Visual Form Builder este un plugin WordPress care vă permite să creați forme personalizate pe care vizitatorii dvs. le pot utiliza pentru a lua legătura cu dvs. și a vă trimite informații. Pe lângă faptul că vă permite să creați formulare de contact standard pentru site-ul dvs. web, Visual Form Builder are o serie de caracteristici care vă facilitează construiți forme mult mai avansate pentru o serie de scopuri. În acest ghid, veți afla ce puteți face cu Visual Form Builder și cum puteți integra acest formular WordPress pentru a crea aproape orice tip de formular pentru site-ul dvs. web.


Ce poți face cu Visual Form Builder

Unele dintre motivele pentru care doriți să adăugați un formular pe site-ul dvs. includ facilitarea vizitatorilor dvs. de a vă trimite un mesaj, de a rezerva întâlniri, de a vă trimite fișiere, de a trimite întrebări și chiar de a vă angaja.

Pluginul Visual Form Builder are două variante: liber și premium. În acest ghid vă vom arăta ce puteți face cu versiunea gratuită și cum vă poate crea rapid un formular personalizat pentru a obține tipul potrivit de mesaje și informații de la vizitatorii dvs. Cu versiunea gratuită a Visual Form Builder puteți alege dintre o selecție impresionantă de tipuri de câmpuri pentru a adăuga la formularele dvs., inclusiv:

 • Text: ideal pentru introducerea unei linii de text
 • Zona de text: folosită pentru introducerea unui mesaj mai lung
 • Caseta de selectare: verificați mai multe opțiuni dintr-o listă
 • Buton Radio: selectați doar o opțiune dintr-o listă
 • Selectează lista: selectează articole dintr-o listă
 • Adresa: locația fizică, inclusiv strada, orașul, etc.
 • Data: cu selectorul de date
 • E-mail: adresa de e-mail a expeditorilor
 • URL: adresa site-ului
 • Moneda: valoarea monetară
 • Număr
 • Timp: 12 sau 24 de ore
 • Telefon: SUA și formate internaționale
 • HTML
 • Fișier încărcat
 • Instrucțiuni: text simplu sau formatat HTML

Visual Form Builder facilitează, de asemenea, asigurarea vizitatorilor dvs. pentru a introduce informațiile corecte în fiecare câmp de formular validându-le automat.

Validator de câmp

O altă caracteristică foarte utilă a acestui plugin pentru constructorul de forme WordPress este faptul că adaugă verificare anti-spam la formele tale. Acest câmp solicită utilizatorilor să efectueze un simplu pe care trebuie să îl completeze corect înainte de a putea trimite formularul.

Verificare anti-spam

Acest lucru va ajuta la prevenirea abuzului de formular de către spameri care speră să vă inunde mesaje primite cu e-mailuri necomestibile, care s-ar întâmpla rapid dacă nu includeți o formă de verificare umană. Alte caracteristici utile ale versiunii gratuite a Visual Form Builder includ:

 • Stocați trimiteri în baza de date WordPress
 • Exportarea trimiterilor ca fișier CSV
 • Trimiteți trimiteri la mai multe adrese de e-mail
 • Redirecționați utilizatorii către o pagină sau o adresă URL la trimitere
 • Trimiteți chitanțe de confirmare utilizatorilor
 • Formați duplicat pentru a economisi timp
 • Aranjați câmpuri în coloane
 • Personalizați formularul cu CSS

După cum vedeți, puteți face multe cu Visual Form Builder dincolo de caracteristicile standard ale unui plugin de formular de contact de bază.

Ghid pentru utilizarea Visual Form Builder

Deoarece ne uităm la versiunea gratuită a Visual Form Builder, aceasta poate fi instalată pe site-ul dvs. direct prin zona de administrare WordPress. Pur și simplu conectați-vă la tabloul de bord și accesați pluginuri> Adăugare nou.

Adăugați plugin

Odată ajuns acolo, căutați Visual Form Builder și apoi faceți clic pe butonul Install Now, urmat de linkul Activare acum pentru a-l adăuga pe site-ul dvs. web. După activare, veți vedea un nou element în meniul barei laterale intitulat Visual Form Builder. De acolo puteți configura pluginul, exporta formularele, vizualiza trimiterile de formular și adăuga un nou formular. Deoarece Visual Form Builder nu vine cu niciun formular pre-construit, primul pas este să creezi un nou făcând clic pe elementul Adăugare formular nou.

