Cum să creezi un site de afiliere Amazon cu WordPress

Dacă sunteți în căutarea unui mod de a obține un venit online, probabil că sunteți familiarizați cu marketingul afiliat. Cu toate acestea, există atât de multe programe de afiliere și resurse, încât începerea poate fi o perspectivă copleșitoare.


Din fericire, Programul de afiliere Amazon Associates este o modalitate ușoară de a introduce marketingul afiliat în rutina ta de bloguri. Este, de asemenea, un punct de pornire cu un nivel scăzut de stres, dacă tocmai ai început să încerci să creezi un nou flux de venituri online.

În această postare, vom explica sistemul de marketing afiliat al Amazon și avantajele sale. Apoi vom discuta despre pluginuri care vă pot ajuta să integrați cu ușurință acest program în blogul dvs. WordPress. Să începem!

Ce este marketingul afiliat Amazon (și cum vă avantajează)

Pagina Amazon Associates.

Marketingul afiliat este un program de recomandare bazat pe comisie. Vă asociați cu o companie și câștigați un procent mic din profiturile sale, referindu-vă vizitatorii la produsele sau serviciile sale. Dacă sunteți nou în marketing afiliat, vă recomandăm să începeți cu un program de încredere, cum ar fi Amazon.

Devenirea unui afiliat Amazon este gratuită și oferă peste un milion de produse pe care puteți alege să le prezentați pe site-ul dvs. Iată câteva beneficii pentru a deveni un asociat Amazon:

 • Programul se integrează fără probleme cu WordPress. Puteți să vă conectați linkurile de afiliere în conținutul dvs. oriunde acestea au cel mai mult sens.
 • Oferă multiple instrumente de legătură pentru site-ul dvs.. Aveți acces la bannere, butoane, imagini și link-uri pentru a vă îmbunătăți eforturile de marketing.
 • Poti urmăriți-vă câștigurile oricand vrei tu. Alături de urmărirea tendințelor, comenzilor și trimiterilor, vă puteți urmări profiturile cu rapoarte online zilnice.

Programul Amazon este perfect pentru a începe cu marketingul afiliat, in mod deosebit când a fost asociat cu WordPress. Întrucât WordPress este ușor de utilizat și încărcat cu funcții SEO, este instrumentul perfect pentru a construi un site web afiliat și a-ți scoate eforturile de marketing. Există, de asemenea, multe plugin-uri disponibile pentru a vă ajuta să vă integrați linkurile de afiliere cu site-ul dvs. WordPress.

Pentru a începe programul de afiliere Amazon, trebuie mai întâi să vă alăturați și creează-ți contul Amazon. De acolo, va trebui să vă autentificați și să alegeți elementele pe care doriți să le prezentați pe site-ul dvs. Fiecare articol are un link unic care conține ID-ul dvs. de afiliere. După aceea, veți adăuga pur și simplu link-uri către site-ul dvs.!

WordPress este flexibil la nesfârșit, datorită utilizării de pluginuri. Când începeți un site de afiliere cu programul Amazon, veți dori să cercetați opțiunile pluginului pentru a găsi cea mai potrivită pentru site-ul dvs. Pentru a vă ajuta, iată câteva plugin-uri Amazon Associates care sunt ideale pentru integrarea site-ului dvs. WordPress în contul dvs. de afiliere Amazon.

1. AzonPress

Plugin WordPress AzonPress pentru afiliații Amazon

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cu AzonPress by WPManageNinja puteți avea propriul site de configurare a site-ului dvs. afiliat și conectat la contul dvs. Amazon Associates în 2 minute. După instalare, puteți adăuga produse noi cu un clic. Apoi, creează-ți propriile tabele sau grile de produse, tabele de comparație și liste de vânzători pentru a-ți ajuta clienții să folosească generatorul interactiv de tabel drag and drop Puteți, de asemenea, să vă creați propriul widget de produse prezentate. Personalizați vitrina cu bibliotecile de styling, piei de culoare, stilul mesei (margini, rânduri cu dungi, mici etc.) și multe altele. După ce ați terminat, trebuie doar să copiați și să lipiți codul scurt în orice postare sau pagină WordPress. Ușor, corect?

Dar asta nu este tot. AzonPress oferă funcții puternice pe care nu le veți găsi în plugin-uri comparabile. De exemplu, puteți activa și configura geo-direcționarea pentru a direcționa vizitatorii din anumite țări către pagini de destinație sau subdomenii conexe. Acesta este un hack excelent de localizare care vă ajută să vă creșteți traficul. Sau profitați de sistemul integrat de gestionare a afiliaților AzonPress pentru a vă gestiona legăturile, trimiterile și veniturile afiliate.

