Creați un site web de comerț electronic cu WordPress

Adăugarea unei funcții de magazin pe site-ul dvs. web este o modalitate excelentă de a vă dezvolta afacerea și de a îmbunătăți acoperirea produsului dvs. pe diferite geografii. Dacă utilizați WordPress, adăugând pur și simplu un plugin de comerț electronic pe site-ul dvs. web existent îl va converti într-un magazin online. Există multe soluții de comerț electronic de calitate disponibile. Totuși, alegerea celui potrivit, ținând cont de nevoile specifice ale magazinului dvs. nu este o sarcină ușoară.


În această postare, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare plugin-uri de comerț electronic pentru comerț electronic și să verificăm dacă sunt adecvate pentru diferite tipuri de magazine – mai ales adecvarea lor pentru produse fizice sau digitale.

Caracteristici de căutat într-o soluție de comerț electronic

Pentru început, fiecare plugin de comerț electronic trebuie să ofere aceste funcții în minim,

 • Opțiune de bază pentru a adăuga produse pe site-ul dvs. web și a le vinde: Afișarea produsului este echivalentul unei vitrine și afișajul trebuie să capteze chiar și ochii vizitatorului ocazional. Lightbox, grafică ascuțită, elemente interactive, cum ar fi animațiile sau efectul hover, pot menține utilizatorii angajați mai mult și pot îmbunătăți ratele de conversie.
 • Funcțiile magazinului ar trebui să fie ușor de utilizat, atât de către vizitatori, cât și de administratorii site-ului: Administratorii site-ului trebuie să adauge produse, să schimbe descrierile, să urmărească comenzile, să gestioneze inventarul, să păstreze conturile și multe altele. De asemenea, utilizatorii frontend trebuie să navigheze liber și să se bucure de întreaga experiență de cumpărături.
 • Pentru a răspunde nu mai este o opțiune și, prin urmare, pluginul trebuie să funcționeze bine cu dispozitivele mai mici: Tendințele indică asta Utilizarea web mobilă depășește desktop-urile, și nu vrei să pierzi din acest trafic.
 • Pluginul trebuie să ofere cel puțin o opțiune de primire a plăților: O poartă de plată vă permite să luați plățile rapid și ușor și să păstrați siguranța detaliilor clienților. Acesta ar trebui să facă clienții să se simtă în siguranță cu privire la predarea banilor și la partajarea informațiilor personale sensibile. Unele detalii pe care trebuie să le analizezi în timp ce alegi o poartă sunt taxele de înscriere, costurile de tranzacție, primirea la fața locului sau în afara site-ului, țările și valutele acceptate.
 • Soluția dvs. de comerț electronic trebuie să fie compatibilă cu PCI DSS: Acest lucru este necesar pentru a putea colecta și stoca informațiile cardului de credit pe site-ul dvs. (Industria cardurilor de plată / Standardul de securitate a datelor).

Alte caracteristici pe care le puteți căuta sunt suportul pentru meta-date pentru fiecare produs, compatibilitatea cu pluginul dvs. SEO, urmărirea stocurilor, raportare, programe de afiliere, prețuri etc..

Versiunea de bază a pluginurilor din această postare este disponibilă gratuit. Dar dacă magazinul dvs. are nevoie de funcții suplimentare, va trebui să căutați anumite extensii gratuite / premium. În plus, dacă doriți să convertiți un blog sau site web existent într-un site web de comerț electronic, asigurați-vă că tema pe care o utilizați acceptă pluginul de comerț electronic pe care îl alegeți.

Produse fizice sau descărcări digitale?

Tipul de produse pe care le veți vinde poate influența foarte mult alegerea pluginului. Când vindeți produse fizice pe magazinul dvs., pluginul eCommerce pe care îl alegeți trebuie să acopere funcții precum: ambalare, transport maritim, gestionarea stocurilor, facturi de imprimare și multe altele. Unele plugin-uri ca WooCommerce sunt suficient de flexibili pentru a vinde tot felul de bunuri. De obicei, au nevoie de suplimente pentru a vinde produse digitale sau vor fi configurate special. Shopify poate fi folosit pentru a vinde aproape orice, dar trebuie să efectuați o plată lunară care poate părea destul de abruptă. Cu toate acestea, se asigură că magazinul dvs. funcționează fără probleme.

De fapt, alegerea dvs. este destul de ușoară dacă aveți de-a face strict cu produse digitale. Descărcări digitale ușoare este lider atunci când vine vorba de produse digitale. Alte pluginuri de eCommerce precum WooCommerce pot gestiona și vânzările digitale, dar Easy Digital Downloads este conceput special și exclusiv pentru bunuri digitale precum cărți electronice, fotografii, bilete și muzică. Cu ajutorul unui plugin, Descărcările digitale ușoare pot gestiona și vânzările de produse fizice simple.

