Devenirea de blogger nu mai este doar ceva de făcut în weekend. Este un stil de viață și tot mai mulți bloggeri devin antreprenori prin folosirea postărilor populare pentru a-și construi afaceri online. Deci, ce este un antreprenor? Aceasta poate varia în funcție de cine întrebați, dar aceasta este neoficială definiția noastră oficială a Dicționarului WPExplorer:


Blogpreneur
/ Bläɡprənər /

substantiv; o persoană care operează un blog ca o afacere, transformându-și interesele și pasiunea într-o carieră cu normă întreagă, adesea asumând un risc financiar pentru a face acest lucru

Antreprenorii blogului sunt pe internet și este foarte probabil să vizitați o serie de site-uri web în fiecare zi, fie când cercetați sfaturi despre afaceri, fie în timpul navigării web pe îndelete. Și toți au găsit o modalitate de a câștiga bani cu WordPress.

Exemple de antreprenori

Dacă sunteți încă un pic înțelept în ceea ce este un antreprenor, iată câteva exemple care să vă ajute să ilustrați. În primul rând este WPExplorer – așa este. Am început ca un simplu blog care împărtășește sfaturi și știri WordPress. De atunci am ajuns să devenim un brand complet suflat cu produse proprii WordPress.

Un alt exemplu excelent (la care putem aspira doar) este Antreprenor pe foc. La început, un proiect de pasiune al lui John Lee Dumas, EOF a trecut de la un mic podcast zilnic la o rețea uriașă de podcast-uri, webinarii, ateliere și multe altele. Este uimitor ce poți face cu un blog și un pic de concentrare!

Cum poți deveni un antreprenor

În timp ce nu pot garanta succesul, vă pot oferi pașii de bază pentru a începe. Există trei pași principali care includ scoaterea propriului blog de pe sol, cultivarea traficului și, desigur, găsirea de modalități de a genera un flux de numerar de pe blogul tău. Să săpăm!

Pasul 1: Creează-ți blogul

Am vorbit de nenumărate ori despre construirea unui blog, dar aici este versiunea condensată. În primul rând, luați-vă câteva găzduire excelentă WordPress. Folosim și recomandăm cu mare încredere WPEngine, deoarece oferă găzduire administrată, se ocupă de serverul dvs., astfel încât să nu vă faceți niciodată griji. În plus, oferă suplimente extraordinare, cum ar fi copii de rezervă ale site-urilor web, site-uri de înscenare și un suport cu adevărat nemaipomenit, pentru 29 USD pe lună. Dacă aveți un buget, Flywheel este o altă excelentă gazdă WordPress administrată care oferă avantaje similare pentru 15 dolari pe lună. Și dacă sunteți într-adevăr într-o situație mai scăzută, Bluehost are o promoție excelentă pentru primul an, la doar 3,49 USD pe lună.

noir-temă

Găzduirea deoparte, ai nevoie de mare temă de blogging cu caracteristici grozave. Vă recomandăm Noir Responsive WordPress Blog & Shop Shop. Noir vine la pachet cu funcții precum opțiuni de dispunere a paginii, widget-uri personalizate (despre, social, Instagram, pagina Facebook, buletin informativ etc.), formate postate de bloguri video și audio, 700+ opțiuni de fonturi Google personalizate, selecții de culori personalizate pentru tone de temă elemente pentru a crea o schemă de culori personalizate, compatibilitate WooCommerce, suport pentru limbi RTL, cutii de autori personalizate cu legături sociale și alte tone. Are Tot un aspirant antreprenor are nevoie.

După ce ai tema ta, începe blogul. Creați tone de conținut unic, de calitate. Scrie recenzii. Creați cum să ghidați. Distribuie sfaturi de frumusețe. Comentați noutățile. Dar vă rog, ce faceți vreodată, scrieți despre ceea ce știți și ce vă interesează. Dacă încercați să începeți un blog despre ceva ce nu vă pasionează, probabil că veți pierde impulsul destul de repede.

