Cum să adăugați live chat pe site-ul dvs. WordPress

Cum să adăugați live chat pe site-ul dvs. WordPress

În urmă cu doar câteva minute, am fost pe chat live primind tot ajutorul pe care l-am putut în legătură cu o problemă tehnică pe care am avut-o cu o retragere pe care am făcut-o mai devreme. Din fericire pentru dvs. cu adevărat, furnizorul meu de servicii a fost live (online) ceea ce înseamnă că mi-am rezolvat problema și am revenit în afaceri în mai puțin de 10 minute. Acum, sunt un scriitor mai fericit.


Dar ce are asta cu tine? Primul paragraf este o încercare de a strălucește avantajul imediat de care vă bucurați atunci când adăugați chat-ul live pe site-ul dvs. WordPress. Oferiți o asistență mai bună și mai rapidă prin chat-ul live.

În acest scurt tutorial, acoperim:

 • Pro și contra contra chat-ului live WordPress
 • Cum să adaugi chat-ul live pe site-ul tău WordPress
 • O listă rapidă de pluginuri live chat WordPress

Într-o singură linie, ne propunem să vă echipați cu sfaturile și instrumentele de care aveți nevoie pentru a adăuga chat-ul live funcțional pe site-ul dvs. WordPress în doar câteva minute. Dacă aveți pantofii de dans, permiteți-mi tango mi amigo.

Pro și contra WordPress Live Chat

Să păstrăm acest lucru așa cum a fost.

Pro mai întâi

Configurarea chat-ului live WordPress este ușor și ieftin (dacă nu gratuit). În al doilea rând, puteți potrivi aplicația de chat pe site-ul dvs. web. A menționat cineva comoditatea? Uită-te în acest fel, chat-ul live este oriunde ai merge. De ce? Asistența mai rapidă înseamnă că vizitatorul nu va trebui să aștepte.

Îți economisește timp; mai puține apeluri telefonice și e-mailuri. Este internetul, suportul este mult mai ușor cu chat-ul live. Gândește-te la zero perturbări ale serviciului, adică mai multe Chedda. Și nu uitați, un operator de chat poate servi mai mulți clienți.

Puteți externaliza și chat-ul live. Piscina de talente este impresionantă. În sensul că puteți oferi cu ușurință suport standard de aur întregului glob 24/7.

Chat direct vizat

Puteți aduna analize din pluginul dvs. de chat; informații care vă ajută să oferiți un suport mai bun.

Vă puteți comercializa celelalte produse prin chat live, din nou datorită analizelor. Ce zici de oprirea perspectivei de ieșire cu un chat interesant? Vedeți, înseamnă că puteți aduna și e-mailuri pentru oricine, pentru o campanie de e-mail?

Practic controlați pluginul pentru chat și puteți interzice oricui nu respectă regulile de chat. În plus, este întotdeauna distractiv să discuți cu clienții, pentru că adunați multe feedback-uri. Puteți îndoi chat-ul WordPress, după cum doriți, deoarece nu se va rupe.

Linia de bază este că puteți oferi asistență mondială de oriunde și oricând.

Dacă are un pro, trebuie să existe un con. Deci, să ne jucăm.

Contra

Dacă instalați chat-ul live și nu vă lăsați clienții să-și cunoască disponibilitatea, aceștia vor fi foarte supărați atunci când faceți o amânare. Deoarece nu puteți rula pentru totdeauna fără a dormi, externaliza sau deveni disponibil.

Înseamnă, de asemenea, să-ți spui clar orele de disponibilitate. Sau utilizați un plugin care schimbă chatul live într-un formular de e-mail pentru generarea de plumb atunci când ieșiți offline.

Și avem clienți super abuzivi care închid suportul, dar atunci puteți interzice oricui încurcă cu Zohan nu respectă regulile.

Acesta este cel mai bun cu care am venit și am încercat. Cunoașteți alte contra? Anunță-ne.

Întrucât chat-ul live WordPress este un câștigător evident astăzi aici, vom adăuga un plugin de chat live pe site-ul dvs. web, astfel încât să puteți face o plimbare. Nu aveți nimic de pierdut compadre, este totul gratuit.

Cum să adăugați live chat pe site-ul dvs. WordPress

wp plugin de suport pentru chat-ul live

Aici, vom folosi Plugin WP Live Chat pentru suport de WP-LiveChat și companie. Avem atât de multă încredere în acest plugin și veți vedea de ce. Va fi distractiv.

