Cum să adăugați file la postări și pagini WordPress

Cum să adăugați file la postări și pagini WordPress

Tabele sunt o caracteristică destul de comună pe multe site-uri web, în ​​special în magazinele de comerț electronic. Proprietarii magazinelor de comerț electronic utilizează de obicei file în zona de descriere a produsului, unde împărtășesc recenziile, descrierea, specificațiile tehnice și așa mai departe în mai multe file.


exemplu de file în acțiune pe un site web de comerț electronic

Totuși, filele și-au găsit utilizarea în multe alte tipuri de site-uri diferite, nu doar în site-urile de comerț electronic. Chiar și site-ul oficial WordPress.org folosește file pe paginile de descriere a pluginului. Vedeți imaginea de mai jos pentru a vedea filele evidențiate la WP.org.

file la pagina de descriere a pluginului wordpress.org

Mulți alți proprietari de site-uri web folosesc file pe diferite tipuri de site-uri web. Cu toate acestea, filele nu trebuie confundate cu acordeoane, care se extind pentru a dezvălui informații. Mai jos, vă rugăm să observați cum am folosit acordeonele de pe site-ul meu web.

acordeoane pe vistamedia.xyz

Dar acordeurile deoparte, suntem aici pentru a vorbi file, deci să nu ne pierdem atenția; Am avut nevoie doar pentru a face clar distincția între file și acordeone. Acum, sper că suntem pe aceeași pagină ��

În esență, proprietarii de site-uri utilizează file pentru a împărți informații care altfel ar fi luat o pagină sau o postare completă. Asta înseamnă că filele fac informațiile mult mai ușor de digerat, fără să oblige neapărat utilizatorii să lovească roata de derulare de un milion de ori.

Cu alte cuvinte, filele îmbunătățesc capacitatea de utilizare a site-ului dvs. web, în ​​special într-o lume atenția este mai scurtă. Așadar, dacă doriți să mențineți utilizatorii pe site-ul dvs. mai mult timp, fără a-i plictisi să moară cu pagini lungi, ar trebui să luați în considerare utilizarea filelor.

În postarea de astăzi, vă arătăm exact cum să adăugați file în postările și paginile dvs. WordPress. Înainte de sfârșitul acestei postări, veți avea toate instrucțiunile de care aveți nevoie pentru a utiliza filele în avantajul dvs. Sperăm să vă placă până la sfârșit și vă rugăm să nu plecați fără să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii. Din acest motiv, să începem.

Utilizați un Builder de pagini

Dacă aveți deja un constructor de pagini instalat, aveți noroc – probabil aveți deja un modul de tab-uri la sfaturile degetelor. Majoritatea constructorilor de pagini majore oferă file ca parte a setului lor principal de elemente de constructor de pagini. Iată o privire rapidă la două dintre preferatele noastre.

Generator de pagini gratuit de elementare

Tabele Elementer Page Builder

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Popularul constructor de pagini Elementor include file ca parte a versiunii gratuite a pluginului. Tot ce trebuie să faceți este să inserați un element de filă pe pagina dvs., apoi să editați titlul, conținutul, stilul, etc.!

WPBakery Premium Page Builder

Ferestre pentru constructorul de pagini WPBakery

Folosiți o temă premium care include WPBakery Page Builder (cum ar fi propria noastră temă Total)? Grozav! Tabele sunt încorporate și ușor de utilizat.

Modulul tab WPBakery este ușor diferit de exemplul precedent, deoarece filele sunt inițial goale atunci când le adăugați. Pentru a adăuga conținutul dvs., va trebui să inserați elemente suplimentare de pagină (zona text, imagini, pictograme etc.). Dar acest lucru vă oferă o tonă de libertate pentru a crea file cum doriți (pe lângă opțiunile de styling încorporate). Am mai acoperit acest constructor de pagini pe blog, așa că, dacă doriți instrucțiuni mai detaliate, consultați ghidul nostru WPBakery (notă – acest plugin a fost numit anterior Visual Composer, așa că ne pare rău în avans pentru orice confuzie).

Instalați pluginul WordPress Plugin

Tab-uri Plugin WordPress gratuit

Dacă nu utilizați un constructor de pagini, nu este necesar să folosiți una doar pentru file. Există o mulțime de alternative grozave, cum ar fi pluginul gratuit WordPress cunoscut pur și simplu sub numele de Tabs de WP Shop Mart. Tabs este un plugin WordPress extrem de simplu, care vă ajută să creați un număr nelimitat de file frumoase, fără a sparge transpirația.

