Cum să adăugați autentificări sociale pe site-ul dvs. WordPress

Oferirea celei mai bune experiențe de utilizator este vitală, mai mult dacă aveți un membru sau un site de comerț electronic. Când succesul site-ului dvs. web depinde foarte mult de înregistrarea utilizatorului, puteți folosi log-urile sociale pentru a oferi o experiență excelentă utilizatorului pe paginile dvs. de înregistrare, autentificare și checkout, printre alte locuri.


Conectarea socială permite utilizatorilor dvs. să se înregistreze și să se autentifice pe site-ul dvs. WordPress folosind conturile de social media existente, precum Facebook, Twitter și Google, printre altele. Cu un singur clic, utilizatorii dvs. se pot înregistra și, ulterior, conectați-vă pe site-ul dvs. web, fără a crea neapărat cont în mod vechi.

Modul vechi presupune crearea unui nou nume de utilizator și parolă. Unele site-uri web vă solicită să confirmați e-mailul sau să furnizați mai multe informații pentru a înregistra un cont nou, ceea ce elimină mulți utilizatori. În plus, mulți navigatori web moderni sunt obișnuiți cu autentificarea socială și se așteaptă ca site-urile să ofere această caracteristică în mod implicit.

De ce autentificare socială?

Dacă ați citit până acum, poate vă întrebați de ce este importantă conectarea socială. Ei bine, iată câteva fapte amuzante doar pentru a dezvolta impuls.

Știați:

  • Utilizatorii urăsc crearea unui cont nou pe site-uri web. Rezultatele cercetărilor arată că un procent netrebnic de 86% dintre persoane nu le place să creeze un cont nou pe site-urile web. În cele mai multe cazuri, și pentru a fi corect aici, oamenii vor crea cu greu un cont pentru a spune, să lase un comentariu. Conectarea socială elimină nevoia de a crea conturi oferind în mod tradițional utilizatorilor dvs. un mijloc perfect de înregistrare pe site-ul dvs. web.
  • Conectarea socială vă salvează utilizatorii de oboseala de la parolă (introduceți linkul), făcând mai ușor procesul de autentificare. Utilizatorii dvs. nu vor trebui să-și amintească încă o combinație de utilizator-parolă.
  • Dacă un utilizator uită de datele de autentificare, este mai probabil să abandoneze procesul de autentificare decât să încerce resetarea parolei sale. Asta, bebeluș, înseamnă mai multe conectări eșuate pentru tine, ceea ce se traduce prin rate mai mari de respingere și rate mai mici de conversie. Conectarea socială atenuează această problemă.
  • Mulți dintre noi suntem vinovați de a lăsa formularele incomplete sau de a introduce informații false atunci când creăm un cont nou pe un site web. Acest lucru prezintă o provocare uriașă pentru proprietarii de site-uri și marketing. De exemplu, cum le veți oferi utilizatorilor dvs. experiențe mai bune și personalizate atunci când vă vor alimenta cu date false? Cu toate acestea, atunci când vizitatorul site-ului dvs. utilizează autentificare socială, primiți date verificate și de calitate, cum ar fi vârsta, sexul, interesele, listele de prieteni etc..
  • Puteți să eficientizați și să accelerați plata în magazinul dvs. online cu autentificare socială, deoarece utilizatorii se pot înregistra / autentifica fără a abandona coșul (introduceți linkul) pentru a completa un formular de înregistrare / autentificare.

Sursă: Studiu de identitate socială

Beneficiile dulci până la capăt

După cum puteți vedea clar, conectarea socială are câteva beneficii dulci. Iar cea mai bună parte este că puteți adăuga cu ușurință logări sociale pe site-ul dvs. WordPress folosind un plugin.

În servirea de astăzi, evidențiem câteva plugin-uri de conectare WordPress perfecte pentru site-ul dvs. web. Alegeți unul și împărtășiți-vă gândurile, precum și pluginul dvs. de conectare socială preferat în comentarii.

