Hwo pentru a construi un magazin online de succes cu WordPress

Așa că doriți să începeți propriul magazin – bine credem că este fantastic! A fi propriul tău șef este provocator și plin de satisfacții, deoarece poți vedea că munca grea îți afectează direct veniturile. Vrem să contribuim la crearea succesului dvs., astfel încât am creat un ghid ușor de urmărit pentru crearea magazinului dvs. online și câteva sfaturi utile pentru promovarea acestuia.


Cumparaturi online

Vânzarea de bunuri de pe un magazin fizic nu este întotdeauna realizabilă sau practică. Mai ales în această zi și vârstă în care cumpărăturile online au devenit tot mai răspândite. Conform Sondajului de vânzare cu amănuntul total pentru 2016 PwC (o firmă de contabilitate globală de patru mari) mai mult de jumătate din cumpărătorii vor face cumpărături online în fiecare lună și mai mult de o treime din toate achizițiile online vor fi făcute cu un telefon mobil.

Sondaj de vânzare cu amănuntul total 2016: PwC

În plus, același sondaj a raportat că mai mult de două treimi dintre cumpărătorii online sunt puternic influențați de social media, precum și de comentarii și recenzii pentru un produs. Acest lucru înseamnă că este mai important ca niciodată să obții o presă pozitivă pentru produsele noi.

Încă nu vă copleșiți, avem un plan curat pentru a vă construi magazinul online și a-l promova pentru a vă ajuta să faceți afacerea dvs. un succes! Timpul înseamnă bani, așa că haideți să ne descurcăm corect!

Modul ușor de a crea un site web

Înainte de a putea construi un magazin online și a începe să adăugați produse aveți nevoie mai întâi de un site web. Vă recomandăm din toată inima cazarea de sine stătătoare WordPress. Nu numai că WordPress este suficient de puternic pentru a gestiona un magazin online funcțional pe deplin, dar este o opțiune ușoară și accesibilă, care poate fi personalizată pentru a se potrivi cu oricare dintre nevoile dvs. de comerț electronic..

Găsiți găzduirea potrivită

Gazduire WordPress

În primul rând, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de găzduire. Găzduirea bună costă bani. Cu siguranță, puteți construi un site web de comerț electronic folosind Bluehost care oferă un plan promoțional de găzduire comună de 2,95 USD / lună. Bluehost oferă găzduire partajată la un preț accesibil, excelent pentru site-urile noi. În plus, numele de domeniu este inclus, astfel încât nu trebuie să vă obosiți să îl achiziționați separat. Setarea în plus este ușoară. Oferiți un clic pe instalarea WordPress, deci selectați WordPress pe măsură ce parcurgeți configurarea, introduceți numele de domeniu și ați terminat!

Dar dacă sunteți dispus să investiți un pic în plus, vă recomandăm să încercați WPEngine. Planurile încep de la 29 USD / lună pentru gestionat WordPress hosting de la WPEngine (totul deductibil sub forma unei cheltuieli de afaceri), care include servere complet gestionate, actualizări automate de bază ale WordPress, asistență încasată 24/7, backupuri zilnice ale site-ului dvs. web, tehnologie evercache, inclusiv punerea în scenă și multe altele. În plus, din moment ce a fost gestionat WordPress găzduirea sunteți gata să mergeți chiar din start (nu este necesară instalarea WP). Cu toate acestea, va trebui să achiziționați un nume de domeniu de la un registrator ca GoDaddy și apoi să îndreptați domeniul către serverele dvs. la WPEngine. Dacă urmați împreună cu Ghid GoDaddy nu ar trebui să aveți nicio problemă.

Adăugați SSL pentru o experiență de cumpărături sigură

Din moment ce creați un magazin online, este foarte important să achiziționați un certificat SSL. Un certificat „layer sockets sigura” este ceea ce folosește site-ul dvs. web pentru a stabili o legătură sigură între serverul dvs. și browserul clientului, care este reflectat pe adresa URL ca „https: //” (și va afișa adesea și un simbol de blocare verde). Din fericire, SSL este destul de ușor de configurat cu Bluehost sau WPEngine, deoarece ambele gazde îl oferă ca supliment suplimentar în timpul checkout-ului la înregistrarea pentru găzduire.