Să începem prin instalarea pluginului WordPress Tabs. Întrucât este disponibil în repo-ul oficial al pluginului WordPress, puteți instala pluginul direct din interiorul tabloului de bord WordPress.

Folosim versiunea gratuită, dar există o versiune premium disponibilă dacă doriți să faceți upgrade pentru funcții suplimentare ulterior.

Instalarea file WordPress Plugin

Conectați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou și introduceți „filele wpshopmart” în caseta de căutare a cuvintelor cheie. După ce găsiți pluginul potrivit, apăsați pe Instaleaza acum buton așa cum se arată mai jos.

instalarea pluginului wordpress plugin

După aceea, faceți clic pe butonul Activati buton. Și asta este, pluginul dvs. WordPress Responsive Tabs este gata de utilizare. Acum, să creăm câteva file pentru a descoperi ce oferă acest plugin.

Configurați fișierele Plugin WordPress responsive

Activarea pluginului va adăuga un nou element în meniul dvs. de administrator WordPress. Pentru a crea file noi, navigați la Taburi sensibile> Adăugare file noi după cum am detaliat în screengrab de mai jos.

adăugarea de noi file folosind pluginul wordpress responsive pentru file

Dacă faceți acest lucru, vă duceți la Generatorul responsiv pentru filele, care este complet cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea file frumoase precum un șef. Vedeți imaginea de mai jos pentru a vedea ce să vă așteptați.

tab-uri responsive pentru crearea de file plugin-uri wordpress

Destul de defilare nu-i așa? Ei bine, puteți găsi cele mai multe caracteristici din bara laterală din dreapta. Rețineți, de asemenea, că filele individuale au setările lor. Puteți utiliza chiar editori WYSIWYG în file, ceea ce înseamnă că aveți mult control asupra filei.

Acum, să creăm câteva file de eșantion și să le afișăm pe o pagină sau postare.

Adauga titlu

adăugați titlul filelor

Începeți să dați filelor dvs. un titlu descriptiv (la fel ca în cazul meniurilor dvs. de navigare) așa cum se arată în imaginea de mai sus. În acest fel, puteți identifica cu ușurință filele dvs. în tabloul de bord WordPress mai târziu, în cazul în care trebuie să editați ceva. În sensul acestui tutorial, mi-am botezat filele „Tab-uri de testare”.

Alegeți șablonul de design pentru file

alegeți șablonul de design al filei

După cum se vede în imaginea de mai sus, următorul pas implică alegerea unui șablon de design pe care doriți să îl utilizați pentru file. Versiunea gratuită a pluginului WordPress Tabs vă oferă un singur șablon de design, dar puteți oricând să faceți upgrade la versiunea premium pentru Încă 19. Vorbește despre libertatea designului.

Adaugă filele

Apoi, adăugați cât mai multe file doriți, după cum se arată mai jos.

adăugarea de noi file

Am creat o listă numerotată care detaliază ce puteți face pe Adaugă filele secțiunea prezentată mai sus. Numerele corespund fiecărei zone.

 1. Titlul filei – Adăugați titlul filei în acest câmp, de ex. Descriere, Specificații, Detalii, etc.
 2. Descrierea filei – Adăugați descrierea filei dvs. aici. Acest câmp vă permite să adăugați conținutul filei. Partea cea mai bună este că puteți utiliza editorul WYSIWYG (prezentat în numărul 3 de mai jos) pentru a adăuga conținut bogat în file, inclusiv imagini, muzică și videoclipuri.
 3. Folosiți WYSIWYG – Dacă doriți să folosiți familiara Wpălărie-You-See-eus-Wpălărie-You-Get editor pentru a crea conținutul filei dvs., nu ezitați să apăsați pe acest buton pentru a lansa fereastra pop-up
 4. Pictograma filei – Acest câmp vă ajută să alegeți o pictogramă pe care să o utilizați în fila dvs. Pluginul WordPress Tabs vă oferă acces la o mulțime de icoane Font Awesome pentru a vă juca filele ca un profesionist
 5. Afișează pictograma de deasupra – Dacă doriți să afișați titlul filei alături de pictogramă, vă va plăcea această caracteristică. În plus, vă permite să dezactivați pictograma fără a atinge titlul filei
 6. Șterge – Apăsați acest buton pentru a șterge o filă specifică
 7. Adăugați filele noi – Faceți clic pe acest buton pentru a adăuga mai multe file
 8. Sterge tot – Ești obosit de toate filele? Doar a lovit Sterge tot buton pentru a reseta totul

Câteva sfaturi bonus pentru a vă ajuta. În primul rând, puteți trage și plasa filele în jurul valorii de a le reorganiza și aranja după cum doriți.