Când vine vorba de bunuri digitale, puteți elimina o serie de caracteristici care sunt aplicabile bunurilor pur fizice, cum ar fi transportul și calcule fiscale complexe. În același timp, va trebui să căutați funcții suplimentare precum:

 • Încărcați capturi de ecran, partajarea unui trailer video sau publicizarea câtorva pagini. Mai multe imagini nu sunt suficiente pentru a prezenta produsele digitale.
 • Limitarea numărului de descărcări, ca în cazul jocurilor video.
 • Setarea datei de expirare a descărcării sau accesului, ca în site-urile de membru.
 • Oferind un link de descărcare și posibilitatea de a trimite facturi prin e-mail.

Acum, să aruncăm o privire la caracteristicile unora dintre cele mai populare soluții de comerț electronic,

WooCommerce

Puterea de 28% din toate magazinele online, WooCommerce este un plugin gratuit, de comerț electronic gratuit. Acesta oferă proprietarilor de magazine controlul de a vinde orice – bunuri fizice, descărcări digitale și produse afiliate. Și permite dezvoltatorilor să se extindă și să se adapteze la nevoile clienților individuali.

Deținut de Automattic, WooCommerce este un plugin sigur și mobil prietenos, care se integrează perfect cu WordPress și cu cele mai multe teme WordPress. Cu sute de extensii premium și gratuite din care puteți alege, este unul dintre puținele pluginuri care vă permite să vă extindeți rapid pe măsură ce compania dvs. crește. Mai mult, datele dvs. rămân la dvs., nu pe niciun server terț.

Gestionează inventarul cu ușurință și acceptă pagini extinse de produse. Cu un supliment suplimentar, puteți chiar importa produse dintr-un fișier CSV în pagina de produse a pluginului. Cinci gateway-uri de plată pre-instalate sunt disponibile. Calculatorul de transport de pe pagina coșului permite unui cumpărător să vizualizeze prețul inclus.

WooCommerce include funcții care facilitează vânzarea oriunde pe glob – geo-locație pentru a identifica locația clientului și a ajusta livrarea, importul și exportul, restricționează vânzările în funcție de locație, alegerea metodelor de expediere, creează mai multe zone de transport, calcule de transport și taxe și Calculator de transport în timp real Pe baza adresei clientului, puteți alege, de asemenea, ce gateway-uri de plată să fie afișate pentru diferite țări. Mai mult, puteți notifica o adresă de e-mail personalizată. Toate aceste caracteristici fac din plugin un favorit pentru vânzarea de bunuri fizice.

WooCommerce poate fi configurat pentru a gestiona produsele digitale. Acest lucru va elimina opțiunile inutile aplicabile numai bunurilor fizice, adăugând în același timp funcții aplicabile produselor digitale. De asemenea, puteți vinde versiuni digitale și fizice ale acelorași produse, cum ar fi cărțile, prin crearea unei versiuni descărcabile. Pluginul adaugă, de asemenea, tipuri de scheme suplimentare (marcaje structurate de date) la bunurile dvs. digitale, astfel încât acesta poate fi găsit mai ușor de către motoarele de căutare.

Coșul de cumpărături poate gestiona o combinație de bunuri fizice și bunuri digitale la finalizare. Clienții primesc mailuri pentru produsele expediate. Bunurile digitale vor fi disponibile pentru descărcare sau trimise ca atașament la un e-mail.

Securizarea magazinului WooCommerce cu criptare SSL poate fi puțin peste capacitățile tehnice ale utilizatorului mediu WordPress, dar există resurse care vă vor ajuta.

Descărcări digitale ușoare

Descărcări digitale ușoare este un plugin gratuit, de comerț electronic gratuit, care este conceput pentru vânzările online de produse descărcabile. Acesta oferă totul, de la reduceri la coduri până la raportarea datelor, iar plata este extrem de ușor de utilizat. Funcțiile de bază ale pluginului includ managementul clienților care urmărește activitatea clientului și adaugă coduri de reducere pe baza unor criterii diferite. De asemenea, menține jurnalele de descărcare de fișiere și restricționează accesul la fișiere pentru utilizatorii autorizați prin stabilirea limitelor sau a datelor de expirare.

Pentru a experimenta o gamă completă de funcții, va trebui să accesați biblioteca de extensii. Extensiile vă vor permite să adăugați aproape orice caracteristică, cum ar fi:

 • Adaugă un produs extern sau un produs afiliat în magazinul tău.
 • Importați produse dintr-un fișier CSV în pagina de produse a pluginului.
 • Adăugați un sistem complet de licențiere software cu extensia de licențiere software.
 • Vindeți abonamente cu plăți recurente.
 • Transformă-ți magazinul într-o piață cu trimiteri de tip frontend.
 • Stocați fișierele extern (Amazon sau Dropbox) și faceți-l disponibil pentru descărcare.
 • Adăugați un sistem complet de rezervare.
 • Descărcați fișierele atașate prin e-mail atunci când fișierele sunt mici.
 • Trimiteți e-mailuri condiționate automat pe baza unor condiții predefinite.

