1. 1. Introducere în Google AMP pentru WordPress
 2. 2. Acum citesc: Cum să configurați AMP în WordPress

Bine ați venit la a doua parte a Ghidului AMP pentru WordPress. În ultimul nostru articol, am aflat despre importanța unei strategii web pentru primul mobil și cum AMP poate fi un potențial schimbător de jocuri. În ghidul de astăzi, vom afla despre:


 • Cum să integrezi AMP cu WordPress
 • Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru personalizarea AMP
 • Avem nevoie într-adevăr să implementăm AMP pe site-ul nostru WordPress?

Să începem.

Ghid video AMP pentru WordPress

Afișând locul în care s-a lăsat ultima postare din seria noastră, puteți urmări împreună cu videoclipul WPCrafter despre cum puteți configura cu ușurință AMP cu site-ul dvs. WordPress. Videoclipul lui Adam vă parcurge în fiecare pas al ghidului nostru – bucurați-vă!

Cum să configurați AMP pentru WordPress

amp-plugin-WordPress-erou

Configurare AMP pentru WordPress este un proces foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginul AMP WordPress dezvoltat de Automattic, iar restul va urma.

 • Întoarceți-vă la Panoul de bord WordPress> Pluginuri> Adăugare nou
 • Caută „AMP“

Selectați pluginul și faceți clic pe Instaleaza acum

how-to-install-amp-wordpress-plugin

La activarea pluginului, toate adresele URL de pe site-ul dvs. vor avea o versiune AMP. Puteți accesa link-ul oricărei postări, anexa / Amp / până la sfârșitul adresei URL și veți vedea versiunea AMP.

Să aruncăm o privire la versiunea normală a paginii web.

test site-ul no-amp_rz

Și aceasta este versiunea AMP a aceleiași pagini:

test site-ul amp_rz

Asta este – configurați cu succes AMP în WordPress. Greu de crezut că este atât de simplu, nu-i așa?

Cu toate acestea, dacă nu aveți legături permanente activat, puteți obține versiunea amplificatorului anexând ?amp = 1 la linkul postării. De exemplu, link-ul postării ar fi:

 • Versiune normală: http://example.com/2016/01/01/hello-mobile-web/
 • Versiunea AMP: http://example.com/2016/01/01/hello-mobile-web/amp/
 • Versiunea AMP (cu Pretty Permalink-uri dezactivate): http://example.com/2016/01/01/hello-mobile-web/?amp=1

Pluginul AMP adaugă o etichetă meta standard în capul paginilor HTML „normale” care face posibilă ca Google și alte motoare de căutare să recunoască versiunea AMP a paginilor. Utilizează logo-ul site-ului pe care îl puteți seta în Personalizator de temă WordPress.

Este important să rețineți că pluginul acceptă doar conversia postărilor în versiuni AMP. În conformitate cu descrierea pluginului accesată pe 1Sf Noiembrie 2016, asistența pentru versiunea AMP a paginilor WordPress este în curs de dezvoltare și va fi în curând.

Măsurarea impactului AMP Performance

Am decis să măsurăm impactul performanței versiunii AMP a paginii în Pingdom. Rezultatele au fost dramatic diferite. Rețineți că configurarea noastră de WordPress a fost într-un mediu de găzduire partajat folosind tema implicită Douăzeci și paisprezece, fără a fi instalate pluginuri de memorie în cache sau de optimizare.

Următoarea captură de ecran arată etalonul de performanță al versiunii de bază a paginii:

test site-ul nu-amp-Pingdom

Și acesta este rezultatul versiunii AMP a paginii:

test site-ul amp-Pingdom

Rezultatele sunt deosebit de deosebite.

Fiecare componentă a cunoscut o îmbunătățire extraordinară:

 • Dimensiunea paginii a scăzut cu 70%
 • Timpul de încărcare a scăzut cu 35% până la sub 900 de milisecunde
 • Nici o cerere nu a fost redusă cu aproape 60% de la 17 la doar 7!

Toate acestea au fost obținute de AMP, păstrând conținutul paginii. Următorul tabel surprinde detaliile testului pentru referință:

Factor NormalAMPÎmbunătăţire
Dimensiunea paginii (KB)563.816770%
Timp de încărcare (sec)1.420.92935%
Nr. De cereri17759%

Dacă ne uităm la aceste numere, este evident că obținerea AMP este o idee sigură. Nu numai că va ajuta la îmbunătățirea scorurilor SEO, dar oferă și o experiență de utilizator frumoasă și neclintită.

De asemenea, puteți include, de asemenea, mecanisme de urmărire în versiunea AMP a paginii. Vom acoperi acest lucru în secțiunea următoare.

