În cazul în care ai trăit sub un rock, Coachella 2016 a început astăzi. Pregătiți-vă pentru iubitorii de muzică, trendetters și bineînțeles celebrități pentru a prelua rețelele de socializare în acest weekend și în viitor. Doriți să vă alăturați distracției?


Ce modalitate mai bună de a stabili gustul tău minunat în muzică, modă și cultura pop decât cu un blog uimitor! Nu vă faceți griji – nu trebuie să fiți designer web sau dezvoltator pentru a vă crea propriul blog. Tot ce îți trebuie sunt câțiva dolari de rezervă, o oră sau mai puțin pentru a putea fi configurat și ceva conținut minunat gata. Așa că faceți-vă confortabil și haideți să începem!

Pasul 1: Obțineți un nume de domeniu și gazduire

Găzduirea este importantă. Vorbim despre asta tot timpul aici pe WPExplorer și cu un motiv întemeiat. Există o mulțime de factori care pot merge în alegerea găzduirii potrivite pentru site-ul dvs. WordPress, cum ar fi spațiul web, garanția uptime (procentul de timp pe care site-ul dvs. va fi în funcțiune), backup-uri, scalabilitate, măsuri de securitate încorporate și multe altele.

Dar, văzând că aceasta este probabil prima dată când creezi un blog, vom presupune că prețul este un factor important. Nu este nimic în neregulă cu asta! Încă puteți găsi găzduire fiabilă pentru noul dvs. blog, la un preț corect și rezonabil. În plus, pentru un nou blog, un plan de găzduire partajat va funcționa bine – nu are sens să plătiți pentru mega-super-încărcarea-găzduire atunci când nu o mai aveți nevoie încă (în plus, puteți oricând să vă extindeți mai târziu).

Multe companii de găzduire oferă oferte noi pentru clienți și cu link-urile noastre promoționale exclusive puteți economisi pe site-ul dvs. gazduire pentru primul an sau mai mult. Iată două opțiuni perfecte pentru bloggerul festivalului care abia începe.

Gazduire web GoDaddy

GoDaddy $ 1 Gazduire Web

În momentul de față există un special de găzduire GoDaddy nebun, unde vă puteți înscrie pentru un plan de găzduire Economy doar 1 $ / luna (pentru primul an) plus vine cu un nume de domeniu gratuit (din nou, pentru primul an – va trebui să vă reînnoiți înregistrarea numelui de domeniu în fiecare an, împreună cu găzduirea dvs.). Și putem să atestăm personal că GoDaddy este o opțiune de găzduire foarte ușor de configurat (puteți urma împreună cu Ghidul de configurare rapidă GoDaddy). În mod normal, nu am recomanda găzduire de 1 USD (în special nu pentru site-urile cu trafic ridicat), dar GoDaddy este o companie de încredere și chiar avem în prezent două site-uri web mai mici găzduite cu ele chiar acum și nu am avut probleme..

Bluehost Web Gazduire

Bluehost Gazduire web 3,49 USD

Cealaltă companie pe care am recomanda-o este Bluehost și nu suntem singurele – chiar sunt recomandate chiar de WordPress. Cu noua promoție specială pentru clienți, puteți obține găzduire partajată cât mai puțin $ 3.49 / luna (cu contract de 36 de luni) plus a nume de domeniu gratuit. Configurarea WordPress cu Bluehost este foarte asemănătoare cu GoDaddy – este o instalare cu 1 clic. Când îți creezi contul, alegi doar opțiunea WordPress și ei instalează și configurează toate fișierele tale WordPress pentru tine, astfel încât să poți trece la alegerea unei teme, la adăugarea de pluginuri și de fapt bloguri!