Asta din drum, să trecem la afaceri.

Am ajuns la lungimi mari pentru a crea o listă impresionantă de pluginuri gratuite gratuite și premium premium pentru WordPress doar pentru dvs. Vei găsi soluțiile perfecte de conectare socială? Ei bine, asta depinde în totalitate de nevoile și preferințele tale.

Fără alte detalii, iată ce oferă WordPress în ceea ce privește pluginurile de conectare socială.

1. Super socializator

Partajare socială WordPress, conectare socială și plugin de comentarii sociale - Super socializator

În primul rând pe listă este Super Socializatorul, un plugin WordPress extraordinar care vă ajută să adăugați ușor autentificare socială, partajare socială și comentarii sociale pe site-ul dvs..

Această ființă puternică vă permite să adăugați butoane de conectare socială la pagina de conectare WordPress, pagina de înregistrare, comentarii, pagina de verificare WooCommerce și alte zone ale site-ului dvs., datorită widget-urilor și shortcodes.

Super Socializatorul acceptă autentificarea socială din 10 rețele sociale și vă permite să sincronizați datele de profil social de bază ale utilizatorului cu profilul WordPress respectiv..

În afară de aceasta, utilizatorii își pot conecta conturile sociale la conturile lor WordPress, în bordul de bord al admin WordPress. În plus, acest plugin de conectare socială WordPress este compatibil cu bbPress, BuddyPress, AMP, myCRED, multisit WordPress și editor Gutenberg, printre altele.

În plus, este reclamația GDPR pentru că, bine, legile privind confidențialitatea nu mai sunt ceea ce erau înainte. Pentru a porni, Super Socializer este incredibil de ușor de personalizat și de livrat cu alte funcții sociale.

2. Nextend Conectare socială și înregistrare

Nextend Conectare socială și înregistrare

Cu peste 200.000 de instalații active în timp ce vorbim, Logare socială Nextend este probabil cel mai popular plugin de conectare socială gratuit pe WordPress.org.

În câteva minute, puteți activa înregistrarea și conectarea utilizatorilor prin Facebook, Twitter și Google. Așa este, pluginul pentru Next Social Login se concentrează pe cele mai populare trei rețele sociale.

Acum, nu trebuie să forțați utilizatorii să completeze formularele de înregistrare implicite sau lungi; acest plugin de conectare socială WordPress se integrează perfect cu formularele de autentificare și înregistrare WordPress existente.

Pe pagina profilului WordPress, utilizatorii pot conecta sau deconecta cu ușurință conturile sociale fără a sparge transpirația. În plus, utilizatorii pot accesa conturile de utilizator WordPress cu sau fără un cont social.

Alte caracteristici notabile includ capacitatea de a utiliza imagini de profil din rețeaua socială ca avatare WordPress, redirecționări personalizate după autentificare socială, widgeturi, coduri scurte, modele ușor de personalizat, asistență rapidă și un add-on care se livrează cu și mai multe funcții..

3. Intrare BS

bs input wordpress plugin de conectare socială

Dacă vă place să luați traseul premium mai devreme, veți iubi pluginul de conectare socială BS Input de BeSquares. Pluginul BS Input adaugă frumusețe, culoare și funcționalitate întregii activități de conectare socială.

Pluginul este elegant pentru a spune cel mai puțin și vă oferă mai multe funcții decât majoritatea pluginurilor de conectare socială WordPress. Și având în vedere că este super-duper ușor de configurat și de utilizat, nu aveți nevoie de cunoștințe de codare pentru a vă bucura de avantajele conectării sociale cu acest plugin.

Funcțiile interesante includ asistență pentru Facebook, Twitter, Google și LinkedIn, shortcode, astfel încât să puteți adăuga autentificare socială în pagini personalizate sau în zone widget, un locker elegant pentru site, blocare de conținut, culori nelimitate, fundaluri frumoase, caching-ready și 2 stiluri pentru social butoane de conectare.

