Utilizarea eficientă a programului AdSense pentru WordPress

A câștiga bani cu un site WordPress implică adesea marketing afiliat, reclame sau comerț electronic. Uneori, chiar implică vânzarea de membri, crearea de forțe de muncă sau găzduirea de evenimente.


Mulți oameni cred că reclamele sunt vești vechi în lumea de a face bani, dar acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr. Anunțurile sunt deosebit de utile pentru generarea de bani pentru reviste online, bloguri și site-uri web unde nu vindeți direct un produs fizic.

Deoarece postările sponsorizate sunt adesea văzute ca utilizatorii, iar marketingul afiliat poate ridica și steaguri roșii în funcție de modul în care este prezentat, continuăm să ne întoarcem la reclame. Și văzând cum instrumente precum AdSense îl fac mult mai ușor decât era implementat, nu este o surpriză anunțurile nu vor merge nicăieri în curând.

Ceea ce este cel mai interesant este că AdSense nu vă costă niciun ban pentru implementare, așa că puteți testa cel puțin apele și să vedeți dacă puteți face bani din asta. În plus, acest lucru vă oferă posibilitatea de a vedea dacă utilizatorii dvs. cred că anunțurile sunt enervante. Pentru a vă asigura că utilizatorii dvs. nu se enervează, este important să aflați cum să utilizați AdSense în mod eficient pentru WordPress. Dar înainte să vorbim despre modul de configurare a anunțurilor, să aflăm un pic despre Google Adsense și să vedem cum să vă înscrieți.

Ce este Google AdSense?

Pagina principală Google AdSense

Un popular program de monetizare a site-urilor web, Google AdSense este o opțiune excelentă pentru începători și profesioniști.

Google AdSense este un program de la Google care le permite marketerilor (denumiți editori în cadrul programului) să afișeze perfect reclame pe site-urile și blogurile lor. Principalul său scop este monetizarea și puteți utiliza pentru a câștiga bani cu WordPress, prin simpla plasare de reclame specializate pe site-ul dvs. web.

Dacă sunteți marketer, puteți alege în schimb câteva programe similare. Cu toate acestea, AdSense oferă câteva beneficii unice:

  • Credibilitate: În calitate de companie de renume mondial, nu puteți deveni mai credibile decât Google.
  • versatilitate: AdSense oferă o varietate de tipuri de reclame, inclusiv text, imagine, media bogată, video și audio.
  • Flexibilitate: Acest program funcționează cu o varietate de platforme și alte instrumente, inclusiv WordPress și Blogger.

Înainte de a sari direct, AdSense are o serie de politici veți dori să revizuiți. Există și câteva cerinţe pentru agenții de publicitate. De exemplu, trebuie să aveți un site web bine stabilit (cel puțin șase luni) și trebuie să aveți vârsta de 18 ani sau mai mult.

Dacă sunteți gata să începeți cu AdSense, veți fi bucuros să aflați că procesul este simplu. De fapt, acesta poate fi finalizat în doar trei pași.

Pasul 1: Înscrieți-vă la Google AdSense

Întrucât AdSense este un program pe platforma Google, tot ce ai nevoie este un cont Google pentru a începe să folosești varietatea de funcții. Cand înscrierea la Google AdSense, aveți două opțiuni. Vă puteți autentifica cu un cont Google existent sau puteți crea un cont nou.

Ambele acțiuni pot fi efectuate de pe pagina de conectare. Dacă aveți un cont existent, pur și simplu adăugați datele de autentificare și faceți clic pe Conectare. Dacă aveți nevoie pentru a crea un cont, faceți clic pe Mai multe opțiuni, și selectați creează cont din meniul pop-up:

Pagina de conectare Google AdSense

După ce v-ați conectat (sau ați finalizat procesul de înscriere), veți fi adus la următorul pas din program.

Pasul 2: Completați aplicația dvs. pentru programul AdSense

Ca în cazul oricărui program de afiliere, vi se va cere să completați o cerere. Din fericire, procesul este simplu și poate fi finalizat în câteva minute.

Vă recomandăm să începeți prin citire și înțelegere Politicile și termenii AdSense. Deși acesta este un pas pe care poate fi tentat să-l ignorați, este important să știți exact ce așteaptă Google de la utilizatorii săi. Acest lucru se datorează faptului că vi se va solicita să urmați toate politicile și liniile directoare dacă sunteți aprobat ca editor.

În continuare, puteți completa aplicația în trei părți. Mai întâi, va trebui să introduceți câteva informații de bază, cum ar fi adresa URL a site-ului. Atunci vi se va solicita să furnizați detaliile adresei dvs. de plată (astfel încât AdSense vă poate trimite plăți și informații importante ale contului). În cele din urmă, vi se va cere să vă verificați numărul de telefon.

