Site-urile de Crowdfunding, cum ar fi Kickstarter, RocketHub și Indiegogo, au ajutat la realizarea unor proiecte grozave de pe teren, inclusiv ceasul Pebble, consola de jocuri video Ouya și o imprimantă 3D de consum..


Cu toate acestea, dacă aveți un proiect pentru care doriți să găsiți sponsori financiari sau doriți să creați propria comunitate de strângere de fonduri, acum nu există niciun motiv pentru care să nu puteți crea propriul dvs. site web de crowdfunding. Tot ce îți trebuie este WordPress, un plugin de crowdfunding și o temă potrivită și poți fi în funcțiune în cel mai scurt timp.

În acest articol vom arunca o privire asupra celor mai bune opțiuni disponibile pentru construirea propriului dvs. site web de crowdfunding, fie că este vorba de asigurarea finanțării pentru propriile proiecte, fie pentru a ajuta la punerea în contact a sponsorilor cu inventatori și designeri.

Plugin WordPress IgnitionDeck Crowdfunding

Plugin IgnitionDeck Crowdfunding

Când vine vorba de crearea unui site web de crowdfunding cu WordPress, opțiunile pluginului sunt destul de subțiri pe teren. În ghidul nostru anterior pentru acest subiect, pluginul AppThemer Crowdfunding de la Astoundify a fost instrumentul ales. Cu toate acestea, de atunci IgnitionDeck, care are propria soluție de crowdfunding WordPress, are a achiziționat pluginul Astoundify și tema lor populară Fundify.

Așadar, astăzi vom analiza soluțiile de crowdfunding de la IgnitionDeck. Este un versiunea gratuită a pluginului IgnitionDeck disponibil, ceea ce ar trebui să vă ofere o imagine de ansamblu bună a interfeței pe care o puteți utiliza pentru a crea un număr nelimitat de proiecte de crowdfunding, comandă sau strângere de fonduri pe site-ul dvs. WordPress. Cu toate acestea, funcțiile mai avansate se găsesc în versiune premium, și include:

 • Integrare PayPal și Stripe
 • 500 Cadru Crowdfunding Tema
 • Una sau mai multe extensii IgnitionDeck
 • Pluginul importator Kickstarter
 • Plugin de comerț electronic IgnitionDeck
 • Înregistrarea membrilor și tablourile de bord
 • Promisiuni sau donații recurente
 • Trimiterile proiectului final

După cum puteți vedea din opțiuni, actualizarea la una dintre cele trei versiuni premium ale IgnitionDeck vă va oferi posibilitatea de a construi un site web de crowdfunding funcțional pe deplin, cu WordPress ca bază. În funcție de licența pe care o alegeți, puteți avea totul la dispoziție pentru a permite vizitatorilor să se înregistreze și să înceapă să adauge propriile produse în speranța de a găsi sponsori financiari, cu opțiuni multiple pentru procesarea și colectarea plăților.

Când vine vorba de configurarea site-ului dvs. de crowdfunding, echipa IgnitionDeck oferă un serviciu de valet premium în care se ocupă de toate, de la instalarea WordPress, până la crearea primului dvs. proiect, rezultatul final fiind că veți avea o instalare funcțională IgnitionDeck. Dacă timpul înseamnă bani, acest serviciu vă poate ajuta să economisiți multe din ambele.

Fie că doriți să găzduiți propriile proiecte de crowdfunding în căutarea de sponsori, fie că permiteți altor persoane să găzduiască propriile proiecte, IgnitionDeck este în prezent cel mai puternic candidat pentru utilizatorii WordPress. Deși IgnitionDeck nu este o opțiune gratuită, taxa unică se compară favorabil cu suma procentuală percepută de serviciile de crowdfunding găzduite, cum ar fi Kickstarter, Indiegogo și RocketHub.

