Cum să configurați un site de membru cu MemberPress

MemberPress este un instrument impresionant care vă va oferi posibilitatea de a transforma site-ul dvs. WordPress într-un site de membru cu drepturi depline. Acest plugin premium este o alegere ideală pentru cei care doresc să creeze o afacere de membru online de succes. Dar este soluția potrivită pentru tine?


În acest articol, vom lua în considerare funcțiile pe care MemberPress (unul dintre cele mai bune plugin-uri de membru WordPress) le oferă. Vom analiza apoi cum să configurați elementele de bază ale acestui plugin avansat și să transformăm site-ul dvs. WordPress într-un site de membru util. Asadar, haideti sa începem…

Caracteristicile MemberPress

MemberPress

MemberPress este un plugin WordPress premium care funcționează cu orice temă WordPress. Caracteristica sa principală este că vă permite să convertiți site-ul dvs. în site de membru. Prin ascunderea conținutului și setarea abonamentelor de membru, puteți percepe accesul vizitatorilor pentru a vă accesa postările și paginile.

Ușor de configurat

MemberPress este intuitiv. Acest lucru face rapid și ușor de configurat și utilizat. Creați rapid planuri de membru și formulare de abonament, integrați-vă cu gateway-urile de plată la alegere, adăugați link-uri de înregistrare și autentificare în meniul site-ului dvs., produceți tabele de comparație atractive și multe altele.

Ideal pentru începători și dezvoltatori

MemberPress funcționează direct din cutie, cu o configurație simplă care o face ideală pentru începători. Cu toate acestea, MemberPress include și un număr mare de acțiuni și filtre. Aceasta face o alegere excelentă pentru acei utilizatori avansați care doresc să își personalizeze site-ul de membru la specificații exacte.

Planuri de membru

MemberPress vă oferă control deplin asupra planurilor dvs. de membru. Alegeți prețul fiecărui membru, adăugați preferințe de facturare și creați o perioadă de încercare, pentru a numi câteva opțiuni. Apoi creați reguli pentru a ascunde conținutul și permiteți să fie afișate anumite bucăți de conținut pe anumite planuri de membru.

Integrare fără acces la gateway de plată

MemberPress acceptă plățile prin integrarea cu toate cele mari furnizori de gateway de plată. Alegeți din Paypal Standard, Pro sau Express Checkout, Stripe, Authorize.net sau plăți offline. Puteți adăuga, de asemenea, mai mult de un gateway de plată dacă doriți.

Documentare temeinică

Documentația furnizată cu MemberPress este completă, folosind o combinație de text instrucțional și video. Deci, dacă rămâi blocat, poți să-ți găsești repede calea.

Caracteristici suplimentare

MemberPress are o serie de alte caracteristici și funcționalități impresionante. Acestea includ:

  • Tabelele de prețuri frumoase
  • Integrare prin e-mail cu toți furnizorii majori de marketing
  • Integrare cu BuddyPress
  • Scurgerea de conținut
  • Cupoane de reducere
  • Managementul membrilor
  • Raportare Google Analytics

După cum vedeți, MemberPress oferă o listă impresionantă de funcții. Vom analiza acum cum să începeți cu pluginul MemberPress, astfel încât să puteți transforma site-ul dvs. WordPress într-un site de membru cu succes …

Cum se instalează plugin-ul WordPressPress MemberPress

Pentru a începe să cumpărați plugin-ul MemberPress de pe site-ul MemberPress. Apoi, din contul tău MemberPress, pur și simplu descarcă pluginul pe computer.

Obțineți MemberPress

Deschideți site-ul dvs. WordPress și selectați „Pluginuri> Adaugă nou”.

Adăugați pluginuri noi

Faceți clic pe „Încărcare plugin> Alegeți fișier” și selectați plugin-ul MemberPress din fișierele salvate. Faceți clic pe „Instalare plugin> Activare”. Acum veți găsi că „MemberPress” a fost adăugat la meniul dvs. de bord WordPress.

MemberPress Menu

Selectați „Membru presiune> Activare”. Aceasta vă va duce la „Pagina de activare” unde va trebui să adăugați cheia de activare. Apoi selectați „Activare cheie licență”.