Pasul 2: Construiți o Următoare

Aceasta este poate cea mai grea parte a devenirii unui antreprenor. Aveți nevoie de trafic și va trebui să depuneți timp și eforturi pentru a obține acest lucru (cu excepția cazului în care BFF-ul dvs. este Kim Kardashian, caz în care trebuie doar să-i redați un link către blogul dvs. și unul pe al nostru prea bine?). Presupunând că nu lucrați în rețea cu listatorii A în weekend, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să construiți următoarele.

social-sharing

Fii social
Trebuie să obțineți conținutul dvs. pe site-urile de socializare, prin conturile proprii și prin vizitatori organici ai site-ului dvs. web care vă împărtășesc conținutul. Noir are încorporat social partajarea postărilor, așa că tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că ați creat titluri de posturi atrăgătoare care vor interesa alte persoane pe Twitter, Facebook sau Google+.

buletinul informativ-widget

Start A Newsletter
Cu cât configurați mai devreme buletinul dvs. cu atât mai bine. Oamenii se vor abona, iar majoritatea utilizatorilor nu se dezabonează (aruncați o privire asupra propriei mesaje primite, nu-i așa?). Vă recomandăm MailChimp, deoarece folosim și iubim, în plus, avem un ghid minunat pentru începători pentru MailChimp pentru a vă începe. Noțiuni de început este gratuită, ceea ce este excelent pentru un nou blogger cu buget redus, iar dacă utilizați tema Noir există o widget de buletin informativ încorporat pentru MailChimp. Lipiți în API-ul dvs. newsletter și cititorii pot începe să vă abonați!

Pasul 3: Vindeți ceva

Cu partea „blog” acoperită în primul pas, acum trebuie să abordați „preneurul”. Pentru a fi o afacere, trebuie să creați un flux de numerar de pe blogul dvs. Există două modalități de abordare a acestui ultim aspect.

anunțuri

reclamă
Dacă folosești o temă precum Noir, poți vinde și adăuga  anunțuri către site-ul dvs. web utilizând pagina principală încorporată, postările de pe blog și zonele de widget. Trebuie doar să accesați personalizatorul de teme (din tabloul de bord WordPress faceți clic pe Aspect> Personalizare> Setări generale pentru teme> Anunțuri) și lipiți codul bannerului de la afiliatul dvs., Adsense sau creați-vă propria imagine cu un link.

Vânzări afiliate
Puteți promova, de asemenea, alte produse și servicii pe web pentru a genera un venit. Așa se face că majoritatea YouTubers, bloggerii de frumusețe și chiar guru-urile WordPress își trăiesc viața. Alăturați-vă unui program de afiliere, apoi vă adaugă unic link-uri de afiliere atunci când faceți recomandări. Puteți utiliza, de asemenea, pluginul gratuit Destul de legătură pentru a crea legături personalizate cu propria adresă URL.

woocommerce-magazin

Vânzări de produse și servicii
Singurul lucru mai bun decât promovarea produselor altor popoare este să îți promovezi propriile creări magazin online. Creați-vă propriul ebook, bunuri digitale, tricouri, pachete webinar sau orice altceva. Creează ceva ce știi că vor dori cititorii. Dacă sunteți un blogger de stil, creați un plan de antrenament sau o carte de rețete pentru a vinde. Dacă scrii despre piața bursieră, alcătuiește o colecție premium cu cele mai bune sfaturi pentru investiții. Orice doriți să vindeți, tema Noir WordPress vine cu suport complet și stil personalizat pentru WooCommerce astfel încât să ne puteți duce acolo și să vindem, să vindem, să vindem!

Înveliți

Acestea sunt recomandările noastre pentru a începe! Alegeți-vă planul de găzduire WordPress, obțineți o temă minunată precum Tema WordPress Noir, promovați site-ul dvs. web și creați sau partajați produse cu alții. Desigur, există eforturi continue pentru a deveni un antreprenor. Va trebui să creați în mod regulat conținut proaspăt, să vă schimbați ofertele de produse, să creați promoții sezoniere, rețele cu alți antreprenori de pe piața dvs. etc. direcția corectă a succesului!

Ești și un antreprenor? Aveți sfaturi utile pentru ceilalți cititori ai noștri? Ne-ar plăcea să auzim sfaturile sau experiențele dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me