Cum să creezi campanii prin email prin picurare prin WordPress

Campaniile prin picurare prin e-mail sunt o componentă importantă în strategia dvs. generală de marketing prin e-mail, care are ca rezultat rate mai bune de deschidere prin e-mail, clicuri și implicare. Ele sunt una dintre tehnicile de marketing prin e-mail încercate și testate care pur și simplu muncă.


Campaniile de marketing prin picurare prin e-mail pot fi aplicate la diverse forme de activități de marketing prin email, inclusiv buletine informative, actualizări de produse / servicii, e-mailuri de cumpărături abandonate, promoții festive și multe altele.

În acest articol, vom vorbi despre diferitele tipuri de campanii de picurare prin e-mail și cum să le construim folosind MailChimp. În cele din urmă, urmează să creăm campania noastră de e-mail-uri pentru email-uri pentru clienții WPExplorer, care să ilustreze cum puteți utiliza marketing-ul prin picurare pentru a promova și crește conversiile pentru propriile produse WordPress..

Introducere în campaniile de picurare prin e-mail

V-ați întrebat vreodată de ce folosim cuvântul „drip” în campaniile de picurare prin e-mail? (Mereu m-am întrebat despre asta.) Ei bine, este inspirat de irigarea prin picurare – o tehnică de recoltare a apei în agricultură, unde apa a fost colectată și trecută în sol, foarte incet. Apa este colectată literalmente picătură prin picătură și este făcută pentru a ajunge direct la rădăcina plantei.

Campaniile de picurare nu se limitează doar la e-mail – termenul se aplică, de asemenea, la poștă directă și marketing bazat pe telefon. Dar să ne concentrăm pe e-mail campanii de picurare, trebuie?

Provocarea cu buletinele de e-mail simple

Când vine vorba de buletine de e-mail, marketerii au o problemă comună. Când cineva se abonează la buletinul informativ, acesta nu vede decât nou e-mailuri, și nu cele care au fost trimise în trecut. Această problemă este amplificată în campaniile de marketing prin email pentru diferite produse și servicii. Fără o campanie prin picurare prin e-mail, abonații ratează uneori informații esențiale, cum ar fi cum să înceapă, anunțuri importante, actualizări de produse și multe altele.

O campanie prin picurare prin e-mail permite unui marketer să configureze și să personalizeze e-mailurile trimise către fiecare nou abonat. Acestea sunt cunoscute de multe alte nume – marketing prin picurare, campanii de e-mail automatizate, e-mailuri cu cicluri de viață, autorespondere și automatizare de marketing, etc. Conceptul este același – campaniile de e-mail sunt un set de e-mailuri de marketing care vor fi trimise automat pe un program.

Segmentare și personalizare

Aceștia sunt cei doi piloni mari ai unei campanii bune de picurare prin e-mail. Segmentarea ne permite să împărțim abonații în diferite grupuri, iar personalizarea ne permite să trimitem e-mailuri mai relevante la fiecare dintre aceste grupuri segmentate, crescând astfel șansele de conversie.

Să luăm un exemplu. Toți am folosit Dropbox. Dropbox are două tipuri de clienți de bază – gratuit și plătit. Acesta este primul lor nivel de segmentare. Obiectivul cu aceste două grupuri (sau segmente) sunt destul de diferite.

 1. Campania prin picurare prin e-mail trimisă primului grup ar educa clientul despre diversele caracteristici și beneficii ale Dropbox, convingând persoana să treacă la o versiune plătită.
 2. Oamenii din cel de-al doilea grup plătesc deja clienți și astfel obiectivul celui de-al doilea grup ar fi să se angajeze și să-și păstreze clienții plătitori.

Personalizarea vă permite să trimiteți e-mailuri care conțin prenumele real al persoanei, produsele la care s-au examinat și multe altele. Iată un e-mail personalizat trimis de Airbnb când Jimmy a văzut o casă de copac urban cu mic dejun în Portland.

