Cum să adăugați notificări push pe site-ul dvs. WordPress

Fiecare antreprenor pe care l-am întâlnit visează să conducă mai mult trafic pe site-ul lor web. La fel ca tine, sunt de obicei gata să facă orice este nevoie pentru a atrage mai mulți vizitatori. În unele cazuri, începătorii recurg la tehnici SEO de blackhat care produc câștiguri pe termen scurt, dar conduc la penalități Google în linie, ceea ce este doar trist.


Vestea bună este că există multe modalități legitime de a conduce traficul relevant pe site-ul dvs. web. Pentru a vă orienta în direcția corectă, metodele convenționale de a câștiga mai mulți cititori și clienți includ marketing prin email, SMS, SEM, whitehat SEO, PPC, marketing social media și – relativ noi pe piață – Notificări.

Dacă doriți să generați mai mult trafic către site-ul dvs. WordPress folosind notificări push, vă va plăcea această postare. În slujba de astăzi, vă arătăm exact cum să adăugați notificări push pe site-ul dvs. WordPress folosind popularul OneSignal serviciu. Cu alte cuvinte, stabilim gratuit Plugin WordPress OneSignal și configurați totul pentru a trimite o notificare push test, știți, astfel încât să puteți atinge terenul.

Dacă sună ca ceva ce ți-ar plăcea să faci, completează-ți cana pentru că sunt multe de învățat. Vă rugăm să vă împărtășiți preocupările, cele mai bune sfaturi de marketing și gândurile generale în comentarii.

Ce sunt notificările push?

previzualizare notificări push originale

Notificările push sunt notificări pe care site-ul dvs. web le trimite unui computer sau dispozitiv mobil. Este un canal de marketing relativ nou, care vă permite să trimiteți mesaje de marketing vizitatorilor site-ului dvs. cu mult timp după ce părăsesc site-ul dvs. web sau închid browserele.

Comercializarea prin notificări push crește în popularitate, deoarece nu este necesar ca vizitatorul să furnizeze o adresă de e-mail sau orice alt detaliu de contact pentru a se abona. Este o nouă formă de întrerupe marketingul cu rate de oprire și de clic mai mari decât alte forme de marketing, cum ar fi e-mailul.

Așa este, notificările push sunt destul de populare, deoarece marci de nume mari, precum Facebook și Pinterest, printre altele, folosesc tactica pentru a menține utilizatorii să revină pentru mai mult conținut. Imaginea de mai jos vă arată notificările push Facebook în acțiune.

notificări push exemplu de facebook

Dar nu-mi lua cuvântul pentru asta, iată câteva date interesante despre notificările push, conform unui articol publicat la SendX.

  • Notificările push au o rată medie de opt-in de 7 – 10%
  • Rata de clic a notificărilor push este de 4-8 ori mai mare decât CTR prin e-mail
  • Push are o rată medie de dezabonare de 10%
  • Site-urile de comerț electronic conduc pachetul până la adoptarea notificărilor push, urmate de site-uri media și companii SaaS
  • Pentru site-urile web de finanțare, web push are o rată de opt-in de 15% și CTR de 30%. Rata de înscriere și CTR pentru site-urile de jocuri de noroc este de 20%, respectiv 15%. Magazinele electronice au o rată de opt-in și CTR de 10%.

În mod evident, cum folosești notificările push pentru a înainta agenda de afaceri înainte?

Cum se utilizează notificări push

Notificările push sunt utile într-o serie de scenarii. Necunoscut pentru mulți începători, există câteva cazuri de utilizare pentru notificări push, inclusiv.

  • Trimiterea de alerte sensibile la timp, care includ evenimente de vânzare, notificări de zbor, știri de ultimă oră, actualizări ale scorului sportiv etc..
  • Crearea de implicare prin trimiterea utilizatorilor notificări despre conținut nou web, postări pe blog, studii de caz, cărți albe și așa mai departe
  • Reorientarea prin trimiterea de actualizări în stoc, precum și notificări privind abandonul coșului
  • Păstrarea clienților prin trimiterea notificărilor push despre reduceri vizate și campanii de câștig înapoi

TL; DR: Comercializarea prin notificări push oferă o serie de beneficii, inclusiv rate ridicate de înscriere, rate mici de dezabonare, cazuri multiple de utilizare, livrare mai bună, implicare crescută și – așa cum am menționat mai devreme – un CTR mai mare decât multe alte forme de marketing..

Acum, că marketingul notificărilor push nu pare a fi o tehnologie extraterestră, permiteți-ne să configurăm și să configuram serviciul OneSignal de notificare push pe site-ul dvs. WordPress.

