Cum să adăugați un formular de contact la WordPress cu formularul de contact 7 și total

Unul dintre avantajele unui site web este că poți fi oricând accesibil publicului cu care încerci să te conectezi. Și nimic nu mai face truc, cum ar fi adăugarea unui formular de contact sau a unei pagini de contact pe site-ul dvs. web. Un formular de contact este una dintre cele mai eficiente opțiuni de apel către acțiune de pe un site web și o modalitate excelentă de a-i determina pe vizitatori să vă contacteze. Pentru a spune mai simplu, este un instrument ideal de comunicare care conferă eficiență site-ului dvs. web.


Adesea, un formular de contact apare pe multe site-uri web pe Pagina de contact într-un format generic. Dar poate fi, de asemenea, personalizat pentru a păstra stilul cu site-ul dvs. Puteți, de asemenea, să o poziționați sub o postare pe blog sau în partea de jos a paginilor de destinație speciale pentru a convinge vizitatorii să ia o anumită acțiune.

Formularele de contact au fost întotdeauna imense online. Vă rugăm să aflați de ce:

 • Formularele de contact oferă acces 24 × 7: Un formular de contact oferă acces rapid, comod și 24/7 oricărui vizitator.
 • Formularele de contact oferă o experiență mai bună pentru utilizatori: Experiența generală a clienților este îmbunătățită cu un formular de contact. Puteți permite unui client să vă contacteze de oriunde pe site-ul web. Mai mult, un formular de contact se poate sincroniza cu browserul vizitatorului. Opțiunile de completare automată pot înlătura plictiseala completării formularului. Dacă totuși, utilizați un link de e-mail în locul unui formular de contact, atenția clientului se va muta pur și simplu într-o altă fereastră pentru a configura un e-mail implicit.
 • Formularele de contact păstrează înregistrările tuturor intrărilor și facilitează gestionarea datelor: Formularul de contact este o sursă valoroasă de date importante. Stabilind informațiile specifice pe care le doriți în câmpurile din formularul de contact, puteți colecta informațiile exacte de care aveți nevoie. Toate informațiile sunt primite de dvs. în același mod. Acest lucru vă face ușor să vă organizați răspunsurile într-un mod care să aibă sens.
 • Formularele de contact vă ajută să vă creșteți lista abonaților: Datele dintr-un formular de contact pot fi colectate, colectate și analizate pentru a îmbunătăți marketingul și a genera oportunități. Formularele pot fi proiectate pentru a colecta date în mod automat și integrate Google Analytics pentru a da sens din ea. O simplă casetă de validare care invită cititorul la „Abonați-vă la newsletter-ul nostru” vă poate crește lista de e-mailuri, fără a fi intruzivă.
 • Formularele de contact pot trimite răspunsuri automate și pot îmbunătăți fluxul de lucru: Setați formularele astfel încât răspunsurile automate să fie trimise membrilor echipei sau clienților. Proiectați foi de calcul și exportați datele culese în aceste foi pentru o utilizare ulterioară. Veți vedea o îmbunătățire a fluxului de lucru general în backendul WordPress-ului dvs. Mai mult, puteți integra formularul cu servicii precum Trello, Forta de vanzare pentru a îmbunătăți fluxul de lucru.
 • Formularele de contact pot fi utilizate pentru a stimula utilizatorii să răspundă: Puteți oferi stimulente vizitatorilor pentru a utiliza formularul de contact. Acesta este un mod de a crește implicarea utilizatorilor și de a îmbunătăți colectarea datelor.
 • Formularele de contact vă pot ajuta la marcarea site-ului dvs. web: Formularele de contact nu trebuie să apară întotdeauna generice și plictisitoare. De asemenea, este posibil să modelați formularele care să fie în ton cu marca dvs. sau cu stilul site-ului dvs. web. Poate servi pentru creșterea gradului de conștientizare a mărcii dvs. și pentru creșterea vizibilității site-ului dvs. online.
 • Formularele de contact sunt în general mai sigure: Formularele de contact sunt o modalitate mai sigură și mai fiabilă de a colecta informații despre clienții dvs..
 • Formularele de contact vă protejează e-mailul de suprasarcină și spam: Un formular de contact de pe site-ul dvs. web reduce automat numărul de e-mailuri care vă lovesc de curier poștal. În același timp, puteți utiliza filtre de spam pe formulare pentru a reduce răspunsurile la spam în formulare. Nu numai că, formularele de contact sunt gestionate la capătul serverului, unde adresa dvs. de e-mail nu este disponibilă.
 • Formularele de contact ajută la filtrarea contactelor nedorite: Solicitând informații (număr de telefon sau adresă) despre persoana de pe formularul de contact, puteți păstra contactele nedorite și vă puteți asigura că doar cititorii cu adevărat interesați pot să vă contacteze. Totuși, acest lucru poate păstra și utilizatorii autentici, așa că folosiți această opțiune cu prudență.
 • Formularele de contact sunt utile și în alte scopuri: Puteți obține un formular de contact pentru a face o dublă taxă, cum ar fi accepta donații, face rezervări și altele. De asemenea, puteți utiliza formularele de contact pentru a colecta feedback de la vizitatori sau a-i încuraja să solicite detalii sau să facă întrebări despre produsele dvs..