După cum sublinia Jimmy postarea lui pe blog, acest e-mail i-a fost trimis efectiv într-o zi după vizualizarea proprietății. Airbnb a personalizat numele și conținutul e-mailului cu proprietatea pe care Jimmy a vizualizat-o în ziua următoare. De asemenea, au inclus câteva „proprietăți recomandate”, care sunt similare cu cele pe care Jimmy le-a trimis mai devreme și au astfel o șansă mai mare de a face clic.

Strategii comune de campanie prin picurare prin e-mail

Campaniile prin e-mail au un singur scop comun: convertirea clienților probă și menținerea lor angajată. De ce să menținem clienții angajați? Pentru ca ei să folosească produsul dvs. Produsul dvs. se bucură de prezența de vârf în clientul dvs., ceea ce îi împiedică să participe la competiție ori de câte ori organizează o promoție. Am împărțit campaniile de marketing prin e-mail în diferite cazuri de utilizare și am împărtășit un exemplu pentru fiecare categorie.

Bun venit e-mailuri

Aceste e-mailuri sunt trimise ori de câte ori un client se înscrie la produsul sau serviciul dvs. Acestea ar trebui să fie clare, antrenante și să conducă clientul către un CTA – care este fie să deschidă aplicația, fie să se conecteze pe site-ul web.

O e-mail binevenită ar trebui să conțină următoarele:

 • Șterge CTA
 • Cum să începeți cu produsul – inclusiv link-uri către baza de cunoștințe, forumuri de sprijin și profiluri sociale.
 • Buton Dezabonare – toate e-mailurile ar trebui să aibă acest lucru!

Să aruncăm o privire la e-mail-ul de bun venit trimis de Asana – o aplicație colaborativă de tip kick-ass, realizată de fondatorii Facebook.

Include un CTA clar – lansarea Asana. De asemenea, educă utilizatorul despre începutul în trei pași simpli și are o mulțime de legături sub fiecare pas. Este posibil ca utilizatorul să nu facă neapărat clic pe ele, dar sunt acolo unde trebuie.

Dacă cineva se abonează la newsletter-ul dvs., puteți utiliza o picătură de bun venit pentru a trimite automat utilizatorului unele dintre postările dvs. de blog cele mai distribuite. Sau, dacă primiți o nouă înregistrare la nivel de încercare pentru serviciul dvs., încercați o picătură care include studii de caz despre modul în care utilizatorii utilizează produsul dvs..

Cel puțin, e-mailurile de bun venit sunt o modalitate drăguță de a spune, „Hei acolo, frumos să vă cunosc!”

Cartea albă a lui Experian la e-mailurile de bun venit arată că e-mailurile de bun venit se bucură de o rată deschisă de 58,7% în medie, în timp ce e-mailurile normale se situează în jurul valorii de 14,6%. Când e-mailul de întâmpinare este trimis instantaneu (adică imediat după înregistrarea utilizatorului), rata deschisă sare la 88,3%.

E-mailuri la bord

Scopul e-mailului de bun venit este de a determina persoana să folosească sau să deschidă aplicația. Dar acesta nu este singurul lucru pe care ar trebui să-l facă utilizatorul ideal. Pentru a obține valoare din produsul sau serviciul dvs., clientul dvs. trebuie să efectueze utilizare produsul dvs. Ceea ce înseamnă că trebuie să facă primul pas.

 • În cazul Asana, aceasta este crearea primei sarcini.
 • În cazul Dropbox, descărcarea și instalarea aplicației pentru desktop Dropbox. (Nu, nu aplicația mobilă, ci cea desktop).

Iată un exemplu de e-mail de la Asana. Aruncați o privire la modul în care include două CTA, ambele îndreptându-se către aceeași acțiune!

Recomandare E-mailuri

E-mailurile de recomandare reprezintă coloana vertebrală a menținerii angajatorilor. Toți de la Netflix, la Spotify, la Instagram, la Quora folosesc recomandări personalizate pentru a-și menține utilizatorii implicați. Un grad mai mare de personalizare are ca rezultat, de obicei, rate mai bune.