În plus, BS Input acceptă checkout WooCommerce, BuddyPress, WPML și orice temă WordPress. Pentru a porni, pluginul este livrat cu 6 animații pentru fereastră pop-up și un șablon de mail personalizabil. Cuvânt final; este o simplă, dar puternică autentificare socială a WordPress care funcționează.

4. ÎnregistrareMagic

înregistrare plugin wordpress magic

RegistrationMagic este probabil cel mai bun plugin de înregistrare a utilizatorilor WordPress de pe planetă. Lucrat manual la perfecțiune, acest băiat rău este singura soluție de care aveți nevoie pentru a gestiona înregistrările utilizatorilor și pentru a adăuga logări sociale pe site-ul dvs. WordPress.

Pluginul este dotat cu funcții precum un creator rapid de formulare, sistem de conectare încorporat, coduri scurte, astfel încât să puteți renunța la formulare oriunde pe site-ul dvs., analize de formulare, cod de încorporare HTML, câmpuri personalizate, stiluri CSS personalizate, manager de trimiteri, atașamente, logare sociale, utilizator manager și vom fi aici toată ziua dacă ar fi să parcurgem lista completă de funcții. Avem nevoie de o recenzie autonomă pentru RegistrationMagic.

Ideea este RegistrationMagic, care face ridicol de ușor să adăugați autentificări sociale în formularul dvs. În momentul scrierii, pluginul acceptă Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Microsoft Live și Instagram.

În opinia mea sinceră, RegistrationMagic este sh * t (scuzați-mi limba franceză; pur și simplu mă entuziasmează când întâlnesc un plugin atât de grozav). Îți va plăcea și vă garantez asta. Au o versiune gratuită, dar dacă aș fi tu, aș răspunde pentru versiunea premium și nu aș privi niciodată înapoi. Într-adevăr, îmi doresc ca mai mulți oameni să găsească acest plugin și sper să nu par bine vânzător.

Am încercat-o și, la naiba, sunt acești oameni buni sau ce? Și nu sunt singură.

Plugin de înregistrare și gestionare a utilizatorilor excelent, cu multe caracteristici și suport rapid, care rezolvă orice întrebare. Îmi place într-adevăr să poți redirecționa diferiți utilizatori către pagina lor specifică pentru rolul utilizatorului. Recomand cu mare drag acest plugin și echipa de asistență. – Bosch_B

5. MiniOrange WordPress Social Login

MiniOrange WordPress Social Login

Plugin-ul WordPress repo este cadoul pe care îl dăruiește, iar Login-ul social WordPress de miniOrange este suficient de doveditor. Acest plugin de conectare socială depășește așteptările, cu o listă extinsă de funcții care vă vor arunca peruca.

Pluginul vă ajută să adăugați partajare socială și conectare socială folosind rețele precum Facebook, Twitter, Google, Instagram, Vkontakte, LinkedIn, Amazon, Salesforce și Microsoft Live.

În plus, puteți solicita utilizatorilor să își completeze profilurile dacă autentificarea socială nu returnează un nume de utilizator și un e-mail. În plus, WordPress Social Login vă permite să atribuiți roluri utilizatorilor care se conectează cu aplicația de conectare socială. Mai mult, puteți sincroniza ușor imaginea de profil social cu WordPress.

În plus, puteți adăuga butoane de conectare socială la pagina de conectare, pagina de înregistrare, formularul de comentarii și oriunde altundeva de pe site-ul dvs. utilizând un widget sau un cod scurt.

Puteți chiar să activați / dezactivați înregistrarea utilizatorului și să activați notificările prin e-mail la admin atunci când utilizatorii se înregistrează prin autentificare socială. În plus, puteți personaliza ușor pictogramele de conectare și URL-ul de redirecționare a login-ului / logout-ului.

