OptinMonster Review and Setup Guide

Când derulați un blog de succes sau o afacere online cu WordPress (sau cu orice platformă web pentru această problemă) aveți nevoie de o bază de cititori obișnuită, precum și de un flux constant de noi cititori pentru a crește. SEO face un drum lung pentru a-ți găsi site-ul în motoarele de căutare, dar odată ce ai un nou vizitator pe site-ul tău, vrei să-i ții înapoi. Unul dintre cele mai populare și eficiente moduri de a reține noii cititori este prin implementarea software-ului de generare de plumb pentru WordPress. Astăzi acoperim scopul software-ului de generare a plumbului, precum și o privire asupra preferatului nostru – OptinMonster.


Ce este software de generare de plumb?

A conduce este un potențial abonat sau client nou. Generarea de plumb este procesul de câștig care interesează clientul în ceea ce trebuie să oferi. Și software de generare de plumb este programul sau pluginul care vă ajută să cultivați și să capturați acei clienți.

Pentru WordPress, în mod special, software-ul de generare de plumb este folosit de obicei pentru a crea ferestre de tip pop-up, bare flotante și optin-uri pentru a crește liste de abonamente la newsletter. Aceste liste pot fi apoi valorificate pentru a stimula citirea blogului dvs. sau pentru a promova orice bunuri sau servicii pe care le oferiți prin intermediul site-ului dvs. web. La rândul său, acest lucru vă ajută să transformați vizitatorii odată pe site-ul dvs. WordPress în vizitatori de întoarcere.

Când vine vorba de opțiuni pentru generarea de plumb, există o linie de tăiere destul de clară asupra a ceea ce cred utilizatorii – fie îi iubești, fie îi urăști. Însă, oricât te simți în legătură cu optinele, nu poți ignora faptul că sunt foarte eficiente și au fost documentate la rate duble și triple de abonament (și în unele cazuri chiar mai multe – cum ar fi cum Nikki, În cusături opt-in-uri utilizate pentru a stimula abonații cu 1375%).

Cel mai bun software de generare de plumb pentru WordPress: OptinMonster

Software de generare de plumb OptinMonster pentru WordPress

Am încercat multe plugin-uri și soluții opt-in pentru WordPress și suntem foarte impresionați de OptinMonster și credem că este cel mai bun software de generare de plumb disponibil astăzi. Cu opțiuni de personalizare, raportare încorporată și tehnologii avansate pentru urmărirea intențiilor de ieșire și testarea împărțită, veți fi greu să găsiți un creator de înscriere la fel de potrivit. Îi oferim 5 stele pentru ușurință, eficiență și claritate.

În primul rând OptinMonster este incredibil ușor de folosit. Dezvoltatorii au depus în mod clar multă gândire și efort în crearea unei interfețe intuitive pentru crearea de optini. Creatorul activ activ în funcție de selecții de culori, formate de text, meniuri drop-down pentru selectarea acțiunilor și multe altele. În acest fel, chiar dacă nu sunteți un dezvoltator, puteți crea în continuare formularele de înscriere bogate, personalizate și bogate, fără să tastați o singură linie de cod.

OptinMonster este de asemenea super eficient. Scopul formularelor de înscriere este de a crește listele dvs., iar prin varietatea de stiluri, formate și opțiuni de tip opt-in, puteți crea un formular care se convertește cu cititorii. Există funcții adăugate pentru declanșarea defilării, intenția de ieșire, conținut blocat, abandonarea coșului și multe altele. Cu atât de multe setări disponibile, puteți crea opt-ins pentru fiecare scenariu pentru a capta cel mai mare număr de oportunități posibile.

Raportări clare este o altă caracteristică cheie care face ca OptinMonster să fie atât de puternic. Puteți vedea și compara modul în care funcționați opt-in-urile (numărul de vizitatori, conversiile și rata clicurilor) din tabloul de bord OptinMonster. În plus, puteți integra opțiunile optice cu urmărirea Google Analytics pentru a obține și mai multe informații despre cine, ce, când și unde fac clic persoanele.

