Cum să construiți un blog de călătorie uimitor cu WordPress

Începeți un blog de călătorie cu WordPress

Cui nu-i place să vorbească despre locul în care au călătorit? Dacă ești un călător frecvent sau pur și simplu îți place să călătorești, poate te-ai gândit să scrii un blog de călătorie, dar nu știi de unde să începi.


WordPress este CMS-ul perfect pentru bloggerii de călătorii, deoarece este ușor de configurat și există o mulțime de resurse care vă pot ajuta. Puteți să vă creați propriul blog de călătorie pregătit pentru a vă împărtăși călătoriile și aventurile uluitoare în cel mai scurt timp.

Acest articol vă va conduce prin ceea ce trebuie să faceți pentru a configura propriul blog de călătorie și pentru a împărtăși câteva teme și pluginuri care vă vor duce blogul de călătorie la nivelul următor și vor face ca poveștile dvs. să devină vii pentru cititorii dvs. Haideți să ne prăbușim!

1. Inspirați-vă de alte bloguri de călătorie

O captură de ecran a paginii de start Stuck In Customs.

Fii inspirat și învață din fotografia de călătorie a lui Stuck in Customs

Nu lipsesc blogurile de călătorie, așa că este greu să alegi doar un cuplu de evidențiat. Cele mai bune bloguri de călătorie sunt frumoase pentru a privi și a împărtăși o perspectivă unică asupra călătoriilor.

Ce vei avea nevoie pentru blogul tău de călătorie

Acum, când v-am arătat cum poate arăta un blog de călătorie pe WordPress, aruncăm o privire la ce va trebui să începeți:

 • WordPress: Destul de evident, nu? Veți avea nevoie de acesta instalat local sau pe serverul dvs. web și vă vom explica cum puteți configura setarea de mai jos.
 • O tema: În continuare vă vom spune ce ar trebui să căutați într-o temă de blog de călătorii și vă vom oferi câteva sugestii gratuite și premium. Alege doar una care se potrivește gustului tău.
 • Plugin-uri: Vă vom spune ce pluginuri ar trebui să luați în considerare să adăugați site-ul dvs. web.
 • Fotografie frumoasă: Jumătate din distracția călătoriei sunt imaginile, așa că veți dori o mulțime de fotografii pe site-ul dvs. și vă vom arăta cum să vă asigurați că nu o vor încetini.

Nimic prea complicat, nu? Sa mergem!

2. Obțineți un plan bun de găzduire și instalați WordPress

Primul pas pentru configurarea blogului dvs. este să obțineți o instanță de WordPress care funcționează local sau online. Pentru găzduirea WordPress, vă recomandăm cu tărie:

 • Motor WP: Găzduire administrată care începe de la 29 USD pe lună și se ocupă de instalări, copii de rezervă și actualizări.
 • Volant: O altă gazdă WordPress administrată, dar cu 15 dolari pe lună, este excelent dacă ai buget.
 • Bluehost: Foarte favorabil bugetului, începând de la 3,49 USD pe lună și au o opțiune de instalare rapidă pentru WordPress.

Acum aveți WordPress creat, ce urmează? Să aruncăm o privire la teme.

3. Alegeți o temă WordPress Blog de călătorie

Deși este ușor să schimbați temele în WordPress, ar trebui să vă uitați la câteva teme diferite înainte de a începe – nu alegeți doar prima pe care o vedeți. Dacă vă gândiți să cumpărați o temă (pe care vă recomandăm), consultați sfaturile noastre pentru a cumpăra tema WordPress perfectă.

Când căutați o temă pentru blogul de călătorii, veți dori să acordați atenție schemă și cum folosește imagini, deoarece acest lucru va fi vital pentru dvs. povestiri. De asemenea, uitați-vă dacă are suport integrat pentru hărţi, deoarece acest lucru poate adăuga o altă dimensiune poveștilor dvs. de călătorie. Iată câteva teme WordPress pe care ar trebui să le iei în considerare cu siguranță.

Total WordPress Tema (Demo Blog de călătorie)

Total WordPress Tema (Demo Blog de călătorie)

Info și descărcareVizualizați Demo

Totalul este, de departe, una dintre cele mai flexibile și mai bogate teme WordPress de pe piață, deci are sens că este o alegere excelentă și pentru blogurile de călătorie. Folosiți glisoarele animate premium incluse, constructorul de pagini drag and drop, galerii de imagini, opțiuni de portofoliu, formatare integrată a galeriei post, setări de imagini personalizate și multe altele pentru a proiecta un site web perfect pentru pixeli exact cum doriți. Cu opțiuni intuitive în tema Customizer, plus site-uri de mostre de importare rapidă (cum ar fi demo-ul de călătorie văzut mai sus) Totalul începe ușor, chiar dacă sunteți nou la WordPress.