Licență MemberPress

Pluginul MemberPress este acum instalat și activat.

Configurați plugin-ul MemberPress

Următorul pas este să configurați pluginul MemberPress. În meniul WordPress, selectați „Membru presiune> Opțiuni”. Aici puteți configura pluginul pentru a se potrivi nevoilor site-ului dvs. WordPress.

Fila Opțiuni

Există numeroase file în pagina „Opțiuni”. Să aruncăm o privire la câteva dintre cele mai importante …

Pagini

La „Pagini” puteți personaliza paginile de bază MemberPress. „Pagini rezervate” sunt pagini esențiale și trebuie setate. Acestea includ pagina „mulțumesc”, pagina „autentificare” și pagina „cont”.

Pagini

Puteți selecta „Auto Create New Page” dacă doriți MemberPress să creeze automat paginile pentru dvs. În caz contrar, puteți proiecta și selecta paginile proprii pentru utilizare din meniul derulant.

Pagini 2

După ce ați făcut modificările necesare, selectați „Opțiuni de actualizare”.

Cont

Cont

Zona „Conturi” vă permite să personalizați informațiile despre membri. Aici puteți selecta opțiunile dorite pentru conturile utilizatorului. Puteți adăuga, de asemenea, un mesaj de bun venit pentru membri, care va fi afișat în partea de sus a paginii contului.

Câmpuri

Câmpuri

Fila „Câmpuri” vă va permite să creați câmpuri personalizate pentru formularul dvs. de înregistrare și pagina conturilor. Colectați informații despre membrii dvs., inclusiv numele, adresa, e-mailul, ziua de naștere și multe altele.

plăţile

plăţile

Fila „Plăți” este cea în care puteți adăuga gateway-urile de plată la alegere. După cum am menționat anterior, MemberPress poate fi integrat cu numeroși furnizori de plăți. Pur și simplu faceți clic pe pictograma „+”, apoi specificați gateway-urile de plată pe care doriți să le adăugați pe site-ul dvs. de membru.

E-mailuri

Există o serie de tipuri de e-mail pe care le puteți trimite membrilor. Selectați fila „E-mailuri”. Apoi, alegeți pur și simplu tipurile de e-mail care se vor potrivi site-ului dvs. WordPress.

E-mail

Faceți clic pe „Editați” pentru a personaliza fiecare e-mail. Apoi trimiteți un e-mail de testare pentru a verifica dacă fiecare tip de e-mail este potrivit și de înaltă calitate. Tot aici puteți selecta tipurile de e-mail pe care doriți să le primiți admin.

După ce ați configurat „Opțiunile”, sunteți gata să începeți să configurați restul site-ului MemberPress.

Stabiliți planuri de membru

A înscena planurile de membru pe site-ul dvs. web, selectați „MemberPress> Abonamente” din meniul WordPress. Faceți clic pe „Adăugați nou”, aflat în partea de sus a paginii. Apoi, dați planului dvs. de membru un nume (aici l-am numit Premium).

Adăugați un nou membru premium

În „Termeni de membru”, în partea dreaptă a paginii, puteți selecta prețul planului, indiferent dacă doriți să fie o plată unică sau o plată recurentă, să adăugați o opțiune de perioadă de încercare și multe altele.

Termenii de membru

Mai jos, puteți personaliza secțiunea „Opțiuni de membru”. Aici puteți modifica textul pe butonul de înregistrare, adăugați un mesaj personalizat de mulțumire, setați reguli pentru cine poate accesa planul de membru, precum și multe altele.

Opțiuni de membru

După ce sunteți mulțumit de setările dvs., publicați pagina Membru. Apoi, deconectați-vă din contul WordPress pentru a vizualiza pagina sau deschideți incognito. Acum veți vedea formularul de înscriere implicit pentru membru pentru planul de membru pe care tocmai l-ați creat.

Formular de înscriere

Dacă doriți să vă modificați paginile de membru, puteți utiliza orice șabloane de pagină disponibile în tema dvs. Pur și simplu selectați un „Șablon de pagină personalizat”, situat în partea dreaptă a editorului dvs. în pagina de membru pe care lucrați.