Să luăm de exemplu Quora. Urmează anumite subiecte pe Quora, care sunt pentru mine. Quora folosește aceste date pentru a-mi trimite e-mailuri zilnice de recomandare, în speranța că le verific în fiecare zi. Dacă îmi place ceva care îmi atrage atenția, aș putea face clic pe ea și m-ar duce direct la aplicație.

Linia de subiect folosită în acest e-mail este de fapt întrebarea care apare în partea de sus. Nu cum se deschide e-mailul cu „Surav’s digest”. Aceasta este personalizarea 101 chiar acolo!

Algoritmul lui Quora a decis că, pe baza activității mele recente de la Quora, punerea acestei întrebări în partea de sus a e-mailului ar câștiga cel mai probabil clicul meu. Si ghici ce? A facut!

E-mailuri de reînnoire

Sarcina unui e-mail de reînnoire este de a atrage utilizatorul să reînnoiască oferta dvs. de servicii. Ar trebui să trimiteți e-mailuri de reînnoire clienților dvs. înainte de data de expirare, astfel încât aceștia să fie conștienți de angajament.

Marketo are o postare minunată pe blog despre cum puteți crea e-mailuri de reînnoire care se deschid de fapt. În afară de lucrurile de bază și cele intermediare, o soluție cheie pentru mine a fost faptul că am putea construi o întreagă campanie în jurul e-mailului de reînnoire. Ați putea începe cu un memento. Pe măsură ce data reînnoirii se apropie, vă puteți intensifica sentimentul de urgență. Aceasta ar putea fi vreo 2-3 e-mailuri. Dacă nu funcționează nimic, încercați să trimiteți un stimulent – cum ar fi un cupon de reducere. Odată ce data reînnoirii a trecut și clientul nu s-a convertit, puteți încerca să trimiteți un stimulent mai mare, încurajând utilizatorul (potențial pierdut) să reactiveze serviciul.

iThemes a trimis un e-mail de reînnoire cu un stimulent, însoțit de un sentiment de urgență. Oferă o reducere extraordinară de 60% la abonamentul lor profesional pe toată durata vieții existent Clienți. Și dacă acest lucru nu este suficient, ei oferă și un link de descărcare către un eBook nou lansat!

Teama de a lipsi (FOMO) Tehnica:

În acest ecran vedem cum e-mailul îi induce cititorului un sentiment de urgență, făcând din aceasta o ofertă de timp limitată, care expiră la 5 mai 2017. Acest e-mail a fost trimis pe 27 aprilie, ceea ce face ca oferta să fie de 10 zile..

Iată un mic spațiu pentru îmbunătățiri – copia ar fi putut menționa, de asemenea, că oferta durează doar 10 zile (sau mai puțin de 2 săptămâni). Acest lucru ar crea o mai mare sentimentul de urgență în mintea cititorului, în comparație cu menționarea unei date ulterioare. Tehnica FOMO este o tehnică de marketing încercată și testată, cunoscută pentru a îmbunătăți ratele deschise, clicuri și conversii.

E-mailuri de confirmare

E-mailurile de confirmare sunt de natură tranzacțională, care informează utilizatorul despre activitatea sa recentă. Acestea pot varia de la orice achiziție la rezervări. Unele organizații trimit e-mailuri de confirmare din perspectiva securității. De exemplu, când vă conectați la contul dvs. Google de pe un dispozitiv nou, primiți un e-mail de confirmare a „înscrierii noi”.

E-mailurile de confirmare sunt de cele mai multe ori de natură tranzacțională și transmit informații utilizatorului. Buletinele informative dublu de înscriere trimit un e-mail de confirmare, pentru a verifica dacă utilizatorul s-a înscris efectiv pe lista de e-mail. Să aruncăm o privire la unele dintre e-mailurile de confirmare din căsuța de e-mail.

În acest e-mail, Jetpack monitorizează timpul de funcționare al unui site WordPress și trimite prin e-mail utilizatorului imediat când este detectat un timp de oprire.

