Teste. Nu sunt într-adevăr la fel de groaznice ca teste sau examene – site-ul dvs. web nu este o școală, așa că puteți desfășura teste distractive pentru a face site-ul dvs. mai interactiv și chiar solicita feedback-ul valoros de la vizitatorii dvs. Puteți vedea cum reacționează cititorii la anumite întrebări și puteți afla ce fac sau nu se bucură de site-ul dvs. Pe scurt, chestionarele fac ca site-ul dvs. să fie atractiv, unic și distractiv.


Posibilitățile abundă aici. Nici nu trebuie să puneți întrebări despre lucruri care se referă direct la site-ul dvs., atât timp cât întrebările dvs. se conectează cu oamenii și construiți o comunitate în jurul obiectivelor dvs. de bază. De exemplu, chiar dacă ESPN oferă teste sportive pe site-urile sale tot timpul, acestea aruncă mereu cultura pop ocazională sau întrebarea politică în funcție de tendințele actuale..

Crearea unui test nu este atât de dificilă – putem face acest lucru în șapte pași repezi – deci aruncăm o privire asupra modului în care puteți adăuga unul pe site-ul dvs. astăzi.

1. Adăugați un test nou cu Quiz Master Next

Cel mai simplu mod de a crea un test pentru utilizatorii dvs. este să accesați baza de date de pluginuri. Ați putea încerca să vă faceți propriul mic test fără un plugin, dar asta devine repede dezordonat. În plus, nu există niciun motiv pentru a face acest lucru, deoarece nu veți obține jumătate din funcționalitatea unui plugin – iar pluginul despre care voi vorbi astăzi este destul de ușor pe site-ul dvs..

Pentru a începe, descărcați Pluginul Quiz Master Next și activați-l pe tabloul de bord WordPress (puteți prelua pluginul de pe link, sau pur și simplu conectați-vă la instalarea WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou, căutați pluginul Quiz Master și apoi instalați și activați).

Odată ce pluginul este gata de a merge pe tabloul de bord, faceți clic pe butonul Teste fila din partea stângă a tabloului de bord. Du-te la primar Teste pagina pentru a crea primul mic chestionar.

fila testelor

Faceți clic pe butonul Adăuga nou buton. Dacă faceți acest lucru, va apărea un ecran popup pe care puteți introduce un nou nume de test. Sună-l cum vrei, pentru a-ți aminti ce tip de întrebare este în viitor. Faceți clic pe butonul Creați test buton pentru a continua.

adăugați acum acum

Acest lucru plasează noul test într-o listă a tuturor testelor pe care le veți crea în cele din urmă, dar pentru a obține o rulare cu adevărat trebuie să faceți clic pe Editați | × buton, care se află chiar sub numele chestionarului – atunci când parcurgeți numele chestionarului, ar trebui să puteți vedea asta Editați | × buton. Apasa pe el.

2. Adăugați întrebări

Această zonă este destul de simplă, deoarece aveți șansa de a adăuga orice întrebări doriți. Începeți făcând clic pe butonul Adaugă întrebare buton care dezvăluie un pop-up nou în care poți să lovești în toate detaliile pentru o nouă întrebare. Aceasta este partea distractivă, creativă.

adăugați întrebări

Introduceți întrebările și toate răspunsurile posibile. Puteți specifica răspunsul corect și chiar puteți da o anumită cantitate de puncte pentru persoanele care primesc corect răspunsurile. Scrieți un mesaj care va fi afișat dacă utilizatorii obțin răspunsul corect. Puteți, de asemenea, să completați un indiciu pe care utilizatorii îl pot invoca dacă se simt împiedicați de o întrebare.

Există câteva alte câmpuri de completat mai jos, dar toate sunt destul de explicative. Faceți clic pe butonul Creați întrebare butonul din partea de jos chiar după ce ați completat această întrebare.

creați o întrebare

Adăugați cât mai multe întrebări doriți, parcurgând același proces. Voi include o a doua întrebare de dragul acestui tutorial, întrucât un test de întrebări este destul de plictisitor.

3. Publicați-vă întrebarea

Navigați înapoi la elementul principal chestionare pagină pentru a vizualiza lista de teste pe care le-ați creat. În exemplul meu, am un singur test, așa că este ușor să vezi exact unde să te deplasezi. Scopul nostru este acum să publicăm testul pentru ca toți cei care vizitează site-ul să-l poată lua și să trimită răspunsurile.