Cum se instalează notificările OneSignal Push

Plugin de OneSignal Free Web Push Notifications

Pentru a configura serviciul de notificare push OneSignal, folosim noul plugin WordPress OneSignal. Pluginul este disponibil în depozitul de pluginuri WordPress.org, ceea ce înseamnă că îl puteți instala din tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress.

De asemenea, folosim un nume de domeniu gata SSL și vă încurajăm să faceți la fel. În plus, SSL vă îmbunătățește securitatea site-ului WordPress și înseamnă lucruri bune pentru eforturile dvs. de SEO.

Dar cum configurați notificările push OneSignal? Nu vă faceți griji, este la fel de ușor ca plăcinta – lucrurile de gradul patru în sine și nu va trebui să vă mestecați tastatura ca tipul din imaginea de mai sus. Sau pocnește-ți laptopul, după cum vine primul ��

Trecând peste.

Conectați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou așa cum se arată mai jos.

instalarea unui nou plugin wordpress

Făcând acest lucru te conduce la Adăugați pluginuri pagina în care puteți instala plugin-uri de pe computer sau direct de la repo pluginul WordPress.org. Pe acest ecran, tastați „OneSignal” în caseta de căutare a cuvintelor cheie și, după ce găsiți pluginul, apăsați pe Instaleaza acum butonul așa cum detaliem în imaginea de mai jos.

instalarea pluginului wordpressign

Așteptați instalarea și atingeți în cele din urmă Activati buton așa cum se arată mai jos.

activarea pluginului de tip wordpressign

Activarea pluginului adaugă un nou OneSignal Push element în meniul dvs. de administrator WordPress.

Cum să configurați notificările OneSignal Push

În timp ce serviciul de notificări push OneSignal vine cu o mulțime de funcții, este destul de ușor de configurat și utilizat. Pentru a configura notificările push OneSignal, faceți clic pe OneSignal Push în meniul dvs. de adminstrator WordPress, după cum am evidențiat în ecranul de mai jos.

notificări push originale ale articolului de meniu wordpress

Dacă faceți acest lucru, vă duceți la pagina cu setări OneSignal prezentată în instantaneul de mai jos.

pagina cu setări personale în adminul wordpress

Observați notificarea în partea de sus a paginii? Ei bine, vă permite să știți ce ar trebui să faceți în continuare, la fel ca instrucțiunile arătate în secțiunea Înființat fila așa cum se arată în imaginea de mai sus. configurație fila afișată lângă acesta vă permite să conectați serviciul de notificări push OneSignal cu site-ul dvs. WordPress.

Imaginea de mai jos vă prezintă opțiunile disponibile în secțiunea configurație tab; opțiuni pe care le utilizați pentru a configura, controla și personaliza notificările push.

oneignal notificări push pagina de configurare a pluginului wordpress

Creați un cont OneSignal gratuit

Te descurci bine, până acum atât de bine. Acum, să ne punem la treabă și să creăm de fapt o aplicație web care funcționează. Pentru a face acest lucru, mai întâi trebuie să creați un cont OneSignal gratuit.

Cum?

Pe Înființat faceți clic pe fila OneSignal legătură așa cum se arată în imaginea de mai jos.

link de creare a contului propriu în wordpress

În mod alternativ, puteți pur și simplu să îndreptați browser-ul către onesignal.com. La fel, făcând clic pe linkul de mai sus, deschide site-ul oficial OneSignal într-o nouă filă. Apoi, faceți clic pe butonul Inscrie-te butonul subliniat în imaginea de mai jos.

site oficial oficial

Dacă faceți acest lucru, puteți ajunge la un formular simplu și scurt de înscriere. Completați formularul cu e-mailul, parola și numele companiei, apoi apăsați pe Creează cont buton. În mod alternativ, vă puteți înscrie folosind GitHub, Google sau Facebook așa cum ilustrează în imaginea de mai jos.

onesignal-creare a conturilor de formular

La înregistrarea cu succes, OneSignal vă va solicita să vă verificați e-mailul pentru a vă activa contul.

