate în caracteristici. Permite utilizatorilor cu dispozitive vechi / vechi să vizualizeze cel mai important conținut fără „toppings”.

Un exemplu clasic este Sarcina BJ Lazy plugin care folosește bibliotecile JavaScript pentru a afișa imaginile doar atunci când este vizibil în viewport. Dacă un browser nu acceptă JS sau îl dezactivează, pluginul se degradează cu grație – adică își oprește funcția principală și încarcă imaginile în mod normal.

Consultați aceste pluginuri de optimizare mobilă pentru a obține un site mobil fluid.

Extensii WordPress: Teme și pluginuri pentru a accelera WordPress

Conceptul de teme și plugin-uri a contribuit semnificativ la popularitatea WordPress ca CMS. În timp ce majoritatea pluginurilor și temelor populare respectă cele mai bune practici de dezvoltare, există unele care nu. Să discutăm câteva exemple în care practicile de dezvoltare afectează performanța site-ului WordPress.

8. Alege-ți Tema cu atenție

Total responsive Tema multifuncțională WordPress

Cea mai vândută temă Total WordPress

Când vine vorba de teme WordPress premium, trebuie să călcați cu atenție.

Teme piratate? Absolut nu. Nu este niciun secret că puteți obține o copie piratată a celei mai recente versiuni a unei teme de top-best-seller – mai degrabă ușor de adăugat. Dar iată prognoza – există șanse mari ca tema piratată să aibă scripturi malițioase încorporate în ele, ceea ce este invizibil chiar și pentru un utilizator avansat. Doar dezvoltatorii instruiți cu ani de experiență pot detecta astfel de scripturi. Scripturile rău intenționate sunt concepute pentru a fura datele clientului dvs. (carduri de credit, e-mailuri, adrese etc.), injectați fișiere nocive vizitatorilor dvs. și utilizați serverul dvs. pentru a trimite mesaje de e-mail spam, printre alte activități. Înainte de a-l cunoaște, ai fost interzis de la Google, iar reputația și credibilitatea ta s-au redus.

Teme bine concepute? da. Cum definim o temă bună? Este designul? Tipografia? Sau este receptivitatea? Lista continuă. De fapt, designul este o chestiune extrem de subiectivă. Comunică imaginea mărcii dvs. către public. Lăsăm asta în judecata ta.

Vrem să abordăm aspectul tehnic al unei teme bine concepute. Ar trebui:

 • Fii ușor – cu cât tema este mai mică, cu atât mai rapid se încarcă.
 • Aveți mai puține cereri – mai mic numărul solicitantului, mai rapid se încarcă site-ul. De asemenea, reduce efectul distanței dintre server și vizitator.

Am comparat tema Parallax Pro de la StudioPress și propria noastră temă Total. Iată numărul de solicitări din fiecare.

TemăNr. De cereriTimp de încărcarePerf. calitateRezultat pingdom
Parallax Pro191009 ms75Legătură
Total21506 ms87Legătură

Testul Genezei

Rezultat de referință pentru tema Parallax Pro de la StudioPress

testul tematic total

Rezultat de referință pentru Tema totală de la WPExplorer

Tema Total a fost găzduită în mediul de găzduire WordPress, cel mai rapid de WPEngine, care i-a oferit Timp de încărcare cu 50% mai mic și Cu 12 puncte mai mare grad de performanță.

Instrumentele de comerț

Tema Verificați pluginul WordPress

 • Poți să folosești Pingdom pentru a măsura numărul de solicitări pe care le folosește tema dvs. WordPress.
 • Verificare temă pluginul poate verifica dacă tema activă respectă cele mai bune practici.

9. Folosiți numărul corect de pluginuri

Pluginul potrivit poate extinde setul de funcții WordPress la înălțimi incredibile. Pe partea de rabat, prea multe plugin-uri pot afecta performanța. Gândiți-vă la asta ca la instalarea prea multor aplicații pe telefon. Durează mai repede bateria și încetinește telefonul în timp.

 • Plugin-uri precum Theme Check sau un plugin pentru resetarea WordPress sunt utilizate din când în când – atunci de ce să le menținem activate pentru totdeauna? Activați – utilizați – dezactivați. Acesta ar trebui să fie următorii pasionaților de performanță în filosofia pluginului.
 • Pluginul P3 Performance Profiler care l-a făcut pe lista noastră de esențiale pluginuri WordPress, măsoară impactul performanței pluginurilor active pe site-ul dvs. WordPress. Continuați să dezactivați pluginurile până când ajungeți la o etapă în care dezactivarea chiar și a unui singur plugin va descompune o componentă a site-ului dvs..

