Ce este Cache-ul WordPress și de ce este important?

 1. 1. Ghid pentru începători pentru înțelegerea funcțiilor interne WordPress
 2. 2. Acum citesc: Ce este WordPress Caching și de ce este important?
 3. 3. Cum funcționează Cache-ul WordPress?
 4. 4. Cum se instalează și se instalează Cache WordPress cu WP Super Cache
 5. 5. Cum să configurați memoria cache WordPress cu cache total W3 (W3TC)
 6. 6. Recenzie MaxCDN: Cel mai bun CDN pentru WordPress?

Este plăcut să vezi că ai citit vechiul meu articol plictisitor despre funcționarea internă a WordPress – kudos! Stai ce? Nu ai? Nu vă faceți griji, dați-i o lectură rapidă – mai ales partea din „Ce se întâmplă când cineva vede blogul dvs. WordPress?”.


După cum sugerează titlul, vom învăța memorie în cache WordPress. În această serie de post, vom explora în detaliu fiecare aspect al memoriei în cache.

 • De ce este important
 • Cum functioneazã
 • Și în final, cum să o implementăm.

De ce este atât de important Caching WordPress?

Cache-ul pe scurt

În facultate când mă învață un subiect despre care nu știu nimic, tind să mă gândesc mai întâi la aplicațiile sale, decât să învăț despre subiect. De exemplu – relații de recurență. Ei sunt obișnuiți să calculeze al șaptelea număr dintr-o secvență de numere, cum ar fi secvența Fibonacci. Odată ce am înțeles importanța acesteia – modul în care relațiile de recurență ajută la economisirea multului timp prețios de calcul – ei bine, m-am interesat. Dacă doriți să știți un pic despre relațiile de recurență, aveți noroc – o voi descrie pe scurt în paragraful următor. Oamenii care nu doresc să învețe despre asta, ar putea să-l sară – nu mi-ar plăcea. ��

Lucruri mișto Fibonacci Sequence poate face

A Secvență Fibonacci este pur și simplu adăugarea celor două numere anterioare din secvență. Aproape toată lumea dintr-un fond informatic știu despre ce vorbesc – ești obligat să scrii un program (în orice limbă) pentru a genera o secvență Fibonacci. Dacă încep să încep de la 0, atunci secvența Fibonacci ar merge:

0, 1, 1, 2, 3, 5, 8 .. până la infinit.

Acum, din secvența de mai sus, dacă aș vrea să vă întreb al cincilea număr al seriei, răspunsul ar fi 3. Acum, dacă ar fi să vă întreb numărul 500, ar trebui să calculați întreaga serie până la al 500-lea termen . Pentru un computer modern, heck, telefonul tău l-ar calcula în mai puțin de o secundă. Dar, în ceea ce privește procesorul modern, este mult! Măriți acest număr de Fibonacci de 500 până la 50.000.000.000 (50 miliarde mii) – dați mai mult timp.

Aici intervine relația de recurență. Aplicând relații de recurență, obținem o formulă care poate calcula al nouălea termen Fibonacci. Fie că este al 5-lea sau al 50-lea sau 50 de miliarde-al treilea termen Fibonacci, acea formulă derivată le poate calcula pe toate în aceeași cantitate de timp, adică un timp constant. Acest lucru este incredibil de util, deoarece economisește mult timp prețios de calcul și ne ajută, de asemenea, să calculăm complexitatea unui program.

Așadar, care este această mare neplăcere despre cache-ul WordPress?

Lamb2

Google adoră site-urile mai rapid. Toți iubim site-urile mai rapid. Unul dintre factorii cheie de clasificare SERP (pagina cu rezultatele motorului de căutare) Google include viteza unui site web și timpul său de răspuns.

Cache-ul este un factor fundamental în determinarea performanței generale a unui site. Mai ales în WordPress, deoarece generează pagini HTML în mod dinamic – prin utilizarea codului PHP cuplat cu interogările bazei de date MySQL. Cu protocoale de memorie în cache configurate corespunzător, site-ul dvs. WordPress poate face comenzi de mărime mai rapid. Vă ajută la prevenirea redundanței și accelerează timpul de încărcare a site-ului dvs., gratuit! Accelerarea site-ului dvs. WordPress poate fi utilizată în 3 moduri principale:

 1. Utilizați servere clustere de înaltă performanță, nesigur de puternice
 2. Utilizați o rețea de livrare de conținut (CDN)
 3. Configurați memoria cache WordPress

Primele două puncte pot fi (foarte) costisitoare și de obicei depind de numărul de vizitatori pe care un site le are. Totuși, cache-ul WordPress poate fi folosit (și ar trebui utilizat) chiar și în cel mai mic dintre site-uri web. Este interesant de știut că cel mai mare nume din WordPress Managed Hosting – WPEngine utilizează propria tehnologie personalizată construită în cache, proprietate numită EverCache, care combină toate cele trei forme majore de memorie în cache – pagină, bază de date și obiecte de memorie în cache..

Ce este WordPress Caching?

Dacă ați citit articolul meu anterior, veți ști numărul de lucruri care au loc de fiecare dată când cineva vă vizitează site-ul. Iată o imagine pentru a joga memoria ta:

Funcționare internă WordPress

Ce se întâmplă dacă acele pagini web generate dinamic au fost salvate pe hard disk-ul sau memoria (RAM) a serverului și furnizate de acolo, de fiecare dată când cineva a solicitat pagina? Fie una sau 1000 de persoane, aceeași pagină ar fi trimisă! Acest lucru ar economisi o mulțime de interogări ale bazelor de date, executarea codului PHP, economisind astfel cel mai important factor – timp prețios de calcul. Ar fi într-adevăr, într-adevăr rapid.

Acesta este memoria cache WordPress. Reutilizarea datelor generate anterior (sau solicitări, precum interogări ale bazei de date) pentru a accelera cererile noi și ulterioare.

Dar rămâneți în picioare, ce se întâmplă dacă cineva comentează sau actualizează o postare sau publică una nouă? Aceste pagini HTML generate anterior nu conțin date greșite / depășite? Ai dreptate, chiar ar fi! Astfel avem ceva numit:

Purgerea cache-ului

Purgerea memoriei cache înseamnă în esență re-memorarea în cache a tuturor datelor din cache-ul anterior. Aceasta înseamnă că cele vechi sunt șterse, iar cele noi sunt create sau regenerate. Aceasta are loc, de obicei, pe baza mai multor protocoale – dintre care unele includ:

 • Când este postat un comentariu
 • Când este publicată o nouă postare
 • Când este actualizată o postare veche

Nucleul WordPress și plugin-urile de memorie în cache știu când trebuie să purgeți memoria cache, astfel încât datele vechi, irelevante să nu fie servite vizitatorului.

Concluzie

Acest subiect acoperă cei doi factori pe care mi se pare că este important să-i înțelegem înainte de a începe să învățăm memoria cache WordPress. Acum că aveți o înțelegere solidă a celor doi, este timpul să aflați cum funcționează memoria cache.

Beneficiile cache-ului WordPress

Pentru a încheia acest capitol, să aruncăm o privire la unele dintre avantajele pe care le oferă cache-urile:

 • Accelerați site-ul dvs. gratuit
 • Prin aceasta, îmbunătățirea Google și a celorlalte clasamente ale motoarelor de căutare
 • Economisiți o cantitate substanțială din consumul de resurse al serverului – foarte util pentru persoanele care găzduiesc site-ul lor pe servere de hosting partajate

Ce părere aveți despre WordPress Caching? Aveți ceva de adăugat la lista sa de beneficii? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map