Alegeți un design de magazin

Acum că aveți gata domeniul dvs. de instalare și WordPress, puteți schimba estetica site-ului dvs. web. Un aspect frumos al WordPress este varietatea uriașă de site-uri web opțiuni de proiectare disponibil prin utilizarea temelor. Există mii de teme gratuite disponibile pe WordPress.org, unele dintre ele oferind suport pentru comerțul electronic, dar pentru mai multe opțiuni și mai mult control asupra aspectului site-ului dvs., vă recomandăm să alegeți o temă premium.

Nu numai că temele premium includ mai multe opțiuni de proiectare, dar majoritatea sunt, de asemenea, cu suport premium și actualizări ale autorului. Dar indiferent de bugetul dvs., iată câteva dintre temele noastre preferate de WordPress pentru e-commerce gata.

Demo WordPress Glitz & Glam Ecommerce Total

Total: un site web complet și soluție de comerț electronic (demo Glitz & Glam)

Dacă doriți un control complet asupra paginilor, a postărilor și a machetei de produse, Tema WordPress multifuncțională totală este o opțiune excelentă. Nu numai că există o serie de demo-uri profesioniste pentru bloguri și magazine pe care le puteți importa pentru a începe, dar tema vine cu un constructor de pagini drag & drop ușor de utilizat, un constructor de șabloane și două glisiere premium, astfel încât să puteți crea orice aspect pot imagina. Culorile de culori personalizate, opțiunile de fonturi, aspectele de intrare și alte tone pot fi găsite în personalizatorul live cu chiar mai mult opțiunile sunt în panoul tematic.

Tema WordPress Chic modernă și magazină

Chic modern blog și temă magazin

Chic este o temă minunată de WordPress și magazin care a fost creată personalizat pentru bloggerii care doresc să înceapă propria afacere. Opțiunile încorporate pentru coloane, bare laterale, culori, fonturi și multe altele sunt în regulă în personalizatorul WordPress. În plus, tema vine cu opțiuni de partajare socială, pagină de conectare personalizată, zone de anunțuri, widget de newsletter personalizat și multe altele pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea..

Tema WordPress a magazinului

Magazinul de afaceri cu temă WordPress

Shopkeeper este o temă puternică a magazinului de e-commerce, care vine cu tone de șabloane de pagini încorporate, culori personalizate și fonturi, precum și alte opțiuni de design pentru a ușura înfrumusețarea magazinului online. Tema vine și cu un personalizator pentru antet, un blog complet și un slider premium.

Tema WordPress gratuită din magazin

Magazin O temă de bază și gratuită pentru magazin

vitrină a fost creată pentru a fi o temă simplă, cu o dispunere simplă a magazinului și compatibilitate cu pluginul WooCommerce. Tema vine cu o mână de machete și opțiuni de culoare încorporate și este o opțiune solidă pentru o temă gratuită.

Cum să construiți un magazin online

Acum că aveți un site web funcțional, puteți începe să vă construiți magazinul online și să adăugați produsele pentru vânzare. Deși există opțiuni premium pentru magazin, vă recomandăm cu încredere, gratuit, popular și puternic WooCommerce plugin de comerț electronic (care se întâmplă și acum să fie întreținut de aceleași persoane care au început WordPress). WooCommerce este ușor de utilizat, rapid de configurat și există o mare varietate de suplimente opționale premium pe care le puteți achiziționa pentru a adăuga mai multe funcționalități magazinului dvs. online.

1. Instalarea WooCommerce & Quick Setup

Pentru început, trebuie mai întâi să instalați WooCommerce. Acest lucru este destul de ușor, deoarece este disponibil cu ușurință din depozitul gratuit de pluginuri WordPress.org pe care îl puteți accesa chiar din tabloul de bord WordPress.

Instalați WooCommerce

Pur și simplu conectați-vă la instalarea WordPress și faceți clic pe butonul Plugin-uri element din tabloul de bord, apoi faceți clic pe butonul Adăuga nou opțiune. Căutarea „woocommerce” și pluginul WooCommerce ar trebui să apară ca prim rezultat (este cel cu 1 milion de instalări active și pictograma drăguț drăguț). Apasă pe Instaleaza acum buton. Aceasta va descărca și instala automat fișierele pluginului și ar trebui să dureze doar un minut.

