Creați site-uri Demo de produse WordPress cu Ninja Demo

Dacă nu utilizați Demo Ninja pentru produsul dvs. WordPress, site-ul dvs. demo demonstrează că este sinucis și pierdeți vânzări din cauza acestuia. Nu încerc să iau o luptă; Spun doar faptele dure. De unde știu? Pentru că până acum doar câteva săptămâni, site-ul meu demo a fost supt și el.


Majoritatea dintre noi care vând produse WordPress primim tone de solicitări pentru a-l încerca înainte de a-l cumpăra. Un site demonstrativ este soluția perfectă pentru asta, dar numai dacă este făcut corect. Problema este că niciunul dintre noi nu a făcut-o corect. Cu toții avem propriile noastre abordări, cu toate acestea, la sfârșitul zilei, cu toții suferim de aceleași deficiențe.

Cum facem cu toții site-uri demonstrative în prezent

Foarte repede, să încerc să descriu ceea ce facem cu toții în prezent. Dacă îmi lipsește complet nota, nu ezitați să mă anunțați în comentarii, dar cred că acest lucru este destul de aproape de cel puțin 99% din site-urile demo de azi..

 1. Ne creăm conținutul, utilizatorii și proiectăm modul în care dorim ca site-ul nostru demo să fie prezentat.
 2. Creăm o copie de rezervă a bazei de date.
 3. Scriem un cron care actualizează baza de date la fiecare oră sau la un alt interval.
 4. Conectăm o serie de fragmente de cod și plugin-uri pentru a restricționa ce secțiuni ale administratorului sunt accesibile și ce acțiuni pot fi efectuate.

Unii dintre noi automatizăm acest proces mai bine decât alții, dar la sfârșitul zilei, toate soluțiile noastre au defecte majore.

De ce site-urile demo demonstrează în prezent

Există o mulțime de motive pentru care sug, dar lasă-mă să acopăr doar două. Promit, ei sunt singurii doi de care ai nevoie.

the-problema-cu-demo-uri

1. Corupția conținutului utilizatorului

Toți utilizatorii noștri încearcă să testeze aceleași date în același timp.

Un cron care restabilește o copie de rezervă a bazei de date în fiecare oră nu rezolvă acest lucru. De fapt, provoacă doar mai multă confuzie. Un utilizator testează ceva timp de câteva minute, apoi, dintr-o dată, munca pe care au făcut-o a dispărut complet.

Soluțiile demo actuale plasează toți utilizatorii în aceeași instalare WordPress, editând același conținut și modificând aceleași setări. Dacă aveți mai mulți utilizatori care testează aceleași lucruri în același timp, vă pot promite un singur lucru: nu va funcționa pentru niciunul dintre ei. În „lumea produselor” asta înseamnă că majoritatea utilizatorilor vor presupune că produsul dvs. este rupt și va continua.

2. Actualizări laborioase de conținut

Trebuie să sărim prin mai multe cercuri pentru a actualiza conținutul demo.

Oricât de bun este site-ul dvs. demo, acesta va trebui să fie actualizat frecvent. WordPress și plugin-uri trebuie să fie actualizate. Pe măsură ce produsul dvs. se maturizează, fără îndoială, conținutul dvs. va deveni neobosit și va avea nevoie de o adaptare fină. Pe baza modului în care creăm toate site-urile demo în prezent, să luăm în considerare cât de provocator este actualizarea unui site demo.

 • Nu putem face doar modificări ale conținutului, deoarece utilizatorii au fost, sau pot fi în prezent, editarea demo-ului. Cu siguranță nu dorim toată această mizerie posibilă în noua noastră copie de rezervă.
 • Trebuie să eliminăm utilizatorii actuali și să-i împiedicăm să poată modifica nimic în timp ce facem actualizările noastre.
 • Trebuie să restaurăm demo-ul la backup-ul nostru curat, astfel încât să avem un nou punct de plecare la care să adăugăm modificările.
 • După efectuarea modificărilor noastre, trebuie să facem o copie de rezervă nouă.
 • Trebuie să lansăm restricțiile utilizatorului, astfel încât site-ul demo să fie din nou accesibil lumii.

Nu mi se pare prea rău ca o listă drăguță și ordonată, dar dacă a trebuit să o faci pe site-ul tău de demo de mai multe ori, știi că este o ucidere uriașă. Site-ul dvs. demo ar trebui să fie un loc de joacă unde oamenii pot vedea cât de minunat este produsul dvs. Acest lucru nu se va întâmpla dacă îl considerați ca un fel de corvoadă. Cu timpul, site-ul dvs. demo va fi neglijat.

Viitorul site-urilor demonstrative WordPress

Nu trebuie să fie viitorul tău. Poate fi prezentul tău cu Ninja Demo.

