Dacă doriți să creați un mediu de editare clar și organizat în care să lucrați, atunci Admin Columns Pro este pentru tine. Rularea unui site WordPress înseamnă că aveți de-a face în mod constant cu cantități mari de conținut, indiferent dacă este vorba despre postări pe blog, pagini sau alte tipuri de posturi. Acest lucru poate deveni dificil de gestionat și de editat cu ușurință.


Admin Columns Pro va afișa coloane puternice care vă permit să sortați, filtrați și editați rapid conținutul. Acest lucru vă va ajuta să vă economisiți timp, să vă păstrați conținutul bine organizat și vă vor permite să accesați fără efort informații importante.

În această revizuire Admin Columns Pro, vom discuta despre caracteristicile și funcționalitățile pe care le oferă acest plugin WordPress. Vom analiza apoi modul de funcționare a pluginului și cum să utilizăm unele dintre cele mai importante instrumente ale sale.

Caracteristici Admin Columns Pro

Adăugați coloane

Admin Columns Pro este un plugin bogat în funcții, care este rapid și ușor de configurat și, în cele din urmă, vă va îmbunătăți experiența de administrare WordPress. Puteți alege dintre peste 160 de coloane, pentru toate tipurile de conținut, pentru a vă ajuta să construiți o imagine de ansamblu perfectă. Un constructor de drag and drop vă va permite, de asemenea, să organizați machete de coloane pentru a se potrivi nevoilor dvs., fără a fi necesar să atingeți o linie de cod.

Odată creat, conținutul poate fi sortat și filtrat după criteriul ales. Editarea in linie vă permite să editați datele direct dintr-o pagină de ansamblu, fără a fi necesar să deschideți bucăți individuale de conținut. Acest lucru îl face o soluție ideală pentru cei dintre noi care doresc să eficientizeze procesul de modificare a conținutului.

Deci, acum știm un pic despre ce oferă Admin Columns Pro, să aruncăm o privire asupra funcționalității acestui plugin WordPress mai detaliat …

Adăugați coloane pentru a vă potrivi nevoile

coloane

Coloane de administrare vă permite să adăugați rapid și ușor coloane la paginile de prezentare. Aceasta înseamnă că puteți vedea anumite informații conținute în postare sau pe pagină. Și toate, fără a fi nevoie să le deschidem. Peste 160 de tipuri de coloane sunt furnizate, de care se administrează Admin Columns Pro, acoperă toate tipurile de conținut. Adăugați o coloană de imagine prezentată, afișați toate etichetele de postare într-o coloană sau numele coloanei, printre altele.

Drag and Drop Builder

Tragere și plasare

Ușoritatea de utilizare a acestui plugin este cu siguranță una dintre caracteristicile sale superioare. Admin Columns Pro încorporează o interfață drag and drop, ceea ce facilitează aranjarea coloanelor. Puteți crea machete de coloane care să aibă sens pentru dvs., făcând simplu clic și glisând coloane în jurul valorii de. Fără a fi nevoie de codificare, chiar și un începător umil va putea să se apropie de acest software în câteva minute.

Sortează și filtrează rapid pentru a găsi conținutul potrivit

Fel

Admin Columns Pro face ca datele să fie sortate rapid, ajutându-vă să vă organizați cu ușurință conținutul într-un mod care să se potrivească nevoilor dvs. Sortează după lungimea postului, media, comentarii sau utilizatori, printre multe alte opțiuni. După ce v-ați sortat coloanele, aceste rezultate sunt salvate automat ca preferință, până când re-sortați.

Filtru

Filtrarea datelor coloanei este la fel de simplu ca sortarea. Un meniu derulant vă permite să căutați și să filtrați conținutul. Acest lucru poate fi deosebit de benefic dacă doriți să priviți un grup de produse, postări dintr-o anumită lună sau articole scrise de un anumit autor.

Ușor de editat direct în pagina Prezentare generală

Editați | ×

Ușurința de a edita datele coloanelor este locul în care Admin Columns Pro intră în elementul său. Așa cum am menționat anterior, funcția de editare inline a pluginului vă permite să editați postări fără să le deschideți chiar. Verificați coloanele dvs. pentru a căuta discrepanțe în conținutul dvs. și apoi modificați oricare dintre câmpurile din imagine de ansamblu. Acest lucru nu numai că vă va economisi timp, dar vă va ajuta să asigurați conținut de înaltă calitate și constant pe site-ul dvs. WordPress.