Extensii IgnitionDeck

Un alt punct de vânzare al IgnitionDeck sunt extensiile care sunt disponibile pentru acesta. În funcție de licența pe care o alegeți atunci când achiziționați pluginul, veți avea acces la cel puțin una dintre aceste extensii, celelalte fiind disponibile la un cost suplimentar. Unele dintre cele mai importante momente din biblioteca de extensii pentru IgnitionDeck includ:

 • Plăți Amazon: folosiți puternica API de plăți Amazon
 • Obiectivele întinse: adăugați și mențineți obiective dinamice de întindere
 • Contact constant: transmiteți susținători către lista dvs. de e-mail

Puteți vedea lista completă de opțiuni pe pagina extensiilor lor.

Obțineți IgnitionDeck 

Crowdfunding Teme WordPress

În timp ce pluginul IgnitionDeck de mai sus va funcționa în teorie cu orice temă, dezvoltatorii au creat o selecție de teme create special pentru crearea unui site web de crowdfunding cu WordPress.

500 Cadru

500 Cadru

Cadrul receptiv 500 este o temă gratuită care vine cu IgnitionDeck și include acum cu suportul WooCommerce pentru gestionarea procesului de checkout. Cadrul vă oferă posibilitatea de a personaliza culorile site-ului dvs. web printr-un set vizual de controale, fără a fi nevoie să editați niciun cod. Există o serie de teme pentru cadru care adaugă un aspect total nou setului de funcții de bază.

Previzualizare 500 Obține 500

secundant

Backer Crowdfunding Tema

Designul curat și minimalist al Backer va atrage oricine caută un aspect elegant și modern pentru site-ul web de crowdfunding. Odată ce această temă terță parte a fost instalată pe site-ul dvs. Backer, face ușor să personalizați culorile utilizate pentru multe dintre elementele temei, permițându-vă să creați un aspect personalizat cu o temă a pieței de masă. Indiferent dacă găzduiești propriile proiecte sau speri să creezi o comunitate de utilizatori care își promovează propriile proiecte, Backer acoperă ambele unghiuri.

Previzualizare Backer Get Backer

Fundify

Fundează tema Crowdfunding

Acum sub proprietatea echipei IgnitionDeck, Fundify continuă să fie o alegere populară printre cei care creează site-uri web de crowdfunding bazate pe WordPress. Tema Fundify este ideală pentru crearea unui site web pentru a promova un proiect personal sau pentru a construi un site web de strângere de fonduri cu mai multe autori. La fel ca cele mai bune site-uri web de crowdfunding, paginile de proiecte individuale de pe Fundify afișează toate informațiile importante, inclusiv suma căutată, totalul primit până acum și beneficiile pentru sponsorii care promit anumite sume.

Investitorii și sponsorii își pot găsi cu ușurință drumul prin numărul nelimitat de proiecte pe care le susține această temă și combinație de pluginuri. Utilizarea categoriilor de proiecte și a altor mecanisme de filtrare ar trebui să crească șansele ca un sponsor dispus să se prezinte cu un proiect pe care nu îl pot refuza. Prețul acestei teme de crowdfunding premium include un an de asistență și actualizări, care pot fi reînnoite după primul an de utilizare.

Previzualizați Fundificați Obțineți finanțare

Concluzie

Încă o dată, WordPress și scorurile dezvoltatorilor care lucrează în ecosistemul său au făcut să fie foarte simplu să construiască un tip specific de site-uri, care, în alt mod, ar necesita o investiție mare de timp sau financiară. În timp ce, în acest caz, opțiunile premium vor oferi cele mai bune rezultate, suma necesară pentru a obține un site online de crowdfunding cu aspect profesionist și funcțional este foarte rezonabilă.

Fie că doriți să vă creați propria comunitate de strângere de fonduri, fie că primiți pur și simplu un sprijin financiar pentru cea mai recentă idee excelentă, WordPress a acoperit-o. Ați folosit pluginul și suita de teme compatibile IgnitionDeck sau aveți experiență în utilizarea altor instrumente de crowdfunding pentru WordPress? Vă rugăm să vă împărtășiți experiențele în comentariul de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me