După ce aceste trei pagini de aplicații au fost finalizate, mai este doar un pas înainte ca Google să-ți revizuiască site-ul. Vi se va solicita să adăugați un cod HTML pe site-ul dvs. web, care va fi furnizat în formatul prezentat mai jos:

Instrucțiuni pentru conectarea AdSense la site-ul web

După ce codul este adăugat pe site-ul dvs., bifați caseta care confirmă că acțiunea a fost finalizată și faceți clic pe Terminat. Acum, tot ce poți face este să aștepți cu răbdare. Revizuirea cererii dvs. poate dura oriunde între 48 de ore și două săptămâni și veți primi un e-mail după ce a fost luată decizia.

Pasul 3: Creați reclame Google AdSense

După completarea cererii, vă puteți conecta la AdSense pentru a face rost de minge. Tabloul de bord AdSense dezvăluie mai multe file din partea stângă, dar singurul de care trebuie să vă faceți griji în acest moment este Reclamele mele tab. Faceți clic pe acest lucru pentru a continua.

Dacă nu ați creat niciodată un anunț înainte de a vedea o pagină goală. Faceți clic pe butonul Unitate publicitară nouă butonul pentru generarea unui anunț și modificarea acestuia pentru a se potrivi site-ului dvs. web.

Primul pas este să denumiți anunțul. Acest lucru nu se va afișa pe site-ul dvs., așa că îl numiți în principal pentru referința dvs. După aceea, acestea arată dimensiunile recomandate pentru anunțurile dvs. Simte-te liber să o alegi pe cea pe care o consideri cea mai potrivită.

De asemenea, trebuie să specificați dacă doriți un anunț text și afișat sau numai unul sau altul. Anunțurile text nu au nicio imagine inclusă, așa că alegeți cu atenție.

În continuare, vi se va cere cum ar fi să arate designul. În general optez pentru stilul Default, deoarece se știe că acesta se convertește destul de bine. Cu toate acestea, unele dintre celelalte culori și modele pot arăta mai bine pe site-ul propriu. Ce este frumos este că au un buton Previzualizare pentru a vedea cum va arăta.

Google AdSense oferă mai multe stiluri pre-construite, dar puteți regla în continuare fiecare element de design al unui anunț, așa cum se vede în imaginea de mai jos. De exemplu, vă permite să schimbați culoarea titlului, culoarea URL, bordura și familia de fonturi.

Dacă doriți să grupați mai multe unități de anunțuri împreună (pentru urmărire), nu ezitați să deschideți zona Canale personalizate pentru a face acest lucru. De asemenea, aveți opțiunea de a face reclame de rezervă. Practic, aceasta se referă la faptul că AdSense afișează un anunț necompletat dacă nu poate să vină cu ceva relevant. Dacă vedeți mai degrabă un anunț de rezervă implicit, acesta este locul pentru al crea.

După acest proces, faceți clic pe butonul Salvați și Obțineți codul buton.

Sfat Pro: Google AdSense are acum o opțiune de a alege un modul publicitar complet sensibil, ceea ce face mult mai ușor pentru anunțurile dvs. să răspundă dispozitivelor mobile și ecranelor de dimensiuni diferite. Personal, aș merge cu asta de fiecare dată. Cu toate acestea, dimensiunile 336 × 280 și 300 × 260 sunt, de asemenea, cunoscute că funcționează bine în ceea ce privește montarea site-ului și transformarea.

Pasul 4: Implementați AdSense pe site-ul dvs.

Deși pot exista și alte modalități mai puțin eficiente, există în mod esențial trei moduri de a adăuga anunțurile Google Adsense pe site-ul dvs. WordPress:

  1. Inserarea anunțurilor după copierea și lipirea codul unității dvs. de anunțuri în widgeturi, pagini și postări.
  2. Cumpărarea unui WordPress temă care acceptă Google AdSense.
  3. Descărcarea și activarea a conecteaza care integrează Google AdSense.

În mod ideal, cele două secunde sunt cele mai ușoare, deoarece multe teme și plugin-uri nu necesită să păstrați copierea și lipirea codului în widget-uri. Nu numai că, dar unele teme au module prestabilite care fac ca reclamele să pară frumoase și să fie mai susceptibile de a face clic pe acestea. Dar să aruncăm o privire asupra fiecăruia.

Metoda 1: Copiați și lipiți codul Google Adsense într-un widget

Prima metodă este o copiere și o lipit vechi vechi. Codul dezvăluit în secțiunea anterioară este utilizat pentru copierea pe site-ul dvs. web, deci start prin copierea acelui cod din AdSense.

