Ghid de configurare WordPress Cloud Gazduire gestionat de Cloudways

Pe internet există literalmente sute de opțiuni de găzduire, fiecare având tone de opțiuni diferite de găzduire. Gazduire partajata Găzduire WordPress gestionată VPS. Server dedicat. Și, desigur, există cloud hosting. Când căutați cloud hosting, Cloudways este unul dintre primele care apar și cu un motiv întemeiat. Încă de la înființarea lor din 2011, Cloudways a oferit unul dintre cele mai bine gestionate servicii de hosting de cloud și astăzi am vrut să vă arătăm despre ce este vorba.


O imagine de ansamblu a Cloudways Gazduire

Cloudways este unul dintre cei mai importanți furnizori de hosting cloud. Ce este cloud hosting? Este exact exact cum sună: găzduirea prin „cloud”. Practic, un număr mare de servere din lumea reală lucrează împreună ca un singur sistem pentru a oferi găzduire stabilă și sigură pentru serverele virtuale. Aceasta înseamnă performanțe mai mari, cu timp de inactivitate mai mic, la un cost mai mic și cu o flexibilitate de web hosting și mai mare.

Ceea ce face diferitele drumuri

Gazduirea în cloud este disponibilă de la o serie de companii de hosting bine cunoscute, dar Cloudways a dus-o la nivelul următor. S-au îmbunătățit în funcție de cloud-ul tradițional pentru a vă oferi mai multe opțiuni de găzduire în cloud gestionate, cu funcții de evidență.

În primul rând pe care le folosesc cele mai recente servere și sisteme (Nginx, Redis, MySQL, Varnish, Memcached și Apache pentru a fi specifice) ca parte a stivei lor de performanță. În plus, își preinstalează ajutorul Breeze Cache Plugin care include caracteristici pentru excluderea, gruparea și minificarea fișierelor, precum și compresia Gzip pentru dimensiuni de fișiere optimizate. Acest combo incredibil este ceea ce face ca Cloudways să găzduiască rapid și de încredere.

Cealaltă mare parte despre Cloudways, spre deosebire de unii dintre concurenții lor, este că aceștia furnizează securitate gestionată din partea serverului cu toate planurile lor. Ei folosesc mai multe straturi de protecție (cum ar fi firewall-uri, autentificare cu 2 factori și listare albă a IP-ului), împreună cu actualizări automate pentru a menține toate serverele de pe platforma lor la zi..

În plus, veți fi greu să găsiți o altă gazdă care vă permite varietatea de opțiuni pentru platformă (alegerea dvs. DigitalOcean, linode, VULTR, Amazon, Google), instalații nelimitate, colaborare în echipă, scalare simplă a serverului și o consolă de cont uimitor de ușor de utilizat (despre care veți vedea o mulțime de instantanee din ulterior) și SSL gratuit certificate prin Să criptăm.

Planurile de gazduire cloud gestionate de Cloudways

Acum că știi ce este Cloudways, ar trebui să arunci o privire asupra planurilor lor. Una dintre cele mai bune caracteristici ale Cloudways este faptul că oferă o varietate de opțiuni de găzduire pentru a suplini bugetul sau nevoile de date ale oricărui site web.

Planurile de gazduire cloud gestionate de Cloudways

Puteți alege dintre serverele cloud începând cu 10 USD pe lună, să le contactați pentru un plan construit personalizat sau să alegeți unul dintre celelalte planuri de server din mijloc. Toate planurile lor de găzduire de cloud mange vă permit să adăugați cât mai multe instalații de site-uri pe care le doriți, astfel încât dacă sunteți dezvoltator puteți crea cu ușurință o serie de site-uri de înregistrare pentru clienți fără niciun fel de acces. Și dacă nu sunteți dezvoltator și doriți doar să vă mutați blogul pe Cloudways, veți fi fericiți să știți că chiar vă vor ajuta să migrați un site pe noul dvs. server pentru liber.