Extensiile sunt de asemenea disponibile pentru gateway-uri de plată, contabilitate, analize, e-mail și marketing. Extensiile sunt un amestec de suplimente gratuite, premium și terțe. De asemenea, puteți abona clienții la liste de e-mail folosind MailChimp și AWeber în timpul plății și puteți utiliza transportul simplu pentru a facilita expedierea unor produse fizice simple. Funcția de examinare a produselor este inclusă gratuit.

Obținerea pluginului pentru a vă juca bine cu tema dvs. are nevoie de ceva stil, dar puteți opta pentru una dintre temele proprii.

Schimb de iThemes

Schimb de iThemes este un plugin de comerț electronic simplu și simplu de configurat și ușor de utilizat. Păstrează caracteristicile de bază necesare unui magazin, lăsând suplimentele să se ocupe de funcții suplimentare. Alte plugin-uri se încarcă separat pentru suplimentul Stripe, în timp ce iThemes Exchange are suplimentul Stripe disponibil gratuit, pentru site-uri nelimitate. Cu Exchange puteți vinde bunuri fizice, dar și digitale. Caracteristica remarcabilă este suplimentul plătit pentru a vinde abonamente și abonamente pe site-ul dvs. web.

Folosind Editorul WordPress, trimiteți e-mailuri personalizate către administratorii care le notifică cumpărăturile. Trimiteți și e-mailuri confirmative către clienți. Cu opțiunile Advanced Product, setați datele de expirare pentru descărcări digitale, setați datele de început și de sfârșit pentru disponibilitatea produsului și urmăriți inventarul. Rămânând în schimb, puteți gestiona clienții și detaliile tranzacției, inclusiv emiterea rambursărilor.

În timp ce versiunea de bază este complet funcțională și gratuită, pentru funcții avansate, veți vedea că trebuie să plătiți pentru ele. Este o opțiune bună pentru începători și este excelentă pentru site-urile bazate pe membru.

Shopify

Shopify nu este tocmai un plugin, ci o platformă de comerț electronic complet, care se integrează acum cu WordPress (folosind un conecteaza). Care este cel mai bun lucru despre Shopify? Ei bine, deschideți un cont, plătiți, activați pluginul și configurați magazinul prin adăugarea de produse, inclusiv produse digitale, pe site-ul dvs. Shopify are grijă de orice – marketing, plăți, transport și transfer sigur. Mai mult, puteți utiliza pur și simplu una dintre numeroasele teme compatibile Shopify.

Shopify se integrează cu majoritatea forumurilor de socializare. Astfel, puteți crea un magazin Facebook sau ace de cumpărare pe Pinterest și adăugați un buton de cumpărare pe Twitter.

Ce nu-ți place la Shopify? Pentru unul trebuie să efectuați plăți lunare care se pot adăuga pe măsură ce faceți o scară. Veți constata că treceți adesea între două panouri de administrare – WordPress și Shopify. În plus, toate datele dvs. se vor baza acum pe un server peste care nu aveți control. Cu toate acestea, vedeți cât de ușor poate fi pentru un începător care este gata să plătească unui furnizor de servicii pentru gestionarea magazinului său.

Alte mențiuni de onoare includ:

 • JigoShop care oferă o gamă largă de funcții în noua versiune și poate adăuga un magazin dinamic pe site-ul dvs. web.
 • SHOPP care are caracteristici ridicate și oferă un magazin ușor de gestionat pentru proprietari și o flexibilitate sporită dezvoltatorilor.
 • Coș 66 întrucât puteți configura un magazin securizat cu versiunea de bază, sub 10 USD pe lună. Puteți adăuga funcții avansate la aproximativ 30 USD pe lună, dar nu oferă o bibliotecă de extensii.
 • MarketPress este, de asemenea, o opțiune credibilă, care oferă toate caracteristicile superbe de care are nevoie un magazin mediu. În plus, este sigur și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu vine cu o bibliotecă de extensii.

În concluzie

Deci, vedeți că aveți multe opțiuni atunci când vine vorba de adăugarea unei funcții de magazin pe site-ul dvs. web. Puteți lua alegerea dvs. de la furnizorii de servicii care au grijă totală de magazinul dvs. pentru a elibera pluginuri de comerț electronic WordPress care oferă o flexibilitate maximă dezvoltatorilor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me