Carduri de WordPress ușor WordPress cu pluginul TCWP

Buna baieti! Astăzi, vă voi conduce cum să utilizați pluginul TCWP pentru a utiliza rapid și ușor întreaga gamă a sistemului de carduri Twitter.


TCWP este un plugin WordPress premium dedicat creării și gestionării eficiente a cărților Twitter pe postările și paginile site-ului dvs. TCWP a fost conceput atât pentru a rula complet independent de intrarea utilizatorului (complet automatizat), cât și / sau pentru a oferi întreaga varietate de caracteristici ale dezvoltatorului Twitter, în funcție de modul în care doriți să le personalizați. TCWP oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea TOATE tipurile de carduri curente oferite de Twitter (consultați infografia de mai jos) și oferă multe funcții de economisire a timpului, cum ar fi utilizarea titlului postării / conținutului / imaginii prezentate pentru a popula automat câmpurile cardului dvs. – puteți, de asemenea, să specificați valorile proprii dacă doriți!

Cuprins

 • Cărți Twitter – Ce sunt și de ce ai nevoie de ele.
 • Cum se utilizează TCWP – Explicați caracteristicile și fluxul de lucru.
 • Completarea opțiunilor – Aveți nevoie de ajutor la configurarea tabloului de bord pentru opțiuni? Arunca o privire.

Cărți Twitter

Pentru cei dintre voi care încă nu au fost introduși în deliciul cărților Twitter, permiteți-mă să vă luminez. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, un card de twitter este un mod de a adăuga conținut îmbogățit la tweet-urile dvs. Dacă nu le folosești singur, fără îndoială, le vei vedea undeva pe Twitter.

PhotoCard

În prezent, există 7 tipuri de carduri Twitter (și sper să mai vină în viitorul apropiat!). Acestea sunt;

 • Card rezumativ
 • Card rezumat cu o imagine mare
 • Carte foto
 • Card Card
 • Card de aplicații
 • Cartea jucătorului
 • Card de produs

Consultați infografia de mai jos pentru a vedea cum arată fiecare card.

TypesofTwitterCard900 @ 50

Dacă doriți să aflați mai multe despre ce sunt cărțile Twitter, puteți citi documentația oficială aici mai departe site-ul pentru dezvoltatori Twitter. Acum, însă, să aruncăm o privire la modul în care TU puteți utiliza TCWP pentru a vă arma blogul WordPress cu aceste bucăți de aur de marketing social.

Cum se utilizează TCWP

Vom folosi o nouă instalare a WordPress 3.9 pentru această demonstrație. Dacă doriți să jucați cu o demonstrație live de TCWP, puteți face acest lucru aici pe site-ul său demo.

TCWPDEMO

Video demonstrativ rapid

Mai jos puteți viziona un videoclip rapid (2 minute) care demonstrează caracteristica de „generare automată” a cardului TCWP. se bucura!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xxaKQodZhuU&w=853&h=480]

Implicat activ

Imediat ce ați activat TCWP pe blogul dvs. WordPress, veți vedea că există un nou element de meniu sub setări; aceasta face legătura cu panoul de opțiuni TCWP. Aici setați setări globale care sunt esențiale pentru generarea generală de carduri și cardul pentru prima pagină a site-ului dvs..

TCWP1

Când configurați TCWP pentru prima dată, există câteva opțiuni care trebuie completate (vorbesc despre acest lucru în detaliu mai târziu). Pe tabloul de bord de opțiuni veți vedea că există 3 file separate;

 1. General – În această filă sunt cele 4 setări (plus un comutator principal) care vor guverna crearea cardurilor pe toate postările / paginile, cu excepția paginii de pornire / a paginii principale.
 2. Acasă – Această filă găzduiește setările care controlează cardul pentru pagina principală / prima pagină.
 3. Activati – O singură opțiune aici; de aici introduceți cheia de licență Envato pentru a o activa actualizari automate, la fel ca și în cazul în care TCWP ar fi găzduit în Repozitorul WordPress (mai multe despre acest lucru mai târziu).

Marele lucru despre TCWP este că, dacă doriți, trebuie să completați doar câteva valori de pe acest tablou de opțiuni, iar TCWP va avea grijă de toate celelalte!


Automatizare card

Deci, ce vreau să spun când spun „Automatizare”?

TCWP a fost proiectat pentru a rula în fundal necesitând o intrare cât mai mică. Pentru a face această realitate, s-au dus lungimi mari la integrarea completă și completă a TCWP cu WordPress-ul autohton.

Trebuie să completați doar 4 valori implicite, iar după aceea TCWP va folosi datele postării WordPress deja specificate pentru a adăuga automat etichetele relevante din capul postărilor dvs.; grozav dacă aveți un număr mare de postări – acesta va fi aproape un instalare cu un singur clic!

De exemplu, dacă ați completat cele 4 valori implicite din setările TCWP, nu trebuie să atingeți caseta meta TCWP de pe pagina editorului pentru a avea un card Twitter valid. Atâta timp cât postarea este completată complet (are un titlu, are conținut și are o imagine caracterizată), TCWP va genera cartela respectivă din datele postării în sine și din setările TCWP globale.

Ușor, nu-i așa?