Ghid de gazduire WordPress Cloudways

Dacă Cloudways sună ca gazda potrivită pentru site-ul dvs. web (sau dacă doriți doar să aruncați o privire în interior la ce oferă gazduirea lor), atunci ghidul nostru de configurare este pasul următor perfect. vă va parcurge etapele de configurare a serverului dvs. cloud cu Cloudways. Sunteți gata?

Înscrieți-vă pentru un cont Cloudways gratuit

Pentru a începe, accesați pagina principală Cloudways, faceți clic pe link pentru a începe gratuit. Vei fi dus la pagina principală de înscriere Cloudways. Puteți alege să vă autentificați cu contul dvs. LinkedIn sau Github, dar preferăm să vă conectați la modă veche prin e-mail.

Înregistrare pentru un cont Cloudways gratuit

Pur și simplu introduceți adresa de e-mail și o parolă. Ar trebui să primiți apoi un e-mail de activare în câteva minute.

Email de verificare a contului Cloudways

Odată ce primiți e-mailul de activare, faceți clic pe butonul verde mare pentru a vă activa acum contul.

Notă: Dacă vedeți o eroare la înregistrare sau dacă nu primiți imediat e-mailul de verificare, nu vă faceți griji. Pur și simplu deschideți caseta de chat pentru asistență 24/7 din colțul din dreapta jos al oricărei pagini Cloudways. O tehnologie de asistență Cloudways ar trebui să poată ajuta.

Configurați serverul dvs. de gazduire Cloudways

Acum este timpul să începeți să vă configurați de fapt serverul pentru a vă găzdui site-ul (sau site-urile web). După ce faceți clic pe linkul „Activare cont” din e-mail, ar trebui să vedeți următorul ecran.

Configurați serverul dvs. de gazduire Cloudways

Mai întâi veți selecta aplicația dvs. Cloudways știe că WordPress este una dintre cele mai populare platforme web în jurul valorii, așa că o pun în mod convenabil chiar în partea de sus. Există patru opțiuni din care să alegeți:

 • WordPress standard
 • WordPress Plus WooCommerce
 • WordPress Multisite
 • Curățați WordPress (fără optimizări Cloudways)

Alege opțiunea care se potrivește nevoilor tale. Dacă nu sunteți sigur, mergeți doar cu prima opțiune pentru WordPress standard. Este suficient de ușor să adăugați WooCommerce mai târziu sau chiar să activați mai multe site-uri la o dată ulterioară (avem un ghid pentru activarea multisitei WordPress dacă aveți nevoie de ajutor). În plus, credem că optimizările Cloudways sunt destul de utile.

Apoi, adăugați propriile nume personalizate pentru aplicație, server și proiect. Acesta este doar pentru ochii tăi, așa că alege ceva care te va ajuta să-ți amintești pe ce site web configurezi acest lucru.

Apoi, după selectarea aplicației, veți vedea opțiunile disponibile pentru furnizorul dvs. de cloud, dimensiunea serverului și locațiile din centrul de date. Toate planurile oferă o încercare gratuită de 3 zile pentru a vă oferi șansa de a testa gazduirea lor. În prezent, opțiunile disponibile ale furnizorului includ:

 • Oceanul digital: Stocare bazată pe SSD cu 7 centre de date din 3 țări
 • Linode: furnizor de cloud cu 8 centre de date în 3 regiuni
 • VULTR: Spațiu de stocare SSD cu 13 centre de date din întreaga lume
 • Amazon EC2: dimensiunea discului configurabil, 8 centre de date în 6 țări
 • Google Cloud: 4 locații de pe 3 continente, concepute special pentru companii mari sau site-uri web care consumă resurse

Toate platformele cloud Cloudways oferă servicii similare, cea mai mare diferență fiind prețul și fiabilitatea. Digital Ocean și VULTR oferă o lățime de bandă aproape nelimitată pentru site-urile dvs. la un cost mai mic, ceea ce le face opțiuni excelente pentru dezvoltatori cu buget. Pe de altă parte, Amazon și Google asigură lățimea de bandă în regim de plată, ceea ce înseamnă că taxele dvs. lunare vor fi probabil mai mari, dar vă veți bucura de faptul că site-ul dvs. nu va fi niciodată accelerat din moment ce plătiți pentru fiecare resursă. să utilizați.