Integrare cu alte plugin-uri WordPress

Integrări de pluginuri Admin Columns Pro

Admin Columns Pro se integrează cu alte pluginuri populare, inclusiv WooCommerce, bbPress și Yoast SEO, printre altele. Aceasta înseamnă că puteți organiza și gestiona datele din aceste plugin-uri acceptate.

De exemplu, dacă executați un magazin WooCommerce, puteți afișa coloane care arată prețurile produselor, dimensiunile fiecărui articol, indiferent dacă sunt pe stoc și multe altele. Nu numai că veți putea apoi să vizualizați rapid informațiile cheie despre toate produsele dvs. într-un singur loc, puteți, de asemenea, să editați aceste informații, ajutându-vă să vă gestionați și actualizați cu ușurință datele WooCommerce.

În plus, Tipuri de set de instrumente suplimentul de integrare înseamnă că puteți adăuga cu ușurință coloane pentru câmpuri personalizate și taxonomii create cu Tipuri. Coloanele de administrare recunosc automat configurarea dvs. din Tipuri, astfel încât să puteți adăuga câmpurile personalizate cu doar câteva clicuri. În mod similar, cu pods puteți crea și edita tipuri de postare personalizate, apoi puteți utiliza Admin Columns Pro pentru a modifica tipurile de postare pentru a afișa orice câmp de tip post ca o coloană (cum ar fi culorile, locațiile, prețurile etc.).

Alte caracteristici ale Admins Columns Pro

După cum vedeți, Admins Columns Pro are multe de oferit. Deși am acoperit cele mai multe aspecte importante, aici sunt câteva caracteristici mai importante, deși poate mai puțin interesante …

  • Seturi de coloane multiple – Creați vizualizări pe ecran personalizate și curați seturi de coloane personalizate bazate pe rolul utilizatorului pentru a gestiona eficient postările, paginile etc..
  • Defilare orizontală – Nu vă faceți griji pentru ecrane mici, pur și simplu activați derularea orizontală din meniul „Opțiuni ecran” pentru a ușura navigarea.
  • Coloane de taxonomie – Adăugați o coloană în imaginea de ansamblu a taxonomiei pentru a vizualiza mai mult conținut fără a fi necesar să-l deschideți unul câte unul.
  • Import și export – migrați cu ușurință setările coloanei către un alt site web sau utilizați-le ca copii de rezervă.
  • Coloane multisolete – Dacă aveți un mai multe site-uri, atunci toate coloanele de utilizator pot fi utilizate pentru utilizatorii de rețea.
  • Asistență – Admin Columns Pro vine cu documentație extinsă și o echipă dedicată de dezvoltatori oferă asistență directă prin e-mail.

După cum vedeți, Admin Columns Pro este plin de funcții impresionante și puternice. Așadar, să aruncăm o privire asupra modului în care acest plugin funcționează și funcționează pe site-ul dvs. WordPress …

Începeți cu Admin Columns Pro

Admin Columns Pro este extrem de simplu de configurat și utilizat. Continuați să citiți pentru a începe rapid și a utiliza cele mai populare funcții ale acestui plugin.

Instalați pluginul

Adăugați plugin nou

În primul rând, cumpărați pluginul din Admin Columns Pro și descărcați-l de pe dvs. Pagina conturi. Apoi conectați-vă la site-ul dvs. WordPress și selectați „Pluginuri> Adaugă nou”.

Faceți clic pe „Încărcare plugin> Alegeți fișier”. Selectați fișierul zip Admin Columns Pro și selectați „Install Now”.

Admin Columns Meniu Pro

După ce ați activat pluginul, veți găsi meniul unei coloane de administrare sub „Setări”..

Activați licența

Fila Setări

Pentru a vă asigura că pluginul primește automat actualizări, trebuie să activați licența Admin Columns Pro. Selectați „Setări> Coloane de administrare”. Acum va apărea ecranul Setări coloane de administrare. Selectați fila „Setări”.

Activați licența

În „Actualizări” introduceți codul dvs. de licență și faceți clic pe „Actualizați licența”. Dacă nu sunteți sigur, licența dvs. poate fi găsită pe pagina Contului.

Adăugați, eliminați și gestionați coloane

Odată ce pluginul dvs. este instalat și licența activată, sunteți gata să începeți să creați coloane. Admin Column Pro are o interfață foarte intuitivă care face extrem de ușor să adăugați, să eliminați și să gestionați coloanele. În ecranul Setări coloane Admins, selectați fila „Coloane Admin.

Coloane de Admin

În caseta derulantă, alegeți ce pagină de suprapunere a conținutului doriți să adăugați coloane. Pentru acest articol am selectat „Postări”, permițându-mi să adaug coloane la pagina de suprapunere a postărilor mele.