Activați WooCommerce

După instalarea pluginului, trebuie să faceți clic pe linkul pentru Activați pluginul pentru a utiliza WooCommerce.

WooCommerce Quick Start

În continuare, trebuie să vi se solicite să începeți configurarea. Este foarte ușor de urmărit de-a lungul acesteia, așa că faceți clic pe butonul Sa mergem buton pentru a începe.

Configurare WooCommerce: Pagini

Configurarea vă va întreba mai întâi dacă doriți ca WooCommerce să vă creeze automat pagini cheie Pentru dumneavoastră. Aceste pagini includ magazinul principal, coșul de cumpărături, plata și o pagină implicită a contului clienților. Cu siguranță doriți toate aceste pagini, așa că faceți clic Continua.

Configurarea WooCommerce: Locale

Următorul pas este configurarea magazinului Locație, valută format și Unități de măsură. Acest lucru este important, astfel încât clienții dvs. să știe cât încasați și ce obțin pentru banii lor. Deci faceți selecțiile și apoi faceți clic pe Continua.

Configurare WooCommerce: Transport

În funcție de ce vindeți, poate fi necesar să activați și opțiuni pentru taxa de transport și de vânzare de bază. Dacă vindeți produse fizice, va trebui să activați transportul (dar dacă intenționați să vindeți produse digitale trebuie să omiteți această parte). transport de bază opțiunea de pe această pagină de configurare vă va permite să introduceți tarife forfetare pentru transportul intern și internațional (în cazul în care sunteți în SUA și intenționați să utilizați casetele de tarif forfetar USPS, introduceți aceste tarife aici pe baza căsuțelor pe care este cel mai probabil să le utilizați ).

Dacă vindeți ceva, trebuie să activați taxa de vanzari. Unele state solicită colectarea impozitului pe vânzări la fiecare vânzare (te privesc Hawaii), în timp ce alte state scutesc bunuri pur digitale (cum ar fi bunul din Nevada). Taxjar are un lucru minunat Harta interactivă a impozitelor pe vânzări dacă locuiți în SUA, dar indiferent unde vă aflați, ar trebui să consultați autoritățile fiscale locale pentru a vedea ce reguli vi se aplică sau, eventual, să luați în considerare angajarea unui contabil abilitat în impozitele locale și locale (SALT pe scurt). După ce ați terminat cu această pagină, dați clic pe Continua.

Configurarea WooCommerce: Plăți

Ultima parte a instalării rapide a WooCommerce este să vă setați optiuni de plata. Una dintre cele mai simple modalități de colectare a plăților pentru mărfuri este PayPal deci dacă doriți să acceptați plăți în acest mod, nu uitați să introduceți adresa dvs. PayPal pe această pagină. WooCommerce include, de asemenea, opțiuni încorporate pentru plăți prin Verifica, transfer bancar sau plata la livrare. În plus, puteți utiliza întotdeauna o extensie premium pentru gateway-uri de plată suplimentare, cum ar fi Authorize.net sau Stripe (nu sunteți sigur care să folosiți? Verificați articolul nostru despre PayPal vs Stripe pentru afaceri online).

După ce ați terminat activarea metodei de plată, faceți clic pe Continuați pentru a termina configurarea. WooCommerce va solicita permisiunea de a colecta date (asta depinde de dvs., deși ne orientăm spre declinul amabil).

2. Setări suplimentare (importante) WooCommerce

În continuare, puteți continua să creați produse, dar vă recomandăm să faceți clic pe butonul Înapoi la Panoul de bord link, astfel încât să puteți termina stabilirea tuturor setărilor dvs. importante pentru WooCommerce.

Setări WooCommerce

Odată întors în tabloul de bord WordPress, navigați la WooCommerce apoi faceți clic pe Setări. Această primă pagină conține setările dvs. generale pentru WooCommerce. Vă recomandăm ca dumneavoastră schimbați adresa implicită a clientului. Având Geolocalizati activat ar putea încetini site-ul dvs. în mod semnificativ, deoarece vă bazați pe date de la o terță parte.