Am construit Ninja Demo pentru a rezolva cele două provocări majore despre care tocmai am vorbit și o serie de alții. Din perspectiva noastră, până când li s-a adresat, probabil demo-ul nostru făcea mai mult rău decât bine.

1. Toți utilizatorii își testează produsul în propria lor cutie de nisip

Aceasta a fost cheia. Vreau ca un utilizator să poată experimenta produsele noastre ca și cum ar lucra pe propriul site WordPress.

ninja-demo-site-

Folosind puterea multisitei WordPress, atunci când un utilizator decide să încerce demo-ul, este creată o nouă cutie de nisip complet. Are tot același conținut și setări ca principalul site de demonstrație, dar este vizibil numai pentru ei. Acest lucru le permite să facă orice modificări doresc și să testeze produsul amănunțit, fără a afecta pe altcineva. La fel, nimeni altcineva nu le va afecta.

Celălalt lucru minunat este că aceste cutii de nisip nu sunt doar implementate la un anumit interval de timp. Acestea rămân live atâta timp cât utilizatorul păstrează deschiderea site-ului demo în browserul său. În acest fel, ei îți pot testa produsul timp de 10 minute sau 10 ore și toate modificările lor unice vor fi păstrate.

După ce un utilizator a terminat și închide demo-ul, acesta va declanșa o purjare a cutiei de nisip în termen de o oră. Nu veți mai rămâne nimic, deoarece cutiile de nisip sunt șterse complet fără urmă, atunci când nu mai sunt utilizate.

2. Principalul site din rețea este backup-ul dvs.

Backup-ul nu este probabil termenul potrivit. Site-ul principal al rețelei dvs. este tot conținutul dvs. demo. Când este creată o cutie de nisip, pur și simplu duplicează acel site în orice stare s-ar afla. În acest fel, atunci când doriți să faceți o modificare, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la site-ul principal și să faceți orice modificare doriți. Toate casetele de nisip noi vor primi automat aceste modificări.

Întrucât eu sunt cel care menține, în general, site-ul nostru demo, îmi place asta. Sunt de fapt încântat să visez noi moduri de promovare a produsului nostru în demo, deoarece efectuarea acestor modificări este atât de ușoară și sunt disponibile instantaneu.

3. Utilizatorul poate accesa doar ceea ce le-ați permis

ninja-demo-Sandbox

Securitatea și accesul sunt întotdeauna o problemă cu un site demo. Pentru a vă testa produsul în mod corespunzător, utilizatorii trebuie adesea să poată accesa administratorul WordPress. Nu dorim ca utilizatorii să poată face totul sub soare; dorim doar ca aceștia să testeze complet produsul.

Demonstrația Ninja vine cu o secțiune completă de setări din lista albă, unde puteți selecta ce secțiuni ale utilizatorilor dvs. de administrator pot accesa. Acest lucru nu modifică capabilitățile utilizatorului dvs. demo, astfel încât chiar și într-o secțiune listată în alb, utilizatorul va avea doar capacitatea de a efectua acțiunile acelui rol.

Mare lucru despre acest lucru este că puteți oferi utilizatorilor demo diferiți acces la aceleași secțiuni, dar vor avea în continuare doar capabilitățile pe care le permit aceste roluri.

Un alt lucru minunat în ceea ce privește Ninja Demo este faptul că doar un Super Admin are acces la site-ul principal din rețeaua ta. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu conținutul implicit al utilizatorului dvs. de administrare demo. De asemenea, face demo-ul mai sigur, deoarece multe dintre funcțiile pe care un admin le-ar putea avea în mod normal nu sunt posibile într-o instalare de rețea.

O demonstrație de produs nu trebuie să se rezume doar la încercarea unui produs

Dacă Ninja Demo doar a planificat vreodată rezolvarea problemei „demo”, credem că ar fi un produs destul de fantastic. Este ușor de configurat. Este ușor de actualizat. Și, cel mai bine, face doar ceea ce ar trebui să facă. Totuși credem că demo-ul tău poate face mai mult.

Iată doar câteva lucruri pe care credem că site-ul dvs. demo le-ar putea face pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți produsul și să vă creșteți vânzările:

 1. Colectați date despre modul în care utilizatorii testează produsul dvs. și despre cele mai privite pagini și funcții.
 2. Obțineți feedback de la utilizatori cu privire la anumite părți ale produsului dvs..
 3. Prezentați diferite versiuni ale produsului dvs. utilizatorilor (testare A / B) pentru a vedea care preferă.
 4. Utilizați demo-ul dvs. ca instrument de instruire oferind utilizatorilor dvs. un tur ghidat al produsului dvs..

Toate aceste lucruri și multe altele vin la Ninja Demo. Vă mulțumim că ați făcut-o prin acest perete de text și sperăm că dați Demo Ninja oportunitatea de a face demo-ul dvs. să aspire mai puțin și produsele dvs. chiar și mai bune.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map