Când vine vorba de alegerea dimensiunii serverului, faceți tot posibilul să alegeți planul estimat pentru a răspunde nevoilor dvs. Dacă nu sunteți sigur care să alegeți merge cu un plan mai mic – puteți adăuga întotdeauna mai multe resurse pe serverul dvs. ulterior, după cum este necesar. Cloudways simplifică actualizarea planului de server în orice moment din dreptul consolei de server (pe care o vom arăta mai târziu).

După ce v-ați setat dimensiunea furnizorului și a serverului, ultimul pas este să selectați o locație a serverului. Vă recomandăm să alegeți un server aproape de publicul principal. Deci, dacă cea mai mare parte a traficului dvs. provine din SUA, atunci alegeți o locație a serverului în țara respectivă.

Configurarea serverului CLoudways

În acest moment, sunteți gata să lansați serverul! Ar trebui să fiți dus la consola unde veți vedea un timp de așteptare estimat pentru configurarea serverului dvs. (estimarea noastră a fost de 7 minute, iar pentru noi instalarea a durat aproximativ 8 minute – deci destul de aproape!). În așteptare, puteți completa profilul contului dvs. cu informații despre compania dvs..

După ce configurarea serverului dvs. este finalizată, puteți trece la gestionarea acestuia. Faceți clic pe serverul dvs. primed pentru a deschide consola.

Administrarea serverului dvs. Cloudways

Prima dată când deschideți consola serverului Cloudways, va avea un ghid de mers, deși deschis pentru a vă învăța despre rezumatul serverului, bara de navigare, acțiunile disponibile și detalii.

Serverul dvs. Cloudways

În mod implicit, consola dvs. va fi deschisă pentru dvs. Credențe de master. De aici puteți edita numele de utilizator și parola, gestiona cheile SSH și vizualiza adresa dvs. IP.

Cloudways Server Monitoring

Următorul lucru este Monitorizarea tab. Există o mulțime de grafice și opțiuni diferite pentru monitorizarea serverului și aplicațiilor, cu toate acestea există două opțiuni cheie ale serverului pentru a fi atent. Primul este al tău CPU inactiv. În graficul nostru puteți vedea că serverul se află în cea mai mare parte în gama de 95-100% a procesorului gratuit, ceea ce înseamnă că există o mulțime de spații pentru ca site-ul nostru să funcționeze în acest moment. Dacă graficul a fost inversat și ar exista un număr semnificativ de cazuri în care procesorul nostru gratuit era la 0%, atunci ar fi timpul să se extindă la un plan de server mai mare.

Celălalt grafic de monitorizare verificat este dvs. Memorie libera. Planurile de servere mici pot funcționa perfect bine cu doar 15-50 MB de memorie gratuită, dar dacă afacerea dvs. a achiziționat un plan cu 4 GB sau mai mult, memoria dvs. gratuită ar trebui să depășească în mod constant peste 100 MB. Dacă nu, acesta ar putea fi un alt semn că este timpul să vă extindeți planul.

Servicii Cloudways Server Manager

După monitorizare, veți vedea o Gestionarea serviciilor fila unde puteți vedea diversele servicii de bază Cloudways care vă mențin serverul în funcțiune. Aceasta include serviciile Apache, caching, baze de date și monitorizare opțională a aplicațiilor (prin intermediul serviciului New Relic). De aici puteți reporni diferitele servicii, precum și curățați memoria cache.

