Cum să adăugați reclame de conținut inline pe WordPress

Cum să adăugați reclame de conținut inline pe WordPress

Bloggerii începători și marketerii online fac adesea greșeala de a plasa reclame în anteturi și în barele laterale. Deși aceste locații pot oferi unele rezultate decente, platformele de publicitate recomandă de obicei să înveți cum să adaugi anunțuri de conținut inline la WordPress. O reclama inline este afișată în postarea sau conținutul paginii dvs., deci poate chiar sub primul sau al doilea paragraf sau împrăștiată pe o postare pe blog pentru a îmbunătăți conversiile.


Anunțurile inline pot fi văzute într-o oarecare măsură să distragă atenția către utilizatori, de aceea este important să le utilizați puțin și undeva spre partea de sus și de jos a postării sau paginii dvs. pentru a vă asigura că obțineți suficient de multe clicuri.

Cum adăugați anunțuri de conținut inline la WordPress?

Acest lucru sună ca o sarcină complicată, deoarece accesul la Google AdSense și copierea manuală a codului în fiecare postare individuală va dura pentru totdeauna. S-ar putea să puteți scăpa de acest lucru pentru un blog mai nou, dar, în cele din urmă, aveți nevoie de o modalitate de a plasa un anunț în fiecare postare (într-o anumită locație) fără a fi necesar să copiați și să lipiți codul manual.

Din fericire, mai multe plugin-uri permit această funcționalitate, majoritatea tăind majoritatea codărilor pe care ar trebui să le completezi altfel. Există încă un pic de copiere de cod, din locuri precum AdSense, dar nu este mai mult de o sarcină de cinci minute. Pentru acest tutorial despre cum să adăugați reclame de conținut inline pe WordPress, vom face demonstrația folosind rețeaua Google AdSense. Acest lucru se datorează, în principal, faptului că este una dintre cele mai populare modalități de a obține anunțuri dinamice pe site-ul dvs. și este cunoscut pentru difuzarea de anunțuri relevante..

1. Creați un cont AdSense (sau Orice alt cont de adăugare în rețea)

Google Adsense pentru a adăuga reclame de conținut inline pe WordPress

Accesați site-ul web AdSense și creați un cont sau autentificați-vă cu unul dintre conturile Google create anterior. Nu vom parcurge întregul proces Google AdSense chiar aici, dar avem un articol minunat pentru configurarea AdSense corect pentru blogul tău. Acestea fiind spuse, procesul presupune în principal activarea și verificarea contului dvs., generând în același timp unități de anunțuri individuale sau accesând secțiunea Anunțuri automate pentru cea mai eficientă metodă..

Formate Google Adsense

Odată ce ați creat reclame automate, acesta furnizează codul necesar pentru anunțurile dinamice bazate pe ce au căutat utilizatorii dvs. în trecut.

2. Instalați și activați pluginul WordPress Inserter

Insertor de reclame - plugin de gestionare a anunțurilor WordPress

Câteva plugin-uri sunt disponibile pentru a adăuga reclame de conținut inline pe WordPress, dar una dintre cele mai multe funcții completate și ușor de utilizat se numește Inserter de anunțuri. Prin urmare, instalați Plug-ul Inserter publicitar, apoi mergeți înainte și activați-l. Majoritatea setărilor implicite sunt bine chiar din casetă, dar va trebui să intrați și să specificați cum și unde doriți să apară anunțurile.

3. Setați o reclamă care să apară sub primul paragraf pe fiecare postare pe blog

Pentru a găsi setările pluginului pentru inserția anunțurilor, accesați meniul de bord WordPress și faceți clic pe Setări> Insertor de anunțuri.

Plasarea anunțurilor de conținut inline în WordPress

La început, acest modul pare un pic confuz, dar este destul de simplu odată ce ați obținut blocajul. Nu numai că, dar veți afla că este de departe cel mai bun plugin în ceea ce privește flexibilitatea sau destinațiile de plasare a anunțurilor.

Creați blocuri de inserții publicitare

Numerele din partea de sus a modulului reprezintă diferite blocuri pe care le puteți crea pentru a adăuga reclame de conținut inline la WordPress. Așadar, dacă aș avea un anunț care apare după primul paragraf al unei postări și un alt anunț care apare chiar înainte de ultimul paragraf, acestea ar fi două blocuri de anunțuri separate. Pentru acest exemplu, vom face doar unul.

