Adunați feedback-ul utilizatorului pe site-ul dvs. WordPress

Cea mai valoroasă resursă pentru orice site web este vizitatorii săi. Puteți să vă adresați pentru a oferi feedback pe site-ul dvs. web în general sau cu privire la orice aspect al acestuia în special. Feedback-ul primit vă va ajuta să luați deciziile importante pentru a vă orienta site-ul în direcția corectă. Feedback-ul va ajuta, de asemenea, site-ul web să se îmbunătățească și să fie mai adaptat la nevoile publicului țintă. Pe termen lung, acest lucru va aduce un plus de valoare site-ului, va traduce într-un public mai larg și va beneficia atât site-ul, cât și cititorii săi.


Analytics este o modalitate de a colecta date, dar vă oferă doar informațiile, tendințele și modelele așa cum se întâmplă. Pentru a interpreta aceste tendințe și modele sau „de ce” în spatele lor, va trebui să colectați feedback de la cititori și să-l puneți împreună pentru a-l înțelege.

Puteți învăța foarte multe, ținând urechea la pământ și păstrând filele pe nișa în care operezi. Dar WordPress te poate ajuta și pe tine. Ca și în cazul celor mai multe alte funcții, WordPress are și plugin-uri pentru a obține feedback-ul utilizatorilor. Pluginele pot face treaba rapid, eficient și fără a distrage prea mult cititorul. La colectarea informațiilor colectate, site-urile web pot avea o imagine destul de clară a ceea ce spun cititorii.

Aveți întotdeauna opțiunea de a adăuga un formular de contact standard într-o pagină separată pe WordPress-ul dvs. și, în acest fel, evitarea totală a unui plugin. Dar un plugin dedicat poate face treaba mai eficient. Aceștia pot împiedica cititorii să răspundă și să vă ofere feedbackul într-o manieră concisă, ceea ce îl face ușor de utilizat.

Feedback-ul poate veni în mai multe moduri – sugestii, evaluări, comentarii sau chiar voturi pentru comentarii. Sau vizitatorii pot trimite buguri sau pot lua sondaje. Dacă tocmai începeți cu site-ul dvs. web, puteți chiar să scrieți e-mailuri personalizate primilor dvs. clienți și să solicitați feedback. Se vor simți suficient de privilegiați pentru a vă oferi sugestii valoroase.

Permiteți-mi să vă duc prin câteva dintre pluginurile care pot fi utilizate pentru a obține feedback-ul utilizatorilor pe WordPress.

WordPress Form Builder

WordPress Form Builder este un plugin cuprinzător pentru colectarea feedback-ului personalizat de la vizitatori, stocarea acestuia în baza de date și accesarea acestuia pe un tablou de bord.

Formularele pot fi structurate în mod inteligent și pot fi aplicate logici condiționale pentru a reduce colectarea datelor la minimum. Setările, aspectul și elementele formularelor pot fi personalizate fără a fi nevoie de cod. Utilizați aceste formulare pentru teste, sondaje, colectarea de date și feedback-ul utilizatorilor.

WP Form Builder

Pentru o interacțiune mai mare, utilizatorii pot urmări trimiterile lor pe un portal, edita sau încărca fișiere cu acesta. Utilizatorilor li se pot atribui și scoruri și ranguri. Diferite mesaje pot fi afișate pentru utilizatorii care notează diferite rânduri. Pluginul este integrat cu furnizori de servicii de e-mail de calitate și, pe baza notării sau a altor criterii, e-mailuri diferite pot fi trimise utilizatorilor cu niveluri diferite de scoruri.

Toate aceste funcții vă permit să primiți feedback, să separați vizitatorii în funcție de scoruri și apoi să trimiteți e-mailuri adecvate fiecărui tip de vizitatori. Acest plugin popular poate fi achiziționat pe CodeCanyon pentru 35 de dolari.

Formular de feedback și contact Usernoise Pro Modal

Formularul de feedback și de contact Usernoise Pro Modal adaugă un formular modal și un buton de feedback personalizabil pe WordPress. Fiecare element care apare pe interfața publică poate fi personalizat. Acest lucru vă permite să proiectați și să încadrați întrebări pentru a se potrivi cu nevoile dvs. exacte. Este inclus și codul scurt pentru a încorpora formularul într-o postare sau pe o pagină.