Setări și pachete server Cloudways

Deoarece utilizați WordPress, poate fi necesar să ajustați unele dintre setările serverului dvs. pentru a putea încărca un fișier specific sau instalați un plugin sau o temă mare. Toate aceste setări ale serverului și multe altele pot fi găsite în consolă Setări și pachete tab. Doar asigurați-vă că vă salvați modificările.

Cloudways Server Security

Securitatea dacă este de cea mai mare importanță pentru orice site web, iar Cloudways vă ajută securitatea serverului. Cloudways întreține firewall-uri și implementează patch-uri de server în mod regulat pentru a proteja instalațiile în siguranță. De asemenea, monitorizează activitatea suspectă pe serverul dvs. Așadar, dacă aveți mai multe încercări de conectare eșuate pentru că ați uitat parola, puteți fi blocat din cont. O modalitate de a preveni acest lucru este de a edita Securitate setări din managerul de server pentru a lista în alb lista propriei IP. Aceasta este complet opțională, iar majoritatea utilizatorilor pot sări peste această secțiune.

Scalare verticală a serverului Cloudways

Dacă descoperiți că aveți nevoie de mai mult spațiu pentru server, puteți crește cu ușurință planul Cloudways în orice moment de la Scalare verticală secțiune. Selectați dimensiunea crescută a serverului de care aveți nevoie și faceți clic pentru a aplica modificările (care vor fi reflectate în următoarea taxă lunară).

Copii de rezervă server Cloudways

Copiile de rezervă sunt de asemenea integrate în opțiunile serverului Cloudways și sunt luate zilnic în mod implicit. Din această filă puteți permite efectuarea copiilor de rezervă cât mai des în fiecare oră sau doar o dată pe săptămână. De asemenea, puteți activa Copii de rezervă locale care face o copie a celei mai recente copii de rezervă disponibile pentru descărcare prin SFTP / SSH, astfel încât să puteți stoca propriile copii de rezervă pe computer.

Chiar dacă copiile de rezervă incluse sunt excelente, vă recomandăm să utilizați un serviciu de genul VaultPress pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o copie completă a site-ului dvs. web la sfaturile degetelor.

Cloudways Server SMTP

SMTP este ultima secțiune din managerul de server. Aceasta este o caracteristică încorporată pentru a utiliza un serviciu de e-mail terț ca gateway pentru a livra e-mailuri de pe serverul dvs. Pur și simplu faceți clic pentru a alege propriul dvs. SMTP, apoi adăugați și configurați furnizorul dvs. de e-mail sau activați e-mailul elastic din suplimentele dvs. (pe care le vom primi în continuare).

Complementele Cloudways

Cloudways oferă o mână de ajutor Add-on-uri care poate fi accesat prin intermediul managerului de server. Pentru a activa suplimentele trebuie doar să faceți clic pe pictograma grilă din meniul principal.

Complementele Cloudways

Există șase suplimente disponibile în prezent, ultimele trei opțiuni adăugând opțiuni de configurare pe serverul dvs. după activare:

 • DNS Made Easy: Cloudways nu oferă un sistem de nume de domeniu (DNS) pentru a vă gestiona numele de domeniu în mod implicit, ci vă permit să folosiți propriul dvs. DNS terț (cum ar fi GoDaddy) sau vă puteți abona la serviciul lor ușor DNS Made. Acest supliment începe de la $ 2,50 / lună pentru până la 5 domenii. Acest add-on necesită activarea manuală de către Cloudways, astfel încât odată activată, complementul va fi pus în așteptare până când un membru de asistență vă poate aproba modificarea.
 • E-mail Rackspace: Pentru a adăuga un serviciu de e-mail pe site-ul dvs. web, aveți opțiunea de a activa complementul Cloudways Rackspace. Acest serviciu este doar 1 USD / lună pe e-mail. Acest supliment necesită, de asemenea, activarea manuală de către echipa de asistență tehnică Cloudways, astfel încât atunci când activați suplimentul, acesta va fi în așteptare până când un membru de asistență vă va contacta pentru a finaliza configurarea căsuței poștale..
 • E-mail elastic: Pentru a trimite un volum mare de e-mailuri lunare, este posibil să doriți să luați în considerare suplimentul Elastic Email, deoarece oferă o modalitate rapidă și ușoară de a contacta lista dvs. de e-mailuri. Planurile încep de la 0,10 USD / lună pentru 1000 de e-mailuri (cu reduceri aplicate pentru volume mai mari), iar tot ce trebuie să faceți este să activați suplimentul și să așteptați ca echipa de asistență Cloudways să vă confirme că abonamentul dvs. a fost activat. Acest supliment este gestionat și prin secțiunea Componente de administrare a serverului.
 • Migrarea aplicațiilor: Dacă doriți să mutați site-ul dvs. WordPress dintr-o altă gazdă, acest supliment este cel mai simplu mod de a începe migrarea către Cloudways. Prima migrare este gratuită până la urmă, cu orice mișcare suplimentară la prețul de 25 USD (sau 49 USD dacă este multisolată)
 • Actualizarea aplicației: Doriți o versiune specifică de WordPress instalată? Utilizați acest serviciu premium (începând de la 50 USD) pentru ca un Cloudways Pro să gestioneze actualizarea dvs. pentru dvs..
 • CloudwayCDN: Dacă planul dvs. include CloudwaysCDN, aici puteți verifica care dintre instalațiile dvs. WordPress sunt legate de acesta. CDN-urile sunt o modalitate excelentă de a accelera site-ul dvs. WordPress – așa că dacă aveți CloudwaysCDN în planul dvs., vă recomandăm să îl utilizați.

După ce ai explorat în mod regulat setările și serviciile serverului, poți trece la setările aplicației!

Gestionarea instalațiilor dvs. WordPress

Dacă faceți clic pe Aplicații din meniul principal, veți fi gestionat de aplicația dvs. De aici puteți accesa toate instalațiile serverului dvs. (WordPress precum și orice alte persoane pe care le-ați putea avea).

Aplicații pentru contul Cloudways

Pur și simplu faceți clic pe una dintre aplicațiile dvs. instalate pentru a vedea detaliile și setările aferente.

Detalii despre aplicația Cloudways

După ce faceți clic pe una dintre instalațiile dvs., veți fi dus la ecranul Detaliu acces. Aceasta oferă toate informațiile de bază despre instalare, cum ar fi adresa URL temporară, datele de autentificare de administrare pentru site-ul dvs. și informațiile MySQL.

Cloudways Application Domain Management

Când începeți prima dată cu serverul dvs. Cloudways, instalațiile dvs. vor fi configurate ca site-uri de înscenare pe site-ul principal cloudwaysapps. Când sunteți gata să vă mutați pe un site live, va trebui să accesați site-ul Managementul domeniului fila pentru a adăuga adresa URL (amintiți-vă doar să îndreptați domeniul dvs.).

Aplicația SSL Cloudways

SSL devine o caracteristică necesară pentru bloguri și site-uri web. Acest nivel de securitate adăugat le spune vizitatorilor că accesul browserului pe serverul dvs. este criptat, astfel încât orice informație sau date transmise între ei și dvs. sunteți în siguranță. Pentru a adăuga această securitate pe site-ul dvs. găzduit de Cloudways, pur și simplu accesați pagina Certificat SSL secțiunea din Managerul de aplicații și utilizează instrumentul încorporat pentru a crea un certificat SSL gratuit folosind Să criptăm. Pur și simplu adăugați informațiile solicitate și urmați indicațiile de pe ecran.

În mod alternativ, puteți comuta opțiunea SSL pentru a încărca propriul certificat personalizat. Pentru această opțiune, va trebui să creați și să descărcați o solicitare de semnare a certificatului, să creați și să cumpărați un certificat SSL printr-un serviciu terț, apoi să îl instalați pe serverul dvs..