10. Scapă de puf

Aceasta ar putea însemna o serie de lucruri diferite pentru oameni diferiți. Am văzut că o mulțime de aceste site-uri web par foarte aglomerate de elemente de design superbe. Însă, persoanele care sunt vizitatori obișnuiți, în general, nu au grijă de aceste lucruri – și, uneori, ar putea fi neplăcut să se vadă că aceleași efecte de design consumatoare de timp au loc de mai multe ori.

Din punct de vedere al performanței, aceste efecte de design se adaugă la numărul de scripturi care trebuie încărcate împreună cu tema – care, la rândul său, crește timpul de încărcare.

Optimizarea imaginii

Este posibil să fi citit despre optimizarea imaginilor pentru web – cum ar fi comprimarea lor sau salvarea ca JPG-uri progresive. Kraken.io și TinyPNG sunt instrumente excelente în acest scop. Dar puteți face mai multe.

11. Reduceți toate imaginile

Compresia imaginilor Smush

Dar ce zici de tone de imagini care sunt deja încărcate? Acolo plugin-urile de optimizare a imaginilor vin la îndemână. Ele scanează și optimizează biblioteca de imagini și au grijă de toate imaginile încărcate viitoare – deci nu trebuie să le faci manual. Exemplele includ Compresia imaginilor Smush sau EWWW Image Optimizer.

12. Amânarea încărcării imaginilor

Plugin de încărcare BJ Lazy

Am menționat acest lucru Sarcina BJ Lazy plugin anterior în acest ghid. Puteți amâna încărcarea imaginilor numai atunci când acestea sunt vizibile în ecranul de vizualizare. Cu alte cuvinte, imaginea va începe să se încarce doar atunci când vizitatorul derulează în jos pentru a o vedea. Aceasta are multiple beneficii:

 • În primul rând, reduce numărul de solicitări inițiale – amână solicitările de imagine atunci când este nevoie
 • Dimensiunea paginii scade, ceea ce duce la un timp de încărcare mai rapid
 • Amânarea imaginilor economisește lățimea de bandă atât pentru vizitator, cât și pentru server.

13. Dezactivați imagine rapidă

Vă amintiți de freelanaders? Ei bine, hotlinking-ul este ca freeloading. Persoanele care conectează rapid la site-ul dvs. pur și simplu lipiți adresele URL pe site-ul lor web. Imaginea este afișată la sfârșitul lor, dar costul pentru lățimea de bandă este suportat de dvs..

Aceasta este o pierdere dublă chiar acum – plătiți pentru lățimea de bandă și nu primiți niciun vizitator în schimb. Iată cum puteți preveni conectarea rapidă a imaginii pentru a ajuta la blocarea terților și, la rândul său, să grăbească WordPress.

14. Definiți dimensiunile imaginii

Tema dvs. are o lățime maximă predefinită a imaginii pentru fiecare dimensiune a ecranului. Este destul de ineficient să servești imagini mai mari decât rezoluția maximă. Puteți seta manual mai multe dimensiuni ale imaginilor dvs. cu add_image_size () funcţie. Când o imagine este încărcată, WordPress va realiza mai multe copii ale acesteia în dimensiuni diferite – una pentru miniatură, pictograme postare etc..

Optimizarea bazei de date

La fel ca imaginile dvs., este important să optimizați baza de date a site-ului dvs. dacă doriți să grăbiți WordPress.

15. Optimizează-ți baza de date WordPress

WP Optimize WordPress Plugin

În timp, site-ul dvs. web s-a aglomerat de lucruri neesențiale. Ca datele din metadatele plugin-ului șters, modificările anterioare ale temei și revizuirile post. Acest lucru ar putea lăsa sute de rânduri din baza de date neasociată oricărui element. WP-Optimize pluginul face o treabă destul de bună de curățare a bazei de date WordPress de astfel de elemente inutile (care la rândul lor vor grăbi WordPress pe site-ul dvs.).

16. Limitarea reviziilor post

Deși prefer să folosesc Microsoft Word sau Google Docs pentru a scrie articole, mulți dintre noi preferăm editorul vizual bun WordPress. WordPress salvează automat mai multe revizii ale fiecărei postări, astfel încât să nu vă pierdeți munca atunci când Internetul se sparge. Totuși, asta are un ușor dezavantaj.