Membru al OptinMonster

Chiar dacă nu doriți să cheltuiți numerar imediat, puteți să începeți în continuare cu OptinMonster pentru 0 USD. Iată un videoclip de introducere rapidă dacă nu sunteți încă vândut:

OptinMonster oferă în prezent o garanție de restituire a riscurilor de 14 zile fără riscuri, astfel încât să puteți încerca fără a fi angajat pe deplin. Așadar, dacă doriți să vă dați drumul, continuați să citiți și urmați împreună cu ghidul nostru pas cu pas ușor pentru a începe.

Cum să configurați OptinMonster pentru prima dată

OptinMonster este foarte ușor de utilizat și surprinzător de rapid de instalat. Există doar câțiva pași și nu ar trebui să vă ia mai mult decât o pauză de prânz pentru a crea primul dvs. opt-in și gata de a merge.

Creați un cont OptinMonster

Primele lucruri în primul rând – trebuie să vă înscrieți pentru un plan. Această parte trebuie să dureze doar câteva minute. Așa că mergeți pe site-ul OptinMonster, consultați cele 3 opțiuni ale planului și selectați-l pe cel care vi se potrivește (deși recomandăm să selectați prețul anual, deoarece veți economisi instantaneu 40%)..

Tarif OptinMonster 2016

Dacă sunteți blogger, atunci De bază planul este suficient pentru nevoile tale. Poate chiar și La care se adauga planul ar funcționa și dacă doriți alte câteva opțiuni. Dar dacă doriți să utilizați toate caracteristicile minunate ale OptinMonster sau dacă doriți să o utilizați pe mai multe site-uri, vă recomandăm cu mare încredere Pro plan. Este cel mai scump, dar într-adevăr, ceea ce este de 29 de dolari pe lună pentru a avea acces la funcții puternice, cum ar fi optimizarea funcțională specifică pentru mobil, pop-up-uri de comerț electronic personalizat, efecte CSS adăugate, tehnologie de intenție de ieșire, automatizare a comportamentului în timp real și multe altele.

Cu selecția planului făcut, pur și simplu urmați cu restul procesului de înscriere (e-mail, nume, parolă, plată etc.).

Creați și personalizați accesul dvs.

Autentificare cont OptinMonster

După ce ați creat un cont, vă puteți conecta la contul dvs. Ar trebui să vedeți un ecran similar cu cel de mai sus. Faceți clic pe butonul mare verde „Creați nou optin”.

Numele campaniei OptinMonster

Următorul pas este să dai un nume campaniei tale, apoi să adaugi adresa URL a site-ului web unde vei folosi formularul de înscriere.

OptinMonster Add Website

Faceți clic pe legătura albastră „Adăugați un nou site web” pentru a deschide fereastra modală, adăugați porecla și domeniul site-ului dvs., apoi salvați.

Selecția formularului Optin OptinMonster

Acum puteți începe să creați formularul dvs. actual de înscriere. Planurile de bază vor avea acces doar la ferestrele de tip lightbox, iar planurile Plus includ căsuțe luminoase, bare plutitoare, bare laterale și după opțiuni post / in-line. Dar dacă doriți opțiuni precum instantaneul de mai sus, va trebui să mergeți cu funcția Planul Pro. Aceasta adaugă opțiuni suplimentare pentru stiluri opt-in slide-in, mobile și full-screen, precum și comerț electronic personalizat, social media și ferestre pop-up inteligente Canvas. Pur și simplu selectați un aspect și un șablon pe care doriți să-l utilizați (notă: pentru opțiunile de animație CSS, trebuie să alegeți placa Canvas). Pentru acest ghid am selectat opțiunea „Intrare” pe ecran complet.

Personalizări ale opțiunilor OptinMonster

După ce ai selectat un stil, vei fi dus la un editor live unde poți începe să personalizezi opțiunea. Planurile Basic și Plus oferă funcții de proiectare similare, care includ OptinMonster ușor de utilizat punctează și dă clic pe constructorul de șabloane, personalizat opțiuni de font, suport CSS personalizat și opțiunea de a adăuga propriul mesaj de succes și pagina de confirmare. Cu un plan Pro, veți avea acces și la acesta Șabloane Da / Nu la fel de bine ca MonsterEffects pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga animații CSS atrăgătoare la diverse elemente ale opțiunii dvs..