Iată un alt exemplu de e-mail de confirmare trimis de Firefox.

Logodnă

Există diferite tipuri de evenimente de implicare și pot fi de natură promoțională, orientată către feedback sau informaționale.

Uber face o treabă excelentă de a se angaja cu utilizatorii lor, pe baza conținutului localizat. Uber face legătura cu diverși furnizori populari din oraș pentru a oferi produsele și serviciile lor utilizatorilor Uber. De ce? Pentru că Uber dorește să ofere valoare utilizatorilor lor și să stabilească prezența de vârf. Așa că data viitoare când vă gândiți să urcați un taxi, vă gândiți la Uber.

Cursuri

Când blogul tău a fost de ceva vreme, este timpul să diversifici conținutul. Podcast-uri, cărți electronice și cursuri live (sau înregistrate) sunt unele dintre cele mai populare și adoptate pe scară largă medii de diversificare a conținutului. O campanie de picurare prin e-mail poate fi creată în jurul unui anumit curs sau podcast, pentru a-l promova și a-l determina pe utilizator să se înscrie sau să îl asculte.

În acest e-mail, Chris din RankXL împărtășește noul său curs WordPress Blogging Academy. Un excelent exemplu de diversificare a conținutului și de conducere a gândirii.

Dezabonați-vă e-mailurile

E-mailurile de dezabonare sunt „adio și revedere” ale marketingului prin email. V-ați dat seama că ați pierdut deja un client atunci când a fost trimis un e-mail de dezabonare. Acesta este momentul pentru a colecta feedback de la utilizator. Graficele de genul „ne pare rău că te vedem plecând” sunt uzual. Ceea ce ar putea face diferența este să întrebi ce a mers prost. Ce i-a determinat să vă dezabonați de la newsletter-ul dvs.? Puteți, de asemenea, să partajați o adresă de e-mail directă unui ofițer dedicat fericirii clientului pentru ca utilizatorul să-și împărtășească preocupările.

Cum să creați o campanie de e-mail prin picurare prin MailChimp

MailChimp este platforma mea preferată de marketing și e-mail. Pentru a vă ajuta să începeți, iată ghidul începătorului meu pentru MailChimp pentru WordPress. Datorită modelului său pentru totdeauna gratuit, MailChimp este iubit de comunitatea WordPress. Există tone de plugin-uri gratuite gratuite și premium pentru a vă dezvolta lista de e-mail folosind MailChimp.

Acum să vedem cum putem construi o simplă campanie de picurare prin e-mail folosind MailChimp.

Șabloane de e-mail oferite de MailChimp

Acestea sunt câteva dintre șabloanele de e-mail oferite de MailChimp. Acestea sunt optimizate pentru destinațiile de plasare a imaginii, cantitatea de text și aspectul e-mailului pentru fiecare acțiune țintă. Selectarea modelului potrivit este un pas important în campania dvs. de picurare prin e-mail.

Șablonul „Faceți un anunț” de MailChimp

De exemplu, în lor A face un anunt șablon, MailChimp începe e-mailul cu un antet și subtitru scurt, dar îndrăzneț, pentru a comunica punctul principal. Urmează câteva imagini, text și în cele din urmă CTA.

Să mapăm fiecare șablon cu cazurile de utilizare posibile ale campaniilor de picurare prin e-mail pe care le-am văzut mai devreme.

FormatCazuri de utilizare posibile
Vinde produseE-mailuri promoționale sau reînnoire
A face un anuntProduse / servicii Actualizați e-mailuri
Spune o povesteBine ați venit, la bord și implicare, e-mailuri
UrmareE-mailuri de confirmare, reînnoire și recomandare
EducaCursuri noi și e-mailuri de implicare

1. Creați o campanie nouă

În primul rând, conectați-vă la tabloul de bord MailChimp și creați o nouă campanie.

Apoi, faceți clic pe Creați un e-mail.