AzonPress oferă 3 tipuri de licență, dar ne place cel mai bine licența de utilizare nelimitată. Acest plugin ar putea fi un atu uriaș dacă construiți o rețea de site-uri micro-nișă vizate.

Caracteristici cheie:

 • Mod rapid și ușor de integrare a filialelor Amazon cu WordPress.
 • Nu este nevoie de un supliment suplimentar pentru comerț electronic – trebuie doar să instalați și să construiți tabelele de produse!
 • Opțiuni de styling încorporate ușor.
 • Oferă o opțiune de licențiere pentru utilizare nelimitată.

Preț: AzonPress este de doar 39 USD pe an pentru o licență de un singur site, 79 USD pentru o licență de afaceri și 199 dolari pentru o licență nelimitată.

2. WooCommerce

WooCommerce Free WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

WooCommerce este unul dintre cele mai populare pluginuri de comerț electronic. Vă ajută să transformați site-ul dvs. într-un magazin online și este uimitor de flexibil datorită numărului de extensii disponibile. Cu ajutorul uneia dintre aceste extensii, WooCommerce vă permite să listați produsele de afiliere Amazon pe site-ul dvs..

Pentru a utiliza cu succes WooCommerce cu Amazon, va trebui să instalați o extensie, cum ar fi WP-Lister Lite pentru Amazon. Acest lucru vă va permite să integrați catalogul WooCommerce cu inventarul Amazon (deși versiunea pro a extensiei vă va permite să adăugați sincronizarea vânzărilor și redresarea automată).

WooCommerce ar putea fiți excesiv dacă tocmai începeți cu link-uri de afiliere. Cu toate acestea, dacă intenționați să vă extindeți într-un magazin online complet, este o investiție inteligentă.

Caracteristici cheie:

 • Oferă numeroase extensii gratuite și premium pentru a vă ajuta să personalizați un magazin.
 • Funcționează cu produse din orice categorie Amazon.
 • Oferă tone de sprijin din partea dezvoltatorilor și comunității sale.

Preț: Versiunea de bază a WooCommerce este gratuită, la fel și WP-Lister Lite. Extensia WP-Lister Pro vă va costa 149 USD pe site.

3. WooZone

WooZone WooCommerce Amazon Affiliates Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Integrarea produselor Amazon în propriul magazin de e-commerce nu trebuie să fie greu. De exemplu, WooCommerce Amazon Affiliates WordPress Plugin include module încorporate pentru a importa cu ușurință produsele cu legăturile dvs. unice de afiliere Amazon în WooCommerce. Mai bine, pluginul include chiar și o opțiune de a căuta, găsi și importa automat produse pentru dvs. pe baza unui cuvânt cheie sau a unei expresii.

O altă caracteristică utilă este WooZone Reporting încorporată, astfel încât să puteți urmări opiniile, actualizările și ratele de achiziție ale produselor importate. Aceasta este o modalitate excelentă de a gestiona magazinul și de a actualiza linkurile către produsele relevante.

Vreau mai mult? Puteți, de asemenea, să faceți upgrade la WooZone – pachetul de pachete Amazon Associates, care include pluginul de bază plus WooZone Contextual Amazon Advertising Plugin, Amazon Discount Finder pentru WordPress și Kingdom (tema WooCommerce Amazon Affiliates premium). Acest pachet de plugin-uri este un set de instrumente excelent pentru construirea și promovarea magazinului dvs. afiliat.

Caracteristici cheie:

 • Asistent de configurare rapid și ușor pentru a configura pluginul cu contul de afiliat Amazon.
 • Căutare avansată de produse, produse recomandate și opțiuni de import în vrac.
 • Sincronizare cu paginile de produse Amazon cu actualizare automată pentru modificări de preț, actualizări de descriere și recenzii noi.
 • Opțiuni pentru cupoane, vânzare încrucișată și direcționare OUG pentru a oferi conținut relevant pentru clienții dvs..
 • Comenzile scurte de produs pentru a insera cu ușurință elemente specifice în postări sau pagini.

Preț: Pluginul WooCommerce Amazon Affiliates costă în prezent 49 dolari, iar pachetul Bundle are un preț de 70 USD.