În al doilea rând – nu uita să lovești Salveaza schita butonul o dată sau de două ori în timp ce creați filele pentru a vă asigura că nu pierdeți nicio modificare în caz că navigați departe din constructorul de file din greșeală..

În cele din urmă – dacă ai nevoie de sprijin, există un albastru mare Obțineți asistență buton chiar sub butonul Adaugă filele secțiunea (și pe majoritatea paginilor pluginului) care vă conduce la forumul oficial de asistență pentru file la WordPress.org. Nu ezitați să apăsați butonul de asistență dacă aveți nevoie în orice moment de ajutor.

Tab-uri Shortcode

tab-uri shortcode

În continuare, găsiți codul scurt pe file pe care îl utilizați pentru a adăuga și afișa filele pe orice pagină sau postare doriți. De exemplu, codul nostru scurt este [TABS_R id = 443]. Pentru a afișa filele pe o pagină, pur și simplu aș copia-lipi codul scurt de mai sus în acea pagină.

Widget pentru file

fila suport pentru widget

Căutați să adăugați filele într-o zonă de widget de pe site-ul dvs. web? Dacă este un răspuns răsunător, vă va plăcea suportul pentru widget care vine cu pluginul Tabs WordPress.

Lovind Click aici linkul din imaginea de mai sus te duce la ecranul de widgeturi WordPress, unde nu ești liber să adaugi filele oriunde ai o zonă de widget-uri în tema ta.

fila widget

CSS personalizat

În timp ce pluginul WordPress Tabs vine cu o mulțime de opțiuni de personalizare a filei (doar aruncați o privire la bara laterală dreaptă; este plin de opțiuni de styling!), Puteți adăuga propriile dvs. stiluri CSS personalizate, așa cum se arată mai jos.

tabs wordpress plugin css personalizat

În plus, puteți seta setările personalizate ca setări implicite pentru toate filele noi, pur și simplu făcând clic pe butonul Actualizați setările implicite butonul așa cum se arată în imaginea de mai sus.

Bara laterală dreaptă

file opțiuni de coafură plugin-uri wordpress

Bara laterală dreaptă pe care o evidențiem în imaginea de mai sus poartă cu adevărat ziua pentru a ta. Este plin cu toate opțiunile de care aveți nevoie pentru a vă modela filele în funcție de conținutul inimii voastre. Opțiunile notabile includ:

 • Culoare fundal tab
 • Culoarea tabului
 • Familia și stilul fonturilor
 • Afișați opțiuni pentru titlul și pictograma filei
 • Alinierea poziției pictogramei, adică, înainte sau după titlul filei
 • Borduri tab
 • Animații pentru descrierea mai multor file
 • Și multe altele

Adăugați filele dvs. într-o pagină sau o postare WordPress

După ce ați adăugat conținutul și opțiunile de stil, derulați în sus și faceți clic pe butonul Publica buton așa cum se arată mai jos.

În acest moment, filele dvs. sunt gata. Pur și simplu trebuie să adăugați filele la o pagină sau o postare WordPress. Pur și simplu copiați filele shortcode pe care le-am văzut mai devreme. A noastră este [TABS_R id = 443].

Lansați editorul de postări (chiar dacă îl utilizați Gutenberg) și lipiți codul scurt în postarea / pagina dvs. După aceea, apăsați pe Publica buton așa cum se arată mai jos.

După aproximativ 5 minute de a configura lucrurile; Folosesc tema Douăzeci și șaptesprezece și o mulțime de Lorem Ipsum, am rezultat cu următorul rezultat.

Rețineți că nu am personalizat culorile sau nimic. Spune-mi ce crezi; nu a fost atât de ușor?


Adăugarea file în paginile și postările dvs. WordPress este chestiunea celor care fac parte din gradul patru. Nu mă aștept să întâmpinați probleme, mai ales dacă utilizați un plugin precum Tabs by WP Shop Mart.

Cum adăugați file la paginile și postările dvs. WordPress? Care este fila ta preferată plugin WordPress? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentarii. Creare fericită!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map