Selectează automat apoi faceți clic pe Partajează actualizări pe blog. MailChimp oferă diverse tipuri de campanii de e-mail automatizate, de la noi înregistrări la o mulțime de e-mailuri legate de comerțul electronic. Vom crea un e-mail simplu de actualizare a blogului, care funcționează pe fluxurile RSS.

Setați numele campaniei și lista către care doriți să trimiteți newsletter-ul. Dacă este prima dată când folosești MailChimp, îți recomand să creezi o listă falsă care să conțină adresele tale de e-mail, astfel încât erorile să poată fi identificate ușor. De asemenea, încercați să utilizați diferite tipuri de conturi de e-mail, cum ar fi Gmail, Outlook, etc.

2. Configurați fluxul RSS și calendarul

Acum este timpul să configurați fluxul RSS. Dacă sunteți nou în concept, vă recomand să consultați articolul meu – Ghid pentru începători pentru RSS în WordPress.

 1. Alegeți adresa URL a fluxului RSS de pe blogul dvs. și introduceți-l în primul câmp.
 2. Puteți configura livrarea Buletinului informativ zilnic, săptămânal sau lunar. În acest tutorial, am fost selectat zilnic.
 3. În cazul unui buletin informativ săptămânal sau lunar, cel mai bine este să alegeți zilele săptămânii în care este trimis buletinul. Puteți configura frecvența de e-mail în funcție de programul de e-mail. Cu toate acestea, cel mai bine este să limitați buletinul la 2 e-mailuri pe săptămână. Amintiți-vă, prea multe e-mailuri pot risca utilizatorul apăsând butonul de dezabonare!
 4. Opțiunea de redimensionare a imaginii asigură că imaginile prezentate utilizate în postările de pe blog să arate excelent în toate dispozitivele, inclusiv mobilele, desktopul și tabletele.

Odată gata, treceți la pasul următor.

3. Segmentați lista dvs. (sau e-mailul tuturor)

MailChimp vă oferă întotdeauna opțiunea de a vă segmenta lista. De fapt, te îndeamnă să faci acest lucru. Cu toate acestea, având în vedere că acesta este un tutorial și lista de e-mailuri este o listă falsă cu adresele mele de e-mail, să o trimitem la întreaga listă.

4. Creează-ți e-mailul

Pagina de informare a campaniei este locul unde se întâmplă o mulțime de acțiuni. Aici configuram liniile subiectului, previzualizarea textului și o mulțime de alți parametri. E-mailurile automate de la MailChimp vor necesita utilizarea Etichete de îmbinare RSS. Aș recomanda parcurgerea RSS articol de bază de cunoștințe, pentru a obține o mai bună înțelegere. Odată terminat, mergeți mai departe și selectați un șablon potrivit.

Veți observa că apar două butoane noi în proiectantul de e-mail – Antet RSS și Articole RSS. Puteți să glisați aceste blocuri în designul dvs. de e-mail și să le configurați în consecință.

Blocuri RSS personalizabile în MailChimp

Pentru antetul RSS sau blocurile de elemente, puteți alege să personalizați conținutul blocurilor sau să le utilizați pe cele predefinite de MailChimp. În acest tutorial, am selectat extrase opțiune și personalizate dimensiunile fontului de e-mail. Odată terminat, mergeți mai departe și trimiteți e-mailul.

Acesta este produsul final al e-mailului trimis de MailChimp.

Exemplu: Construirea unei campanii prin email prin picurare pentru produse WordPress

Deci, ce legătură are marketingul prin picurare cu WordPress? Este un instrument puternic de marketing pe care îl puteți folosi pentru a vă crește audiența site-ului web, pentru a crește conversiile pentru produsele dvs. WordPress online (teme, pluginuri, servicii etc.) și pentru a angaja noi abonați.

La începutul acestui articol, am explorat diferitele categorii de campanii de picurare prin e-mail, cum ar fi bun venit, la bord, etc. Campania noastră de e-mail prin drip va conține un e-mail din fiecare din aceste categorii. Întrucât noi, la WPExplorer, avem de gând să dezvoltăm teme premium de top, vom folosi tema noastră Totală pentru a ilustra cum puteți utiliza campaniile de picurare prin e-mail într-o situație reală..