WooCommerce Transport gratuit

Sub livrare în filă, veți găsi opțiuni suplimentare pentru expediere, de asemenea. Dar cea pe care vrem să subliniem este opțiunea de a activa transport gratuit. Acest lucru este posibil să doriți să oferiți cu un cod valabil de cupon sau pentru toate comenzile peste o anumită sumă. Doar bifează caseta și introduceți cerințele.

E-mailuri WooCommerce

Deplasarea de-a lungul, sub E-mailuri tab puteți intra și schimbați e-mailul destinatarului pentru diverse e-mailuri standard pentru comenzi. Poate că aveți mai multe persoane care vă gestionează magazinul online, așadar doriți ca noile notificări ale comenzilor să meargă la departamentul de transport în timp ce comenzile anulate ar trebui probabil să meargă la finanțare.

Cupoane WooCommerce

Ultima opțiune WooCommerce de care poate doriți să profitați înainte de a începe să adăugați produse este cupoane. Pentru a crea un cupon nou, faceți clic pe butonul cupoane opțiune sub WooCommerce atunci Adăuga nou. De aici puteți crea cupoane pentru o sumă sau procentaj stabilit în dolari, adăugând restricții de utilizare (cum ar fi comenzile de peste 100 USD sau puteți crea coduri de utilizare unice).

Există multe alte setări și opțiuni în WooCommerce pe care s-ar putea să doriți să le schimbați. Cele pe care le-am menționat sunt câteva despre care am crezut că se vor aplica la majoritatea magazinelor online, instalându-se pentru prima dată.

3. Adăugarea de produse

Acum, cu setările dvs. toate setate, putem începe să adăugați produsele dvs.! Dar mai întâi ar trebui să adăugați câteva categorii de produse, astfel încât să vă puteți organiza ofertele.

Categorii de produse WooCommerce

La adăugați categoriile dvs. treci la Produse apoi Categorii în tabloul de bord. Dați categoriei dvs. un nume, o slugă pentru adresa dvs. URL (sau dacă lăsați acest gol, WooCommerce va folosi numele categoriei dvs. ca slugă), o categorie părinte (ați folosi acest lucru pentru articole cuibărite, de exemplu pantofii ar fi părinți pentru tocuri sau sandale ), o descriere a categoriei, tipul de afișare (implicit este afișarea tuturor articolelor din categorie în pagina arhivei, dar puteți alege, de asemenea, să afișați subcategorii sau ambele) și o imagine (această imagine este folosită la inserarea unei grile de categorii pe pagini).

După ce ați adăugat categoriile dvs. puteți trece la adăugarea de etichete. Acesta este un proces similar și nu este necesar, dar poate fi foarte util pentru clienți. Etichetele sunt grozave pentru grupare precum articole care nu intră în aceeași categorie. Puteți crea etichete pentru descrieri mai specifice de articole, precum hipster sau modern, sau, eventual, pentru nume de marcă dacă vindeți produse de la mai mulți creatori. Doar fi sigur că nu se duplică categoriile dvs. cu etichetele dvs. (având o categorie „fantezie” și o „etichetă fantezistă” este proastă pentru SEO și confuză pentru clienți). După ce ați terminat cu etichetele, este timpul să vă adăugați produsele!

Produsul general WooCommerce

Click pe Produse și apoi Adăuga nou. WooCommerce vine cu tot ce ai nevoie pentru a-ți adăuga produsele cu o mulțime de spațiu pentru informații și imagini pentru a menține clienții (și motoarele de căutare) fericiți.

Mai întâi, dați-vă un nume de produse, atribuiți categorii sau etichete și adăugați imaginea produsului prezentat, plus imagini de galerie opționale. Apoi, în prima casetă de text puteți adăuga o descriere lungă a articolului. Aceasta va fi afișată sub fila „Descriere” de lângă „Recenzii” din pagina produsului. În cea de-a doua casetă de text, adăugați o scurtă descriere a produsului care va fi afișată de-a lungul imaginilor produsului dvs. (câteva propoziții și puncte glonț funcționează excelent aici).