4. EasyAzon

EasyAzon - Plugin de afiliere Amazon Associates

EasyAzon este un alt constructor de legături Amazon Associates din directorul oficial de pluginuri WordPress. Vă permite să căutați produse și să creați linkuri în cadrul postărilor dvs. către paginile de produse Amazon în timp real. Acest plugin este proiectat să funcționeze cu orice site de afiliere de dimensiuni, iar disponibilitatea sa în timp real o face excelentă pentru a vă menține legăturile la zi.

Pluginul gratuit ajută doar la crearea de legături, dar puteți face upgrade pentru funcții adăugate. Versiunea pro adaugă mai multe opțiuni pentru link-uri de afiliere de imagini, blocuri de produse, apeluri la acțiune, cloaking de legături automate, ferestre pop-up, opțiunea „adăugați în coș”, ID-uri de urmărire și multe altele.

Caracteristici cheie:

 • Oferă integrarea simplă a legăturilor Amazon.
 • Vă permite să generați linkuri text pentru postările dvs..
 • Funcționează cu toate locațiile programului Amazon Associates (SUA, Canada, China, Franța, Germania, India etc.).

Preț: EasyAzon este gratuit, deși oferă o versiune Pro pentru 47 USD.

5. Afiliați Amazon eStore

Amazon eStore afiliază pluginul WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Amazon eStore Affiliates WordPress Plugin funcționează strict în afara importului auto. Setați-vă cuvântul cheie și numărul de pagini pe care doriți să le adăugați, apoi lăsați pluginul să pună în coadă produsele. Puteți, de asemenea, să setați o recidivă pentru a adăuga periodic la magazin pe baza noilor produse legate de cuvântul cheie setat.

O caracteristică cheie de ajutor este modulul automatizat Amazon Content Spinner. Alegeți doar numărul de cuvinte pe care doriți să le înlocuiți, iar spinner-ul de conținut va folosi intrările de tezaur pentru a actualiza paginile de produse importate. Acest lucru previne conținutul duplicat și poate ajuta la îmbunătățirea clasamentului motorului de căutare.

Caracteristici cheie:

 • Importarea automată a produselor pe baza cuvintelor cheie setate (și a setărilor de importuri recurente).
 • Spinner automat de conținut pentru a asigura conținut unic pe site-ul dvs. web.
 • Modulul statisticilor produsului pentru a urmări vizionările, adăuga la coșuri și abandonarea coșurilor.
 • Include o temă WordPress gratuită cu Visual Composer pentru a vă construi magazinul

Preț: Pluginul premium Amazon eStore Affiliates are un preț de 39 USD.

6. Amazon Link Engine

Plugin Amazon LinkEngine

Amazon Link Engine este un instrument util, deoarece permite vizitatorilor site-ului dvs. internațional să acceseze magazinele lor locale Amazon din linkurile dvs. de afiliere. Localizează instantaneu linkurile de afiliere de fiecare dată când un vizitator încarcă pagina.

Acest plugin oferă o modalitate imediată de a crește conversiile potențiale, prin crearea unei experiențe de utilizator mai bune pentru vizitatorii site-ului dvs. Dacă intenționați să includeți un public internațional ca parte a eforturilor dvs. de marketing afiliat, acest plugin vă va ajuta să începeți.

Dacă asociați pluginul cu o Cont Geniuslink (care începe de la 5 USD pe lună) puteți câștiga chiar și comisioane internaționale. Desigur, nu aveți nevoie de acest cont pentru a utiliza Amazon Link Engine. Cu toate acestea, dacă sunteți curioși despre beneficii, nu face oferă o probă gratuită de 14 zile.

Caracteristici cheie:

 • Localizează instantaneu linkurile dvs. de afiliere Amazon.
 • Convertește legăturile în mod automat, fără a fi necesară o muncă suplimentară.
 • Căutări de link-uri de afiliere în mod continuu.

Preț: Amazon Link Engine este un plugin gratuit.

7. Insertor publicitar

Plugin WordPress pentru monetizarea inserției de reclame

Ad Inserter este un plugin de gestionare a publicității, care vă permite să plasați Anunțuri de cumpărături autohtone oriunde alegeți pe site-ul dvs. WordPress. În loc să difuzați în mod aleatoriu reclame pe site-ul dvs., puteți utiliza acest plugin pentru a face recomandări relevante pentru cumpărături vizitatorilor dvs. pe baza de conținut.