Fiecare postare lungă este obligată să aibă mai multe revizii. Acestea continuă să se cumuleze și, în final, crește dimensiunea bazei de date. În mod ironic, nu vei avea nevoie de aceste revizii post în viitor. Prin urmare, puteți limita revizuirile postului la – să zicem 3 – și să economisiți spațiu în baza de date.

Pentru a limita revizuirile post, pur și simplu lipiți următorul cod în dvs. wp-config.php fişier.

define ('WP_POST_REVISIONS', 3);

17. Coșul de gunoi gol mai des

În timp ce WordPress goli gunoiul la fiecare 30 de zile, puteți seta limita de purjare la 7 zile și păstrați pentru a vă păstra baza de date frumoasă și plictisitoare. Din nou, lipiți următorul cod în dvs. wp-config.php fişier:

define ('EMPTY_TRASH_DAYS', 7);

18. Asigurați apeluri eficiente la baza de date

Query Monitor Plugin WordPress gratuit

În primul rând, dezvoltatorii trebuie să evite interogările de bază de date brute în WordPress. Există legiuni de funcții la dispoziția dvs. pentru a obține totul, de la postări la comentarii, taxonomii personalizate și metadate.

Cu toate acestea, dacă un dezvoltator trebuie sa interogă baza de date, ar trebui să facă acest lucru folosind clasa WPDB, pentru eficiență maximă. Funcții complexe, cu resurse intense, precum aderarea la tabel, nu ar trebui să fie efectuate pe baza de date, deoarece ar avea un impact negativ asupra performanței. În multe cazuri, este mai bine să utilizați două întrebări separate, dar mult mai rapide.

Există tone de instrumente cum ar fi Monitor de interogare pentru a afla dacă întrebările dvs. sunt bine scrise și pentru a vedea toate întrebările rulate în timpul unei solicitări. IMPORTANT: Acest plugin este FOARTE intensiv în resurse și pe cont propriu poate și probabil va încetini site-ul dvs., așa că asigurați-vă că activați NUMAI pluginul în timpul testării și dezactivați-l atunci când nu faceți în mod special teste. De asemenea, ar trebui să analizați rezultatele pluginului atunci când efectuați verificările, în comparație cu testarea timpilor de încărcare live, deoarece pluginul va încetini lucrurile în general pe site.

Corecții de securitate

Cele trei corecții descrise în această secțiune au o securitate și un impact de performanță pe site-ul dvs. web când încercați să grăbiți WordPress.

19. Preveniți atacurile cu forțe brute

Atacurile pot veni de oriunde în orice moment. Este datoria ta să păstrezi o protecție împotriva lor.

 • Companiile bune de găzduire limitează deja numărul de încercări de autentificare eșuate ale unui utilizator. De exemplu, WP Engine poate identifica când un bot încearcă să se autentifice și va returna automat un răspuns gol pentru a preveni atacurile viitoare.
 • Completa de securitate și firewall WordPress All-In-One este o suită de securitate cuprinzătoare pentru WordPress cu diferite caracteristici de securitate pentru utilizatorii noi și existenți. Pluginul tratează mai multe aspecte vulnerabile ale site-ului dvs. și asigură securitatea strictă a acestora.

20. Eliminați spamul

Spamul este o preocupare majoră pentru site-urile web. Spamul supraîncărcă baza de date WordPress și vă scade credibilitatea ca webmaster. Trebuie eliminat în bine. În timp ce există o mulțime de plugin-uri grozave, cele care ies în evidență sunt Akismet și Bee Anti-Spam, printre altii.

Concluzie

Deși este important să vă optimizați site-ul pentru a atinge performanțe maxime – este important să rețineți că viteza nu este totul. Deși cu siguranță este demn să cheltuiți bani și să reduceți timpul de încărcare de la 5 secunde la 2 secunde – nu ar fi optim să cheltuiți dublul acestei sume pentru a reduce în continuare timpul la 1,8 secunde.

Viteza este importantă … dar nu este totul!

Mai degrabă, acești bani ar putea fi mai bine folosiți într-o campanie promoțională. Să nu uităm – scopul final al îmbunătățirii performanței este de a obține mai multe conversii.

Acest lucru încheie ghidul nostru pentru a accelera WordPress – mulțumim pentru citire și kudos la atingerea până la sfârșit! Ca întotdeauna, dacă simțiți că o soluție aparține acestei liste – vă rugăm să ne informați și o vom avea acolo în cel mai scurt timp. Deocamdată, sperăm că puteți utiliza sfaturile pe care le-am enumerat pentru a accelera WordPress pe site-urile dvs.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me