Cum să adăugați pâine în WordPress

Când a fost ultima dată când ai urmat o urmă de pesmet? Răspunsul la această întrebare? Probabil pe internet, motiv pentru care ar trebui să începi să te gândești la cum să adaugi pesmetul pe WordPress.


Un traseu literal de firimituri a fost urmat în basme și poate de câinele dvs. acasă, dar pesmetul din viața reală se referă de obicei la pași importanți de navigare pe un site web, în ​​special atunci când vorbim despre un site de comerț electronic cu sute sau mii de produse..

Înțelegerea pesmetului este destul de ușoară, iar procesul de adăugare a acestora pe site-ul dvs. nu durează mai mult de câteva minute. Dacă doriți să aflați mai multe despre pesmetul și așezați aceste mici funcții valoroase pe site-ul dvs., continuați să citiți.

Ce sunt pâinea WordPress?

Dacă ați cumpărat ceva online, este posibil să fi văzut cel puțin pesmet. Acestea sunt seria de legături de navigație care se conectează împreună pentru a vă arăta exact unde ați navigat pe un site web.

Pesmetele sunt similare cu meniurile de navigație standard, cu excepția faptului că sunt formate pe măsură ce vă deplasați pe un site. Linkurile de pesmet formează o structură de legături, cu o ierarhie care arată prima pagină vizitată, urmată de următoarea, și următoarea, și pagina următoare..

De fapt, un exemplu de pesmet poate fi găsit pe WPExplorer, când faceți clic pe fila Teme din meniul de navigare, apoi selectați o categorie de teme.

După cum am menționat, este obișnuit să vedeți pesmet pe site-urile de comerț electronic, cum ar fi pe Amazon, unde s-ar putea să săpați într-o gaură adâncă de categorii și tipuri de produse..

De cele mai multe ori aceste pesmet arată în partea de sus a unui site web, iar utilizatorul poate face clic pe oricare dintre linkurile din ierarhia breadcrumb pentru a sări înapoi și a vedea istoricul de navigare.

De ce sunt importante pâinea?

Majoritatea companiilor aleg să folosească pesmetul din două motive:

  1. Pâinea ajută utilizatorii să navigheze pe site-ul dvs. web.
  2. Pesmetele îți pot îmbunătăți SEO.

Pentru experiența utilizatorului, uneori un meniu de navigație nu este suficient pentru a ghida utilizatorul și a-i face să se simtă confortabil cu locul în care se află pe site-ul dvs..

Best Buy are mii de categorii de produse și produse. Când un client începe să caute un laptop, acesta coboară imediat acea gaură de iepure de anumite caracteristici, categorii, mărci și produse.

Dacă acea persoană dorește să facă backtrack, meniul de navigare (sau bara de căutare) s-ar dovedi inutil, deoarece de obicei le va duce prea departe înapoi. În schimb, este mai ușor pentru client să vadă ce pagini au fost privite, apoi faceți clic pe pagina care are sensul să revină la.

Pe scurt, majoritatea mărcilor folosesc pesmet atunci când conținutul devine prea copleșitor pentru a se trece cu meniul de navigare. Deci, dacă aveți mii de produse, fișiere sau postări pe blog, pesmetul vă poate servi bine.

Acest lucru se leagă, de asemenea, de partea SEO a lucrurilor, deoarece pesmetul ajută la mutarea motoarelor de căutare prin colecția de pagini. Acest lucru vă consolidează structura de conectare internă, astfel încât roboții să se poată trage mai ușor și să vă recunoască site-ul ca fiind unul cu o experiență excelentă pentru utilizatori.

Cum să adăugați pâine în WordPress printr-o temă

După ce ați hotărât că pesmetul este potrivit pentru site-ul dvs. web, este timpul să le activați din start sau să adăugați pesmet în WordPress pentru un site existent.

Dacă creați doar un nou site web cu mult conținut, este prudent să căutați o temă WordPress cu pesmetul integrat corect. De exemplu, următoarele teme WordPress au deja pesmetul ca caracteristică principală:

  • Total – O temă polivalentă cu pesmet.
  • Bază de cunoștințe – Ai ghicit. O bază de cunoștințe temă WordPress cu pesmet.
  • SmartMag – O temă de revistă online cu pesmet.
  • Flatsome – O opțiune populară de comerț electronic cu pesmet.
  • Negustor – O altă temă excelentă a magazinului online cu pesmet.

De fapt, se pare că cele mai bune teme de comerț electronic au pesmetul în mod implicit. La urma urmei, dezvoltatorii trebuie să presupună că este posibil să vindeți cantități mari de produse, deci are sens. Indiferent, fă-ți cercetarea și testează demonstrațiile înainte de a te angaja într-o temă.