Conectați-vă la căsuța dvs. poștală și faceți clic pe Faceți clic aici pentru a vă confirma contul butonul așa cum se arată în imaginea de mai jos.

e-mail de activare a contului propriu

Făcând clic pe butonul de mai sus confirmă contul dvs. și deschide tabloul de bord OneSignal într-o nouă filă. OneSignal vă întâmpină cu un tur de bord pe care îl puteți lua sau săriți așa cum se arată mai jos.

onesignal tabloul de bord de start

Indiferent dacă faceți sau nu turul, veți ajunge în cele din urmă pe tabloul de bord OneSignal simplu prezentat în imaginea următoare.

panou de bord propriu

Creați o aplicație Web Push

Acum că aveți un cont OneSignal activ, permiteți-ne să creăm prima dvs. aplicație web push. Apasă pe Adăugați aplicația butonul din tabloul de bord OneSignal așa cum evidențiem în imaginea de mai jos.

Adăugați un nume de aplicație pentru ao putea găsi cu ușurință data viitoare prin intermediul ferestrei care apare și apăsați pe Adăugați aplicația buton așa cum este detaliat mai jos.

denumirea unei aplicații web push originale

Pe ecranul următor, selectați Push Web și faceți clic pe butonul Următor → butonul evidențiat în imaginea de mai jos.

După aceea, faceți clic pe butonul Plugin WordPress sau Website Builder fila și apoi tasta WordPress fila așa cum se arată mai jos.

Apoi, derulați spre partea de jos a paginii, completați formularul, încărcați pictograma și apăsați pe Salvați buton așa cum se arată mai jos.

Astfel, economisiți aplicația web push și expune ID-ul APP și CHEIE API trebuie să adăugați notificări push OneSignal pe site-ul dvs. WordPress. Consultați imaginea de mai jos pentru detalii.

Trebuie să copiați-lipiți ID-ul APP și cheia API în câmpurile respective ale configurație tab. Pur și simplu navigați la OneSignal Push> Configurare și copiați-lipiți ID-ul APP și cheia API, după cum evidențiem mai jos.

După aceea, alegeți setările dorite pe aceeași pagină. Apoi, derulați spre partea de jos a paginii și apăsați pe Salvați buton așa cum se arată mai jos.

Si asta e! Acum, site-ul dvs. web trimite notificări pe toate browserele acceptate, cu excepția Safari. Încercați noua caracteristică de notificări push vizitând site-ul dvs. web într-o fereastră nouă a browserului incognito. Am testat chiar browserul Opera, și iată ce am primit.

Nu este rău pentru aproximativ 10 minute de configurare a serviciului de notificări push OneSignal. Tu ce crezi?

Configurarea notificărilor OneSignal Push pentru Safari Browser

Pentru a configura notificările push pentru browserul Safari, trebuie să generați ID-ul web Safari. Cum? Deschideți tabloul de bord OneSignal și faceți clic pe aplicația dvs. web push, așa cum se arată mai jos.

editarea aplicației web push originale

Apoi, faceți clic pe Setări așa cum se arată în imaginea de mai jos.

După aceea, faceți clic pe butonul Safari Apple fila după cum subliniem mai jos.

Apoi, completați fereastra pop-up care apare și apăsați pe Salvați buton după cum detaliem mai jos.

După aceea, faceți clic pe butonul Safari Apple filați din nou așa cum se arată mai jos (observați că este marcat ACTIV).

Făcând acest lucru, apare un pop-up cu ID-ul dvs. Safari Web, așa cum se arată în imaginea următoare.

Trebuie să copiați-lipiți ID-ul Web de mai sus în configurație fila așa cum am procedat cu ID-ul APP și cheia API, așa cum se arată mai jos.

Derulați spre partea de jos a paginii de mai sus și apăsați pe Salvați buton. Acum, notificările dvs. OneSignal push sunt active și acceptate pe toate browserele principale. Cea mai bună parte este contul gratuit OneSignal acceptă până la 30.000 de abonați web. Contul gratuit acceptă un număr nelimitat de abonați de telefonie mobilă.

Dacă aveți nevoie de mai multă putere, puteți răsuna întotdeauna pentru un pachet premium, începând de la 99 dolari dolari pe lună. Vă recomandăm întotdeauna să mergeți cu opțiunea care funcționează pentru afacerea dvs..


Notificările push sunt o modalitate excelentă de a rămâne în legătură cu vizitatorii site-ului dvs. Și din moment ce vizitatorii acordă notificări push în prealabil, sunteți sigur că persoanele care abonează sunt de fapt interesate de ceea ce oferiți.

Avantajele notificărilor push fac ca acest canal de marketing să fie profitabil și destul de eficient. Configurarea notificărilor push utilizând pluginul și serviciul OneSignal WordPress este incredibil de ușoară, ar trebui să fiți în funcțiune în mai puțin de 15 minute.

Aveți o întrebare despre notificările push? Aveți comentarii despre această postare în general? Vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me