Creați un magazin online cu Shopify pentru WordPress

Când vă gândiți la WordPress și la comerțul electronic, puteți veni doar cu câteva opțiuni. WooCommerce este un lucru dat fiind faptul că a fost pluginul liber de alegere care a dominat piața aproape pentru totdeauna, cu pluginuri gratuite precum Easy Digital Downloads și iThemes Exchange apar pe locul doi și trei. Dar, la început gratuit, toate aceste trei pluginuri necesită o serie de suplimente premium dacă doriți să accesați lista completă de funcții.


Dacă sunteți serios în legătură cu dvs. online, este posibil să nu aveți timp sau răbdare pentru a cumpăra, instala și configura toate aceste suplimente. Alți profesioniști, cum ar fi Daymond John din FUBU și Tina Roth Eisenberg din Tattly nici nu avem timp pentru asta. Acesta este motivul pentru care se bazează pe Shopify pentru crearea magazinelor online.

Shopify – Comerț electronic puternic, simplificat

Shopify este una dintre cele mai populare opțiuni de comerț electronic pe web și nu doar pentru nume mari precum FUBU, ci și pentru băieți. De ce? Pentru că nu numai că este o modalitate foarte încărcată de a-ți vinde produsele online, dar este, de asemenea, incredibil de ușor de lucrat și accesibil la pornire, motiv pentru care aproape un sfert de milioane de site-uri web utilizează în mod activ Shopify în acest moment..

Opțiuni de vânzare puternice

Shopify: Opțiuni puternice de comerț electronic

Shopify este o opțiune excelentă pentru vânzarea online. De ce? Se pare că nimic nu poate face această platformă. Puteți construi cu ușurință un magazin online cu un număr nelimitat de produse. Puteți promova și vinde-ți produsele pe social media mulțumită suportului Shopify pentru Facebook, Pinterest, pinurile „cumpărabile” și Twitter. Puteți adăuga oricare dintre produsele dvs. pe orice site web cu Shopify Butonul Cumpără, și puteți chiar să vă duceți magazinul online în magazinul dvs. de cărămidă și mortar POS Shopify pentru a face vânzările față în față.

Configurare simplă

Shopify face, de asemenea, ușor să începeți. Adăugarea de produse este o briză. Adăugați doar descrierile, imaginile sau chiar descărcați fișiere (pentru bunuri digitale). Și cerul este limita – Shopify nu stabilește numărul de produse pe care le puteți adăuga. În plus, există opțiuni încorporate pentru adăugare SEO etichete, categorii de produse, vânzări, prețuri, furnizori, variații de produse etc..

Deoarece produsele dvs. sunt găzduite pe serverele Shopify, nu trebuie să vă faceți griji pentru anumite protocoale de securitate web sau pentru gestionarea datelor clienților. Aceasta include factori importanți precum backup-urile, Certificare SSL, securitatea cardului de credit (PCI de nivel 1 conformitate), procesarea rambursărilor, conturile clienților și multe altele. Shopify face totul pentru tine.

Shopify + WordPress

Shopify eCommerce WordPress Plugin

Dacă nu ați auzit despre Shopify sau dacă ați observat că acesta lipsea anterior în articolele noastre de aici din WPExplorer, aceasta este probabil pentru că până acum nu a existat o modalitate clară de a integra puternica platformă de shopping cu iubitul nostru WordPress. Dar acum există – întâlnește puternicul plugin ShopComerce eCommerce pentru WordPress.

Cu acest instrument extraordinar, este ușor să integrați produsele Shopify în site-ul dvs. WordPress WordPress! Acum puteți avea toate caracteristicile minunate ale WordPress pe care le cunoașteți și le place (cum ar fi controlul deplin asupra site-ului dvs. web găzduit, tone de teme și plugin-uri și multe altele) Și puterea Shopify! În plus, Shopify a făcut adăugarea unor produse la fel de simple ca să faceți clic pe un buton, literalmente.

După instalarea pluginului, o nouă secțiune Shopify va fi adăugată în tabloul de bord WordPress. De aici puteți crea rapid butoanele dvs. de cumpărare WordPress, care sunt modul în care se conectează WordPress la produsele Shopify. După crearea butoanelor Cumpărați, puteți începe să le introduceți în postări și pagini cu ajutorul butonului Adăugare ușoară produs:

Adăugarea de produse cu Shopify

Desigur, veți avea totuși nevoie de un membru Shopify, deoarece toate produsele dvs. sunt gestionate și găzduite pe serverele lor, dar acest plugin face integrarea magazinului Shopify pe oricare sau toate site-urile dvs. WordPress atât de ușor. Acest lucru este deosebit de grozav dacă utilizați o serie de pagini de destinație pentru a promova un singur produs sau dacă aveți deja un magazin Shopify și doriți să vă prezentați produsele pe site-ul dvs. web sau în postările de pe blog (deci nu redirecționați clienții pe web ).

Aflați mai multe și obțineți Shopify

Înveliți

Suntem încântați să vedem cum dezvoltatorii de teme și utilizatorii WordPress integrează Shopify în design-urile și site-urile lor în următoarele luni. Shopify este o opțiune excelentă pentru întreprinderile mici și mari. Dar vrem să auzim de tine! Ai mai folosit Shopify înainte? Ești încântat să încerci Shopify pentru WordPress? Credeți că WPExplorer ar trebui să lanseze o temă WordPress pentru Shopify? Să ne cunoaștem gândurile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map