Pentru datele reale ale produsului, alegeți Produs simplu setând, veți vedea opțiuni de bază pentru a adăuga un SKU (care este de obicei pentru propriile înregistrări) și un preț.

Produs descărcabil WooCommerce

Dacă verificați și descarca opțiuni WooCommerce va afișa opțiuni suplimentare pentru fișierul descărcabil. Și dacă alegeți să verificați Virtual în plus, fila Expediere va fi eliminată din secțiunea produs, deoarece nu este necesar să expediați un articol virtual.

Produs afiliat WooCommerce

Dacă în loc de un produs simplu, selectați Produs extern / afiliat opțiunea WooCommerce va afișa setări pentru conectarea la alte site-uri web cu link-ul dvs. de afiliere. Acest lucru este excelent dacă doriți să adăugați produse din magazine cu programe de afiliere (ați putea crea un site de afiliere Amazon cu WordPress) în propriul magazin pentru a face o comisie de trimitere.

Atributele produsului variabil WooCommerce

Ultima opțiune pe care o puteți selecta pentru datele produsului dvs. este a Produs variabil. Acest lucru trebuie utilizat atunci când aveți stiluri diferite ale aceluiași produs, cum ar fi o cămașă în mai multe dimensiuni și culori. Mai întâi ar trebui să adăugați atribute pentru produsul dvs..

Produsul variabil WooCommerce

Apoi, generați-vă variațiile folosind atributele pe care le-ați adăugat. Astfel clienții pot alege exact ceea ce doresc din selecția dvs..

Inventarul produselor WooCommerce

În cadrul datelor despre produse, veți găsi, de asemenea, opțiuni pentru gestionarea dvs. inventar. Acest lucru are sens dacă păstrați un stoc de produse la dispoziție pentru a fi expediate. Dacă produsele dvs. sunt făcute așa cum sunt comandate sau dacă vindeți produse digitale, probabil că nu veți avea prea multă utilitate pentru această filă.

Veți găsi, de asemenea, suplimentar livrare opțiuni în care puteți specifica greutatea și dimensiunile produsului, precum și avansat setări pentru adăugarea unei note de achiziție și activarea / dezactivarea recenziilor produsului. După ce ați terminat, puteți publica produsul.

Total magazin Gloo & Glam WooCommerce

Devine mai ușor pe măsură ce vă familiarizați cu opțiunile din WooCommerce (vă promitem). Și după ce ați adăugat toate produsele dvs., puteți utiliza opțiunile dvs. cu tema WordPress pentru a crea pagini elegante de magazin pentru a vă impresiona clientela.

Cum să îți promovezi produsele

După ce magazinul dvs. este configurat și este gata de plecare, trebuie să înțelegeți că sunteți deschis pentru afaceri. Există o mulțime de modalități de a împărtăși noul tău magazin online cu cumpărătorii online, dar iată câteva pentru a te începe.

Profitați de Social Media

Social Media

Ar trebui să aveți un Twitter și Facebook sunt conturi sociale standard pe care le doriți probabil pentru orice companie mică, dar alte rețele precum Instagram, Pinterest și Google+ ar putea fi foarte importante în funcție de ceea ce vindeți. De exemplu, ebook-urile pot să nu necesite un Instagram, dar dacă creați bijuterii sau decorațiuni interioare, veți dori să obțineți fotografii cu produsele dvs. în trend.

Încercați să post zi de zi iar la început experimentează cu ore diferite ale zilei. Doriți să vă optimizați distribuirea socială pentru a se potrivi cu programul publicului țintă. S-ar putea să doriți să luați în considerare și automatizarea partajării sociale. Acest lucru funcționează foarte bine dacă adăugați conținut la un blog pe site-ul dvs. web

S-ar putea să doriți să luați în considerare și voi promovarea postărilor tale, tweet-uri, pins, etc. Crearea unei campanii necesită puține cercetări, deoarece veți dori să direcționați intervalul de vârstă, localitatea și interesele potrivite pentru publicul dvs. Chiar și cheltuirea a doar câțiva dolari pe zi poate ajuta la crearea de noi clienți potențiali.

Rulați o promoție

Găzduiește un cadou

Există multe moduri diferite de a derula o promoție pentru magazinul dvs. online. Cel mai ușor este să oferiți reducere sau transport gratuit folosind cupon caracteristică încorporată în WooCommerce.