Crearea unei noi forme

Prima etapă a creării unui nou formular este să îi dați un nume, să introduceți numele dvs., să setați răspunsul la e-mail, subiectul e-mailului care va fi trimis și ce adresă de e-mail să trimiteți formularul de trimitere la.

Adăugați formular nou

Odată ce elementele esențiale sunt introduse, puteți trece la crearea formularului. Următorul pas este să faceți clic pe butonul de setări din partea de sus a paginii pentru creatorul de formulare.

Setări Visual Former

De aici puteți stabili cine va primi o copie a transmiterii, ce se va întâmpla cu utilizatorul după ce va trimite formularul și, de asemenea, dacă trimiteți un e-mail de notificare utilizatorului confirmându-le transmiterea.

Pasul 1

Odată configurat formularul, câmpurile pot fi adăugate. Adăugarea diferitelor tipuri de câmpuri la formularul dvs. este la fel de ușor ca să faceți clic pe una dintre opțiunile disponibile din stânga. Odată ce un câmp a fost adăugat la formular, poate fi apoi târât și aruncat în loc. Câmpurile de formular pot fi, de asemenea, personalizate pentru a răspunde cerințelor dvs., făcând clic pe pictograma expand.

Pasul 2

Acest lucru vă permite să adăugați etichete personalizate pentru a instrui utilizatorii ce trebuie să intre în fiecare câmp. Dacă în orice moment doriți să vedeți cum va arăta formularul dvs. atunci când este publicat pe site-ul dvs., trebuie să salvați mai întâi formularul și apoi să îl introduceți într-o postare sau o pagină.

Publicarea formularelor

Visual Form Builder face cât mai ușor posibil introducerea unui formular într-o postare sau pe o pagină, datorită butonului care se adaugă la editorul de posturi WordPress.

Pasul 3

După ce faceți clic pe butonul Adaugă formular, puteți alege dintre toate formularele existente care au fost create și apoi introduceți formularul în postarea sau pagina dvs. Dacă trebuie să schimbați locația formularului, puteți pur și simplu tăiați și lipiți codul scurt. Pentru a verifica noul formular, faceți clic pe butonul Previzualizare postare pentru ao vedea în acțiune.

Exemplu Formular

Dacă formularul nu arată bine, puteți reveni la constructorul de formulare și puteți face modificările necesare.

Vizualizați trimiterile de formular

Pe lângă trimiterea trimiterilor de formular la o selecție de adrese de e-mail la alegere, de asemenea, Visual Form Builder stochează trimiteri în baza de date WordPress. Acest lucru înseamnă că puteți merge cu ușurință înapoi și vizualiza toate intrările formularului într-un singur loc din zona de administrare WordPress, în loc să căutați prin căsuța de e-mail. Când vizualizați trimiteri individuale, aveți și opțiunea de a le tipări.

Vizualizați trimiteri stocate

Poti de asemenea exportați intrările de formular stocate ca fișier CSV pentru vizualizarea într-o aplicație precum Excel. Acest lucru face foarte ușor să filtrați trimiterile, să le împărtășiți cu colegii sau să le faceți backup pentru păstrare.

Trimiterea formularului de export

Această caracteristică poate fi foarte util pentru freelanceri și furnizorii de servicii care îl pot folosi pentru a construi rapid o listă de întrebări istorice de la potențiali clienți, pe care pot contacta apoi pentru a genera mai multe afaceri.

Concluzie

Visual Form Builder este o alegere ideală pentru oricine dorește să creeze formulare mai avansate decât un formular de contact de bază pentru site-ul lor. Cu toate acestea, așa cum este atât de ușor de utilizat, chiar și cei care caută o soluție simplă de formular de contact vor găsi o alegere potrivită care să le ofere opțiunea de a construi forme mai complexe pe măsură ce nevoile lor cresc.

Pentru cei care au nevoie de și mai multe caracteristici, versiunea pro și suplimentele sale fac un plugin deja util și mai util și merită să le verificați.

Obțineți Visual Form Builder gratuit plugin WordPress

Pentru ce intenționați să utilizați un formular avansat? Vă rog împărtășește-ți gândurile în comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me