Chiar prima filă Setare a editorului include opțiuni de bază pentru campania dvs., inclusiv duratele cookie standard și succes. Acestea sunt utilizate pentru a stabili când cititorii dvs. vor vedea din nou opțiunea de înscriere după ce au văzut-o sau după finalizarea procesului de înscriere. Dacă doriți ca opt-in-ul dvs. să fie întotdeauna văzut, setați cookie-urile pe 0.

Personalizări ale stilului OptinMonster Optin

Următoarea filă etichetată Optin este locul unde veți găsi opțiuni de personalizare a culorilor și fonturilor, opțiunea de a include un link către politica dvs. de confidențialitate și un editor CSS personalizat. Pentru a schimba textul afișat trebuie doar să faceți clic și faceți clic pe Pe măsură ce începeți să editați textul, veți vedea, de asemenea, un mini editor de text cu opțiuni de bază pentru decorarea textului și link-uri, precum și opțiuni pentru adăugarea în emoticoane și stiluri de paragrafe personalizate.

OptinMonster Da / Nu Optin

Dacă decideți un plan Pro de la OptinMonster, veți vedea, de asemenea, o filă pentru adăugarea butoanelor Da / No. Există opțiuni incluse pentru stilizarea fiecărui buton și adăugarea acțiunilor pentru cititori când fac clic.

OptinMonster Mesaj de succes

Trecând la secțiunea Succes, puteți personaliza ce se întâmplă atunci când un cititor optează cu succes. Dacă decideți să arătați o temă de succes, trei sunt incluse în Pro Plan.

Reguli de afișare OptinMonster

Cu opt-in-ul complet conceput și gata de a merge, trebuie să configurați Regulile de afișare. Acestea determină dacă și când este afișat opțiunea de citire a cititorilor. Există o mulțime de reguli implicite pentru campanii, dar aveți și opțiunea de a adăuga propriul dvs. set de reguli personalizate, dacă doriți.

Intenție de ieșire este o setare eficientă de opt-in exclusivitate membrilor Pro. Cu această regulă a campaniei, activarea dvs. va fi declanșată atunci când OptinMonster constată că cititorii vor părăsi site-ul. Această caracteristică este extrem de utilă pentru capturarea vizitatorilor singuri și pentru a le acoperi în revenire.

OptinMonster Adaugă furnizor de e-mail

Fila Integrări este una importantă – de aici conectați formularul de înscriere cu lista de e-mailuri. OptinMonster se integrează în prezent cu 24 de furnizori de e-mailuri diferite (de la ActiveCampaign la Webhook). Pur și simplu selectați furnizorul și urmați instrucțiunile necesare pentru a vă înregistra contul. Am selectat MailChimp, care necesită o cheie API.

MailChimp Obțineți cheie API

Pentru a genera o nouă cheie API MailChimp pur și simplu conectați-vă la contul dvs. MailChimp și accesați profilul dvs. De aici treceți pe Suplimentar element de meniu apoi faceți clic pe Chei API.

MailChimp Generați cheia API

Acum trebuie doar să faceți clic pe butonul „Creează o cheie” pentru a genera instantaneu noua ta cheie API. Copiați cheia API și reveniți la editorul de opțiuni OptinMonster.

OptinMonster Adaugă cheie API MailChimp

Lipiți cheia API și adăugați o etichetă de cont (aceasta este doar pentru dvs., deci nu este nevoie să vă gândiți prea mult la ea). După ce contul dvs. verifică, veți vedea o listă derulantă suplimentară, selectați lista dvs., o opțiune pentru un e-mail de bun venit pentru noii abonați și posibilitatea de a activa o confirmare dublu de înscriere.

OptinMonster Google Analytics

Ultima secțiune din editorul de înscriere este de a activa Analytics pentru formularul de înscriere. De aici puteți adăuga urmărire pentru a vedea cum se transformă formularul dvs., precum și toate celelalte informații minunate pe care Google le poate oferi (cum ar fi comportament, achiziție etc.).

După ce ați terminat cu toate opțiunile de înscriere, salvați formularul.