În dreapta numelui dvs. de întrebare se află câteva adrese URL și coduri pe care le puteți utiliza pentru publicare. De exemplu, URL-ul este locul în care se află testul, astfel încât să puteți partaja această adresă cu oricine doriți.

numerele scurte

Puterea reală a pluginului intră în joc atunci când începeți să utilizați shortcodes. Aceste comenzi rapide sunt listate în dreapta numelui, așa că nu ezitați să le copiați și să le treceți oriunde pe site-ul dvs..

Ca test, copiez codul scurt al Quizului și îl plasez pe o nouă postare pe blog. Aruncați acest cod oriunde în postare, folosiți-l în widgeturi sau plasați-l pe o pagină, în funcție de locul în care doriți să apară pentru vizitatorii dvs. Un alt cod scurt este disponibil pentru copiere. Acest shortcode dezvăluie board-ul lider dacă intenționați să gamificați site-ul dvs. și să generați o mică concurență între toți vizitatorii.

Voi insera ambele coduri scurte într-o nouă postare pe blog și voi accesa Publica buton. Simțiți-vă liber să introduceți sau să încărcați orice alt conținut, așa cum doriți pentru o postare standard pe blog.

4. Fiddle cu stilul testului

Pluginul oferă câteva setări solide de stil, astfel încât testul dvs. să pară similar cu propriul branding, dar după cum vedeți mai jos, testul apare bine și oferă toate întrebările, indicii, câmpuri și răspunsuri. Acesta este un test minimalist, dar caracteristicile de personalizare sunt destul de abundente pentru a face să pară frumos.

test de frontend

5. Privește rezultatele

Unul dintre ultimii pași este să aruncați o privire la rezultatele dvs. și să recompensați câștigătorii sau să utilizați informațiile pentru a vă îmbunătăți afacerea. Când cineva depune un formular de întrebare, i se spune câte întrebări a răspuns corect, iar numele lor este așezat pe tabloul de conducere dacă punctează suficient.

Leaderboard

Acest lucru este minunat pentru logodnă, dar ce se întâmplă cu propriile rezultate? După ce ați finalizat acest pas critic, ar trebui să luați în considerare instrumentele care sunt oferite pe backend pentru a analiza testele și chiar a le organiza.

6. Vizualizați informațiile de trimitere

Mergi la Intrebari> Rezultate în partea stângă a tabloului de bord WordPress. Faceți clic pe butonul Vedere link pentru a vedea câte persoane și-au trimis testul. Lucrul cel mai interesant despre rezultate este că funcționează bine pentru culegerea informațiilor de e-mail și număr de telefon dacă conduceți o afacere care folosește acele mijloace de marketing.

Rezultatele oferă informații personale din trimitere și procentul de răspunsuri pe care le-au primit corect. De asemenea, rezultatele arată răspunsurile selectate de utilizatorii dvs..

vedere

7. Analizați statisticile

Un alt domeniu frumos pentru a analiza eficiența testelor dvs. este Statistici pagină. Click pe Întrebări> Statistici și parcurgeți această pagină după ce începeți să primiți un număr decent de trimiteri de întrebări.

statistici

Statisticile sunt utile pentru a descoperi dacă întrebările merită să fie utilizate pe site-ul dvs. De exemplu, acest plugin oferă numere despre câte întrebări au fost luate în ultimele zile sau săptămâni. Dacă tendințele se reduc, este posibil să fie nevoie să vă schimbați conținutul. Dacă crește, continuă să faci tot ce faci cu testele tale.


Împărtășiți-vă gândurile în secțiunea de comentarii dacă aveți întrebări despre cum să creați un test pentru utilizatorii dvs. pe WordPress. Dacă în trecut ați creat teste, ce plugin-uri ați folosit sau sunteți mai predispus să vă faceți singur cu anumite forme?

Știu că Gravity Forms este o modalitate populară premium de a face teste, dar nu l-am acoperit, deoarece (în umila mea opinie) Quiz Master Next este la fel de bun – și este gratuit. Dacă preferați să utilizați Formulare gravitate, mi-ar plăcea să aflu de ce în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me