+ Coloana

Apoi, faceți clic pe „+ Coloană” din partea de jos a paginii. Acum puteți alege tipul de coloană pe care doriți să o afișați și modifica setările acesteia, inclusiv etichetarea noii coloane și determinarea lățimii acesteia. Important, aici trebuie să activați editare, sortare și filtrare in linie. Rețineți că nu toate tipurile de coloane sprijină toate aceste trei funcționalități, astfel încât să nu vi se ofere opțiunea de a le activa pe toate.

Eliminați Editare

Pentru a elimina sau a edita o coloană pur și simplu treceți peste rândul coloanei și apoi selectați „eliminați” sau „editați”.

Tragere și plasare

Pentru a schimba ordinea în care vor apărea coloanele, trageți și plasați coloanele în pozițiile preferate.

Vizualizați ecranul postărilor

După ce ați adăugat și organizat toate coloanele care să corespundă nevoilor dvs., faceți clic pe „Salvați”. Acum selectați „Afișați ecranul postărilor” pentru a vizualiza coloanele noi în acțiune.

Filtrați și sortați coloane

După ce ați creat coloanele de care aveți nevoie, puteți începe să le utilizați pentru a vă ajuta să vă organizați și să gestionați conținutul. Așa cum am discutat anterior, căutarea conținutului dvs. folosind instrumentele de sortare sau filtrare poate fi deosebit de utilă dacă doriți să găsiți, să vizualizați sau să editați date specifice.

Activați sortarea

Dacă doriți să sortați o coloană, verificați mai întâi că sortarea este disponibilă pentru acel tip de coloană și că ați activat „Sortarea” la configurarea coloanei. Apoi, deschideți pagina de ansamblu care conține coloanele pe care doriți să le sortați. Aici mi-am deschis pagina Postări.

Sortare număr de cuvinte

Trecând cursorul peste titlul coloanei pe care doriți să o sortați, va apărea săgeata opțiunii de sortare. Pur și simplu faceți clic pe săgeată și coloana dvs. va sorta automat. Aici puteți vedea că am sortat postările de pe blog de la numărul cel mai mare la cel mai mic.

Filtru de imagini prezentat

Opțiunile de filtrare pentru fiecare tip de coloană apar în partea de sus a paginii în casetele derulante. Pentru a filtra o coloană, alegeți dintre opțiunile de filtrare disponibile, apoi faceți clic pe „Filtru”. Aici am filtrat postările de pe blog pentru a le arăta celor care vor afișa încă o imagine prezentată. Din nou, atunci când filtrați, verificați mai întâi dacă tipul de coloană acceptă filtrarea și a fost activat.

Editează Coloane

Editare în linie

Editarea coloanelor este la fel de simplă ca sortarea și filtrarea. Selectați „Editare liniară” în partea de sus a paginii Postări și vi se va permite acum să editați conținutul afișat în coloanele editabile..

Adăugați FI

Aici editez o postare pe blog care are nevoie de o imagine prezentată. Făcând clic pe pictograma de editare din coloana cu imaginea prezentată, pot selecta și atașa o imagine la postare, fără a fi nevoie să deschidă deloc postarea.

FI Editare

Opțiuni de preț

Admin Columns Pro este disponibil de la doar 49 USD. Acest Plan personal vă permite să utilizați Admin Columns Pro pe un singur site și include un an de actualizări și asistență. Planurile de afaceri și dezvoltatori sunt, de asemenea, disponibile pentru companii și profesioniști online mai mari. Cele mai mari avantaje ale actualizării la unul dintre acestea dintr-un plan personal este utilizarea pe mai multe site-uri, precum și în toate suplimentele menționate anterior de la terțe părți (poduri, câmpuri personalizate avansate, WooCommerce etc)

Important, Admin Columns Pro oferă o garanție de 60 de bani înapoi, astfel încât dacă nu sunteți nemulțumit de plugin, veți primi o rambursare completă. Acest lucru arată cât de încrezători sunt Admin Columns Pro în produsul lor.

Gânduri finale

După cum puteți vedea, utilizând Admin Columns Pro pentru a vă gestiona conținutul WordPress este extrem de ușor și eficient. Acest plugin oferă posibilitatea de a vă economisi timp, precum și vă permite să eliminați erorile de la școală, creând un blog profesionist, organizat și consistent.

Aflați mai multe despre Admin Columns Pro astăzi. Și ca întotdeauna, dacă aveți întrebări sau ceva de adăugat, lăsați un comentariu mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me