Restaurarea aplicației Cloudways

Celelalte două secțiuni de care vor dori să ia notă sunt utilizatorii Instrumente de migrare si Restabili tab. Ambele sunt destul de explicative de la sine. Când începeți prima dată cu Cloudways, puteți utiliza pluginul migrator gratuit pentru a vă ajuta să vă mutați site-ul din vechea dvs. gazdă pe noul dvs. server Cloudways (deși prima dvs. migrare asistată este gratuită, deci dacă mutați doar un site web, puteți să vă ajutați lasa Cloudways sa se descurce). Mai târziu în jos, dacă ceva se întâmplă vreodată cu site-ul dvs. web și doriți să-l restaurați la modul în care a fost pur și simplu accesați fila Restaurare. De aici puteți selecta o copie de rezervă din meniul derulant, apoi faceți clic pe butonul pentru încărcare.

Dacă sunteți dezvoltator, s-ar putea să vă intereseze și alte câteva instrumente încorporate pe care Cloudways le-a pus la îndemână. Cron Manager de locuri de muncă simplifică adăugarea de sarcini programate (cum ar fi ștergerea fișierelor temp sau trimiterea notificărilor noastre de e-mail) la instalarea dvs. Există și o filă pentru Desfășurare prin Git ceea ce face ușor să generezi cheia SSH necesară pentru a vă conecta la depozitul dvs. și Setări aplicație fila cu opțiuni pentru dezactivarea memoriei în cache a lacului în timpul testării / stajării.

Înainte de a trece la instalarea dvs. WordPress, există doar câteva alte opțiuni în principala consolă de cont Cloudways pe care dorim să o distribuim.

Adăugarea membrilor echipei la un server Cloudways

Adăugarea membrilor echipei la un server Cloudways

Dacă lucrați cu o echipă și la mai multe proiecte, cu siguranță veți dori să profitați de toate opțiunile pe care le oferă modulul Echipa. De aici puteți adăuga echipa dvs., edita accesul lor la anumite servere sau aplicații și restricționați operațiunile cu serverele la care au acces (de exemplu, este cel mai bine ca doar administratorul principal să aibă acces la scări sau să ștergeți serverele).

Gestionarea proiectelor cu Cloudways

Gestionarea proiectelor cu Cloudways

Ultima secțiune a consolei la care vă puteți uita este pagina de gestionare a proiectelor. de aici puteți vedea o imagine rapidă a tuturor proiectelor live. Doar faceți clic pe un proiect pentru a vizualiza aplicațiile aferente sau pentru a schimba numele proiectului. Această caracteristică este în principal să vă ajute să vă păstrați toate instalațiile organizate, astfel încât să puteți vedea dintr-o privire ce aparține clientului, etc.

Ghid de pornire rapidă WordPress

După ce ați văzut cele mai importante opțiuni în consola dvs. Cloudways, este timpul să treceți pe site-ul dvs. WordPress real. Navigați înapoi la managerul dvs. de aplicații, faceți clic pe instalarea WordPress la care doriți să lucrați și copiați numele de utilizator și parola Panoului de Administrație furnizate. Acum faceți clic pe link pentru a accesa administratorul dvs. WordPress.

Cloudways: Tabloul de bord WordPress

Când te conectezi pentru prima dată cu datele de acreditare, tabloul de bord ar trebui să semene cu imaginea de mai sus. Cloudways instalează cea mai recentă versiune a WordPress, precum și pluginul Breeze Cache pentru tine (Notă: dacă există un alt plugin de memorie în cache pe care îl utilizați, asigurați-vă că dezactivați și ștergeți Breeze pentru a preveni conflictele de plugin).

Prima prioritate ar trebui să fie curățarea instalării și pregătirea acesteia pentru o temă și conținutul dvs. Iată primii pași pe care îi recomandăm.

