Cum să adăugați formularele Google la WordPress

Google oferă o serie de instrumente care vă ajută să faceți mai multe din browser – documente, foi, diapozitive și formulare. Formularele Google vă ajută să creați și să adăugați formulare pe site-ul dvs. WordPress gratuit, cu contul dvs. Google. Deși a trecut deja de ceva timp, o versiune îmbunătățită a fost introdus în 2016. Și acum, este cu atât mai ușor de creat și de adăugat formulare Google pe WordPress.


Adăugați formulare Google la WordPress

Formularele sunt o modalitate excelentă de colectare a informațiilor online. De la formularele de contact și sondaje până la paginile de checkout și formularele de abonament, acestea sunt completări utile la site-ul dvs. web.

Iată de ce ar trebui să utilizați formularele Google pe site-ul dvs. web:

 • Ușor de creat, adăugat și utilizat.
 • Formularele răspund, deci puteți crea, edita sau răspunde la formulare de orice dimensiune a ecranului.
 • Datele pot fi salvate direct într-o foaie de calcul.
 • Poate crea un singur formular și partaja pe mai multe site-uri web.
 • Usor de impartit online, membrii echipei pot colabora.
 • Toate datele sunt stocate pe unitatea Google.
 • Acces rapid la toate formularele dvs. într-un singur loc.
 • Puteți vedea răspunsurile în timp real și puteți vedea cum au răspuns respondenții individuali la întrebări specifice.
 • Răspunsurile pot fi organizate și afișate corect.
 • O serie de suplimente, cum ar fi cronometre pentru o funcționalitate și mai mare.
 • Vă permite să introduceți imagini și videoclipuri YouTube direct în întrebările formularului.
 • Caracteristici precum răspunsuri preumplute, câmpuri obligatorii și grile de alegere multiplă.

Constructorii de formulare WordPress sunt foarte buni, dar formularele Google pot fi o opțiune mai bună atunci când doriți să afișați formulare pe mai multe site-uri web sau platforme, să adunați toate răspunsurile într-un singur loc și să le împărtășiți cu alții.

Opțiunea 1: Cum să adăugați formularele Google la WordPress manual

Pentru început, accesați secțiunea Site-ul Google formulare și faceți clic pe Creați un formular. (Oh, va trebui să aveți un cont cu Google înainte de a face acest lucru.)

Creați un formular

Aveți două opțiuni aici – construiți o nouă formă de la zero sau defilați pentru a alege unul dintre numeroasele șabloane disponibile.

În scopul acestui tutorial, să selectăm formularul de evaluare a cursului, dar puteți alege cu adevărat orice doriți.

Există un meniu plutitor în lateral care vă poate ajuta să modificați și să personalizați formularul într-o mare măsură. Puteți adăuga mai multe întrebări, introduceți titlul / descrierea, introduceți imagini sau videoclipuri și puteți crea mai multe secțiuni.

Formular de evaluare a cursului

Întrebările pot apărea în diferite formate – alegere multiplă, meniuri derulante sau scară liniară și puteți trage și arunca întrebări pentru a le aranja în orice ordine doriți. Puteți selecta, de asemenea, un design de temă vizuală. În plus, dacă adăugați fotografia sau logo-ul dvs., Google va oferi automat o selecție de culori sau teme care setează tonul formularului dvs..

Veți putea să aplicați ignorare logică la întrebările dvs., să vă personalizați pagina de confirmare, să utilizați suplimente pentru o formă și mai puternică și să previzualizați formularul live.

După ce ați configurat totul, găsiți pictograma ochiului în partea de sus și faceți clic pe aceasta pentru previzualizare forma. Dacă sunteți mulțumit de felul în care apare formularul, mergeți mai departe și atingeți Trimite buton.

Pe ecranul următor, veți găsi opțiuni cu privire la modul în care puteți accesa formularul.

Copiere cod

Puteți alege

 • trimiteți formularul prin e-mail
 • împărtășiți un link cu alții sau
 • copiați codul de încorporare și lipiți-l în WordPress

Întrucât căutăm să adăugăm formulare Google pe WordPress, copiați codul iframe …

Lipiți codul

… și lipiți-o într-o nouă postare. Apoi mergeți la previzualizare și publicarea postării. Așa apare formularul de Evaluare a cursului pe instalarea mea pe WordPress.

previzualizare

Un alt mod de a configura formularele Google este să folosiți unitatea Google. Pe Drive găsiți Nou în colțul din stânga sus și faceți clic pe el. Apoi, căutați Mai Mult opțiune, care duce la Formulare Google. De asemenea, puteți începe un formular nou.