Generați și personalizați reclame cu inserții publicitare

Luați codul de anunțuri automate sau codul unității de anunțuri din pagina dvs. Google AdSense și copiați-l în clipboard. Acesta ar fi, de obicei, codul pe care îl inserați manual în corpul paginii dvs., dar cu ajutorul pluginului Inserter de anunțuri, trebuie să îl faceți o singură dată – în blocul de anunțuri 1 sau oricare doriți să utilizați.

Zonele de inserție publicitară

În mod implicit, zona de introducere automată este setată pe dezactivată, dar doriți să o ajustați pentru a plasa reclama după un anumit alineat, între comentarii sau oriunde vi se pare potrivit. Pentru acest tutorial, selectăm După paragraf opțiune.

După ce selectați câmpul După paragraf, aveți opțiunea să introduceți câte paragrafe. Așadar, dacă aș dori ca această reclamă să apară după primul paragraf, aș introduce numărul 1.

Setări pentru inserția de anunțuri

Dacă doriți să activați sau să dezactivați anunțurile în mod individual pentru fiecare postare, aveți această caracteristică în lista verticală de mai jos. Cu toate acestea, considerăm că majoritatea oamenilor vor ca reclamele să apară automat pe fiecare postare. În acest caz, selectați opțiunea goală pentru a elimina orice excepție de postare.

Setări pentru inserția de anunțuri

Puteți obține un specific cu destinația de plasare atunci când adăugați reclame de conținut inline la WordPress cu acest plugin. Există instrumente pentru aliniere, stil și excepții de postare. Simte-te liber să te joci cu asta pentru a răspunde propriilor tale nevoi. Dar, chiar acum, acesta este cel mai simplu mod de a plasa un anunț inline în postarea dvs. pe WordPress.

Iată setările mele finale pentru dezvăluirea unei reclame Google AdSense sub fiecare prim paragraf din postările mele pe WordPress:

Bloc de reclamă finalizat cu inserții publicitare

Asigurați-vă că faceți clic pe butonul Salvați toate setările înainte de a vă îndepărta de pagină.

4. Copiați codul AdSense în zona de cap a site-ului dvs. web

Există, de asemenea, o bucată de cod AdSense care trebuie plasată în zona site-ului dvs. web. Această zonă se găsește în header.php fişier. Căutați etichetați și așezați codul necesar chiar sub acesta, chiar dacă aveți deja alți biți de cod sub etichetă. Acest lucru împinge orice altceva în jos și nu ar trebui să afecteze funcționalitatea site-ului dvs..

Copiați codul Adsense

5. Testați codul pe frontendul site-ului dvs. web

Aș presupune că aveți deja câteva postări pe blog publicate pe site-ul dvs., dar dacă nu, mergeți mai departe și creați o postare de testare. Apoi, singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă asigurați că există suficiente paragrafe în articol pentru afișarea reclamei. Pentru acest tutorial, tot ce am nevoie este de două paragrafe, deoarece pluginul recunoaște acel prim clic al tastei Enter ca la sfârșitul primului alineat.

Pregătiți postări pe blog

După cum puteți vedea, backend-ul postării dvs. nu va afișa niciuna dintre anunțurile pe care le-am implementat. Cu toate acestea, puteți face clic pe butonul previzualizare sau Publica buton pentru a vedea cum apar în frontend. Ecranul frontend are nevoie de o mică formatare pentru a le face mai vizibile și mai atrăgătoare, dar toate acestea pot fi realizate prin intermediul Setări pentru inserția de anunțuri pagină.

Vizualizați reclame cu inserții publicitare

În plus, în fiecare post există un modul care vă oferă o putere manuală asupra anunțurilor inline. Deci, dacă ați adăugat câteva excepții la pluginul Inserter de anunțuri, puteți avea o casetă de selectare pentru a elimina sau a include un anunț în această postare specială.

Setări pentru inserția de anunțuri: excepții

Sunteți gata să adăugați anunțuri de conținut inline pe WordPress?

Scopul cu anunțurile dvs. de conținut inline este de a face reclamele să pară cât mai naturale. În acest fel, oamenii sunt mai susceptibili să facă clic pe ele și să nu fie enervate de perturbare.

Dacă aveți întrebări despre cum să adăugați anunțuri de conținut inline la WordPress, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map