După crearea primului plan de membru, puteți continua să adăugați mai multe, făcând pur și simplu clic pe „Adăugare nou”. Utilizați codul scurt, găsit la „Opțiuni de membru”, pentru a adăuga formularul de înscriere la orice pagină sau postare de pe site-ul dvs. WordPress.

Creați reguli pentru planurile dvs. de membru

După ce ați creat diferitele planuri de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. de membru, trebuie să stabilesc regulile pentru fiecare plan. Setarea regulilor vă permite să ascundeți conținutul de non-abonați și să selectați ce tipuri de conținut vor fi disponibile pe fiecare plan.

Pentru a începe, selectați „MemberPress> Reguli” din meniul WordPress. Apoi alegeți „Adaugă nou”. Acum va fi afișată o pagină „Adaugă o nouă regulă”.

Nouă regulă

În „Opțiuni de regulă” puteți alege ce conținut doriți să protejați de membrii neplătitori. Aici puteți ascunde tot conținutul, diferite postări, pagini, categorii de conținut sau etichete sau puteți alege dintre multe alte opțiuni.

Opțiuni de regulă

Puteți da apoi acces la acest conținut membrilor care au achiziționat anumite planuri. Faceți clic pe „Salvați regula” și apoi creați cât mai multe reguli necesare pentru a răspunde diferitelor tipuri de planuri.

Adăugați un link de înregistrare în meniul site-ului dvs.

Odată ce toate planurile dvs. de membru sunt complet configurate, ar trebui să adăugați un link de înregistrare în meniul site-ului dvs. Web pentru a ușura accesul vizitatorilor dvs..

Selectați „Aspect> Meniuri” din meniul WordPress sau deschideți „Personalizator> Meniuri” în partea din față a site-ului dvs. Aici veți observa că acum există o opțiune „Abonamente”. Selectați planurile și apoi faceți clic pe „Adaugă în meniu”. Modificați „Eticheta de navigare” dacă doriți, apoi selectați „Salvați meniul”.

Meniul

Meniul dvs. va afișa acum link-uri către diferitele planuri de membru.

Adăugați un link de conectare la meniul site-ului dvs. de membru

Link de conectare

Pentru a adăuga un link de conectare în meniul site-ului dvs. de membru, MemberPress recomandă descărcarea pluginului gratuit WordPress BAW Login-Deconectare.

Meniu Logare Logare

Instalați acest plugin pe site-ul dvs. WordPress și apoi deschideți „Aspect> Meniu”. Acum veți găsi „Linkuri de conectare / deconectare v1.3.3” adăugate la elementele dvs. de meniu. Selectați „autentificare / deconectare” și apoi „Adăugare în meniu> Salvare meniu”.

LoginLogout

Faceți clic pe „MemberPress> Opțiuni” din meniul WordPress. Faceți clic pe fila „Cont”, iar sub „Conectare și deconectare” selectați „Forțați WordPress să utilizeze pagina de conectare MemberPress”.

Forțați WordPress

Acest lucru vă va asigura că WordPress deschide pagina de conectare la abonați la pluginul BAW. Membrii se pot conecta acum la contul lor pe site-ul dvs. și pot accesa conținutul premium pe care l-au achiziționat.

Gânduri finale pe MemberPress

Acest plugin avansat oferă o listă (aproape) nesfârșită de funcții, ceea ce o face ideală pentru orice tip de site de apartenență. În acest articol, am acoperit doar elementele de bază pentru a începe cu MemberPress. Cu toate acestea, urmând pașii de mai sus, veți putea crea un site de membru care funcționează, care va ascunde conținutul de non-abonați, va permite vizitatorilor să se înscrie la planurile de membru și să genereze venituri pentru site-ul dvs. WordPress.

După ce ați finalizat aceste prime etape pentru a vă configura site-ul de membru, puteți apoi să produceți tabele de comparație atractive, să adăugați cupoane, să urmăriți tranzacțiile și abonamentele, să configurați un program de afiliere, să monitorizați analizele și multe altele. Deci, dacă doriți să creați un plugin de membru de succes, atunci MemberPress poate fi pluginul WordPress pentru proiectul dvs..

MemberPress sună ca cel mai bun plugin de membru pentru dvs.? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me