6. Autentificare socială de BestWebSoft

Autentificare socială de BestWebSoft

Poate că nu doriți multe funcții avansate care vin cu majoritatea pluginurilor de conectare socială WordPress. Poate că doriți pur și simplu să adăugați autentificări sociale pe site-ul dvs. web și să treceți mai departe cu acesta fără a investi într-un plugin scump și prea complicat. Aveți nevoie de o soluție simplă care să funcționeze din cutie.

Conectarea socială de BestWebSoft este unul dintre aceste plugin-uri. Este simplist la un defect, dar se termină. Acest plugin ușor de utilizat permite utilizatorilor dvs. să se autentifice și să comenteze cu conturile existente pe Facebook, Twitter, Google și LinkedIn.

Puteți adăuga ușor butoanele de conectare socială la pagina de conectare, pagina de înregistrare și formularul de comentarii. În plus, puteți seta rolul implicit pentru noii utilizatori sociali, puteți activa înregistrarea utilizatorului prin intermediul butoanelor sociale și conectați ușor conturile sociale la conturile WordPress corespunzătoare.

Pluginul este simplu de configurat și vine cu documentație detaliată pentru a vă ajuta să accesați terenul.

7. Conectare socială WooCommerce

plugin social woocommerce

Opțiunile premium de conectare socială nu dezamăgesc, datorită caracteristicilor suplimentare și a asistenței dedicate. Nu mă înșelați aici, nu încerc să discreditez pluginurile gratuite. Acestea fiind spuse, nu puteți greși cu un plugin grozav, cum ar fi WooCommerce Social Login.

Construit inițial special pentru magazinele WooCommerce, pluginul este acum compatibil cu BuddyPress, bbPress și Peepso. Adus de autorul elitei WPWeb, WooCommerce Social Login este unul dintre tipurile de conectare socială care se laudă cu un set unic de funcții.

Pentru început, puteți adăuga cu ușurință autentificări sociale la formularele de autentificare, înregistrare și checkout WooCommerce oferind utilizatorilor dvs. o experiență de utilizator mai bună, care deschide ușile pentru achiziții fără fricțiuni..

În al doilea rând, acest plugin social WordPress acceptă în prezent 11 rețele sociale, inclusiv Foursquare, Yahoo și chiar PayPal. Se livrează cu o frumoasă interfață de administrare drag-and-drop care ușurează gestionarea fiecărei rețele sociale.

În plus, obțineți statistici grozave, precum și o reprezentare vizuală a performanței conectărilor dvs. sociale. În plus, pluginul poate trimite noi setări de cont utilizatorilor prin e-mail. Ce dragut?

Dacă acest lucru nu este suficient, WooCommerce Social Login se livrează cu un cod scurt și un widget, ceea ce înseamnă că puteți plasa autentificările sociale oriunde pe site-ul dvs. Ori de câte ori un utilizator se conectează prin aplicație, le puteți redirecționa către o adresă URL personalizată, așa că da, există și asta.

8. WP Ultimate Social

wp social final

Pluginul WP Ultimate Social premium este bazat pe o ideologie; nu aveți nevoie de mai multe pluginuri pentru toate nevoile dvs. de social media. Din acest motiv, vă puteți gândi la WP Ultimate Social ca la un „pachet” de tipuri care vă oferă icoane sociale, partajare socială, contoare sociale, fluxuri Twitter, Pinterest, postare automată și autentificare socială.

AccessKeys, autorul de elită din spatele WP Ultimate Social, susține că este singura suită de social media de care ai nevoie vreodată, iar din ceea ce am văzut și din lista lungă de funcții, tind să fiu de acord. Băie, băiete, această ființă a unui plugin este încărcată. Voi trece rapid asupra funcțiilor.

Te poți aștepta să găsești funcții precum 12 seturi frumoase de pictograme PNG, icoane Font Awesome, opțiuni puternice de personalizare, 10 seturi de icoane SVG gata de retină, bara laterală socială, un design receptiv, 10 teme de partajare socială fantastice, butoane de partajare socială plutitoare, suport pentru 14 rețele majore, partajare prin e-mail și printare, asistență WooCommerce, compatibilitate BuddyPress, pop-up-uri sociale share, contoare sociale frumoase cu 20 de teme impresionante, 5 animații și lista pare să continue.