 • Mergeți la dvs. Mesaje și Pagini pentru a șterge postarea și pagina eșantionului deja pe site-ul dvs..
 • Navigheaza catre Setări pentru a vă edita General titlul site-ului și eticheta, precum și dvs. permalinks (vă recomandăm să folosiți numele postului opțiune).

Odată cu curățarea site-ului dvs., puteți să vă instalați tema WordPress și orice alte pluginuri pe care le puteți dori.

Cum să instalați o temă WordPress

Instalarea unei teme este foarte ușoară cu WordPress. Tot ce trebuie să faceți este să navigați la Aspect> Teme și faceți clic pe butonul pentru Adăuga nou. De aici puteți răsfoi teme gratuite disponibile de pe WordPress.org sau puteți face clic pe butonul Încărcați tema buton pentru a adăuga propria temă WordPress.

Cloudways: Instalați Tema

Există o mulțime de opțiuni excelente de temă WordPress pe web și poate fi un pic copleșitor atunci când alegeți o temă WordPress. Pentru idei despre ce temă ați dori să începeți cu această colecție dintre unele dintre cele mai bune teme WordPress sau să încercați unele dintre temele noastre gratuite de WordPress.

După ce găsiți o temă potrivită pentru site-ul dvs. (de exemplu, iubim personal tema noastră multifuncțională WordPress), puteți să o instalați. Când încărcați tema dvs., fișierul WordPress instalabil ar trebui să fie într-un format .zip.

Cloudways: Încărcați fișierul Zip cu tema WordPress

Pur și simplu faceți clic pe butonul pentru Alege fișierul și browser-ul pentru tema dvs. zip, apoi faceți clic pe Instaleaza acum.

413 Cerere de eroare

În funcție de cât de mare este fișierul dvs. cu temă, puteți vedea o eroare 413 ca cea de mai sus. Nu vă faceți griji! Acest lucru înseamnă că fișierul pe care ați încercat să îl încărcați este mai mare decât dimensiunea maximă de încărcare pe care este setat serverul dvs. în prezent.

Măriți dimensiunea de încărcare a fișierelor serverului Cloudways

Pentru a remedia acest lucru, pur și simplu conectați-vă în contul Cloudways, faceți clic pe secțiunea Servere, selectați serverul pe care îl utilizați și faceți clic pe Setări și pachete. Apoi, doar creșteți dimensiunea de încărcare a fișierului la 20 MB și faceți clic pe Salvați.

Cloudways: Confirmare instalare temă

Acum reveniți la instalarea WordPress, reîncărcați fișierul cu temă și faceți clic pe Instaleaza acum. Totul ar trebui să meargă fără probleme și ar trebui să vedeți pagina de confirmare a temei ca cea de mai sus. Doar faceți clic pe Activati tema! Cu o nouă temă în loc, puteți începe să adăugați conținut sau puteți instala câteva plugin-uri WordPress utile.

Cum să instalați plugin-uri WordPress

Pluginurile WordPress sunt instalate la fel ca temele WordPress și pot adăuga o mulțime de funcții și funcții excelente pe site-ul dvs. web.

Cloudways: Instalați plugin-uri WordPress

Din tabloul de bord mergeți la Pluginuri> Adaugă nou pentru a răsfoi toate pluginurile gratuite de pe WordPress.org. La fel ca temele, există o mulțime de plugin-uri gratuite și premium disponibile pe web. Iată câteva recomandări ale autorilor noștri pentru a vă ajuta să începeți:

 • 50+ din cele mai bune plugin-uri WordPress
 • 15 plugin-uri pentru a supraîncărca comentariile WordPress
 • Cele mai bune plugin-uri de traducere pentru ca site-ul dvs. WordPress să fie multilingv
 • Top 9 Cele mai bune plugin-uri gratuite pentru glisante WordPress
 • 10+ Cele mai bune pluginuri anti-spam pentru WordPress
 • Cele mai bune plugin-uri WordPress cu GDPR Compliance

Instalează plugin-uri WordPress recomandate

Și, desigur, dacă tema dvs. premium este inclusă cu plugin-uri premium (cum ar fi modul în care Total include puternicul constructor de pagini WPBakey), veți dori să urmați orice solicitare sau mesaje pe ecran pentru instalarea acestor pluginuri.