Apoi deschideți tabloul de bord WordPress. Mergi la Aspect> Widgets.

Cel mai probabil veți insera un anunț în bara laterală sau deasupra antetului. Pentru acest exemplu, vreau să introduc anunțul în bara laterală. Prin urmare, puteți trage widgetul Text în acea zonă a barei laterale și lipiți în codul copiat anterior.

Nu există niciun motiv să completați câmpul Titlu, deoarece aceasta este o reclamă.

După aceea, puteți reîmprospăta site-ul dvs. pentru a vedea afișări noi relevante AdSense afișate pe site-ul dvs..

Metoda 2: Utilizați o temă cu zone Adsense

Utilizați o temă cu zone Adsense

Deși nu voi recomanda anumite teme, puteți începe căutând „Teme AdSense WordPress”În biblioteca ThemeForest.

Veți avea noroc și în următoarele locuri:

  • MHThemes
  • MyThemeShop
  • StudioPress
  • ThemeForest

Deși puteți doar propria noastră temă Total, desigur. Este optimizat SEO și oferă o mulțime de funcții excelente de construire a paginilor pe care le puteți utiliza pentru a insera Google Ads pe postările și paginile dvs. Și chiar am dezvoltat un fragment util pentru a insera și a afișa banner de deasupra sau sub postările blogului (Total documente).

Metoda 3: Instalați un plugin Google Adsense

Utilizarea unui widget pentru AdSense este cea mai de bază dintre toate metodele, iar o temă nu vă va oferi o tonă de flexibilitate atunci când plasați anunțurile. Cu toate acestea, un plugin poate servi ca o soluție mai bună dacă doriți funcții suplimentare pentru reclamele dvs. De exemplu, unele dintre plugin-uri elimină necesitatea copierii și lipirii codului, în timp ce altele generează rapoarte și au setări pentru lucruri precum selectarea perioadei de timp.

Multe plugin-uri Google AdSense au apărut în trecut, dar să aruncăm o privire asupra celor mai promițătoare astăzi.

Ads Pro

Plugin de reclame WordPres Pro

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți cele mai multe instrumente pentru a crea, gestiona și urmări reclamele dvs., pluginul Ads Pro este cel mai bun pariu. Acest plugin premium oferă tone de funcții pentru stiluri de anunțuri, ferestre de tip pop-up, integrare socială, planificare, campanii publicitare orientate geo, statistici online și multe altele. Așadar, nu numai că vă puteți monetiza site-ul cu Adsense, dar vă puteți vinde cel mai bine conversia spoturilor de anunțuri către clienți specifici la un preț mai mare.

Anunțuri avansate (gratuite)

Pluginul Advanced Ads funcționează frumos pentru gruparea anunțurilor într-un slider, vânzarea de reclame pe site-ul dvs. web și setarea de date pentru momentul publicării unor reclame noi. AdSense se integrează perfect cu pluginul.

WP Pro Adning System

ADNING (WP Pro Advertising System) Plugin WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Iată un plugin care acceptă tot felul de instrumente de publicitate. Are o multitudine de locații pentru plasarea anunțurilor, împreună cu anunțuri pop-up care se integrează cu AdSense.

WP Introducere simplă AdSense (gratuită)

WP Simple Adsense Insertion WordPress Plugin gratuit

Acest plugin este cu siguranță la curent cu numele său, deoarece face reclame WordPress AdSense Insertion simple și nedureroase. Acest plugin salvează unul sau trei coduri Google AdSense și le trimite pe site-ul dvs., permițându-vă să vă concentrați doar pe câteva anunțuri. Caracteristica principală este funcționalitatea sa de coduri scurte, care vă permite să inserați anunțuri prin copierea și lipirea codurilor scurte generate de plugin-uri aproape oriunde pe site-ul dvs..

AdSense by WP QUADS (gratuit)

AdSense Free WordPress Plugin de WP QUADS

Un plugin cu câteva funcții mai avansate, aceasta este o alegere excelentă pentru oricine dorește să își personalizeze complet destinațiile de plasare a anunțurilor. Caracteristicile notabile includ reacția completă și opțiunea de a seta condiții de vizibilitate.

Indiferent dacă alegeți să utilizați un plugin sau nu se bazează pe preferințe. Cu toate acestea, nu va fi rău să încercați unul dintre pluginurile de mai sus!


Utilizarea eficientă a programului AdSense pentru WordPress nu necesită mult timp pentru a stăpâni. De fapt, interfața AdSense este extrem de ușor de utilizat, iar pluginurile, temele și widget-urile sunt ușor de gestionat.

Aveți întrebări despre utilizarea sau inserarea AdSense în site-ul dvs. WordPress? Vom face tot posibilul să ajutăm în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me