O altă opțiune este să rulați a da gratis. Există tone de plugin-uri gratuite pentru concursuri pe care le puteți utiliza pentru a găzdui o promoție pe site-ul dvs. Web sau puteți utiliza un serviciu precum tombola pentru a gestiona propriul cadou. Pur și simplu asigurați-vă că citiți legile care reglementează concursurile și cadourile din localitatea dvs. (de exemplu, în SUA, trebuie să fiți atenți la legile care reglementează valoarea premiului, minorilor, implicațiile fiscale și multe altele – așa că faceți temele!).

Oferiți avantajele clienților

Cumpărături clienți fideli online

Dacă vă personalizați magazinul WooCommerce, puteți construi rapid o bază de clienți puternică. Iar clienții fideli sunt persoanele perfecte care vă ajută să vă promovați magazinul.

O modalitate excelentă de a menține clienții să se întoarcă pe site-ul dvs. (și de a-i determina să-l împărtășească cu prietenii) este oferind celor mai buni clienți avantaje speciale. Acesta ar putea fi un freebie personalizat de aniversare cu achiziție (cum ar fi acel cadou pe care îl primiți în fiecare an la Sephora), transport cu reducere pentru cumpărături mari (de exemplu, Old Navy oferă transport gratuit la comenzi de peste 50 USD) sau reduceri speciale pentru prietenii care se referă (similar cu Codurile lui Uber – 15 USD pentru tine și un prieten).

Start A Newsletter

Widget pentru newsletter

Cu siguranță vrei creează un buletin informativ pentru cumpărătorii dvs. să rămână la curent cu noile versiuni de produse, promoții speciale și multe altele. Puteți începe gratuit cu MailChimp și dacă utilizați o temă precum Total sau Chic, s-ar putea să fie inclus un widget pentru newsletter sau un element de pagină (introduceți pur și simplu codul api MailChimp). Dacă nu, sunt destule plugin-uri gratuite puteți utiliza pentru a integra MailChimp cu site-ul dvs. web.

Get Networking

Rețele

Uneori, mai mult este mai bun și acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de a răspândi cuvinte despre afacerea ta. Cu cât rețeaua este mai largă, cu atât vei putea accesa mai multe persoane. Aceasta se aplică relațiilor online cu colegi bloggeri și treburi mărunte (care participă adesea la partajarea articolelor), precum și magazine locale de cărămidă și mortar dacă vindeți un bun fizic (a fi prietenos cu proprietarii de hoteluri de tip boutique local ar putea însemna să vă aduceți bunurile în magazinul lor de cadouri).

De asemenea, v-ați putea alătura unei asociații profesionale pentru a vă ajuta să vă promovați magazinul. S-ar putea să doriți să luați în considerare interacțiunea cu localul dvs. Camera de Comert al cărui unic scop este de a ajuta proprietarii de afaceri locale să aibă succes. Sau alătură-te Business Networking International (BNI), o organizație profesională creată pentru a ajuta rețelele de afaceri de pe glob. Și dacă ai localnic Club Rotary este un loc fantastic pentru a da înapoi comunității, consolidând în același timp relațiile de afaceri. Doar ieși acolo, întâlnește oameni și ajută-ți afacerea să crească!

Alte resurse pentru a rula un magazin online de succes

În calitate de proprietar de afaceri online, trebuie să rămâneți alte lucruri pentru a vă menține buna desfășurare a activității, inclusiv administrarea propriului dvs. site web. Iată, așadar, câteva sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să vă optimizați site-ul:

  • Ghid pentru incepatori pentru WordPress SEO
  • Greșeli comune WordPress de evitat
  • Ghid pentru cache-ul WordPress
  • Simplificarea prezenței tale online cu WordPress
  • Sfaturi pentru creșterea încrederii și credibilității

Sperăm că acest ghid a fost util! Am încercat să includem cât mai multe sfaturi pe care ne-am putea gândi pentru a vă ajuta să lansăm o afacere online de succes, dar dacă aveți sfaturi suplimentare, vă rugăm să le împărtășiți în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me