Activați și încorporați modul de oprire

Cu formularul dvs. de înscriere gata de plecare, tot ce a mai rămas este să vă activați campania și să încorporați accesul pe site-ul dvs..

Campania de reluare OptinMonster

Pentru a activa trecerea campaniei în elementul de meniu „Campanie (întreruptă)” din partea de sus a paginii. Faceți clic pentru a relua campania.

Campanie de încorporare OptinMonster

Pentru HTML și alte site-uri web, OptinMonster oferă coduri de încorporare care pot fi copiate și lipite, dar pentru WordPress nu este necesar un cod de încorporare. În schimb, va trebui să instalați pluginul OptinMonster WordPress.

Instalați Plugin-ul WordPress OptinMonster

Pentru a adăuga opțiunea dvs. de conectare cu pluginul, conectați-vă mai întâi în panoul de administrare WordPress pentru site-ul la care doriți să adăugați opțiunea de accesare (acesta ar trebui să fie aceeași adresă URL a site-ului web la care ați adăugat inițial când ați creat opțiunea). Apoi accesați pluginuri> Adăugare nou și căutați „OptinMonster”.

Instalați pluginul OptinMonster

Primul rezultat ar trebui să aibă un mic monstru verde. Faceți clic pe butonul „Instalare acum”, apoi faceți clic pe „Activare”.

Contul de conectare OptinMonster

Ar trebui să vedeți un ecran de bun venit după activarea pluginului. Următorul pas este „Conectați-vă” la contul dvs. OptinMonster. După ce faceți clic pe dvs., trebuie să fiți dus la un ecran pentru a introduce informațiile API API OptinMonster. Pentru a obține acest lucru, va trebui să vă întoarceți la contul dvs. OptinMonster.

OptinMonster Generați cheia API

Accesați tabloul de bord din OptinMonster, apoi faceți clic pe opțiunea „API”. Pur și simplu faceți clic pe butonul verde pentru a genera numele de utilizator și cheia API-ului. Copiați-le și reveniți la ecranul de conectare al pluginului.

API-ul OptinMonster Save

Lipiți informațiile API și salvați. Odată salvat, ar trebui să vedeți o opțiune pentru Optins.

OptinMonster View Optins

Faceți clic pe fila Optins pentru a vizualiza formularele de înscriere pe care le-ați creat pe site-ul OptinMonster. Veți vedea că opțiunea de înscriere este „Dezactivată” în mod implicit. Pentru a-l activa în modul opritor și a face clic pe opțiunea „Editați setările de ieșire”.

Setări de ieșire OptinMonster

Bifează caseta pentru prima opțiune pentru „Activați opțiunea pe site”. Puteți, de asemenea, să parcurgeți și să faceți alte selecții de setare pentru încărcarea accesului la anumite pagini, categorii sau etichete. Odată terminat, faceți clic pe salvare și opțiunea de înscriere ar trebui să fie activată și ușor vizibilă în partea frontală a site-ului dvs. web – asta este!

Acum puteți să vă întoarceți și să creați mai multe opt-in-uri pentru testarea împărțită, să creați diverse stiluri care să fie utilizate pe postări diferite sau pe pagini de destinație și să încercați să creați opt-ins-uri cu stimulente diferite (cărți electronice gratuite, oferte exclusive etc.). Așa că mergi creativ și începe să-ți crești listele!

Înveliți

După cum puteți vedea OptinMonster nu este doar un simplu plugin pop-up, ci este un software complet de generare de plumb pe care îl puteți utiliza pentru a vă dezvolta blogul și afacerea. Vă vom arăta cât de ușor este să începeți, astfel încât tot ce a mai rămas, dacă aveți o șansă și încercați. Ne îndoim că veți fi dezamăgiți, iar OptinMonster este suficient de încrezător în produsul lor, încât oferă o garanție de 14 bani fără riscuri.

Obțineți OptinMonster

Dacă aveți întrebări despre experiența noastră cu OptinMonster sau dacă aveți sfaturi sau recomandări proprii, nu ezitați să ne lăsați un comentariu. Ne-ar plăcea mai ales să auzim dacă ați utilizat cu succes OptinMonster pentru a vă crește avantajul!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me