Extinderea capabilităților AMP

Deși optimizarea conținutului pentru cititori este o practică bună, este important să mențineți consecvența mărcii. Aceasta înseamnă că chiar și versiunile AMP ale conținutului dvs. existent ar trebui să urmeze schema de culori, fonturile și interfața de utilizator generală a mărcii dvs..

Pluginul AMP WordPress nu are opțiunile pentru a face astfel de modificări. Scopul său a fost să ofere o modalitate rapidă și ușoară de a face întregul dvs. conținut WordPress existent compatibil cu AMP – un loc de muncă destul de bun.

Intră, AMP pentru WP – pagini mobile accelerate conecteaza.

amp-pentru-wp-plugin-2-erou

Acest plugin gratuit extinde capabilitățile AMP în WordPress, oferind funcționalități suplimentare, cum ar fi:

 • Integrare Google Analytics
 • Asistență pentru AMP WooCommerce Pages
 • Afișări conexe de mai jos
 • Lista de comentarii recente
 • Încărcare logo personalizată
 • Bar de partajare socială
 • Asistență pentru încorporarea de conținut bogat, inclusiv videoclipuri și conținut de pe platforme de conținut precum YouTube, Instagram, Twitter, Vine, etc.

Ca o condiție prealabilă, pluginul necesită instalarea și activarea pluginului AMP pentru a funcționa corect. Ca de obicei, puteți instala acest plugin similar modului în care am instalat pluginul AMP la începutul acestei postări.

amp-pentru-wp-plugin-2-install-Activate

Odată activat, sunteți gata să configurați diversele opțiuni pe care pluginul trebuie să le ofere. Capul spre Tablou de bord WordPress> AMP pentru a accesa setările.

Din numeroasele setări pe care le oferă pluginul, am încercat:

 • Activarea comentariilor
 • Adăugarea postărilor conexe
 • Adăugarea unei navigații la mesajele Următoare / anterioare

Iată o captură de ecran a aspectului versiunii AMP după salvarea modificărilor:

amp-pentru-wp-plugin-2-erou-test-page-500-px

Și iată performanța:

amp-pentru-wp-plugin-2-viteza-test

Iată ecranul paginii AMP de vanilie pentru comparație:

test site-ul amp-Pingdom

Timpul de încărcare a scăzut în continuare cu încă 7,4%. Este interesant de menționat că, deși dimensiunea paginii și numărul de solicitări au crescut ușor, a existat o îmbunătățire a nivelului general de performanță (creștere cu 3 puncte).

În total, acest plugin este excelent dacă sunteți serios în a face eforturi mai mari către AMP și a face ca conținutul, anunțurile și analizele să funcționeze bine cu platforma.

Concluzie

Având în vedere creșterea explozivă a utilizării telefonului mobil în ultimii ani, acesta nu mai este opțiune pentru întreprinderile online să meargă pe telefonul mobil. Este un necesitate absolută. Proiectul Accelerated Mobile Pages este un efort ambițios pentru atingerea acestui obiectiv și tot mai multe case media îl adaptează rapid.

Deși este mai simplu pentru blogurile mai noi să încorporeze AMP, blogurile cu mii de pagini de conținut ar putea fi cu siguranță dificil. Motivul este simplu – nu toată lumea respectă standardele adecvate atunci când publică online. Organizațiile evoluează. Chiar și tehnologiile web care au fost „fierbinți” în urmă cu cinci ani sunt astăzi învechite. În timp ce AMP încearcă tot posibilul să se bazeze pe tehnologiile web existente, pot exista mai multe cazuri în care există unele incompatibilități / erori. Și aceste erori ar putea afecta negativ scorurile SEO.

În mod ideal, întreprinderile ar trebui să își măsoare sursele de trafic primite – ce procent din acesta provine de la un dispozitiv mobil? Câți dintre ei provin din căutarea mobilă? Care este rata de respingere a vizitatorilor mobili? Acestea sunt întrebările pe care trebuie să le puneți înainte de a lua în considerare AMP.

Dacă sunteți convins că conținutul site-ului dvs. web este structurat tehnic în conformitate cu cele mai recente standarde, atunci cu toate mijloacele – continuați cu AMP! Îți vei îmbunătăți doar SEO.

Cu toate acestea, dacă știți că există o mulțime de configurații interne greșite, legături sparte și erori, cel mai bine ar fi să abordați (și, eventual, să rezolvați) aceste probleme înainte de a continua cu AMP.

Care sunt gândurile tale despre AMP? Îl folosești pentru a consuma conținut? L-ai implementat pe site-ul tău? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me