Segmentarea campaniei de picurare prin e-mail

Înainte de a începe, este important să reținem că succesul unei campanii de picurare prin e-mail depinde de segmentare și personalizare.

Cum segmentăm prima noastră campanie de picurare prin e-mail? Simplu. O segmentăm pe baza faptului că persoana care primește e-mailul este un client al WPExplorer sau un abonat de newsletter obișnuit. Acest lucru ne oferă două grupuri:

 1. Clienții care achiziționează teme premium ale WPExplorer de la Envato (de exemplu: Total)
 2. Persoanele care s-au abonat la newsletter de pe site-ul web.

Să creăm o campanie de picurare prin e-mail pentru persoanele care au achiziționat recent tema Total de la Envato.

Notă: Acesta este doar un exemplu. Acestea nu sunt e-mailuri reale pe care le primiți atunci când achiziționați tema Total. Themeforest nu oferă această informație privată vânzătorilor.

Partea 1 – E-mailul de bun venit

Acesta este e-mailul pe care îl primește un client imediat după achiziționarea temei Total. În acest e-mail, amintim clientului despre achiziția sa recentă.

E-mail de bun venit eșantion trimis clientului imediat după achiziționarea temei Total.

 1. Deși este ideal să aveți un singur CTA în e-mail, am adăugat încă câteva pentru a include informații suplimentare. CTA principal este ca clientul să viziteze site-ul temei Total, care este dedicat explicării tuturor caracteristicilor temei.
 2. În al doilea paragraf, am crescut numărul de link-uri care se pot face clic pe paginile pe care clientul le-ar putea găsi utile, cum ar fi găzduire, demonstrații, funcții tematice etc..
 3. De asemenea, în ultimul paragraf veți găsi un link de dezabonare clar vizibil. Acest lucru îi spune clientului că respectăm spațiul de intrare și că nu dorește să adauge zgomotului.

Ce nu am inclus:

E-mailuri de bun venit trimise imediat după cumpărare sau înregistrare au o rată mare deschisă. Sunt extrem de importante deoarece sunt primul punct de contact între afacere și client; și astfel trebuie să facem cu atenție.

Nu dorim să includem nimic promoțional în natură, cum ar fi o ofertă de găzduire încorporată sau upgrade la un plan de asistență extins. Astfel de e-mailuri pot fi trimise către clienți angajați, cum ar fi cei care s-au deschis sau mai bine, au dat clic pe CTA în e-mail..

Partea 2 – E-mailul de bord

Eșantion de e-mail de bord trimis clienților din tema Totală

Intenția e-mailului de la bord este de a familiariza clientul cu produsul și de a-l ajuta să își atingă rapid obiectivul. Astfel, în e-mailul nostru de bord, am putea include sfaturi precum:

 1. Cum se instalează tema Total
 2. Cum se instalează pluginurile necesare
 3. Demo-uri de site web care au fost create cu tema
 4. Link către un canal de asistență în cazul în care ceva nu funcționează

Unii pot combina pașii de la bord cu e-mailul de bun venit, ceea ce ar fi, de asemenea, în regulă!

Partea 3 – E-mailul de actualizare

Exemplu de actualizare a temei e-mail disponibil

Informarea clienților cu privire la actualizările produselor joacă un rol important în fericirea clientului și ciclul de viață al păstrării. Când actualizăm tema cu noi funcții, remedieri de erori sau îmbunătățiri ale performanței, este bine să trimiteți un e-mail către client cu un memento pentru a actualiza tema.

