Cum să construiți un site web al Bisericii cu WordPress

Toate bisericile au nevoie de un site web util, dar puțini au un buget mare. Ce trebuie să faci o biserică? Soluția mea preferată este una la care am văzut mii de biserici schimbate în ultimii doi ani – WordPress. Este o soluție low-cost (adesea sub 100 USD pentru a construi și 10 $ / lună pentru a fi găzduită), care este simplu de utilizat, dar suficient de flexibil pentru nevoile majorității bisericilor. Un membru al personalului sau un voluntar poate construi și gestiona site-ul fără codificare sau abilitate de proiectare. Puteți chiar să angajați un profesionist și să economisiți în continuare bani, deoarece WordPress în sine este gratuit. Există multe motive pentru care recomand WordPress bisericilor, aruncați o privire mai jos!


De ce să folosești WordPress pentru site-ul bisericii tale?

 • WordPress este gratuit datorită multor dezvoltatori web care voluntar timpul și priceperea lor
 • Există o selecție bună de teme realizate pentru biserici pentru a oferi site-ului tău aspectul dorit
 • Un membru al personalului sau un voluntar îl poate construi sau puteți angaja pe cineva să o facă pentru dumneavoastră
 • WordPress facilitează mai mulți utilizatori să gestioneze conținutul site-ului
 • Nu este necesară o abilitate de codare sau de proiectare pentru construirea sau actualizarea unui site WordPress
 • Există mii de pluginuri pentru a adăuga funcții suplimentare pe site-ul dvs. web
 • Biserica dvs. deține site-ul web, deoarece este găzduit de sine stătător (mai multe despre asta mai târziu)
 • Biserica ta poate face orice cu site-ul web, deoarece WordPress este open source

Ce este: gazduire, WordPress, teme și pluginuri

alege-best-WordPress-hosting

Iată un glosar rapid care explică ce anume trebuie să clarifice lucrurile pe măsură ce înaintăm.

Hosting

Gazduirea este locul în care site-ul web al bisericii dvs. locuiește pe Internet. yourname.com punctează găzduirea dvs. pentru a servi site-ul dvs. web vizitatorilor. Puteți alege ce furnizor de găzduire să utilizați. Un preț tipic pentru găzduire este de 10 USD pe lună. WPExplorer are câteva recomandări de găzduire. Luați în considerare și DreamHost Găzduire gratuită nonprofit și Gazduire turmă care este gratuită pentru biserici.

WordPress

WordPress este un sistem de gestionare a conținutului (CMS). Îl instalați pe hosting (similar instalării unui program pe computer) apoi conectați-vă în zona de administrare pentru a vă construi site-ul și a vă gestiona conținutul. Rețineți că temele nu pot fi instalate pe serviciul WordPress.com decât cu planul lor de afaceri scump. Vă recomand să instalați WordPress pe un cont de găzduire mai obișnuit. Citiți WordPress.com vs. WordPress.org pentru detalii.

tematică

Temele controlează designul site-urilor WordPress. Puteți prefera o temă cu un aspect la modă, cum ar fi Jubileu sau unul cu un stil minimalist cum ar fi Maranatha. Unele teme vă vor permite să reglați lucruri precum culorile și fonturile pentru a se potrivi cu biserica. Recomand teme plătite (de la aproximativ 30 USD până la 130 USD), deoarece au de obicei un design mai bun, mai multe caracteristici și includ suport din partea producătorului. În general primești ceea ce plătești.

Plugin-uri

Plugin-urile sunt opționale și adaugă funcții pe WordPress. WordPress în sine vă permite să faceți lucruri de bază, cum ar fi să vă gestionați paginile și meniul, lăsând în același timp funcționalități mai specializate. Un plugin poate adăuga funcții precum predici, evenimente, buletine informative, formulare de contact etc. Există peste 50.000 de plugin-uri și unele special pentru site-urile web ale bisericii.

Construiește-te sau angajează-ți un profesionist?

make-bani-consulting

Vedem două tipuri de clienți la ChurchThemes.com: biserici care folosesc temele noastre de WordPress să-și construiască propriile site-uri și profesioniști folosind temele noastre pentru a construi site-uri pentru clienții bisericii lor.

Vă recomand să vă construiți propriul site, deoarece este ceva ce pot face majoritatea oamenilor și vă economisesc banii bisericii. De asemenea, veți fi mai confortabil să gestionați site-ul și să-i învățați pe alții să o facă, după ce aveți experiența în construirea acestuia. Există multe teme acolo făcute special pentru biserici, deși nu vă limitați la teme specifice bisericii. Un furnizor de teme bun va avea documentație completă și va oferi suport pentru produsul său.

Puteți economisi timp angajând un profesionist pentru a vă construi site-ul bisericii în loc să îl faceți singur. Acest lucru necesită un buget mai mare, dar este încă tipic accesibil atunci când folosiți o temă prematură (versus o temă total personalizată, care ar fi foarte scumpă).