Acest plugin vă permite să plasați anunțuri relevante înainte, după sau chiar în conținutul postării. Puteți utiliza, de asemenea, sale documentație pentru a afla mai multe despre plasarea optimă pentru recomandările dvs. de cumpărături.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a integra anunțurile de cumpărături autohtone Amazon cu site-ul dvs. de marketing afiliat, Ad Inserter oferă tone de funcții. Este creat pentru personalizare și se integrează cu alte instrumente, cum ar fi Google Analytics. Acest plugin este perfect dacă doriți să prezentați mai multe anunțuri legate de Amazon pe site-ul dvs..

Caracteristici cheie:

 • Vă permite să previzualizați anunțurile înainte de publicare.
 • Oferă un control complet asupra destinației de plasare a anunțurilor.
 • Se integrează cu Google Analytics

Preț: Insertorul de anunțuri este gratuit.

8. AAPro

AAPro - Amazon Affiliate Pro WordPress Plugin

AAPro este o opțiune ușoară pentru a integra produsele Amazon pe site-ul dvs. WordPress. Utilizați pluginul pentru a importa direct de pe Amazon (unic sau mai multe), precum și auto-importul, deoarece sunt disponibile articole noi. Afișați produse cu recenzii, mai multe metode de căutare, etichete / ecusoane și multe altele. Afișați produsele în grila magazinului dvs. sau utilizați codul scurt pentru a adăuga un singur produs la orice postare sau pagină. Pluginul include, de asemenea, analize, astfel încât să puteți vedea performanța linkurilor.

Caracteristici cheie:

 • Compatibil cu WooCommerce și cu orice temă compatibilă cu WooCommerce.
 • Importați produse direct de pe Amazon în câteva secunde.
 • Opțiuni de căutare avansată cu filtre și parametri de sortare.

Preț: Amazon Affiliate Pro (AAPro) pentru pluginul WordPress este de 39 USD.

9. Link-uri Auto Amazon

Link-uri Auto Amazon

Adăugați produse în postări cu pluginul gratuit Amazon Auto Links. Adăugați ID-ul dvs. de asociat Amazon și începeți! Există setări pentru ordinea sortării, numărul de articole, dimensiunea imaginii, lungimea titlului, legătura de credit și multe altele. Și ca un bonus suplimentar – Amazon Auto Links are o opțiune încorporată pentru cei care au folosit anterior Amazon Associates Link Builder (acum întrerupt). Bifează caseta și nu va trebui să te întorci și să înlocuiești codurile scurte vechi.

Caracteristici cheie:

 • Adăugați produse prin widget, shortcode sau PHP.
 • Migrați din pluginul amortizator Amazon Associates Link Builder.

Preț: Pluginul Amazon Auto Links este gratuit.

10. Azonberg

Azonberg - Gutenberg Amazon afiliază Embed

Cu Azonberg este ușor să adăugați produse Amazon Affiliates la postările dvs. construite cu Gutenberg. Pentru afiliați, acest lucru ar putea fi unul dintre cele mai bune pluginuri Gutenberg, deoarece face monetizarea blogului tău mult mai ușor. Odată cu pluginul instalat, veți avea un nou bloc „Amazon Affiliates Embed” pe care îl puteți utiliza pentru a insera produse. Nu trebuie decât să adăugați codul Amazon ASIN (sau o listă întreagă a acestora!) Pentru a adăuga rapid produsele Amazon complete cu imagine, preț, rating și butonul Cumpărați acum..

Caracteristici cheie:

 • Adăugă blocul ușor „Amazon afiliază încorporarea” Gutenberg.
 • Opțiune pentru plata directă sau adăugare în coș.
 • Compatibil cu WooCommerce.

Preț: Azonberg Amazon Affiliate plugin Gutenberg embed este de doar 15 dolari.

Concluzie

Marketingul afiliat necesită cercetare și răbdare, dar poate fi, de asemenea, un mod lucrativ și distractiv de a obține un venit suplimentar. Începând cu un program încercat și adevărat, cum ar fi Amazon, vă poate oferi un punct de intrare solid și vă poate orienta către calea către succes.

În această postare, am introdus câteva pluginuri care vă pot ajuta să integrați cu succes sistemul Amazon în site-ul dvs. WordPress. Dar dacă aveți întrebări despre cum să combinați programul de afiliere Amazon cu site-ul dvs. WordPress sau alte pluginuri pe care le-ați recomanda, spuneți-ne? Lasă-ne o notă în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me