Feedback-ul poate fi primit în 4 categorii care pot fi modificate. Funcționează cu Akismet pentru a preveni spamul. Pluginul este compatibil cu mai multe site-uri și este posibilă localizarea. De asemenea, este compatibil cu orice șablon de site. Acest plugin poate fi achiziționat pe CodeCanyon pentru 12 USD.

Feedweb

Feedweb este un plugin simplu care poate adăuga un widget la orice post pe care îl alegeți. Vă va permite să adresați oricărei întrebări vizitatorilor dvs. Întrebările sunt limitate la formatul Da / Nu. Prin încadrarea cu atenție a întrebărilor, se poate obține un feedback precis despre postare. Întrebările care sunt puse o dată sunt salvate și pot fi reutilizate ulterior.

Feedweb

După instalarea pluginului, este posibil să fii mai interactiv cu cititorii. Aceștia pot vota, trimite feedback prin rating, răspunde la întrebări, descoperă conținut nou cu ușurință și crește timpul petrecut pe blog. Widget-ul de rating este animat și codat HTML5, asigurând securitatea și confidențialitatea. Widget-ul va trebui adăugat manual la fiecare postare. Poate fi adăugat în bara laterală prin introducerea unui cod scurt. Pluginul vine în trei versiuni – Free, Plus și Pro.

WebEngage

Studiile de produse, sondajele de generare de plumb, sondajele de satisfacție a clienților sau sondajele de așteptare ale clienților sunt toate modalitățile normale în care o industrie colectează feedback de la public.. WebEngage vă poate ajuta să efectuați aceste sondaje pe site-ul dvs. și să le analizați, utilizând module de raportare și analitice. Administratorii site-ului pot urmări toate feedback-urile și datele colectate sau e-mailurile primite pe o consolă convenabilă și pot răspunde la orice sugestii sau alte feedback chiar de la consolă.

Răspunsul la feedback nu trebuie să fie standard. Notificările push cu sau fără reduceri sunt posibile, iar fiecare notificare este urmărită analitic, astfel încât să faceți clic pe tarifele sau profilul vizitatorilor să fie disponibil.

Link-uri de abonament prin e-mail pot fi adăugate la lista MailChimp. Sunt disponibile planuri gratuite și plătite, cu o probă de 14 zile pentru planurile plătite.

JotForm

Dacă este un formular de tip pop-up care credeți că ar trebui să vă mulțumească site-ul dvs. web, finalizați JotForm. Pop-up-ul va apărea făcând clic pe un buton care va apărea pe toate paginile atunci când pluginul este activat. Formularul poate fi construit folosind funcția intuitivă de drag and drop. Formularul și butonul pot fi personalizate.

Butonul de feedback JotForm

Mare lucru despre un formular pop-up de feedback este că utilizatorii trebuie să completeze feedback fără a părăsi cu adevărat pagina în care au fost. După completarea formularului, vizitatorul poate continua acolo unde a plecat. De asemenea, se poate primi răspuns prin e-mail de la utilizatori.

Puteți utiliza acest plugin gratuit până la 100 de trimiteri în fiecare lună, după care vi se va cere să faceți upgrade la un plan premium.

Feedback Cat

Un plugin cu adevărat ușor de utilizat pentru colectarea feedback-ului este Feedback Cat. Este gratuit, se integrează perfect cu WordPress și nu este nevoie de niciun efort în instalare. Pur și simplu descărcați și activați. Nu încorporează nicio marcă proprie în site-ul dvs..

Feedback Cat

Utilizarea pluginului este, de asemenea, ușoară. Pur și simplu creați un formular de sondaj și publicați-l. Adună tot feedback-ul pe care îl primești. Mai mult, Feedback Cat este 100% gratuit și open source. Deci, puteți modifica codul pentru a-l personaliza dacă doriți.

Mai multe pluginuri de feedback

Dacă credeți că plugin-urile de mai sus nu sunt pentru dvs. sau dacă doriți un plugin care va colecta în principal feedback minim, cum ar fi o întrebare Da / Nu sau un sistem de evaluare a stelelor, consultați pluginurile care urmează,