Tema WordPress pentru bloguri gratuite pentru Mesa

Mesa gratuit pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Mesa Free WordPress de la WPExplorer este modalitatea perfectă de a-ți construi blogul de călătorie astăzi. Cu suport pentru mai multe tipuri de suporturi (imagine, galerie, audio, video și citate) și un aspect curat de grilă de zidărie, Mesa este perfect pentru prezentarea aventurilor tale.

WPVoyager Travel Blog Tema WordPress

WPVoyager Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema WPVoyager este o temă îndrăzneață, modernă și premium, folosind grile foto elegante și integrare Google Maps pentru a atrage cititorii. În plus, acesta acceptă trasee KML, astfel încât să vă puteți documenta călătoriile din întreaga lume.

Expediție Tema Blog de călătorie

Expediție Tema Blog de călătorie

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Expediția este o temă WordPress primitivă pentru bloguri de călătorie dezvoltată de WPZoom. Această temă bine călătorită este perfectă pentru a împărtăși locațiile dvs. preferate, hoteluri, activități, restaurante și multe altele.

Ceea ce face ca Expedition să devină excelent începe de la baza lui. Tema a fost construită pe cadrul puternic ZOOM pentru a vă oferi o mulțime de opțiuni de culoare și font, coduri scurte, setări SEO, șabloane de pagini și postări și multe altele. Tema este complet localizată și complet pregătită pentru a fi tradusă în limba ta maternă, astfel încât cititorii să îți poată citi blogul. Expediția răspunde pe deplin, astfel încât dacă cititorii dvs. prind bug-ul de călătorie, vă pot verifica blogul de pe orice desktop, tabletă, telefon sau alt dispozitiv la care au acces la.

4. Adăugați pluginuri utile pentru SEO, hărți și multe altele

Exemplu Pro Market Market

Un exemplu de Maps Marker Pro și un plugin WordPress de mapare avansat.

Un avantaj major al utilizării WordPress pentru a-ți construi site-ul este disponibilitatea pluginurilor pentru a face aproape orice. Vă recomandăm câteva plugin-uri de bază pe care ar trebui să le luați în considerare instalarea și activarea mai întâi pe site-ul dvs., cum ar fi Yoast SEO pentru optimizarea motorului de căutare și Akismet pentru protecția împotriva spamului. Acoperim câteva alte opțiuni din articolul nostru despre cum să începeți bloggingul.

Pe măsură ce construiți blogul dvs. de călătorie, poate doriți să faceți ceva mai mult decât să scrieți doar despre locurile unde ați fost. Hărțile sunt o modalitate bună de a vă ajuta să vă luați cititorii cu dvs., iar multe teme despre blogurile de călătorie vor include suport pentru hărți. Adăugarea în servicii Google, cum ar fi analitice sau captcha. Și s-ar putea să doriți să luați în considerare și un plugin social.

5. Adăugați și optimizați-vă imaginile

Adaugă fotografii pe blogul tău

Niciun blog de călătorie nu ar fi complet fără imagini cu destinațiile și știm că aveți poze cu călătoriile voastre. Dacă doriți să vă cufundați cu adevărat cititorii în poveștile dvs. de călătorie, va trebui să aveți imagini frumoase despre locurile despre care scriați.

Marea problemă de a avea imagini pe site-ul dvs. este că acestea pot ocupa mult spațiu, ceea ce, din păcate, poate încetini site-ul dvs. web. Site-ul dvs. web trebuie să fie rapid, mai ales dacă cititorii dvs. vor să răsfoi site-ul dvs. pe dispozitivul lor mobil.

Optimizarea imaginilor ajută imaginile să ocupe cât mai puțin spațiu pe site-ul dvs., care începe cu utilizarea dimensiunii și a formatului imaginii potrivite. Am scris un ghid destul de complet pentru optimizarea imaginilor pentru a vă ajuta, astfel încât să nu simțiți că nu puteți face acest lucru. Există, de asemenea, mai multe plugin-uri de optimizare a imaginii pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta.

Concluzie

Crearea unui blog de călătorie cu WordPress este ușor și poate fi realizată destul de rapid folosind o temă frumoasă și câteva plugin-uri. Adăugați imagini pentru a vă susține poveștile și veți transporta cititorii dvs. în întreaga lume până în weekend!

Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii simpli pe care i-am prezentat pentru a începe:

 1. Inspirat Gert
 2. Configurați WordPress
 3. Alegeți o temă
 4. Instalați pluginurile potrivite
 5. Folosiți imagini frumoase (și optimizate)

Ați luat sfaturile noastre, ați urmat pașii și ați pornit în sfârșit blogul dvs. de călătorie? Ne-ar plăcea să vedem cum veți împărtăși următoarea dvs. aventură, așa că împărtășiți linkul de mai jos. Sau dacă aveți întrebări sau sugestii, vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map