Instalați și activați pluginul pentru WP Live Chat Support:

wp-live-chat-ul-suport-ecran de bun venit

Două butoane două file; Salt la Introducere, Suport, Bun venit și Credite în acea ordine. Fila de bun venit are câteva detalii frumoase dacă vă pasă să citiți. Băieții enumerați în fila Credite arată clar că oferă asistență, astfel încât să nu rămână blocați.

În partea de jos a ecranului de întâmpinare, faceți clic pe „OK! Să pornim ”și Voila! – aveți o discuție în direct pentru dvs.:

wp-live-chat-ul-suport-plugin-instalat

La fel, oamenii pot discuta cu tine în direct pe site-ul tău WordPress. Pluginul de suport WP Live Chat are câteva caracteristici impresionante, inclusiv inele de notificare, bipuri și chestii.

Configurați chatul live

După cum vedeți cu siguranță, linkul pentru personalizarea pluginului dvs. este chiar aici în prim plan. Ce-ar fi să descoperim ce se află în spatele acestei legături. Faceți clic pe modificați setările casetei de chat:

wp ecranul de setări pentru asistența chat-ului live

Oh, uită-te la asta. Aceasta arată ca o listă extinsă de funcții și este doar versiunea gratuită. Desigur, există o versiune profesională, cu și mai multe funcții. Să vedem ce putem face cu caseta de chat. Faceți clic pe elementul de meniu Caseta de chat:

wp setările pentru caseta de chat pentru asistență live chat

Ei, bine, bine … ce avem aici? Tot ce ai nevoie pentru a discuta imediat cu perspectivele tale. Mai multe funcții sunt blocate în versiunea pro. Planurile pro costă între 39 și 100 dolari. Este un lucru odată; nicio plată repetată, cu excepția cazului în care îți reînnoiești licența, pe care o faci manual. Înapoi la funcții, mai sunt doar multe de făcut.

Coafura

Trebuie să adăugați o culoare sau să reglați caseta de chat pentru marca dvs.? Este atât de ușor, trebuie doar să vă îndreptați către secțiunea de coafură și să creați conținutul inimii voastre:

wp-live-chat-suport-styling-ecran

Știați că vă puteți analiza publicul cu acest plugin? Mai mult, puteți:

 • Adăugați agenți
 • Personalizați-vă mesajul offline
 • Instalați CSS sau JS personalizate
 • Utilizați API-ul REST până când renunțați
 • Blocați vizitatorii după adresa IP doar pentru că puteți
 • Redirecționați utilizatorii către o anumită pagină după încheierea chatului
 • Adaugă link-uri la baza de cunoștințe înainte de începerea sesiunii de chat
 • Și multe altele!

La sfârșitul procesului de configurare, ar trebui să aveți un buton de chat live precum acesta:

wp-live-chat-ul-suport-live-chat-box

Când un utilizator face clic pe butonul de pornire pentru a iniția o sesiune de chat, primiți o notificare (inclusiv notificări push, dar va trebui mai întâi să adăugați notificări push pe site-ul dvs.). Iată cum arată tabloul de bord al administratorului de chat:

wp-live-chat--suport-admin-chat-tablou de bord-

Și sesiunea de chat admin arată astfel:

wp-live-chat--suport-admin-chat-fereastră

Google Analytics

După cum puteți vedea, puteți aduna o mulțime de informații despre utilizator și chiar puteți vedea pictura lor dacă folosesc gravatar. Puteți vedea paginile pe care sunt accesate, de unde a fost inițiată chat-ul, adresa IP și multe altele în funcție de câmpurile personalizate pe care le definiți.

Ședință de chat în direct din perspectiva unui utilizator:

wp-live-chat-ul-suport-live-chat-box-live

Puteți chiar activa Node Server pentru a elimina încărcarea rulării mai multor chat-uri de pe server. Aceasta înseamnă un site rapid, care este întotdeauna un lucru bun.

Pentru un plugin de chat în direct gratuit, pluginul WP Live Chat suport câștigă în multe domenii, chiar dacă cele mai bune funcții sunt blocate în versiunea Pro. Între tine și mine am căzut pentru acest plugin și acum îl folosesc. Și tu?

Mentiuni onorabile

Iată o listă de alte plugin-uri de chat live WordPress care merită menționate, alese în ordine aleatorie:

Cuvinte finale

Chatul în direct vă ajută să stimulați implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. web, ceea ce duce la conversii mai bune în linie. Există puțină întreținere implicată, deoarece, cu o echipă excelentă, instrumente și timp, puteți câștiga mare în domeniul serviciilor pentru clienți.

Aveți chat live pe site-ul dvs. WordPress? Ce plugin folosești? Dacă nu aveți chat live pe site-ul dvs., ce scuză aveți pentru a reține? Să ne cunoaștem gândurile. Mulțumesc anticipat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map