Construirea site-ului dvs. WordPress

Cu tema și plugin-urile instalate și activate, puteți începe să vă construiți site-ul. Dacă tema dvs. a venit cu exemple de date, este posibil să doriți să încărcați asta (accesați Instrumente> Import> WordPress să încărcați fișierul .xml care este livrat cu tema dvs.).

Demonstrații totale pentru temă

Sau, dacă utilizați o temă precum Total cu peste 40 de demo-uri de probă disponibile prin intermediul importatorului demo integrat, puteți utiliza opțiunile temei pentru a importa demo-ul preferat. În total, aceasta se află sub Panoul tematic> Importator demonstrativ.

Cloudways crește limita de execuție maximă

La încărcarea datelor de eșantion, serverul dvs. ar putea termina înainte de finalizare. Pentru a evita acest lucru, pur și simplu creșteți timp de execuție maxim pentru serverul dvs. Pentru a face acest log înapoi în contul dvs. Cloudways, accesați Serverul dvs. și faceți clic pe butonul Setări și pachete pentru a ajusta limita de execuție la 300 de secunde (doar pentru a fi în siguranță).

S-ar putea să doriți să verificați și opțiunile de styling pentru tema și pluginurile de mai jos Aspect> Personalizare precum și orice alte opțiuni prin intermediul unui panou personalizat din tabloul de bord. După ce site-ul dvs. web arată bine, puteți începe să adăugați conținut.

Sfaturi de blogging

În funcție de ce este site-ul dvs., există multe sfaturi grozave pe internet pentru blogging, pentru a găsi propriul stil de scriere, pentru a vă monetiza blogul și multe altele. Iată câteva sfaturi ale autorilor noștri pentru a vă începe, dar o căutare rapidă pe Google va afișa mii de alte articole grozave:

 • Sfaturi de blogging WordPress pentru a face blogul dvs. un succes
 • 10+ sfaturi pentru creșterea încrederii și credibilității blogului tău WordPress
 • Cum să faci bani cu un blog WordPress
 • Sfaturi de marketing pentru conținut pentru întreprinderile mici care folosesc WordPress
 • Cum să devii un antreprenor de succes și să câștigi bani cu WordPress

Înveliți

Sperăm că, după ce citiți toate informațiile de mai sus, aveți o idee mai bună despre ce trebuie să ofere Cloudways utilizatorilor WordPress și cum să începeți efectiv cu WordPress folosind hostingul Cloud Cloud gestionat.

Am fost foarte impresionat de consola de server ușor de utilizat și de configurarea rapidă a WordPress. Eu personal le ofer un 5/5 solid ca gazdă. Cu o mulțime de funcții excelente încorporate pentru scalarea serverelor, SSL, echipele și mai multe Cloudways s-au poziționat ca o opțiune excelentă pentru utilizatorii noi sau întreprinderile mici, precum și pentru agențiile de proiectare cu experiență care ar putea gestiona sute de site-uri client..

Pentru a afla mai multe, accesați site-ul web Cloudways. Puteți începe cu propriul proces de 3 zile pur și simplu prin înregistrarea cu un e-mail (nu este necesară o carte de credit).

Proces gratuit Cloudways

Și dacă aveți întrebări cu privire la hostingul cloud cloud Cloudways, caracteristicile lor sau experiența noastră folosind-o, lăsați-ne o întrebare în comentariile de mai jos. Sau împărtășește-ți propria experiență Cloudways – ne-ar plăcea să auzim ce gândești!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me