Cum să editați imagini în WordPress

Poate că în trecut ați încărcat o imagine pe pagina dvs. sau pe pagina dvs. pe WordPress doar pentru a realiza că are nevoie de o modificare sau două. Nu vă faceți griji – puteți edita imagini în WordPress și este foarte ușor. În plus, nu este necesar niciun plugin.


La fel se întâmplă să fie un editor de imagini încorporat, de care majoritatea utilizatorilor nu știu, astfel încât, de obicei, nu profită de opțiunile ușoare de a edita imagini în WordPress. Editorul de imagini este un instrument fantastic pentru redimensionarea, decuparea și manipularea imaginilor, după ce le-ați încărcat deja în media media. Urmați pașii de mai jos și aflați cum puteți edita imaginile în WordPress chiar din tabloul de bord!

Pasul 1: Selectați imaginea dvs.

Primele lucruri în primul rând – ai nevoie de o imagine. Pentru a încărca o nouă imagine, navigați la Media> Adăugare nou, apoi glisați și plasați în imaginea dvs. sau faceți clic pe butonul „Select File” pentru a vă alege imaginea.

Încărcați-vă imaginea pentru a edita în WordPress

În mod alternativ, puteți utiliza imaginea pe care o aveți deja accesând Media> Biblioteca și selectarea unei imagini de acolo. Faceți clic pe titlul imaginii pentru ao deschide.

Pasul 2: Deschideți Editorul

După ce ai ales o imagine și ai deschis-o, ar trebui să vezi o pagină similară cu aceasta.

Deschide WordPress Image Editor

De aici puteți da imaginii dvs. un titlu, subtitrări, alt și descriere. Însă ceea ce ne interesează este butonul „Editați imaginea”, chiar sub previzualizarea imaginii, astfel încât să puteți începe să editați imagini în WordPress.

Pasul 3: Editați imaginea dvs.

Când editorul se deschide, veți vedea câteva opțiuni pentru a vă modifica imaginea.

Decupați și editați imaginile în WordPress

A decupa

Pentru a decupa imaginea, utilizați simplu cursorul mouse-ului pentru a seta selecția dvs. Puteți ajusta dimensiunea de tăiere prin glisare și fixare a marginilor selectate. După ce sunteți mulțumit de marginea de decupare, trebuie doar să faceți clic pe pictogramă pentru a vă decupa imaginea la noua dimensiune.

Rotiți în sens invers acelor de ceasornic

Folosiți acest lucru pentru a roti imaginea în sensul acelor de ceasornic. Fiecare clic va roti imaginea cu 90 de grade (sau un sfert de viraj) spre stânga.

Roteste in sensul acelor de ceasornic

Folosiți acest lucru pentru a roti imaginea în sensul acelor de ceasornic. Fiecare clic va roti imaginea cu 90 de grade (sau un sfert de viraj) la dreapta.

Flip vertical

Rotiți imaginea pe verticală, astfel încât partea de jos a imaginii va fi acum în partea de sus.

Rotiți orizontal

Rotiți imaginea pe orizontală, astfel încât partea stângă a imaginii va fi acum în dreapta.

Anulează Editare

Dați clic pentru a anula toate modificările pe care le-ați făcut. Faceți clic înapoi pe o modificare simultană.

Reîncărcați Editare

Faceți clic pentru a refaca o modificare pe care ați anulat-o. Faceți clic pe o modificare înainte.

Imagine la scară

Utilizați opțiunea de scară pentru a redimensiona proporțional imaginea. Acesta este un instrument excelent dacă vă place imaginea, dar trebuie doar să fie un anumit număr de pixeli sau lat sau înalt. Trebuie doar să tastați pixelii pe care doriți (lățime x înălțime) și faceți clic pe butonul „Scale” pentru redimensionare.

Crop Image

În plus față de instrumentul de decupare și glisare, puteți utiliza și această secțiune pentru a decupa imaginea la o anumită dimensiune. Introduceți raportul de tăiere (lățimea pe înălțime). Apoi, țineți apăsată tasta în timp ce faceți clic și trageți pentru a face selecția de decupare. Pe măsură ce trageți cursorul, dimensiunea de selecție a culturii în pixeli va fi afișată sub raportul pe care îl setați. De asemenea, puteți seta raportul de aspect după ce ați făcut deja selecția de decupare.

Setări pentru miniaturi

Ultima opțiune de editare a imaginilor este setările pentru miniatură. Puteți alege să aplicați modificările la toate variațiile imaginii, doar miniatura sau orice altceva, cu excepția miniaturii.

Salvați-vă modificările

Nu uitați să salvați! Când editați imagini în WordPress, trebuie să salvați sau altfel veți pierde modificările. Nu doriți să vă întoarceți și să refaceți toate modificările pe care le faceți?

Restabili

Doar în cazul în care sunteți o persoană indecisă sau dacă ați editat din greșeală imaginea greșită, există o rețea de siguranță WordPress încorporată. După ce v-ați salvat modificările, veți fi readus la pagina articolului media. Doar faceți clic din nou pe butonul de editare.

WordPress Restaurați imaginea originală

Veți observa acum o nouă opțiune pentru „Restaurarea imaginii” doar în partea dreaptă a previzualizării imaginii. Faceți clic pe acest buton și imaginea dvs. (și este miniatura) va reveni la modul în care a fost inițial.

Opțiuni avansate de editare a imaginilor

WP PRO Image Editor Plugin WordPress

Doriți opțiuni mai avansate pentru a edita imagini în WordPress? Cum ar fi suprapunerile de formă, textul adăugat sau filtrele de imagine? Apoi, pluginul WP Pro Image Editor este corect. Pur și simplu instalați acest plugin premium pentru a adăuga opțiuni de editare a imaginilor similare cu Canva sau Photoshop încorporate chiar în tabloul de bord.

Înveliți

Acum că știi să folosești toate funcțiile și opțiunile de editare a imaginilor WordPress, mergi să încerci! Este un instrument foarte util și util atunci când adăugați imagini la postări sau pagini și chiar vă poate salva câteva secunde (în comparație cu deschiderea software-ului / aplicațiilor editorului de imagini pe computer). Și după ce ați terminat, încercați câteva dintre aceste sfaturi de optimizare a imaginii.

Aveți alte sfaturi pentru a edita imagini în WordPress? Sau vreo întrebare? Lasă un comentariu mai jos – ne-ar plăcea să auzim de la tine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me