Cum să adăugați un formular de contact pe site-ul dvs. web

Din mai multe motive, temele nu vin în general cu formulare de contact încorporate. De obicei, acestea includ un plugin care gestionează această funcționalitate. În această postare, vom continua etapele de instalare a formularului de contact 7 pe un site web WordPress utilizând tema Total.

Total recomandă două pluginuri pentru adăugarea unui formular de contact.  Formular de contact 7, care este gratuit și Gravity Forms, dacă preferința dvs. este pentru un plugin premium. Puteți alege oricare dintre cele două opțiuni și adăugați formulare oriunde pe site-ul dvs..

Adăugarea unei pagini de contact utilizând Formularul de contact 7 și Tema totală

Când instalați tema Total, se recomandă instalarea formularului de contact 7. Dacă nu instalați și nu activați Formularul de contact 7 atunci când importați o demonstrație de probă, va trebui să vă amintiți să o activați separat pentru a o utiliza pe site-ul dvs. web.

După ce activați pluginul Formular de contact 7, veți vedea un nou element de meniu „a lua legatura”Pe tabloul de bord. Ar trebui să existe un formular de contact pentru a vă ajuta să începeți. Faceți clic pentru a deschide Formularul de contact și a edita conținutul formularului pentru a se conforma cerinței dvs. După ce ați terminat de editat, salvați formularul, apoi copiați codul scurt pentru a-l utiliza ulterior.

Vezi opțiunea Setari aditionale în editor? Utilizând această opțiune, puteți include setări suplimentare pentru fiecare formular de contact. Va trebui să adăugați fragmente de cod în formatul specific în câmpurile corespunzătoare din ecranul de editare a formularului de contact.

În continuare, din tabloul de bord deschideți a Pagina noua. Titlul paginii după cum doriți, am titrat pagina mea „Pagina de contact”. Salvați pagina ca schiță, apoi faceți clic pe opțiunea Visual Composer cu care sunteți mai confortabil. Vom folosi Editor Frontend dar puteți utiliza aceiași pași în backend, dacă preferați.

Creați o nouă pagină

Acest lucru va deschide redirecționarea front-end live și se bazează editorul Total. Pentru a introduce formularul de contact, trebuie doar să faceți clic pe butonul albastru pentru + Adaugă element.

Total Tema: Adaugă element

Apoi selectați tasta Formulați codul scurt modul.

Tema totală: Modulul cu coduri scurte de formular

Apoi lipiți în formularul scurt pe care l-ați copiat mai devreme în prima casetă. Salvați pentru a introduce formularul pe pagină.