Activarea panificatoarelor pe WordPress cu un plugin

Dacă doriți să adăugați pesmet pe un site curent și ideea de a schimba teme nu are niciun sens pentru marca dvs., sunteți încă noroc..

Pluginul SEO Yoast este un instrument pe care probabil că ar fi trebuit să îl instalați deja pe site-ul dvs. (în scopuri SEO). SEO este excelent, dar dezvoltatorii strălucitori din Yoast au abordat o problemă cu care se confruntă mulți proprietari de site-uri WordPress. În cele din urmă, au atât de mult conținut încât o ierarhie de pesmet ar avea sens. Singura problemă este că tema lor nu are o funcție de pesmet.

Deci, Yoast a luat roata și a făcut-o mai simplă pentru noi toți. Iată cum puteți adăuga pesmet în WordPress în doar câteva minute.

Pasul 1: Adăugați pluginul SEO Yoast pe site-ul dvs. Web

Plugin SEO Yoast

Dacă deja aveți Yoast instalat și activat, săriți acest pas. Pentru cei fără Yoast, mergeți la pagina de plugin pentru descărcare și instalați-l. Puteți face acest lucru și pe tabloul de bord WordPress accesând Pluginuri> Adaugă nou, apoi tastați „Yoast SEO” în bara de căutare.

Deși este excelent faptul că Yoast SEO oferă funcționalitatea pentru a obține pesmetul pe site-ul dvs., vă recomandăm, de asemenea, să aflați despre caracteristicile SEO ale Yoast. Nu numai că vă va îmbunătăți clasamentul motorului de căutare, dar vă va informa mai mult despre cum să faceți acest lucru.

Pasul 2: Activați Setări avansate

Setările pentru pesmet nu sunt afișate inițial pe Yoast, așa că trebuie să începeți făcând clic pe fila Tabloul de bord.

Selectați fila Caracteristici.

Derulați în jos pentru a găsi antetul Pagini cu setări avansate. În mod implicit, acest lucru nu este activat de către Yoast. Prin urmare, faceți clic pe buton pentru a afișa Activat.

După aceea, veți mai vedea câteva opțiuni sub fila SEO. Accesați fila Advanced pentru a merge mai departe.

Opțiunea Breadcrumbs este prima care apare, astfel încât să puteți uita mai jos, pentru a Activa pâinea.

Odată activată, mai multe alte setări apar sub aceasta. Majoritatea acestor câmpuri sunt completate cu setări implicite, așa că nu ezitați să le lăsați așa cum doriți. Cu toate acestea, s-ar putea să doriți să schimbați modul în care funcționează separatorul dvs. sau poate ceva cum ar fi cu îndrăzneală ultima pagină din lista de pesmet.

Taxonomia pesmetului dvs. depinde de ceea ce setați pentru anumite tipuri de post. Puteți lăsa aceste semifabricate dacă nu aveți niciun interes să aveți pesmet pentru postări, dar aveți și opțiunea de a le edita. Asigurați-vă că faceți clic pe butonul Salvare înainte de a părăsi această pagină.

Pasul 3: Introduceți codul de pâine în fișierele dvs. de site

Pesmetele nu vor apărea până când nu introduci un cod mic în site-ul tău. Începeți prin a copia următorul cod:

''

„); } ?>

Ar trebui să plasați codul oriunde doriți să apară pesmetul. Unele dintre cele mai comune locuri includ:

  • În fișierul dvs. single.php.
  • În fișierul dvs. page.php (deasupra titlului paginii).
  • La sfârșitul fișierului header.php.

Notă: Vă recomandăm cu tărie să folosiți o temă pentru copii WordPress pentru orice modificări ale fișierelor teme principale. În acest fel, puteți încă să instalați actualizări la tema dvs. fără a vă pierde personalizările.

Unii oameni, de asemenea, consideră că următorul cod scurt este cel mai bun mod de a parcurge postări și pagini individuale:

[Wpseo_breadcrumb]

Asta e!

Până acum, ar fi trebuit să găsiți cu succes o temă sau să folosiți un plugin pentru a adăuga pesmet în WordPress. Dacă aveți întrebări suplimentare, consultați acest articol din Yoast pentru manipularea codului respectiv. În caz contrar, ar trebui să vă configurați cu pesmet pe site-ul dvs. web!

Puteți, de asemenea, să ne lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos – am fi bucuroși să vă ajutăm cu orice întrebări pe care le puteți avea despre cum să adăugați pesmet în WordPress pentru cititorii dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me