Actualizari automate

Comoditatea este cheia.

TCWP6

TCWP a fost echipat cu propriul sistem de actualizare! Atunci când activezi copia TCWP cu codul tău de achiziție Envato, TCWP poate comunica cu serverul său de actualizare dedicat și poate servi actualizări direct pe blogul tău, la fel ca și cum ar fi găzduit în Repozitorul WordPress! Rece!


Configurare individuală post

Cum se utilizează metaboxul TCWP pentru modificările cardului „de zi cu zi”.

Ok, așa cum am stabilit acum opțiunile generale TCWP, datele cardului vor începe să fie generate. Dar dacă vreau să editez cardul? Sau folosiți pe celelalte tipuri de carduri? Pentru aceasta vom face modificări asupra metabolizării postărilor individuale.

Folosind acest metabox, puteți utiliza pe deplin puterea completă a TCWP și a cărților Twitter.

TCWPMetaboxExample

Pe fiecare postare și pagină (tipuri de postare personalizate acceptate!), Veți vedea noul metabox albastru pe care îl puteți vedea în imaginea de mai sus. Folosind această interfață puteți configura fiecare aspect al cărții dvs. de postare.

Te poți juca cu metaboxul pe site-ul demonstrației: du-mă acum acolo!

Înștiințare că, prin schimbarea tipului de post, modificați și opțiunile disponibile – aceasta este doar una dintre caracteristicile incluse pentru a face utilizarea TCWP cât mai rapid și simplu posibil.

Pentru mai multe detalii despre ce se întâmplă în metaboxul TCWP, consultați documentația TCWP sau lăsați un comentariu!

TCWPCC

Completați Opțiunile

Aveți nevoie de ajutor pentru a configura lucrurile? Următoarele lucruri vă pot ajuta dacă sunteți ușor confuz.

Să aruncăm o privire la ce se întâmplă pe tabloul de bord TCWP.


General

Această filă este dedicată setărilor generice care sunt utilizate ca valori implicite la generarea de carduri Twitter pentru toate postările / pagina, cu excepția paginii de pornire.

TCWP2

 1. Dezactivează cardurile Twitter la nivel global: Acesta este comutatorul principal care controlează crearea cardurilor pe toate postările și paginile. Verificați pur și simplu această opțiune pentru a opri generarea meta-cardurilor.
 2. Cont Twitter asociat cu Blog: Există 2 nume de utilizator pe twitter atribuite de obicei unui card. Unul este contul site-ului propriu-zis (această opțiune), iar celălalt este numele de utilizator al autorului. Numele de utilizator ale autorului pot fi specificate pe postări individuale, dar numele de utilizator al site-ului pot fi setate doar aici.
 3. Numele utilizatorului Twitter implicit al autorului: Aceasta este valoarea implicită care va fi utilizată pentru contul de autor DACĂ acest lucru nu a fost specificat în opțiunile postării.
 4. Descriere implicită a cardului Twitter: Aceasta face exact ceea ce se spune. Aceasta este utilizată ca descriere a cardului dacă și numai dacă, postarea / pagina nu are conținut și nu ați specificat o descriere personalizată în metabox TCWP.
 5. Tip de card implicit: Puteți alege, fie implicit, din Rezumat, Rezumat cu imagini mari sau carduri Foto (cea folosită atunci când nu ați specificat un tip în postare în sine). Există doar 3 opțiuni aici, deoarece sunt singurele care pot fi generate automat fără introducerea utilizatorului.

Acasă

Puteți crea cardul dvs. de pe prima pagină / pagina de start din acest meniu. Pentru prima pagină, aceste setări vor trece peste orice specificat în metabox TCWP.

TCWP3

 1. Activați cardul Twitter generic?: Această opțiune pur și simplu activează și dezactivează cardul de pe pagina principală. Aceasta ar trebui să fie activată (verificată) în mod implicit.
 2. Tipul cardului: Alegeți orice tip de card pentru pagina dvs. de pornire. Rețineți că, pe măsură ce schimbați această valoare, setările din partea de jos a paginii se vor schimba (apar / dispar) pentru a se potrivi cu opțiunile necesare tipului dvs. de card. Deștept, nu?
 3. Creator de carduri generice: Contul care trebuie acreditat ca autor. Rețineți că contul site-ului va fi preluat în continuare din opțiunea din fila General.
 4. Descrierea cardului generic: Destul de simplu – rețineți că unele carduri nu vor utiliza această valoare.
 5. Imagine card implicită: Puteți încărca o imagine direct din panoul de opțiuni aici. Aceasta va fi utilizată ca imagine a cardului (cu excepția cardurilor pentru galerii și aplicații).
 6. Alte optiuni: Puteți configura 23 de alte opțiuni specifice cardului. Pentru mai multe informații despre acestea, puteți consulta documentația TCWP.

Activati

Activați TCWP cu codul dvs. de achiziție Envato.
TCWP4

 1. Cod de cumpărare Envato: Când achiziționați TCWP de la CodeCanyon, vi se va da un cod de achiziție. Prin activarea copiei de TCWP, activați actualizări automate pentru blogul dvs.! (săriți înapoi la „Actualizări automate”)

TCWPCC

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map