Pasul 2: Alegerea corectă a temei WordPress

Acum, că aveți un nume de domeniu gata să vă înscrieți în planul dvs. de găzduire, vă puteți conecta la tabloul de bord WordPress pentru prima dată și să începeți să vă pregătiți site-ul pentru blogging. Aceasta include alegerea unei teme pentru site-ul dvs. web! Marea întrebare aici este dacă vrei să mergi cu ta liber tema (0 dolari, dar funcții limitate) sau a premiu una (costă bani, dar are mai multe caracteristici și puteți solicita ajutor autorului temei dacă aveți nevoie)? Iată temele noastre pregătite pentru festivaluri preferate pentru fiecare buget!

Douăzeci și șaisprezece WordPress WordPress (gratuit)

2016 Tema WordPress gratuită

Nu este nimic în neregulă cu tema de WordPress curată și simplă implicită. A fost creat pentru bloggeri și nu are o mulțime de funcții suplimentare, dar toate elementele de bază sunt disponibile datorită opțiunilor încorporate în nucleul WordPress. Dacă accesați tabloul de bord sub aspect> personalizați, puteți efectua câteva modificări precum un logo și un fundal personalizat, dar cu ajutorul câtorva pluginuri gratuite (vom ajunge la cele într-un minut) puteți adăuga mai multe funcții la această temă de bază.

Noir Premium WordPress Tema (59 USD)

Noir Tema simplă de WordPress pentru infoprenuers

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Noir este o temă premium, care vine cu un blog minunat, opțiuni de personalizare a culorilor, opțiuni personalizate pentru fonturi Google și chiar spoturi publicitare încorporate (adăugați Google Adsense sau adăugați linkuri de afiliere acolo pentru a genera câțiva dolari în plus în fiecare lună). În plus, dacă intenționați vreodată să vindeți ceva (uzură la festival personalizată, fotografii cu fotografii realizate la eveniment, MP3-uri originale sau orice altceva) Noir vine cu sprijin complet pentru pluginul de comerț electronic WooCommerce, astfel încât să puteți vinde propriul dvs. digital sau bunuri fizice chiar de pe site-urile proprii (bye-bye comisioane Etsy!).

Astăzi Tema WordPress (Gratuită)

Astăzi Blog și Revista Tema gratuită WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

O altă opțiune gratuită excelentă este propria noastră temă de astăzi WordPress. Această temă de stil de știri și blog vine cu opțiuni simple de personalizare pentru alegerea aspectului coloanei, link-urilor sociale, spațiilor publicitare și multe altele. În plus, acesta acceptă mai multe formate de postare – astfel încât să puteți partaja cu ușurință seturi de fotografii din evenimente, vloguri din săptămâna dvs., înregistrări audio sau interviuri și desigur postări text standard.

Tema WordPress premium festiv (39 USD)

Tema WordPress premium festiv

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Nu vă lăsați să vă păcăliți publicitatea „de sărbători” a acestei teme – este perfectă pentru bloggerii de moda și pentru muzică. Imaginile mari, îndrăznețe, opțiunile de culoare personalizate, opțiunile de fonturi și widget-urile personalizate sunt doar câteva dintre funcțiile grozave încorporate în această temă. În plus, există widget-uri personalizate distractive pentru legături sociale, o secțiune „despre mine” și multe altele.

Pasul 3: Adăugarea de pluginuri utile

Plugin-urile pot fi puțin copleșitoare. Probabil există sute de mii dintre acestea atunci când combinați toate opțiunile gratuite și premium disponibile. Dar există doar câteva plugin-uri cheie pe care le recomandăm tuturor să le utilizeze, plus câteva distractive care vă vor facilita conectarea cu alți participanți la festivaluri.

Plugin WordPress JetPack

Plugin WordPress Jetpack

jetpack este un plugin integral pentru toate nevoile dvs. de WordPress. Acest plugin include opțiuni pentru securitate WordPress, optimizare imagine, partajare socială, postări conexe și multe altele.