Haideți să prezentăm mai multe detalii despre aceste opțiuni.

Opțiunea 1: Construiți-vă propriul site cu o temă a Bisericii (recomandat)

Îți voi oferi o idee mai bună despre cum arată abordarea mea recomandată prin a te parcurge.

Pasul 1: Alegeți o temă a Bisericii

Luați în considerare aceste lucruri atunci când alegeți o temă WordPress bisericească.


Proiecta
Vei dori ceva care să se potrivească cu personalitatea bisericii tale. Unele teme au opțiuni de personalizare color, font și fundal. Încercați demonstrația temei pe telefonul dvs. pentru a vă asigura că este mobilă și se încarcă destul de rapid. Navigarea web mobilă este extrem de frecventă astăzi.


Caracteristici
WordPress vă permite să creați pagini personalizate (adică Ministere, Declarație de credință etc.), să rulați un blog și să publicați fotografii. Alegeți o temă care se integrează cu pluginuri pentru conținutul bisericii precum predici, evenimente, locații și profiluri de echipă.


Fără efect de blocare
Evitați temele care înregistrează propriile tipuri de postare pentru conținut, cum ar fi predici și evenimente (va trebui să reintroduceți conținutul atunci când comutați teme). Anumite funcții de conținut aparțin unui plugin, motiv pentru care am dezvoltat gratuit Conținutul bisericii plugin (susținut de teme de la diferiți dezvoltatori).


Suport și documentare
WordPress este o soluție do it yourself, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii pe cont propriu. Alegeți un furnizor de teme care conține documentație completă și care oferă suport pentru tema pe care o vând.


Politica de rambursare
Unii vânzători de teme vă vor da banii înapoi dacă lucrurile nu funcționează, așa că verificați politica de rambursare a acestora. Cred că fiecare vânzător de teme ar trebui asigura restituiri fără întrebări.

Următoarele teme și furnizori evită efectul de blocare prin utilizarea pluginului Church Content. Își îndeplinesc majoritatea sau toate recomandările mele.

 • ChurchThemes.com este magazinul meu cu temă. Suntem la ea încă din 2012.
 • OneChurch de la UpThemes folosește pluginul Church Content.
 • Tema iertată de Justin Scheetz folosește de asemenea pluginul Church Content.
 • Biserica Înțeleaptă este o temă cu caracteristici complete, cu caracteristici pentru streaming live.
 • Odihnitor este o temă gratuită, bine codată, disponibilă pe WordPress.org.

Pasul 2: Înregistrează-te pentru găzduire

Găzduirea partajată bazată pe Linux ieftină este suficientă pentru aproape toate site-urile web ale bisericii. Acesta este cel mai comun tip de găzduire și vă va administra aproximativ 10 dolari pe lună. Consultați recomandările de găzduire ale WPExplorer (acestea includ o caracteristică de instalare WordPress cu un singur clic). Amintiți-vă, de asemenea, că DreamHost are găzduire gratuită pentru non-profit. Biserica dvs. se poate califica dacă este înregistrată ca 501 (c) (3) nonprofit în Statele Unite.

Când vă înscrieți pentru găzduire, vi se va cere să alegeți numele dvs. de domeniu (adică. yourname.com) și să furnizeze informații de facturare. Acestea vă vor ajuta să folosiți domeniul dvs. existent sau să vă înregistrați unul nou pentru dvs. (de obicei aproximativ 15 USD / an). După finalizarea procesului de înscriere online, vi se va da acces la panoul de control al găzduirii.

Începeți cu procesul de înscriere la gazduire

Pasul 3: Instalați WordPress

Conectați-vă panoul de control al găzduirii pentru a utiliza funcția de instalare WordPress cu un singur clic. Gazda vă va bucura să vă direcționeze către locația acestei funcții, dacă este nevoie. Multe gazde au confortul unei instalări cu un singur clic, dar dacă nu este cazul dvs., puteți face totuși o instalare standard a WordPress.

Dacă aveți deja găzduire, poate doriți să faceți o nouă instalare a WordPress într-un director cum ar fi yourname.com/new pentru a vă construi noul site în timp ce părăsiți site-ul existent online. Când ați terminat, puteți să o mutați la yourname.com folosind o serie de metode.

Instalarea WordPress pe BlueHost

Pasul 4: Instalează-ți tema

Următorul pas este instalarea temei bisericii dvs. pe noul dvs. site WordPress. Furnizorul tău de temă ar trebui să aibă instrucțiuni care pot merge astfel:

 1. Conectați-vă în zona dvs. de administrator WordPress la yourname.com/wp-admin
 2. Mergi la Aspect > tematică > Adăuga nou > Încărcați tema
 3. Alegeți fișierul zip cu temă pe care l-ați descărcat, apoi faceți clic pe Instaleaza acum
 4. După instalare, faceți clic pe Activati

Încărcați-vă fișierul Zip cu tema WordPress

Apoi, tema sau documentația vă poate solicita să instalați un plugin sau două (cum ar fi pentru predici și evenimente) într-un mod similar. Multe teme includ, de asemenea, conținut de început pe care îl puteți importa pentru a-l utiliza ca punct de plecare solid.