Partea 4 – E-mail de păstrare

E-mail pentru reînnoirea eșantionului WPExplorer

Să ne confruntăm – fericirea și reținerea clienților joacă un rol fundamental în succesul unui produs (sau în succesul organizației). Cel mai mare exemplu? Amazon. Deci, de ce vorbim despre e-mailurile de păstrare? Iata de ce:

Tema Total WordPress a fost lansată în 2013 și a înflorit deja de peste patru ani. Envato oferă cumpărătorilor cu 6 luni de asistență și actualizări ca opțiune implicită de cumpărare a temei Total. Ce se întâmplă atunci când un client are nevoie de sprijin după perioada de asistență preplătită? Acolo este necesar un e-mail de reînnoire a asistenței. Nu toți clienții ar putea avea nevoie. Dar ar fi în interesul unui freelancer sau al unei agenții să achiziționeze asistență suplimentară în cazul în care un client are cerințe „fanteziste”..

Declanșarea campaniei prin picurare prin e-mail și cronologie

Grozav. Acum avem e-mailurile. Dar când îi trimitem? Există declanșatori? Mă bucur că ai întrebat! Iată un tabel care evidențiază declanșările campaniei de picurare prin e-mail și termenele care ar avea sens pentru majoritatea temelor sau pluginurilor WordPress.

Denumirea campanieitrăgaciCronologie
1 – E-mail de bun venitCând o persoană cumpără temaImediat
2 – Email de bordPersoanele care au deschis e-mailul de bun venit pot fi primii destinatari. Alții pot primi e-mailul la bord după un timp.Două zile pentru persoanele care au deschis e-mailul de bun venit. Patru zile pentru toți ceilalți.
3 – Actualizare e-mailCând este disponibilă o actualizareImediat
4 – Email de păstrareCând planul de asistență al clientului expirăLa cinci luni și douăzeci de zile după cumpărare. Acest lucru oferă clientului zece zile pentru a lua o decizie.

Segmentare suplimentară bazată pe activitatea utilizatorului

Până acum, am creat o campanie de picurare prin e-mail cu MailChimp pentru persoanele care au achiziționat tema Total din Themeforest.

Dacă ar fi să segmentăm în continuare acest grup, atunci ne-am putea descompune activ și inactiv Clienți. Cine sunt ei, întrebați? Iată:

 • Am defini un activ client ca persoană cu o rată bună de deschidere prin e-mail și clicuri. Cu alte cuvinte, clienții activi sunt persoane care deschid, citesc și fac clic pe linkurile din e-mailurile care le sunt trimise
 • Inactiv clienții, pe de altă parte, sunt persoane cu o rată de deschidere a e-mailurilor foarte slabă, adică nu deschid e-mailurile care le-au fost trimise.

Este probabil ca un client activ să furnizeze feedback pentru anumite întrebări de îmbunătățire sau feedback. Le-am putea trimite e-mail, cum ar fi:

 • Dacă ar fi să schimbi un lucru despre Total, care ar fi?
 • Care este cea mai mare frustrare a dvs. cu tema Total?

interfon are o postare excelentă pe blog despre e-mailurile de feedback și logodnă și modul în care Invision a folosit-o în primele zile pentru a se extinde până unde se află astăzi. Acolo îl ai. O campanie de bază prin picurare prin e-mail pentru persoanele care au achiziționat tema Total!

Concluzie

Campaniile prin picurare prin e-mail sunt una dintre cele mai bune modalități de a-ți angaja clienții cu blogul, produsul sau serviciul tău WordPress. Este o parte crucială a călătoriei clienților, ceea ce în cele din urmă are impact asupra afacerii tale.

Toate acestea pun întrebarea: campaniile de picurare prin e-mail funcționează de fapt? Da, da. Destul de bine, de fapt. Conform cercetărilor colectate de echipa din spatele suitei de e-mail-marketing Emma, ​​e-mailuri relevante relevante produc Venituri de 18 ori mai multe decât cele cu emisie globală. De asemenea, aceștia au descoperit că persoanele care vă citesc e-mailurile prin picurare sunt mult mai susceptibile să facă clic pe linkurile din ele, cu un Creșterea cu 119% a ratei de clic din e-mail-uri prin picurare.

Deci ce crezi? Ați începe să implementați campanii de picurare prin e-mail? Ce ați schimba în legătură cu e-mailurile pe care le-am folosit în exemplul produsului WordPress? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me