Unitate Google

Opțiunea 2: Cum să adăugați formularele Google la WordPress cu un plugin

Când introduceți pur și simplu codul în pagina sau pagina dvs. WordPress, ceea ce primiți este un formular care păstrează stilul implicit al Google. Nu se aplică CSS-ului dvs. și nu se pot combina cu tema dvs. Cu toate acestea, poate doriți un formular care să fie mai în concordanță cu stilul și marca site-ului dvs. WordPress. Pentru a face acest lucru, puteți încerca pluginul Google Forms WordPress.

Plugin Google formulare

Pluginul Google Forms WordPress vă permite să adăugați formulare Google la WordPress și să le gestionați prin zona de administrare WordPress. De asemenea, vă integrează mai bine formularele cu WordPress, pe lângă faptul că oferă o serie de opțiuni pentru modificarea și stilul formularului dvs. Google. Îndepărtează HTMLul pachetului Google și încorporează formularul direct în paginile și postările site-ului.

Pluginul este ușor de utilizat. Ca întotdeauna, mai întâi va trebui să instalați și să activați pluginul. Pe tabloul de bord veți găsi un element de formulare Google adăugat în meniul WordPress.

Instalare

Clic Adăuga nou Formulare Google.

Adăugați o nouă formă

În această etapă, întoarceți-vă la formularul Google și copiați URL-ul sub opțiunile Trimite și lipiți-l în caseta URL formular.

Copiere URL

Completați opțiunile rămase după cum considerați potrivite, ținând cont de stilul general al site-ului dvs. web. De asemenea, puteți modifica textul care va apărea în pagina de confirmare.

Publica formularul și găsiți codul scurt

Găsiți codul scurt

Copiați codul scurt, deschideți o nouă postare și lipiți-o în editorul de text.

Inserați codul scurt

Aspectul formularului dvs. va depinde acum de tema activă de pe site-ul dvs. Web sau de orice CSS personalizat pe care îl adăugați utilizând opțiunile de configurare a pluginului.

Ceea ce este important de remarcat aici este că pluginul acceptă numai formularele Google publicate. Altfel spus, trebuie să puteți deschide cu succes URL-ul formularului dintr-un browser. Acest lucru înseamnă că aceste formulare nu vor funcționa pentru orice formă destinată utilizării private.

Jurnalul de depunere a formularului

În timp ce colectați răspunsuri în orice scop, este necesar să le formatați într-un mod care să aibă sens și să ofere o perspectivă.

Pluginul are o secțiune de jurnal de trimiteri de formular în care veți putea vedea toate răspunsurile. Momentul de marcare și adresa URL a fiecărei trimiteri sunt păstrate și acestea pot oferi informații statistice valoroase. Când nu mai aveți nevoie de înregistrări, le puteți șterge în vrac.

Sau, altfel, puteți accesa unitatea Google și puteți vedea toate răspunsurile direct pe unitate. După deschiderea unității, găsiți formularul, deschideți-l și faceți clic pe butonul Răspunsuri opțiune în meniul de sus.

Răspunsuri

Veți putea vedea toate răspunsurile într-un format de foaie de calcul atunci când faceți clic pe pictograma + (ascunsă în imaginea de mai sus), alegeți destinația pentru răspunsuri sau le puteți descărca în format CSV. Puteți de asemenea să activați notificarea prin e-mail pentru răspunsuri sau să le ștergeți în vrac, toate prin intermediul unității dvs..

Pentru a înfășura

Formularele Google sunt o modalitate ușoară și populară de a aduna feedback sau răspuns pentru orice scop. Sunt versatile și le puteți utiliza pentru a colecta e-mailuri, pentru efectuarea de sondaje, pentru primirea cererilor, chestionare, sondaje și chestionare. Crearea unui formular Google și acordarea accesului către terți este ușoară, fie prin partajarea unui link, prin e-mail sau prin încorporarea acestuia pe site-ul dvs. web. Și pot fi o alternativă mai bună atunci când doriți să partajați formulare și să permiteți altora să colaboreze la formular.

Formularele nu sunt singurele adăugări valoroase la site-ul dvs. web, deoarece Google oferă o serie de alte servicii precum Analytics și fonturi. Am făcut o postare pe pluginurile WordPress pentru a integra serviciile Google cu WordPress. Nu numai că, există multe aplicații și extensii utile pentru Chrome, care pot facilita lucrul cu WordPress. Puteți profita de aceste servicii, aplicații și extensii gratuite Google, deoarece acestea se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs..

Aveți sfaturi de adăugat? Sau o altă întrebare despre cum să adăugați formulare Google la WordPress? Lasă doar un comentariu – ne-ar plăcea să auzim gândurile tale.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me