WP Ultimate Social vine cu funcții impresionante de conectare socială care acceptă până la 9 rețele populare de socializare. Puteți afișa cu ușurință logare sociale pe formularele dvs. de înregistrare, autentificare și comentariu. În plus, puteți alege butoanele de conectare din 15 teme frumos proiectate.

Mai mult, puteți posta automat pe Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr și puteți face multe altele. Numărul mare de funcții pe acest lucru vă va face să vă înnebuneți înapoi.

9. Conectare socială de OneAll

Plugin de conectare socială OneAll

Dintre toate pluginurile de conectare socială WordPress din această listă, Social Login by OneAll acceptă cel mai mare număr de rețele sociale. Acum, utilizatorii dvs. pot să se înregistreze și să se autentifice cu peste 40 de rețele de socializare, precum Battle.net, StackExchange, Github, SoundCloud, Vimeo, WordPress.com, YouTube, Twitch.tv, Disqus, Blogger, iar lista continuă și pe.

Conectarea socială se integrează perfect cu sistemul de autentificare / înregistrare WordPress. În plus, utilizatorii existenți își pot conecta cu ușurință conturile sociale în profilurile WordPress și mai târziu la conectarea cu rețelele sociale legate.

Pluginul este compatibil GDPR și este compatibil cu toate pluginurile și temele care respectă standardele de codare WordPress. În plus, este complet personalizabil pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice. Puteți adăuga ușor autentificare socială la pagina de conectare, pagina de înregistrare, secțiunea de comentarii, bara laterală printr-un widget sau oriunde altundeva, grație unui cod scurt.

Dar chiar și cu toate aceste caracteristici, Logare socială de OneAll este ușor de implementat și de utilizat, ar trebui să te distrezi în cel mai scurt timp. Oh, ca să nu uit, pluginul are un versiune premium de asemenea, ceea ce vă oferă și mai multe opțiuni pentru a implementa autentificarea socială ca un șef.

10. WooSocial

plugin de conectare socială woosocial wordpress

Aducerea în spate este WooSocial, un plugin relativ nou pe piață. Este un simplu plugin de conectare socială creat, întreținut și susținut de OriginalWeb. Întrucât este un nou plugin în momentul scrierii, are potențial de creștere în ceea ce privește caracteristicile și cota de piață.

Funcțiile cheie includ asistență pentru 25 de rețele sociale, 15 stiluri de butoane de conectare socială, cod scurt, asistență pentru mai multe limbi și documentație excelentă pentru a vă seta pe calea cea bună.

În plus, WooSocial joacă bine cu WooCommerce, permițându-vă să eficientizați procesul de efectuare a plăților de pe magazinul dvs. online. În afară de aceasta, este compatibil cu alte plugin-uri și cadre populare, cum ar fi WPBakery Page Builder, Cornerstone și Bootstrap 4.X.


Autentificarea socială vă ajută să oferiți o experiență mai bună utilizatorului și să stimulați conversiile pe site-ul dvs. WordPress, fără a sparge transpirația. Este o soluție ideală pentru site-urile comunității WordPress, site-urile de membru, cursurile, forumurile și orice alt site web care se bazează pe înregistrarea utilizatorilor.

Partea cea mai bună este WordPress vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a adăuga logare sociale pe site-ul dvs. web. Indiferent dacă alegeți un plugin de autentificare socială gratuit sau premium WordPress, mergeți întotdeauna pentru o soluție care să răspundă tuturor nevoilor dvs. Sperăm să găsiți pluginul de autentificare socială perfect din lista noastră.

Care este pluginul dvs. preferat de autentificare WordPress? Aveți întrebări sau sugestii? Partajează-ți gândurile și cele mai bune instrumente de conectare socială în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me