 • Plugin de solicitare și feedback WordPress: Acesta este un plugin de sursă deschisă și are o taxă unică de 17 USD. Poate fi plasat oriunde sau chiar îl poți ascunde. Se pot crea categorii de feedback și feedback-ul poate fi comentat sau votat de către utilizatori. Comentariul cel mai votat este dus în partea de sus.
 • Sondaj WordPress Queryz: Pentru a adăuga un formular popup simplu pe fiecare pagină web, încercați Queryz WordPress Survey. Sondajele pot fi proiectate ca mai multe căsuțe de verificare, scară sau text simplu. Pluginul este gratuit, însă trebuie să vă înregistrați și să creați un cont de utilizator pentru WordPress.
 • Widget simplu de feedback: Vrei să pui o singură întrebare a vizitatorilor tăi? Widgetul de feedback simplu vă va ajuta să faceți exact asta. După activarea pluginului, modificați întrebarea implicită pe una la care doriți să răspundeți, apoi așteptați ca răspunsurile să vă inunde inbox. Dacă un utilizator consideră întrebarea enervantă, poate face simplu clic pe roșu „X” împotriva întrebării, iar aceasta va fi ascunsă timp de 7 zile.
 • Reactii Feelback: Reprezentările pictoriale obțin întotdeauna un răspuns mai bun, iar Feelback Reactions prezintă cititorului un set de 5 emoții. Un clic de către un utilizator poate genera o încărcare de feedback pentru site. Veți ști ce emoții păstrează vizitatorii pe site-ul dvs. și ce emoție îi încurajează să partajeze pe rețelele de socializare. Pe baza răspunsului lor va fi sugerat conținutul.
 • Butoane de reacție: Acest plugin adaugă butoane convenabile în partea de jos a postării sau oriunde altundeva. Utilizatorii pot face clic pe butonul pe care îl consideră cel mai potrivit. Butoanele pot fi configurate pentru a conține orice text, cum ar fi „Like” „Interesant” sau orice altceva. Butoanele urmăresc numărul de ori în care sunt făcute clic și acest lucru poate fi utilizat pentru a colecta feedback interesant.
 • Evaluarea universală a stelelor: Pentru a adăuga clasica clasificare de cinci stele pe care o vedeți pe multe bloguri, instalați și activați Star Star Rating. Puteți adăuga opțiunea de evaluare la date, postări, produse și servicii și puteți vedea spectatorii să o evalueze.
 • Widget de evaluare: Widget-ul de rating adaugă, de asemenea, un sistem de evaluare de cinci stele la WordPress. Acest lucru poate fi adăugat la pagini, postare, produse WooCommerce, utilizatori BuddyPress, forum BBPress precum și la Autori.
 • WP-PostRatings: Un plugin mult descărcat, WP-PostRatings poate adăuga un sistem de rating AJAX la postarea sau pagina dvs. Puteți alege să o adăugați la toate sau la paginile și paginile selectate.
 • Multi Rating: Pentru a putea evalua postările individuale pe mai multe elemente de comandă și pe diferite întrebări, ar trebui să încercați Evaluare multiplă. Poate fi activat pentru tipuri și pagini de postare personalizate. Pozițiile pot fi alocate fiecărui articol de evaluare pentru a ajusta rezultatele generale ale ratingului.
 • WP Recenzii pentru clienți: Acesta este un plugin popular care poate fi utilizat pentru a configura o pagină separată pe blogul dvs. pentru ca cititorii și clienții să lase o recenzie sau un comentariu. Este compatibil cu mai multe site-uri și multiuser și a fost descărcat de mai multe ori.
 • Sondaje și evaluări Polldaddy: Încercați acest plugin pentru a vă gestiona sondajele și evaluările din tabloul de bord WordPress. Puteți crea mai multe sondaje, puteți alege date închise pentru sondaje și, de asemenea, alegeți să păstrați rezultatele private sau să le faceți publice.
 • Feedback vizual MyEffecto-instant: Acesta este un widget simplu care poate fi plasat sub mesajul dvs., iar cititorii pot oferi feedback bazat pe emoții.
 • Webay: Webay vă va ajuta să obțineți feedback din contul dvs. eBay și să îl plasați într-un carusel în WordPress.
 • A fost aceasta de ajutor: După cum puteți ghici, acest plugin va pune întrebarea simplă dacă articolul a fost util. Tot ce este necesar este un răspuns simplu Da / Nu.

Și, în sfârșit

Este întotdeauna bine să primiți feedback cu privire la orice activitate pe care o faceți. Cei mai buni oameni de la care puteți primi sugestii pentru a vă îmbunătăți site-ul sunt oamenii care îl vizitează. Alegeți plugin-uri în funcție de conținutul site-ului dvs., de profilul general al vizitatorilor care aterizează acolo și de gradul de feedback necesar. Aveți grijă să nu copleșiți vizitatorii cu prea multe opțiuni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me