Plugin WordPress Akismet Antispam

Pluginul Akismet Antispam

Akismet este un filtru de comentarii, de asemenea, de la echipa Automattic. Filtrează tot gunoiul, astfel încât tot ce vă rămâne sunt comentarii reale ale cititorilor reali. Trebuie să activați o cheie API, dar aceasta este complet gratuită pentru blogurile de persoane (woohoo!).

Plugin WordPress WordPress Yoast

Plugin SEO Yoast

Fiecare blog are nevoie de un plugin SEO pentru a vă ajuta cu toate lucrurile complicate care afectează clasamentul motorului de căutare. Vă recomandăm cu mare încredere Yoast SEO. Este ceea ce folosim (împreună cu peste un milion de oameni), deoarece face crearea site-ului dvs., adăugând titluri și fragmente SEO gata și mai mult, atât de ușor.

Instagram Feed Plugin gratuit

În timp ce sunteți afară și despre voi, veți fi cu siguranță să fotografiați și să distribuiți fotografii pe Instagram. Nu doriți să partajați și acest lucru pe blogul dvs.? Cu gratuitatea Instagram Feed plugin puteți adăuga insta dvs. la postări, pagini și chiar widget-uri cu un shortcode util.

Instagram Feed Plugin gratuit

Împărtășirea de imagini și gânduri cotabile și pe Twitter? Folosește Widget ușor pentru feedul Twitter plugin pentru a adăuga tweet-urile recente la zonele de widget ale barei laterale sau a subsolului. În acest fel, toți cititorii dvs. pot vedea ce ați făcut!

social-flux-wordpress-plugin

Dar dacă doriți să partajați ceea ce partajați pe toate rețelele de socializare, atunci nu căutați mai mult decât Social Stream. Acest plugin premium (doar 19 dolari) se poate conecta la Twitter, Facebook, Google+, Instagram, blogul RSS feed, Pinterest, Youtube, Vimeo, Tumblr, last.fm și multe altele! Fuzionarea tuturor conturilor tale sociale creează un flux media supraalimentat, astfel încât cititorii să poată urmări activitățile festivalului și să simtă că sunt chiar acolo..

Pasul 4: Începeți blogging-ul inimii

Blogul inimii tale

Pașii de la 1 la 3 au vizat pregătirea site-ului dvs. WordPress, dar acum este timpul să adăugați conținut la blogul dvs. În realitate, nu există nicio regulă cu privire la ceea ce puteți și nu puteți face (cu excepția faptului că nu plagiați lucrările altor oameni și nu distribuiți materiale copyrighter în regulă?) Iată însă câteva sfaturi rapide de reținut atunci când scrii:

  • Folosiți titluri adecvate: Un H1 este pentru titlul postării dvs., dacă doriți să adăugați mai multe titluri în conținutul dvs., folosiți o rubrică H2 cu sub-titluri H3 sub aceasta, etc..
  • Acordați credit surselor dvs.: Dacă doriți să partajați fotografia sau video altcuiva, asigurați-vă că le acordați credite pentru asta! Mai bine, cereți permisiunea mai întâi (creatorul original vă va mulțumi!).
  • Link către alții: Este excelent să vă conectați la alte bloguri din postările dvs., astfel încât cititorii dvs. să poată continua să citească despre subiectul actual, să construiți camaraderie cu colegi bloggeri și să arate bine pentru SEO.
  • Verificare ortografică și recenzie: Scrierea ortografică este excelentă la remedierea erorilor de ortografie, dar asigurați-vă că puteți citi prin lucrarea dvs. a doua oară înainte de a posta pentru a exprima erorile gramaticale (în caz contrar, vă promitem că veți primi cel puțin un comentariu „util” care o evidențiază).

Înveliți

Sperăm că acest mic ghid vă poate ajuta să vă îmbunătățiți blogul la timp pentru sezonul festivalului! Aveți alte sfaturi de distribuit? Sau ai folosit ghidul nostru pentru a-ți crea propriul blog de festival? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile sau să vedem ce ați creat, așa că vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me