Total Tema: Formular de inserare

Acum puteți utiliza opțiunile de formă încorporate Total inclus pentru a vă personaliza pentru animație, stil, lățimi și dimensiuni de fonturi. După ce ați terminat, ați salvat modulul de formular și apoi faceți clic pe butonul albastru din partea dreaptă sus a ecranului Publica Pagina ta.

Tema totală: Opțiuni formular

Există opțiuni suplimentare în Customizer cu tema live pe care îl puteți accesa prin tabloul de bord WordPress. Navigheaza catre Aspect> Personalizare> Opțiuni de temă generală> Linkuri și butoane pentru a edita stilul dvs. Buton Tema, care este utilizat pe formularul dvs. de contact.

Total Tema: Culoare buton Form

Cu alte teme care nu includ un modul de formular, puteți lipi pur și simplu codul scurt în editorul de text WordPress sau într-un modul casetă,

Adăugarea unui formular de contact la Widgets din bara laterală

În loc de o pagină de contact completă (sau poate pe lângă aceasta), puteți adăuga, de asemenea, un widget Formular de contact în Bara laterală a tuturor sau a unora dintre paginile sau postările. Puteți adăuga, de asemenea, în subsol sau în orice zonă de pe site-ul web care poate transporta un widget. Acest lucru va ajuta utilizatorii să vă contacteze de oriunde se află pe site-ul web.

Total utilizează funcții nativ WordPress. Prin urmare, a fi familiarizat cu felul în care arată și funcționează personalizatorul vă aduce un avantaj. Managerul personalizator este activat implicit. Se adaugă o nouă pagină de administrator la Panou tematic> Manager personalizator, unde puteți activa / dezactiva secțiuni din Personalizatorul WordPress. Puteți afla mai multe despre această caracteristică aici.

Dar pentru a continua sarcina noastră de a adăuga un widget de contact, trebuie să navigați la Aspect> Personalizare.

Va apărea un set de opțiuni, faceți clic pe Widgets> Bara laterală principală.

Opțiunea temă Widget Areas este activată implicit. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a crea zone de widget personalizate pe site-ul dvs. Dacă veți utiliza doar zone laterale / widget încorporate, puteți dezactiva această funcție. Puteți afla mai multe despre adăugarea de zone personalizate widgetizate aici.

Un alt panou se deschide pe Customizer conținând toate opțiunile de widget. Selectați Widget de text, și va fi adăugat automat la Widget-urile principale ale barei laterale existente. Pur și simplu faceți clic pe apoi trageți și fixați pentru a reordona widget-urile și modificați-le poziția în bara laterală.

Deschideți widgetul text, adăugați un titlu la widget și apoi lipiți codul scurt pe care l-ați copiat în timpul creării paginii dvs. de contact.

Acum puteți face clic pe Gata> Salvați și publicați.

Și acum veți avea un formular de contact de bază și funcțional pe bara laterală (Total are, de asemenea, un minunat widget Informații despre afaceri, pe care îl puteți adăuga pentru adresa, numerele de contact și e-mailul). Așa apare Formularul de contact din bara laterală cititorilor mei din frontend.

Modificarea stilului / formatului formularului de contact

Total acceptă toate câmpurile Formularul de contact 7, inclusiv casetele de selectare, butoanele radio, meniurile derulante, reCaptcha, câmpurile ascunse, textul de la locație și multe altele. Aceasta înseamnă că este posibil să ajustați setările pentru formularele dvs., să trimiteți răspunsuri automatizate, să adăugați un titlu al subiectului și multe altele. Aruncați o privire la Formular de contact 7 documente pentru a afla mai multe despre plugin și despre funcțiile minunate pe care le include.

A concluziona

Adăugarea unui formular de contact pe site-ul dvs. este ușoară, nu costă mult și îmbunătățește eficiența și fluxul de lucru. Nu există niciun motiv pentru care să nu adoptați această metodă simplă pentru a crește experiența utilizatorului, obținând în același timp oportunități importante.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me