Pasul 5: Personalizați aspectul temei

WordPress are o caracteristică excelentă numită ” Customizer pe care multe teme îl susțin. Poti sa te duci la Aspect > Personalizează apoi alegeți opțiuni pentru culori, fonturi, imagine de fundal și așa mai departe (în funcție de ceea ce oferă tema). Se afișează o previzualizare live în timp ce efectuați personalizările. Ceea ce este grozav în privința temelor care acceptă acest lucru este faptul că nu ai nevoie de design grafic sau de abilități de codificare pentru ca site-ul tău să se potrivească cu brandul bisericii tale. Și nu trebuie să plătiți sumele mari unui designer web.

Iată o captură de ecran a salvată personalizatorul temei pentru a vă oferi o idee despre ce este posibil.

Personalizat Live Tema salvat

Uită-te mai jos pentru a vedea cum Jubileu tema poate fi personalizată pentru a arăta diferit. Acest lucru ilustrează motivul pentru care recomand să utilizați o temă care folosește funcția Personalizator WordPress. O temă WordPress flexibilă și ușor de personalizat face construirea unui site web al bisericii mai ușor.

Personalizări cu temă jubiliară

Pasul 6: Publicați conținutul dvs.

După ce vă conectați la zona dvs. de administrator WordPress, veți observa că există un meniu în stânga pentru gestionarea conținutului și a setărilor. WordPress oferă funcțiile de gestionare a conținutului Pagini și postări (blog). Dacă tema dvs. folosește un plugin pentru alte tipuri de conținut, puteți vedea elemente de meniu precum Predici, Evenimente, Persoane și Locații.

Imaginea de mai jos arată cum este gestionat conținutul unei predici folosind o temă care acceptă Conținutul bisericii conecteaza. Observați că meniul are nu numai Pagini și postări, dar și tipuri de postare pentru conținut orientat către biserică. Linkul de meniu „Contact” provine din pluginul Contact Form 7. Acestea sunt toate exemple de lucruri care ar trebui să provină din pluginuri, mai degrabă decât din tema în sine, pentru a evita efectul de blocare menționat anterior.

Redacția predicii bisericii

Pasul 7: Pregătiți-vă pentru lansare

Există unele lucruri pe care doriți să vă asigurați că au fost îngrijite înainte de a lua în considerare site-ul dvs. finalizat. Citit Nouă lucruri pe care ar trebui să le faci după construirea site-ului tău WordPress pentru sfaturi rapide despre securitate, copii de rezervă, actualizări, setări, prevenirea spamului și motoarele de căutare.

După aceea, veți putea anunța lansarea noului dvs. site web al bisericii, bazat pe WordPress!

Opțiunea 2: Angajați un profesionist pentru a vă construi site-ul cu o temă bisericească

Pastorii, personalul și voluntarii își construiesc cu succes site-uri web ale bisericii cu teme WordPress. Nu avem nicio întrebare cu privire la garanția de returnare a banilor la ChurchThemes.com pe care doar un procent mic l-a folosit. Sunt convins bazat pe rata noastră redusă de rambursare și pe ce am fost auz faptul că WordPress și o temă solidă de asistență a personalizatorului, cu documentare și asistență amănunțită, este o soluție pe care multe biserici se pot ocupa.

Acestea fiind spuse, este o opțiune de a angaja un profesionist care să vă ajute. Există diferite tipuri de soluții WordPress pentru nevoi diferite. Puteți alege ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. (economisiți bani și câștigați experiență sau economisiți timp și câștigați comoditate). Angajarea unui profesionist care să utilizeze o temă pre-făcută WordPress pentru biserici poate costa câteva sute sau câteva mii de dolari. Dacă o temă complet personalizată este dezvoltată doar pentru site-ul dvs., va costa mai mult și nu este recomandată, deoarece pur și simplu nu este rentabilă.

Mai jos sunt profesioniști în care am încredere să vă ajute să vă construiți site-ul dvs. utilizând o temă WordPress bisericească.

Concluzie

Sper că acest lucru v-a dat o idee despre ceea ce este implicat în construirea unui site web al bisericii cu WordPress. Pentru a rezuma, vă recomand să vă construiți propriul site, dar angajarea poate fi și o opțiune bună. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, veți economisi bani cu siguranță peste alte soluții, deoarece WordPress este un software open source gratuit. Luați în considerare alegerea unei teme realizate pentru biserici, evită efectul de blocare, acceptă personalizatorul și include documentație completă cu suport din partea dezvoltatorului.

Peste tine și gândurile tale. Ați construit un site web al bisericii cu WordPress? Vă rugăm să vă împărtășiți experiența și sfaturile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me